četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Konačno razvod 2

Konačno razvod 2

(autor ovog teksta ubuduće da pripazi na pismenost i gramatiku, inače nećemo objaviti tekst)

Zdravo dragi . Marina je opet. Želim nastaviti priče. O sebi sam i mom izgledu već rekla. Razvedena sam i uživam u novoj kres vezi sa Bojaninim komšijom koji je 16g stariji od mene . Još uvek se redovno jebemo, kod njega noćivam i ujutru takođe se jebemo. To najviše volim jer tad mi je pička natečena vlažna.

U njega kurac vreo i tvrd Ne mogu vam objasniti kako nam je divno. Ne silazimo jedni sa drugih. Ja volim kurac više od svega a on pičku. Jednog dana me Bojanova rodica pozvala na svadbu. Pa smo otišli ja i on skupa. Obukla sam haljinu ispod tange i najlonke mrežaste. Pošto svi znate da na svadbama bude i seksa. Ja sam odlučila da testiram ovog svog. Da prevarim. Tu noć na svadbi je bilo puno sveta mladih doteranih parova najviše. Igrali smo pevali, pili itd.

Negde oko 3h ujutru mnogi su se već ponapijali, sedeli . Moj nije bio pijan sve umereno. Odlučim malo prošetati okolo šatora i ugledam iza sena Bojanu kako jebe neki momak. Vratim se nazad zapalim cigaru. Kad neki momak mi priđe i pripali. Počeo me gledati u sise noge. Bio je onako mog rasta. Primetila sam da se napalio.

Otišla sam na drugu stranu prema šljiviku i on zamnom . Zagrli me oko struka. Ja mu reče da sam udata i ne mogu to. Bio je uporan nije me puštao. On je isto bio oženjen. počeo me oko vrata grliti. Uhh sva sam se naložila i prepustila mu. Uhvatio me za sise a ja njega za kurac . bio je poveliki. Uhvatio me za guzu. Ja sam mu se okrenula držeći se za drvo.

Zadigla haljinu a on mi odmah zguza zabio kurčinu i počeo jebati. Bio je mlađi od mene. Dugo me je guzio i nabijao svršila sam a onda je i on po guzi. Ja sam posle obrisala da se ne primeti Nakon toga sam videla svog izgkeda da me video da se jebem. Rekoh sebi sad će me ostaviti. Došla sam za sto i on je sedeo. Zamislite ništa nije reagovao. Još me zagrli i poljubi. Da me ne grizla savest odlučila sam mu reći pa šta bude.

Ja sam te prevarila . . . da znaš. . s onim momčićem.
A on reče. Nema veze nesmeta ljubavi. Nisam ja takav kao većina muških.
Stvarno tako misliš?
Da ljubavi. U kres vezi smo pa znaš da i Bojanu tvoju drugaricu jebem uz tvoje znanje.
To jest reče mi.
Posle mi reče on:
I ja sam tebe prevario.
S kim pitala sam?
Pa sa ženom od onoga što te u šljiviku guzio.
Stvarno!!!
Da jer celo vreme smo vas gledali.
Bože rekla sam
Vidiš ljubavi njegova žena je pokušala da te napadne kad vas je videla, sreća pa sam bio tu i sprečio nju da ne napravi incindent.
Joj pa ti si super muškarac takvog te volim.
I ja tebe Marina ljubavi moja.
Dok ste se vi jebavali isto tako sam ja njoj nakon kraćeg ubeđivanja predložio da uradi isto.
I tako je bilo. Kresnuo sam je na brzaka zguza i to baš momački. Bilo je neverovatno slatko pojebati tuđe žene.
I meni dragi je bilo slatko. Al opet ti si mi najdraži i volim tvoj kurac.
I ja tebe tvoje sise, pičku, guzu.

Posle toga smo skupa otišli kod njega legli da spavamo. Tek smo ujutru pre kafe se izjebali onako kao što inače ujutru radimo. I tako smo nastavili kao i dosad.

Svidelo mi se što je tako savremen opušten. Sledeći put neću bez njegovog znanja ga varati. Isto tako on može sa drugim ženama ići. 2 g smo skupa.

Eto to bi bilo dosta za ovaj put. ljubim vas. Marina

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x