utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Kratka ispovest: Ponizio me muškarac od 250kg

Kratka ispovest: Ponizio me muškarac od 250kg

Prošlo ljeto sam stopirao iz Zagreba za Berlin, na bengi blizu Ljubljane, u birc od benge gdje sam sjedio ušla je grupa radnika. Meni u oko je upao jako debeli radnik, koji je pričao malo na slovenskom malo na njemačkom.

Zajebavo se sa radnicom kafića te kolegama, visok okok 175cm, i sigurno preko 250 kg, znači ogroman mješina od trbušine mu je visila skoro do koljena, podtrbušina se nazirala ispod traperica koje samo što nisu pukle, kratka smeđa kosa, širok nos, klempava uha velika, ručerde ogromne, mišiči i salo, njegov jedan prst kao moja dva.

Zurio sam u njega, skužio je pa se nasmijao, nakon što je krenuo u wc, ja kao napaljeni idiot za njim, na što me on dočekao, u malom prostoru, pritisnuo uza zid sa trbušinom, te ponizio, reko mi je da nije peder, ali da ponekad voli izdominirat ovakve kučke kao ja.

Meni je erekcija bila cijelo vrijeme, glas mi je podrhtavao, noge su mi se odsjekle, protrljao je trbušinu preko mene par puta, dovoljno da svršim u gače, te mi turnio svoj ogromni debeli prst,od svoje pišake da poližem, ako poližem možda će mi dati broj, ja sam naivno polizao, drhteći, a on se samo nasmijao,te me pljunio u lice i lupio blagi šamar, sa ručerdom od koje mi je zvonila glava pola sata poslje.

Nikad ga više nisam vidio.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x