četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Kompletan tretman

Kompletan tretman

Sa Vesnom sam bio u nekoj poluprijateljskoj- polusex kombinaciji. Viđali smo se s vremena na vreme. Bavila se masažom. Imala je improvizovani salon u svom stanu. Ustvari, taj salon se sastoja od stola za masažu koji bi postavila u svojoj dnevnoj sobi.

Dogovorio sam se sa njom da dođem da me izmasira, nadajući se da bi posle moglo da bude i neka jebačina, mada mi se, dok smo se dogovarali, diskretno požalila kako je boli pička od seksa koji smo imali prethodni dan. Međutim, znao sam da uvek mogu da računam barem na pušenje kurca, bila je tip žene koja je uvek htela da udovolji muškarcu s kojim je, i da ga zadovolji.

Kada sam stigao do nje u dogovoreno vreme, dočekalo me je neprijatno iznenađenje. Sa njom je bila njena drugarica Ljilja sa kojom je zajedno radila masaže. Znao sam, definitivno, da ću dobiti samo masažu, i da od seksa nema ništa. Ljilja je bila Vesnina drugarica, jedna od onih priprostih žena koje misle da su cool i zanimljive, a u stvari su bile jako dosadne.

Posedeli smo malo, a onda mi je Vesna rekla da odem u sobu, da se skinem i da legnem na sto. Čak je i vrata od sobe u kojoj me je masirala ostavila otvorena, tako da je bilo jasno da neću moći ni da je malo vatam za dupe ili za njene velike sise. Skinuo sam se go, legao na stomak, a preko dupeta stavio sam mali peškirić. “Jebote, kao da sam došao u pravi salon za masažu, ovo sam mogao i negde drugde da dobijem”, mislio sam u sebi. “A na sve to, moram da slušam i ovu dosadnu ženu.”

Vesna je počela da me masira, krajnje profesionalno i suzdržano. U jednom trenutku Ljilja je pitala Vesnu, a da i ja čujem, da li hoće da me masiraju zajedno. To nije bilo ništa neobično, jer sam znao da to rade vrlo često u okviru svoje ponude. Ona se sa tim predlogom složila. Meni je ionako bilo svejedno. “Barem ću dobiti stvarno dobru masažu, ako ću već ostati suva kurca”, mislio sam se u sebi.

Ležao sam na stomaku, masirale su mi noge, polako se krećući na gore. Bile su stvarno dobre u masiranju. U jednom trenutku su mi rekle da se okrenem na leđa, što sam i uradio, a peškir mi je prekrivao kurac i prepone. Nastavile su da me masiraju, a kurac je, nakon što se oslobodio zgnječenosti, malko oslobodio. Njih dve su svo vreme čavrljale nešto.

U jednom trenutku su se ućutale, počele da nešto šapuću, a ja se nisam ni trudio da razaznam o čemu se domunđavaju. Ljilja je primetila moj poluukrućen kurac i, kako je dugo bila bez muškarca, momentalno se uzbudila. Vesna je to primetila, nije joj baš bilo pravo, ali ta situacija je i nju na neki lud način napalila. Počela je lagano da me miluje između nogu polako zavlačivši svoje prste prema predelu između jaja i anusa. Pošto su joj prsti bili nauljeni, klizili su po mojoj koži vrlo lako. Za to vreme Ljilja je počela da me miluje po trbuhu, lagano se približavajući kurcu. Vesna je znala šta me loži i lagano jednim prstom počela da mazi ulaz u moju guzu. Mahinalno sam počeo da širim noge, a kurac je krenuo da raste. Oči i dalje nisam otvarao, pomislio sam da me Vesna mazi, a da se Ljilja verovatno udaljila. “Nadam se da joj je Vesna dala znak da nas ostavi malo nasamo”, mislio sam u sebi.

Odjednom sam pri korenu svog poludignutog kurca osetio nečiju ruku koja je lagano mazila moja jaja. Mislio sam da je to Vesnina ruka. Za to vreme jedna ruka i dalje mi je lagano mazila predeo oko ulaza u guzu, jedna me milovala po grudima, a jedna me mazila po preponama. “Čoveče, ove su obe krenule u akciju!”, pomislio sam u sebi. Kurac je počeo da se diže, peškirić se podigao zajedno sa njim, kao nekakav jarbol. I dalje nisam otvarao oči. “Baš me briga, praviću se i dalje lud”, mislio sam u sebi.

S obzirom da je Ljilja dugo bila bez seksa, brzo se uzbudila i počela je glasno da uzdiše. “Au ala je ova zagorela…”, pomislio sam u sebi. Vesna je nastavila da mi mazi guzu i koren od kurca. Ljilja je kurcu prilazila sa gornje strane, od stomaka. Nije više mogla da izdrži i počela je ovlaš da ga dodiruje svojim prstima. Vesna je stajala sa leve strane stola, a Ljilja sa desne.
Čuo sam Ljiljino uzbuđeno disanje, njena nauljena ruka sada je lagano prelazila od korena kurca prema glaviću. Vesna je i dalje kružila prstima oko ulaza u moju guzu. Levom rukom sam krenuo ka Vesninom dupetu počeo lagano da ga milujem. Bilo je to pozamašno izazovno dupe, dušu dalo za šljepkanje i za tucanje.

Sada više ni ja nisam mogao da kuliram, počeo sam da se meškoljim i da ubrzano dišem. Ljilja je potpuno odlepila. Imao sam velik i debeo kurac koji je mogao da popuni svaku pičku u koju bi ušao. Ljilja je jednu ruku počela da zavlači u svoje farmerke. Pičkica je počela da joj se budi. Vesni je i dalje pomalo bilo krivo, osećala je trunku ljubomore, ali je u isto vreme i ona bivala sve napaljenija.
Ljilja je krenula da se saginje prema mom kurcu, isplazila je jezik i polako počela da liže glavić. Jednom rukom je pridržavala kurac, a drugom rukom je mazila svoje međunožje preko farmerki. Vesna je blago istrtila i okrenula svoju guzu prema mojoj ruci koja je sad počela da zalazi sve dublje između guzova, prema ulazu u pičku. Ljilja je počela da se nabija ustima na moj tvrdi kurac i da zadovoljno mumla. Jednom rukom mi je drkala kurac, istovremeno ga sisajući, a drugom rukom je raskopčavala svoje farmerke i ruku zavlačila u svoje gaćice.

Ja sam, za to vreme, jednom svojom rukom nabijao Ljiljinu glavu na svoj kurac, a drugom sam Vesni svlačio tanke pantalone i mazio joj međunožje, polako otvarajući put u njenu pičkicu. Vesnu je ova scena potpuno napalila, pičkica joj je dobro ovlažila,počela je da raskopčava svoju bluzu i da mi nabija svoje sise na facu. Znala je dobro da to obožavam. Onda mi se približila i počeli smo da se ljubimo. Jezici su nam se preplitali.

Ljilja je poludela od napaljenosti i počela je da se svlači. Bila je suvonjave građe, dugačkih nogu koje je raširila i sve jače mazila svoju pičku. Pička joj je bila dlakava, ne mnogo, ali taman toliko da izgleda retro. “Jao kakav kurac imaš, da li bi me jebao?”, pitala me. Nije ni sačekala odgovor, prešla je na trosed, klekla i istrćila svoju guzu.
“idi, tucaj je, vidiš da je odlepila”, tiho mi je rekla Vesna.

Ustao sam sa kreveta, kurac mi je bio tvrd kao kamen, sav ulepljen Ljiljinom pljuvačkom. Ljilja nije baš bila moj tip žene, ali cela situacija u kojoj sam se zatekao me je toliko napalila, da sam rešio da je razvalim od kurca. Okrenuo sam se na trenutak prema Vesni koja je bila polugola, sa obe ruke na pičkici koju je mazila, spremna da uživa u prizoru seksa koji se odvija pred njom. Njene ogromne sise, koje sam doskora sisao, visile su napola iz brushaltera.

Prišao sam Ljilji otpozadi, počeo je da joj prelazim rukom preko malog ali čvrstog dupeta, dok se ona za to vreme izvijala i izbacivala svoju guzu prema meni, jednom rukom trljajući klitoris, a drugom se oslanjajući na naslon kreveta. Prišao sam kurcem ispred samog ulaza u pičku i osetio da je potpuno mokra. Još sam se malo trljao, a onda sam počeo da ulazim. S obzirom da je Ljilja bila žena koja je rađala, pička joj je bila prilično razrađena. Uleteo sam u nju svom snagom, a ona je od zadovoljstva zaječala. “Jao, jebi me, razvali me…..ah kako je dobro!” Uhvatio sam je rukama otpozadi za kukove i krenuo da je tucam. Tačnije, navlačio sam je je na svoj kurac. Pička je bila sva mokra i čulo se glasno šljapkanje svaki put kada bih kurcem prodro do kraja.

Vesnu je ovaj prizor potpuno raspametio. Sada je već bila potpuno gola, sela je na sto za masažu, raskrečila noge i počela da drka svoju napaljenu pičkicu. Palio ju je prizor da gleda kako jebem Ljilju.

Dok sam tucao Ljilju otpozadi, krenuo sam da šaram rukama po njenom telu. Mahinalno sam krenuo prema sisama, setio se da nisu baš nešto velike, ali je zato imala ogromne tvrde bradavice koje su štrčale pravo. Počeo sam polako da ih stiskam i gnječim, a Ljilja je na to odgovorila još jačim dahtanjem. Onda sam rešio da se malo poigram sa njom pa sam izvukao kurac iz nje. Bio je sav mokar od njenih sokova, onda sam počeo polako da kružim oko ulaza u pičku, a ona je krenula da izbacuje svoju guzu nudeći mi da se opet nabijem u nju. Pomislio sam kako bih mogao da joj ga stavim malo u guzu, krenuo sam polako da kružim oko ulaza u šupak kurcem. “Gurali ste vi meni prste u dupe, sad ću ja vama malo da vratim”, pomislio sam. Ljilja kao da je znala šta nameravam, još jače je istrtila svoju guzu, a rukom je počela da oko ulaza u guzu razmazuje sokove iz svoje pičke kako bi se što bolje pripremila. Krenuo sam polako da guram u šupak, s obzirom da mi je kurac bio skroz vlažan, bez problema je ušao u dupe. “Jao, polako, pocepaćeš me skroz!”, zakukala je Ljilja. Vesna je od ovog prizora potpuno odlepila, znala je koliko puta sam njoj pokušao da ga stavim u guzu, međutim nije nam nikad uspelo jer mi je kita bila previše debela.

Krenuo sam polako da osvajam Ljiljin šupak, sad sam već skoro celim kurcem bio u njenom dupetu. Nabio sam ga do kraja i umirio se. Ljilju su nakon početnih bolova počeli da preplavljuju talasi zadovoljstva. Čekao sam par sekundi, a onda mu je Ljilja viknula: “Ajde, jebi me”. Krenuo sam da je tucam u dupe, sve brže i brže. Okrenuo sam se prema Vesni, ugledao je potpuno golu kako leži raširenih nogu na stolu, drka svoj klitoris i stiska svoje velike sise, bila je u potpunom transu. Divljački sam krenuo da tucam Ljilju. Znao sam da neću moći još dugo, sve ovo je bilo suviše ludo za mene. Nisam više mogao da izdržim, bio sam blizu vrhunca, navukao sam je još jednom do kraja, i počeo da svršavam. Punio sam spermom Ljiljino dupe. Ona se tresla od zadovoljstva, svršila je kao nikad do tad. Kada sam ispraznio jaja, okrenuo sam se od nje prema Vesni, prišao joj i počeo da mazim njene velike sise i da je ljubim. Ona je počela da svršava, nije mogla da veruje da ju je toliko napalilo gledanje drugih ljudi kako se tucaju. Ljilja se sručila na ležaj potpuno razvaljena i slomljena.

Ja sam krenuo ka kupatilu da se istuširam, a Vesna je otišla u sobu da se obuče. Kada sam izašao iz kupatila, ugledao sam Vesnu koja je tražila u fioci koje će gaćice da obuče. Kada sam video njeno zanosno dupe, prišao sam joj otpozadi, priljubio sam se uz nju i počeo da je milujem. “Manijače jedan, ti si pravi seksualni manijak”, šaputala mi je dok je počela polako da se uvija. Osetila je moj poluukrućen kurac na svom dupetu, a njena pička je počela da vlaži. “Ostao si mi dužan jedan seks, samo da znaš”, šaputala je dok se polako okretala prema meni i milovala mi grudi i ramena. “Ne volim nikome da dugujem, hoću odmah da vratim dug”, odgovorio sam i polako je poveo prema krevetu.

Položio sam je na leđa, ona je raširila noge, a ja sam legao preko nje, ljubeći je po vratu i spuštajući se polako prema njenim velikim sisama. Vesna mi se u potpunosti prepustila, uživala je dok sam je ljubio svuda po telu. Znala je koliko se ložim na njene velike sise i pružala mu ih je da ih ljubim. Imala je da mi ponudi ono što Ljilja nije, svoje velike sise sa lepim i okruglim bradavicama. Grickao sam ih lagano, a rukama prelazio preko njenog tela, polako spuštajući ruke prema bedrima i pički. Vesna se dobro napalila od svega, raširila je noge i počela da me još više privlači prema sebi.

Nije bilo druge, krenuo sam polako da se približavam kurcem prema ulazu u njenu vlažnu pičkicu. Ona ga je uzela svojom rukom lagano mi nadrkavala kurac i usmeravala ga na svoj otvor. Ja sam joj za to vreme rukama mesio velike sise, istovremeno ližući bradavice i grickajući ih. Kada je kurac počeo da ulazi u njenu vrelu pičkicu, kada sam osetio njenu mekoću i vlažnost, kurac mi se dodatno ukrutio i skamenio kao da nisam malopre jebao. Krenuo sam da se nabijam polako u nju, i postepeno sam ubrzavao ritam. Ona je raširila noge koliko god je mogla kako bi ga primila što dublje. “Hoću i mene da jebeš isto kao i nju”, šaputala je, i istovremeno mi gurala jezik u uvo. Potpuno sam odlepio od celokupne sulude situacije i krenuo sve jače i jače da tucam Vesnu. Pica joj je bila potpuno mokra, punio sam je svojim debelim kurcem.

Potpuno smo zaboravili na Ljilju koja je ostala u drugoj sobi i koja je pažljivo osluškivala šta sedešava. NIje se oblačila, bila je sva slomljena i srećna zbog dobre jebačine koju je dobila, ali je na neki način htela da produži ovu ludačku igru. Polako se privukla vratima sobe i uživala je u pogledu. Vesna je ležala na leđima široko raskrečenih nogu dok sam joj ja razvaljivao pičkicu. Nije još dugo mogla da izdrži, počela je da se uvija, da me grebe po leđima i da ispušta neke čudne zvukove. Bili su to zvuci njenog svršavanja, nije znala gde se nalazi od zadovoljstva. Ja sam je i dalje tucao, imao sam utisak kao da nisam jebao ništa, ko zna koliko.

Onda sam se okrenuo na leđa, a Vesna me je opkoračila i nabila mi se na kurac. Počela je jako da meša svojim velikim dupetom i da se do kraja nabija na kurac. Ja sam joj za to vreme besomučno mesio sise, a onda sam krenuo da joj stiskam velike guzove i da je udaram po dupetu. Ona je počela da se umara, nije mogla više da izdrži i polako se spuštala na moje grudi. Sada se skoro umirila puštajući me da je tucam u ritmu koji je meni odgovarao. Ljilja, koja je stajala na vratima sobe, gola, trljala je svoju pičkicu, uživajući u onome što se ispred nje dešavalo. Prišla nam je lagano i počela rukom da me stiska za jaja. Ja sam to osetio i počeo sam još jače da zabijam kurac u Vesninu pičkicu.

Ljilja je onda, znajući šta mi se sviđa, krenula prstom prema mojoj guzi i počela da šara oko rupice i da me lagano tuca svojim prstom. “Aaa, ne mogu više, svršiću, svršiću!”, počeo sam da urlam. Vesna je brzo sišla sa kurca i sagla se glavom prema mojoj vlažnoj kiti. Strpala ga je u usta i krenula da ga puši kao da joj je poslednje u životu. Ljilja mi je nabila skoro ceo svoj prst u guzu, gurala je sve dublje i dublje. Sve je bilo vlažno i klizavo, i prst je lagano ušao u guzu. “Aaaa!”, počeo sam da svršava i da punim Vesnina usta, stiskao sam njene sise i nabijao kitu svedublje i dublje. Kada je sve izašlo iz mene, odjednom sam se smirio, Ljilja je izvukla prst iz guze a Vesna je progutala sve što joj je bilo u ustima. Bio sam potpuno isrpljen, samo sam okrenuo glavu na stranu i zaspao.

Probudio sam se posle pola sata, sav isceđen i umrljan od njihovih sokova, a njih dve su sedele u drugoj prostoriji i čavrljale kao da se ništa nije desilo. Eh te žene…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x