utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Konačno seks sa očuhom

Konačno seks sa očuhom

Zdravo svima. Ja sam Nela 22g. Prirodna devojka sise okrugle, guza čvrsta, pička na trokutić uređena. 172, 71, . Želim da vam se ispovedim.

Volim seks i uvek mi je potreban. Inače sam živela sa mamom i očuhom. Moje priče znaju biti opširne, al ovaj put ću biti konkretna. Pisaću vam u skraćenim verzijama.

Tad sam imala 19g još uvek živela sa mamom i očuhom. On je prema meni bio dobar. Zgodan mladolik za svojih 46g. Pošto sam tada bila sva nadrndana zbog nedostatka seksa. Ljuta a još me više naveče napali kad se njih dvoje jebu. Mama mi je glasna kao i ja . Znala sam se sama zadovoljavati, al nije to to. Mnoge moje drugarice su mi govorile da probam s očuhom. Ipak je to iskustvo, znanje, sladak seks. . . Mada sam znala namerno vrata otvorena ostavljati dok sam se tuširala . I sobu svoju takođe. Da privučem mu pažnju. Sto posto sam bila sigurna da me je gledao golu. Mene to inače loži. Ko fol nisam znala. 🤣🤣!!

Jedne noći mama mi reče da ode raditi u drugi grad raditi na mesec dana. Firma njena je slala njih nekoliko. Tako smo ja i očuh ostali sami mesec dana. Ovaj put sam rekla idem na sve ili ništa. Jebavaću se s njim. Bila sam uporna i namerno ga ložila. Inače ja se ne oblačim izazovno i ne nenosam seksi veš. Ovaj put sam sebi nakupovala čipkanih tangica, najlonki, idr. Prvu noć nisam ga videla u kući jer on inače radi drugu smenu. Tek nakon dva dana za vikend sam došla ranijnj kući. On je sedeo i gledao tv. Bila sam u haljini letnjoj i najlonkama. Sela sam kraj njega popili piče, a ja mu pokazivala noge. On baš ništa nije reagovao. Ipak je on zreliji valjda kuži to. Nije naivan balavac. A tu noć mi pička otekla , mokra. Kurac mi se tražio. Onda je otišao ukupatilo, pa u sobu. Bože šta da radim kako da ga navučem da me kresne. Pošto je moja soba bila do njihove i ja sam otišla u svoju sobu i presvlačila se. Namerno sam ostavila otvorena vrata. Čim je izašo iz kupatila ugledo me golu. A ja se ko fol prepala.

Jao izvini . . . . reče mi onako postiđen.
A ja odgovori mu.
Ma sve u redu Boško.
Niste prvi koji ste videli🤣🤣
Okrenu se i uđe u sobu. Otišla sam se istuširati i namirisala sam se . Posle sam na golo telo obukla samo ogrtač. Pička mi je i dalje bila mokra, natečena. Ušla sam mu u sobu. Rekla sam sama sebi. Nek ide u vražju mater. Ja se moram pojebati. Čim sam ušla u sobu kod njega. Rekla sam mu.
Čika Boško jesi budan mmmmh?
Nela draga šta radiš tu?
Ništa, , . . . samo da vas vidim.
Odmah sam ga počela dodirivati.
On reče. . . Eeej draga Nela nemoj saznaće ti mama. . . nemoj.
Zašto čika Boško, pa sami smo mesec dana. . .
Ipak si dete za mene. . mogu otac da ti budem.
Pusti bre. . . želim te odmah mmmmmh. Ložila sam ga tako svojim jebozovnim glasom
Znaš čika Boško da dugo nemam momka i da nisam dugo bila sa muškarcem godinu i po.
Želim te. . . .
Jao Nela . . . .

Opiro se Očuh malo al ja sam navalila na njega. Odmah legla pored njega počela ga grliti ljubiti, a i on mene . Niže malo Boško uhvati me za noge guzuu mmmmh uhhh. Odmah me uhvatio onako divlje. Skinula sam ogrtač. Bila gola a on skino gaće i kurac mu već bio dignut. Imao je lep kurac oko 17cm mali šiljat glavić obrezan. Već spreman da ga zajašem. Nakon kraćeg vačarenja ja sam se popela na njega i on mi ga namestio u moju nateklu mokru pičku.

Uhhhh zastenjala sam uhhh kako je bio vreo tvrd. . . mmm
Toooo čika Boško jebi meee aaaaah
Nelice mešaj aaaaajjjj što ti je vrela pičkica. . . . .
Aaaaaaghhhhh zastenjala sam jako jer sam počela svršavati u toj pozi jahanja. . . . .
Tooooo aaaaaajjjjj jebi me poderi meeee.

On je onda odozdo nabijao sve jače uhvatio me za guzu gnečio je je. . . baš je podivljao. Opet sam počela svršavati. Mada sam mislila da će brzo svršiti on je baš rasturao me. Posle te poze ja sam legla i raširila noge, a on je onda bio gore i sve jače me nabijao . . aaaaaaaaaa tooooo jačeeeeee aaaaaa jebi meeeee Bila sam baš presretna jer me očuh jebe i mnogi su u pravu da je zabranjeno voće najslađe. Tu noć smo ae dugo jebavali. Posle sam se naguzila. Onda me on jebo zguza sve jače i jače dok nije počeo i on svršavati.

Aaaaaj Nelice svršiću ti na guzuuuu aaa
To Boško aaaaahhhhh ahhhh aaaaa vrištala sam ko največa kuja. . .
Uh Nelice bolja si od svoje mamice. . . . Moram ti nešto priznati?
Šta čika Boško?
Uvek sam te gledao dok si kupala i presvlačila.
Stvarno. . . odgovorim mu onako jebozovnim glasom.
Al Nelice nisam imo prilike kao sad.
Bema veze čika Boško nikad nije kasno.
Želim ovih mesec dana da me ujutru jebeš i rasturaš jer tad mi se uvek traži.

Važi Nelice. . . Tu noć je zaspao a ja gola razvaljena otišla u sobu. Sutradan ujutru sam rano ustala i odmah onako gola i bunovna otišla mu u sobu legla kraj njega i dok je spavao ja sam pušila. Čim se probudio.
Ooo Nelice ti već budna.
Dobro jutro Boško.

Idmah mi je u pozi 69 počeo lizati pičku i šupak. Nakon toga sam se natakeka na njegov vreo kurac i počela jahati sve jačeee i jače . onda mi reče . Nelice okreni guzu i ja se naguzi. On mi ga naglo zabije celog u pičku.

Joj Nelaaaa aaaaa
Tooooo Aaaaaah ahahah jebi meeee. vrištala sam da ceo komšiluk čuje.
Tooooo jebi meeeeeee biću odsad tvoja čerka a ti moj tatica
Važi Ćeri aaaaa
Toooooo posle ga izvadi i namaza mi kremom šupak i gurne ga sve snage. . . . Jebavo me malo u šupak malo u pičku.

Toooo aaaa želim da me uvek ovako jebeš tatice Boško. Biću aaaahhhhh tvoja kurvica ćerka samo me jebiii Nakon dužeg vremena on mi svrši u šupak svu vrelu spermu. Toliko me izjebo da nisam mogla hodati. Pali smo ko kruške i odspavali još sat vremena. Čim sam se probudila spremila sam kaficu onako gola u pregači on usta i seli smo pili kaficu. Pošto je bila nedelja sedeli smo i pričali. I tako taj mesec dana smo se jebavali ujutru i naveče. Stvarno je pravi jebač i rastura mi pičku šupak, al ne žalim. Več tri godine me još uvek jebe i dođe mi u moj stan povremeno. Mama još uvek ne zna za to. Toliko za sad.

Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jebozovnimedved

jel tatica bosko slobodan za jos jednog uwu

Gaga

Mmm super bas mi se svidja i ja bih sa vama

2
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x