utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Kratka ispovijest sa ostrva

Kratka ispovijest sa ostrva

Ona je nazvala tu sam, došla sa Visa. Ostao sam u ćudu, iznenađenje.. Otišao po nju na trajekt.

Nasmijana od uha do uha. Zabranjeni dodiri su odjednom postali slobodni. Pozdrav, poljubac, pa usta, pa jezik u njena vrela usta, sudaranje zubima, strastveno dopiranje u grlo jezika. Korjen me zabolio, čovjeće mala se dala pustila sve..  Ej na ulici smo ne smimo poludit..

Vozim je kući, sve normalno, kava, sok, prića, plaža, kupanje, pričanje, izlazak sve prijateljski normalno. Šta je sad mislim se. Di se ova pali, kad ništa.

Kasno navečer iza izlaska dolazimo opet prijateljski uz priću kući na spavanac. Kad ona popizdi da di će spavat u isti krevet..  Ajde ok, kad stvarno nećeš nema veze, ti se okreni leđima na leđa i zaspimo, dodir ništa..

Bogami, vidim ja, ova se izgasila, nema od nje ništa večeras. Zaspao ja. Negdje u noći, osjetim ja u polusnu mota se preko mog kurca. Ruka pređe pa se vrati. Diga mi se odmah. Pravim se da tvrdo spavam. Evo sad kolino priko kurca. Mirujem ja. Čekam. Evo opet cila noga priko mene. Dotakla se gaćicama na kurac i zalipila. Mirujem ja čekam ko da spavam. Čeka i ona.

Evo je namišta kolina i poćinje se trljanjem ko jahačica njihat.  Trlja se. Kurac mi se diga tvrd ko kamen. Razmakla je gačice i u vlažnu pičkicu je ušao ko u maslo. U sekundu bez boli duboko. Cila sitna me jebavala a ja se pravio da spavam. Jebala me lipo. Sutra opet nasmijana od uva do uva. Prijateljski strogo, bez dodira..

Morala je natrag na posao. Odveo sam je na trajekt.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x