utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Kilometri kurca: Kako sam se provela na seks turneji po bivšoj Jugoslaviji

Kilometri kurca: Kako sam se provela na seks turneji po bivšoj Jugoslaviji

Ja sam Maja, iz Zagreba sam i imam dvadeset sedam godina i ova priča nije izmišljena. Nisam želela da umrem a da ovo ne ispričam, ne ostavim na internetu da neko pročita sve ono šta mi se dešavalo tokom putovanja po gradovima bivše Jugoslavije. Kada sam bila mala deka mi je stalno pričao kako je Jugoslavija bila država u kojoj se lepo živelo, kako je industrija bila jaka i kako su se svi voleli i širili bratstvo i jedinstvo. Uvek sam želela da upoznam svaki kutak zemalja koje su nasledice naše Juge. Nikada nisam imala vremena za to iskreno ni toliko para da sebi priuštim to zadovoljstvo.

Kada sam napravila profil na jednom sajtu za upoznavanje počela sam da komuniciram sa likovim iz cele bivše države. Nekada su to bila instant dopisivanja, ali je bilo i momaka sa kojima sam održavala kontakt. Moj mozak je bio vrlo kreativan, odlučila sam da ostvarim kontakt sa nekoliko zanimljivih likova, sednem u auto, i napravim svoju turneju. Nisam imala zaista novac da to uradim sama, ili sa nekom drugaricom, jedina opcija je bila da putujem i spavam u autu. Ali to ne bi bilo zanimljivo, sigurna sam.

Inače nemam svoj auto i trebalo mi je nekoliko dana da ubedim baku da mi da njena automobil, koji je inače skupljao prašinu u garaži, ali je baka bila sebična kada je on u pitanju. Na kraju sam joj obećala da ću ići sedam dana na selo sa njom, samo da bi mi dala kola. Ne postoji gori pakao nego kada sa bakom treba da idem na selo, ali to je neka druga priča. Ono što je bitno za ovu jeste to što sam uspela da je ubedim da mi da auto. Kada sam rešila prvi problem, ostalo je da nađem nešto para za gorivo i neki sitan đžeparac, tu su mi pomogli roditelji.

Kada sam rešila „tehnički“ deo, počela sam da selektujem likove sa sajta i pravim detaljan plan za svoje putovanje, i onda pakovanje. U svoj „YU“ kofer stavila sam puno seksi krpica, haljinice, šorceve, bilo je tu i haltera. Bilo je veče, leto kada sam iz Zagreba krenula na svoju prvu destinaciju, grad na čijoj je teritoriji rođen Flavije Valerije Konstantin, najveći grad južne Srbije – Niš.

Znala sam da me tamo čeka Marko, dečko sa kojim sam ostvarila jako lepu komunikaciju preko sajta. On je fudbaler iz Jagodine ali je zbog fudbala živeo u Nišu. Put je bio jako dosadan, jedva sam čekala da stignem.

Kako sam smotana i pogubljena kao osoba, zalutala sam malo, i videla zaista prelepa sela u Srbiji. Bilo mi je krivo što nisam rođena u nekom od njih. Tada sam se setila da sam nekada davno imala fantazije kako me u nekom selu u Srbiji jebe neki zgodni drvoseča, palilo me je to. Čak mi je palo na pamet da ako vidim nekog lepog momka stanem i pokušam da se zabavim, ali je bila noć, i nikog nigde nije bilo, čuli su se samo zvuk bakinog automobila i moji glasovi u glavi, sređivala sam misli i to je tada bio ceo moj svet.

Marko me je čekao na ulazu u Niš, na naplatnoj rampi. Presladak mlad momak, mršaviji, zgodan i nasmejan. Njegova pozitivna energija mi nije dala da imam trenu i strah od upoznavanja, bio je jako prijatan, nasmejan, mirisao je prelepo.

Grad je imao neku lepu i meni nepoznatu energiju. Osećala sam se drugačije, a Marko je napravio svoju magiju i učinio da vazduh miriše samo na njegov parfem, dodire i seks. Rekla sam mu još ranije u toku dopisivanja kako sam u prolazu i kako putujem kod rođaka u Skoplje. To mi je bio alibi da mogu da ostanem čedna devojčica u njegovim očima.

Otišli smo direktno u njegov stan, čim su se zatvorila vrata onaj sladak i nasmejan momak je postao životinja. Nisam mogla da verujem, sa vrata mi je prišao od pozadi u sekundi spustio helanke, izvadio je svoj kurac, bio je solidno veliki i nabio ga u mene. Već sledeće sekunde je iz majce izbacio moje sise napolje i krenuo da ih steže, mesi dok je zabijao kurac u mene. Počela sam da stenjem jako, prijao mi je, nikada me niko ranije nije spopao tako sa vrata. Brzo je svršio, i nastavio je da bude onaj isti pozitivan mladić.

Kasnije u toku noći sam imala najbolji seks u svom životu. Jebali smo se dugo, bio je u top formi, sportista kako drugačije da bude. Pušila sam mu ga dugo, trudila sam se da ga to zadovolji maksimalno. Nakon toga mi je lizao ribicu, nikada mi niko nije tako dobro polizao nju, znao je tačno svaku tačku, kako, kad i koliko treba da liče. Činilo mi se kao da imam ugrađen daljinski upravljač u mozak i da sa njim upravljam njegovim jezikom na mojoj ribici, vrištala sam, moje telo se lomilo, tresla sam se cela. Promenili smo sve moguće poze, ja gore, pa onda dole, sa strane, od pozadi. Kada sam svršila jebao me je u guzu još nekih pet minuta, to je bilo dovoljno da je razbije.

Kada smo odmorili od ludog seksa, malo smo obilazili grad videla sam spomenik na Čegru i Ćele kulu, baš sam se tužno osećala kada mi je ispročao kako je nastao spomenik. Nisam želela da budem tu, nisam smela ni da zamislim kako su se tada osećali svi ti ljudi.

Narednog dana smo obišli arheološki park Medijan, i u blizini istog imali seks na brzaka, napunio mi je ribicu tada njegovom vrelom spermom, bila je tako topla i prijalo mi je kada je kasnije počela da curi u meni, niz moje noge, butine.

Teška srca, jako mi je bilo lepo kod Marka u Nišu, ali sam želela da nastavim svoju turneju, ne znam zašto sam tako teška srca nastavila dalje, prijao mi je taj momak.

Jako sam bila umorna, vozila sam ka Skoplju i molila boga da se moja turneja ne završi već posle prve stanice, plašila sam se da se ne uspavam za volanom. Na makedonskoj granici me je startovao carinik, ali je bio baš nekako ružan, da je bio tu neko malo lepši možda bih i probala seks sa carinikom na granici, ali nisam imala sreće.

Ahmed me je čekao u Skoplju, njega sam slagala da idem u Grčku na more i da sam u prolazu, šta sam drugo mogla da kažem stereotipnom Albancu? Ahmed je inače Albanac koji je rođen i odrastao u Skoplju, vojno lice. Videlo se iz dopisivanja da je šovinista. Jedini razlog zašto sam želela da upoznam njega jeste taj što je nekako bio jako seksipilan, muževan i meni lep.

Provela sam sa njim tri naredna dana. Bila sam prvi put u Skoplju, prvi put čak i u Makedoniji i prvi put sam probala obrezani kurac. Videla sam Trijumfalnu kapiju, prvi utisak nakon tog prizora je bio kao da ona ne pripada tu. Ahmed nije bio raspoložen da me odvede u muzej Majke Tereze, želela sam da vidim to ali prosto kada sam predložila on nije bio raspoložen.

Seks sa Ahmedom je bio odličan. Onaj seks sa Markom iz Niša jeste bio i ostao najbolji u mom životu. Ali sa Ahmedom sam osetila nešto što nikad ni pre ni kasnije nisam. Bio je perverzna muškarčina. Jebao je bez emocija a to je ono što mi je jako prijalo. Nismo se čak nešto puno ni ljubili, čist seks. Obrezan kurac mi je jako prijao.

Ne znam da li sam bolesna, ali me je čak terao da mu kuvam ručak, a dok sam to radila prišao je od pozadi i pojebao me, svršavala sam kao luda i što je najgore, sve to mi je jako prijalo. Prosto bio je mašina za seks, a tu mašinu ću pamtiti iako nisam sasvim sigurna da li bi se opet videla sa njim.

Nakon Skoplja sam trebala da odem za Kosovsku Mitrovicu, ali je taj lik rekao da ne možemo da se vidimo i da mora hitno da putuje negde, ali imala sam sledeću opciju, otišla sam za Kragujevac. Bila sam jako umorna i ribica me je bolela od Ahmedovog kurca, ali nisam želela da budem razmažena, turneja je tekla svojim tokom.

Kragujevac i Niš su nekako slični gradovi, tamo sam videla park Šumarice, i opet bila tužna zbog svega što sam čula, takođe sam popila najbolju domaću kafu ikada. Upoznala Nikolu sa kojim sam pre toga imala najluđi sajber seks ikada. Nisam htela da odem kod njega, jer nije bio posebno lep momak, bio je samo lud za sve one akrobacije na kameri i imao je velii kurac, što je tada prijalo mom oku. Ali obzirom na to da je turneja u Kosovskoj Mitrovici otkazana, Kragujevac je bio sledeća opcija. Nikola je bubnjar nekog lokalnog benda, duža kosa, brada, imao je oko četrdeset godina, bio je razveden.

I Nikola je ostao poseban, nikada pre ni posle njega nisam videla tako veliki kurac, i priznajem dobro je jebao. Samo što onoliki kurac na moju već razbijenu ribicu nije prijao nikako. Odmah sam razmišljala o brzom nastavku putovanja, morala sam da odmorim.

Našla sam na internetu neki jeftini smeštaj u Kruševcu, sve se poklopilo i sa mojim mesečnim ciklusom, tako da sam sedam dana odmarala u maloj sobici u Kruševcu, morala sam. Stomak me je boleo što od ciklusa što od Nikolinog kurca. Prijao mi je odmor, ali kako sve u životu ima svoj kraj, tako sam i ja nastavila dalje, ka Podgorici, ili što bi rekao moj deka, ka Titogradu.

I tamo me je čekao ni manje ni više neko Njegoš, samo što nije bio Petrović. Njegoš je bio sladak mlađi lik, student iz Budve, studirao je engleski jezik u Podgorici. Sladak, mlad, željan seksa. Nije bio nešto dobar seks, falilo mu je iskustva, takođe je imao baš mali, tanak kurac. Nabijao je kurac u mene, onako baš bez trunke osećaja, priznajem da sam se u Podgorici loše provela, nisam videla ni grad. On je želeo samo seks, a nije umeo da jebe. Bukvalno ja sa raširenim nogama, gledam u plafon dok on ne znam ni sama šta radi.

Tako da sam se oprostila od Njegoša, poželela mu sve najlepše i otišla totalno neplanirano u Dubrovnik kod brutalno dobrog frajera, Karla. Još jednom sam bila kurate sreće, nije bio baš onoliko ogroman kao Nikolin, ali je Karlov bio takođe daleko iznad proseka. Imali smo maratonski seks, a Karlo je upamćen po tome, nikada pre nisam doživela da me neko jebe bukvano celu noć, mislila sam da je to nemoguće. Karlo, visok skoro dva metra, snažan sa prirodno jakim mušićima. Prvi put sam doživela da me neko jebe u vazduhu, noge su mi bile raširene jako, držao me je čvrsto i jebao. Letela sam kao na oblacima, mislim da sam toliko glasno vrištala da me je čuo ceo Dubrovnik.

Vodio me je na tvrđavu Minčeta, uživala sam u prelepom pogledu, ljubili smo se, uživali jedno u drugom onako sa emocijama. Njegova mirna narav činila je da se osećam sigurno. Razmišljala sam kako bi bilo lepo da sa njim i Markom iz Niša imam neku trojku, sigurno bih bila to predivna scena za neki pornić. Dobili bismo i Oskara, ali to je bila samo moja mašta.

Ono što nije bila moja mašta jeste da sam krenula ka drugom obrezanom kurcu, kod Edina u Sarajevu. Bio je oženjeni recepcionar u hotelu, a dogovor je bio da mi završi sobu dok je u noćnoj smeni. Kada mu se rasčistila gužva, došao je u moju sobu, skinuli smo se baš kao što smo se ranije skidali na kameri.    Pušila sam njegov kurac onako, sa emocijom, videla sam da mu to prija. A seks sa njim je bio poseban, i drugačiji, osetila sam do tada neku meni nepoznatu energiju. Bio je to poslednji seks ove moje turneje.

Iskreno želela bih opet da ponovim ovu avanturu, i zato pažljivo selektujem frajere na sajtu i dan danas. Da li će se ona ponoviti, pokazaće vreme.

Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nislija

Dobra prica

Gaga

Sam naslov kilometri kurca udata sam zelim to

2
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x