utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Kako sam postao rogonja

Kako sam postao rogonja

Ne znam kako da započnem ovu ispovest, jer imam potrebu da je podelim sa drugima. Sve je počelo pre nešto više od godinu dana. Moja draga je zgodna plavuša 40+, sa lepom oblinama, sve na svom mestu. Mnogi bi rekli rasna plavuša.

Naš sex se do pre tih godinu dana mogao opisati kao bračna klasika koja mi je vremenom postajala dosadna. Tako da sam počeo svoju dragu da pritiskam da probamo anal, ali ona nikako nije pristajala. Međutim jedne večeri tokom sexa izgovorila je tu rečenicu „Dragi želim da ga probam u guzu“ što sam jedva dočekao. Bio sam pažljiv, pripremio sam je malo prstima i polako ugurao svoj kurac (oko 16 cm) u njenu tesnu guzu. Bio je to prelep osećaj za mene, a ispostaviće se i za nju. Prilično osveženje za našu bračnu postelju. Tako je anal postao sastavni deo našeg sexa i sve smo ga češće upražnjavali.

Jedne večeri dok sam bili u doggy pozi a moj kurac u njenoj tesnoj guzi, draga me je uhvatila za ruku i bukvalno sama sebi ugurala dva prsta moje šake sebi u pičku. Tada je izgovorila nešto što će iz korena promeniti naš sexualni život „Uhhh mužiću… Imam utisak da me jebu dva kurca. Mmmm… tako je dobro“. Osećaj prstiju koji dodiruju kurac preko tanke opne koja razdvaja pičku i anus i njene reči bile su dovoljan okidač da počnem da svršavam i punim njenu guzu spermom. Svršavala je i ona. Osećao sam se kako neki porno glumac. Osećaj je bio fenomenalan. Nikada nisam bio toliko napaljen.

Sutradan na poslu nisam mogao da se oslobodim rečenice koju je moja žena izgovorila. Iznova i iznova je odzvanjala u mojoj glavi „Uhhh mužiću… Imam utisak da me jebu dva kurca. Mmmm… tako je dobro“. Pitao sam se zašto „mužiću“? Da li joj nisam dovoljan? Da li želi veći? Pitanja su se ređala jedno za drugim. Budući da sam toga dana ostao do kasnih sati na poslu, počeo sam na internetu da istražujem temu sex mzm iliti narodski rečeno trojka. Tako sam zalutao na neki chat hot chat. Stavio sam nick cuck_muz i čekao da se neko javi, ne bi li malo porazgovarao sa nekim na tu temu, jer mora se priznati da nije tema o kojoj može da se razgovara sa prijateljima na kafi.

U moru, biću slobodan da kažem paćenika izdvojio se jedan tip čiji je nick glasio Intrigantan. Naš razgovor je išao spontano i prilično opušteno. Rekao je da ima iskustva sa parovima i da ima 45 godina. Lepo smo se ispričali a uz to sam se prilično i napalio. Kada sam stigao kući nisam mogao da čekam da klinci odu na spavanje da dovatim svoju dragu i ispraznim jaja. Bio je to najbolji i najvatreniji sex koji smo ikada imali. Ponovo smo ponovili ono od prethodne noći. Ponovo smo svršavali istovremeno. Nisam siguran ko je od nas dvoje bio glasniji.

Narednog dana sam ponovo duže ostao na poslu, ali ovoga puta namerno. Imao sam potrebu da ponovo razgovaram sa svojim virtuelnim prijateljem. Nije ga bilo. I Taman kada sam se spremao da idem kući on se pojavio.

Prepričao sam mu kakav je bio sex . Interesovali su ga svi detalji. Onda me je zamolio da mu pošaljem par fotografija svoje drage. Jako mu se dopala. Uz moje dopuštenje počeo je da mi priča šta mu je u glavi dok je posmatra. Nisam mogao da izdržim, počeo sam da drkam. Onda mi je predložio da uključi svoju kameru da ga vidim. Pristao sam. Bio je tip prijatnog izgleda, jednom rečju lep. A onda je spustio kameru niže i pokazao mi kurac. Imao je baš veliku kurčinu oko 20 cm. Drkao je i pričao kako bi mi jebao ženu. Bila je to za mene neverovatna situacija. Prvi put sam gledao nekog muškarca kako drka i uz to zamišljao njegovu kurčinu kako ulazi u moju ženu. Drkao sam kao sumanut i zamišljao ih u raznim pozama. Bio sam neverovatno napaljen. Nisam mogao da izdržim više, počeo sam da svršavam. Imao sam knedlu u grlu. Preplavila su me neka čudna osećanja. Ne mogu reći da mi je bilo lepo nakon svršavanja. Te večeri nisam otišao pravo kući već sam otišao u kafanu.

Od te večeri više nikada nisam imao sex sa svojom ženom da se u mojim mislima nije pojavio Intrigantni. I skoro uvek kada bi se on pojavio u mojim mislima svršavao bih nakon 30-ak sekundi. Naš sex je bio sve kraći, moja draga je bila sve nazodovoljnija a i ja takođe. Sve češće sam bio na vezi sa Intrigantnim, sve češće sam drkao slušajući njegove želje i premotavajući slike kako mi jebe ženu, kako u talasima svršava na njegovoj ogromnoj kurčini.

Jedne večeri dok smo se tucali rekla je „jebi me u guzu, hoću da me jebeš kao kučkicu“. Naguzila se, glava joj je bila na krevetu guza visoko isturena. Ušao sam u njenu tesnu guzu a ona je tražila da joj prstima ispunim pičku. Tada se u mojoj glavi ponovo pojavio Intrigantni. Moji prsti su u mojoj glavi postali njegov kurac pa sam dodao još jedan prst moje šake, tako da su joj u pičkici bila tri prsta a u guzi moj kurac. Mešala je kao luda tako da sam ubrzo počeo da svršavam puneći joj guzu. Odmakao sam od nje a ona je ostala tako nagužena tucajući sebe prstima i drkajući pičku. Kao po komandi sagnuo sam se i počeo da joj ližem razjebani anus koji je bio pun moje sperme.

„Šta to radiš mužiću moj?“ – upitala je.

Ližem te – odgovorio sam.

„Kako me to ližeš? A? Nikada me nisi lizao tako“

Ližem tvoju razjebanu guzu ljubavi – odgovorio sam.

„Voliš da ližeš moju razjebanu guzu?“

Daaaaa – rekao sam i počeo ponovo da svršavam bez da sam je dodirnuo kurcem a onda je počela da svršava i ona nabijajući se anusom na moj jezik i mešajući kukovima.

Sledećih dva dana proveo sam drkajući sa svojim virtuelnim prijateljem i razmišljajući o tome da svojoj dragoj ispričam svoje fantazije. Plan je bio da joj kažem da sam u kontaktu sa jednim tipom i da bih je rado gledao kako se jebe sa njim. U slučaju da joj se ideja dopadne kontaktirali bi Intrigantnog koji mi je dao svoj broj telefona, razmenili bi par fotki i pustili da se situacija odvija sama od sebe.

Bili smo sami u boravku, gledali tv. Počeo sam nežno da milujem svoju dragu, najpre po leđima a onda sve niže i niže, dok moja ruka nije stigla do njenog međunožja. Zavukao sam joj ruku u gaćice, zatim jedan prst u pičkicu. Počela je da stenje i meša. Ovlažila je. Počeo sam priču:

„Znaš draga već neko vreme maštam o tome kako te jebe neki kuronja. Šta misliš o tome?“

Istog trenutka je pobesnela, prekinula igru i počela da urla na mene. Nisam očekivao takvu reakciju. U najgorem slučaju sam o čekivao da mi kroz smeh kaže da sam lud i da me iskulira. Stvar se pretvorila u žustru raspravu. Odlučio sam da dalje ne govorim ništa, da ne bih napravio još veće sranje. Izvinio sam joj se i otišao na spavanje. Za divno čudo zaspao sam odmah.

Prošlo je sigurno dve nedelje da nismo imali sex. Naš prvi sex nakon rasprave je bio očajan. Nikad gori. Ni sledeći nije bio ništa bolji. Sve se svodilo na to da raširi noge, poližem je onda se 2-3 minuta jebemo u toj pozi i to je to. Nestala je sva ona strast i živahnost koji su je krasili. Naš sex je bio otaljavanje. Pokušavao sam da je animiram, nije išlo. Nisam više išao na onaj chet, nisam se čuo sa svojim virtuelnim prijateljem. Pokušavao sam da ga izbrišem iz svojih misli, međutim ni to mi nije polazilo za rukom.

Prošlo je nekih 2-3 meseca da bi stvari koliko-toliko počele da se vraćaju u normalu kada je sex u pitanju. Ponovo je počela da radi strast, jedino više nije bilo aludiranja na trojku ili neke slične kombinacije. Međutim, jedne večeri sam duže ostao u kancelariji i onda sam rešio da se javim svom virtuelnom prijatelju. Rekao je da mu je žao zbog svega. Ali me je ipak pitao da li još uvek želim da mi jebe ženu. Odgovorio sam potvrdno. Tako se naš razgovor opet otegao i ponovo sam počeo da drkam glasno izgovarajući „Želim da mi jebeš ženu“.

Bio je petak veče. Draga mi je rekla da ide se nađe sa prijateljicom na kafi. Ja sam ostao kući listajući kanale na TV-u. Vratila se oko 11 sati. Klinci su već bili u krevetu, tako da čim je stigla kući krenuo sam na nju. Maženje, ljubljenje. Pokušavala je da se izvuče iz mog zagrljaja međutim nisam mario za to. Bio sam žestoko napaljen. Odvukao sam je do dnevnog boravka, stavio na trosed da sedne, a zatim se ispred nje spustio na kolena. Skinuo sam joj farmerke u kojim je bila i gaćice koje su već bile nenormalno vlažne. Krenuo sam da je ližem a ona je uzviknula: „Ne radi to“ i snažno je skupila noge. Ništa mi nije bilo jasno uvek je uživala u tome, volela je da je ližem. Pomislio sam da je možda dobila, ali sam joj rukama snažno raširio noge i krenu jezikom. Kada sam joj se približio oseti sam onaj dobro poznati miris njene izjebane pičke. I dalje nisam ni slutio šta se u stvari desilo, ali kada sam je dodirnuo jezikom sve mi je bilo jasno, bila je jebana. Pička joj je bila sluzava i već raširena od kurca.

„Šta je ovo draga“ – procedio sam zube.

„Rekla sam ti da ne radiš to“ – odgovorila je. „Hajde nemoj da me ližeš, jebi me kao kučku“.

Nisam mario na njene reči lizao sam je i dalje. Krv mi je udarila u glavu što od besa što od napaljenosti. Raširio sam joj noge do pucanja i zabio jezik u njenu izjebanu pičku najdublje što mogu. Počela je da se oslobađa, da meša kukovima i da se nabija na moj jezik i da dahće kako kučka. Onda me je uhvatila rukama za glavu i pribila me uz svoju pičku i počela da svršava tresući se i nabijajući pičku na moj jezik. Kada se malo primirila ustao sam i nabio joj kurac u pičku. Ušao je kao od šale. Počeo sam da je jebem gledali smo se bila je sva zajapurena, verovatno od stida. Sama pomisao da je u njoj bio drugi kurac učinila je svoje tako da bio sam blizu svršavanja. Izvadio sam ga uspravio se uhvatio je za kosu i počeo da joj svršavam po licu i ustima. Trnci su mi prolazili kičmom. Istresao sam i poslednju kap, a ona je počela da ga liže. Onda sam se sagnuo i poljubio je.

„Znam li ga?“ – upitao sam je.

„Da, Zoran kolega“ – odgovorila je.

„I kako je bilo?“

„Lepo. Nakon dužeg vremena sam imala dobar sex“.

Ustala je i otišla da se tušira, a ja sam ostao na krevetu da ležim. Sada sam i zvanično bio rogonja. Srce mi je lupalo toliko snažno da sam mislio da će iskočiti. Bio sam besan a istovremeno sam osećao neko olakšanje. Nedugo zatim čula su se vrata kupatila. Samo je provirila u boravak i rekla mi da ide na spavanje. Očigledno da je htela da izbegne dalji razgovor, što je i meni odgovaralo jer nisam ni ja bio spreman na to. Sipao sam sebi jednu rakiju zapalio cigaretu i izašao na terasu. Sada je lopta bila u mom terenu. Kurac mi je ponovo bio krut. Želeo sam da je jebem sa Intrigantnim.

Pretplati se
Obavesti o
guest

58 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dragi

Ako neko zeli da se dopisuje na temu cucold i da drkamo na nase zene nek se jave *protected email*

roman

Može li jedna sex cuckold priča.Kako si ti počeo i dali je žena uživala?

Namik

Provera veze

Bader

Dragi jel bi gledao kako ti neki obrezani kurac tuca ženicu i šprica seme u nju? A za to vreme ti da drkaš na njene gacice? Meni je to vrh.

Dragi

Moze, a voleo bi i povremeno da ga uzmem u usta, i kad pocne da curi sperma sve polizem. Pisi na draganroki13agm.c

Formino

Mene pali da mi obrezani musliman jebe zenu

Alen

Taj sam

Edi

Tooooo

Cane

Hocu ja da drkam a da je ti jebes

Zoki

Ja bih se dopisivao

Bader

Dragi piši sta voli tvoja supruga i šta bi voleo da joj radim. Poz Bader

Dragi

Ostavi nekako kontakt da se dopisujemo

Bader

Za šta si zainteresovan, kaži.

lunjamaza

Ja sam zainteresovan

Bader

Ok, piši kakva ti je ženica, kako izgleda, šta voli u sexu? Imam za nju 21cm kvrgavog kurca, sa, vežlikim modrim, glavićem kao pečurka. Poljubi suprugu za mene.

lunjamaza

Zenica je 177 visoka 70kg 47god. Plava ofarbana sise male guzata. Siroka duboka i uvek vlazna picka

Cane

Ajd ti moju ja tvoju moja 42g velike bas velike sise guzata picka mesnata 160 93

lunjamaza

Takav joj i treba

Cane

Moja bi te odma uzela bucka svrsi u nju

Bader

Onda bi jos bolje bilo kurac iz pičke tvoje žene odmah tebi u usta tako bi osetio suštinu svoje supruge…

Dragi

To mi se svidja

Namik

Provjera

Ranko

Vi naklonjeni pederastiji ste preglasni, da se ovde proseravate.

Mile

Ti bi ga prvi podudlao Ranko, ili bi lizao picku tvoje zene koja je puna sperme

lunjamaza

Meni je zelja da supruga dodje kuci puna tudje sperme

Bader

Znači žena je u najboljim godinama. Pokaži joj ove moje poruke, daj joj kissić od mene, a i tebi i njoj obećavam atomsko jebanje-znači jebem je i punim, a onda BEZ vadjenja jebem dalje, do sledećeg prskanja, opet u nju ili po njoj, to već po želji. Jednostavno-biće i dalje tvoja supruga a tucaću je ja kao da je moja. Pitaj je da li pristaje pa mi javi. Pozdrav.

lunjamaza

Imas neki viber watss app br

Luka

Jesi li jos aktivan? Svidja mi se i tvoja prica i zena, mozes poslati whats app ili viber?

Poslednji uredio 3 meseci pre od Luka
Bader

Poslaću ti za koji dan, u selidbi sam, samo da to završim. A ti za to vrreme pričaj sa njom o tome, da bi polako probudio kurvu u njoj, onda sve ide samo. Ali ti ćeš morati da pomogneš kad je budem jebao, nećeš valjda da ostaviš ženicu da se sama muči? Moraš da budeš tu, a ja ću ti reći sta da radiš. Opet kažem samo par dana da se preselim pa pričamo ozbiljno. Uh, kako ću da je tucam ovim mojim kvrgavim kurcem ima da se začudiš kad se sama bude navlačila na njega i kad meni bude govorila tooo srećo moja, a ne tebi!

lunjamaza

Ona hoce da ja moram samo da sedim gledam i drkam

Bader

Pa dobro, moraš da slušaš ženicu. A šta fali malo da drkaš? Nekad je tako lepo izdrkati. Ja ću morati da se mučim i da dušmanski nabijam kurac u tvoju ženu. Zato mislim da sam zaslužio da ne vadim kurac nego da ova moja velika jaja ispraznim u tvoju ženu. Ti ćeš posle da je oližeš da se pička malo rashladi. Da li si joj rekao za ovo naše dopisivanje? Lubi je za mene i reci joj da jedva čekam da je oplodim.

Gaga

Budi moja sreca

Miki

Ja Cu Gago

Gaga

Pristajem ja ako tako jebes moze i muz kad dodjem kuci

Bader

Pa i treba da drkaš dok ti se žena tuca sa drugim, nećeš valjda da sediš mirno kao u operi… Znači ona bi pristala da se tuca samnom kako ti pričaš, to je dobro. Ali moraš znati da će ti sve manje davati pičke posle jebanja samnom i da će biti tvoja supruga a moja tucaljka, da li si spreman za to? Ljubi je za mene i reci joj da je moja!

lunjamaza

Spreman sam da mi zena bude zadovoljna jer joj treba kurčina.

Mirko

Moju tuca naš venčani kum i uvek ju napuni spermom , počeo sam da mu pušim prvo sa njom a sad se dešava da mu nekad isam izdudlam kurac , zavoleo sam njegov kurac i spermu

Dragi

Jel da, da je lepo imati ga u ustima, jos ako je debeo

lunjamaza

Blago tebi sto je kum tuca!!

Cane

Ja kumu jebe Snjezu a lizao sam spermu kumovu

Gaga

I moj kum mene a kuma da hoce sa nama voljela bih

ivan

Dragi vidim da si napisao da hoces da se dopisujes na temu cuckold, pa ako hoces??

Dragi

Sto da ne moze

ivan

gde dragi na fb?

Bendzo

Pa dobro,ko iskreno zeli da mu zenica bude kvalitetno napunjena,,javite se slobodno ja sam spreman😜

Cane

Ja zelim da je napunis kad je budes punio vidjeces da vise zeli da se puni a i ti ces je zeleti kad osjetis kako se jebe odakle si punicemo je zajedno

Bendzo

Kraljevo

Cane

Punija je 42g ima 160 98kg obozava kitu moram je svaki dan bar jednom dopunije je i drugi kad joj fali imas li smjestaj da dodjemo

Cane

Dodji da je punimo budi kod nas sa nama

Bendzo

Gde zivite,koji grad

Cane

Banja luka

Gaga

Jebi mene muz ne mora naravno da zna

Gagi

Super si Gaga

Gaga

Budi i ti super u meni

Bendzo

Ajde da pravimo kombinaciju,gde si,neki kontakt

Gaga

Tu sam kombinuj zelim te moze i grupno ljubim ti ga

Bendzo

😛ajdeeee

Gaga

Dodji ti kod mene cekam te

58
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x