utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Kratka ispovest: Popušila mi je prijateljicina mama

Kratka ispovest: Popušila mi je prijateljicina mama

Moja priča počinje jednog ljetnog dana kolko se siječam bio je 7 mj 2015 ja sam imao 17 godina …..

Bio je to 18 rođendan od moje prijateljice koja je slavila rođendan na moru točnije na otoku Pagu. Bilo je dosta mladih djevojaka koje nisam ni poznavao al oduvijek su me više palile starije žene od 40 pa nadalje…. i tako ja sedam kroz kuću koja je inače na 3 kata ogromna sa bazenom i odlučim otići do 3 kata vidjet šta ima gore bio sam znatiželjan..

Došao sam gore razgledavao bilo je tu teretna mala ,2 velike sobe kupatilo i balkon…..zavirio sam u jednu od soba i ugledao od moje prijateljice Mie koja je slavila rođendan mamu kako se presvlači i oblaci kratku minicu za proslavu  rođendana svoje kćerke.  Toliko me je napalila da sam počeo drkat sa strane i tako ja u svojim mislima zaboravim vrata otvorena i vidi me gospoda u crnim gaćicama i bez grudnjaka.

Znala je ko sam ja, isprva se uplasila, al me je pozvala unutra i pitala dali mi može pomoć pri završetku moga drkanja. Ja sam naravno rekao da može uz to popušila mi je kurac kao ni jedna žena do dana današnjeg, ostalo je među nama i nikad se više nismo vidjeli.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x