utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Kućni rob

Kućni rob

Bilo je ljeto i vrijeme godišnjih odmora. Gospodarica ima tetku koja je u inostranstvu i koja svake godine dolazi i bude nekoliko dana kod nas. Tako je i ove godine došla u julu i bila je kod nas. Od ranije joj je poznato da moja supruga, moja gospodarica vlada nadamnom i da sam ja potčinjen i moram izvršavati naredženja, da čistim i obavljam sve kučanske poslove.

Taj dan kad je došla, gospodarica mi je naredila da generalno uradim kuču, sve da pospremim i da napravim ručak, da lijepo ugostimo njenu tetku i da vidi kako se radujemo što dolazi. Znao sam da če me gospodarica iskorištavati i ponižavati, pa mi je bila jedina nada da ipak neče pred tetkom biti toliko stroga i okrutna. Gospodarica je otišla autom pred nju, a mene je ostavila kod kuče da sve sredim, obukla mi je uniformu sexy sluškinje, i naredila da ih tako čekam. Osjecao sam se jadno, ali i uzbudjeno. Bicu na usluzi mojoj gosposarici. Toliko me je takoreci hipnotisala i dresirala da samo kad pomislim na nju i njenu moc nadamnom, meni se diže i balavi k. . . .

Ovaj put je samo balavio, jer sam imao na njemu kavez za jaja(chastity cage).
Nakon sat vremena čulo se auto. Gospodarica i njena tetka su stigle. Odmah sam ostavio krpu sa kojom sam brisao prašinu i stao mirno da ih dočekam. Ušla je prvo gospodarica, a zatim i tetka, poklonio sam se, a tetka je pružila ruku da se pozdravi. Ja sam se sageo i poljubio je u ruku. Bila je odusevljena mojom poniznošcu. Sjele su u dnevni boravak i započele priču. Tetka je odmah iz torbe izvadila cigarete i zapalila. lsto je uradila i gospodarica. Prišao sam i pitao kako ih mogu poslužiti. Tražile su prvo kafu, a ja sam odmah otišao u kuhinju i pripremio kafu, kolače i sokove. Dok kafa nije bila gotova, ja sam poslužio sok i kolače, zatim na poslužavniku iznio sam kafu. Kad sam sve poslužio pitao sam da li žele još nešto.
-Bices pozvan kad budeš trebao. . . jasno!?
-Da, gospodarice, kako vi kažete.
-Neka ga ovde, neka stoji tu kad nam zatreba. . . reče tetka
-Pa može. . . mislila sam da nam ne smeta dok pričamo.
-Ne smije on slušati šta mi pričamo. . . jel tako??
-Da tetka, kako vi kažete. . .
Onda gospodarica pogleda prema stolu, držeci cigaretu, da nema pepeljare i glasno se prodera:
-Gdje je pepeljara!??
Pogledao sam i vidio da sam zaboravio donjeti pepeljaru. Bilo je kasno jer mi je gospodarica odmah naredila da kleknem.
-Na koljena!!

Dobio sam šamar u lijevi, pa u desni obraz. . . jedva sam izdrzao da ne padnem.
-Otvori usta, sad češ ti biti pepeljara. . haha
Bez pogovora sam otvorio usta, a gospodarica mi je otresala pepeo u usta. Onda sam morao da se izvinem tetki i zamolim da me i ona koristi kao pepeljaru. Naravno da je pristala sa oduševljenjem.
-Tako ti i treba, pa drugi put nečeš zaboraviti. . .

Kad su završile, gospodarica mi. naredi da postavim sto za ručak. Servirao sam escajg i tanjire i zamolio gospodaricu i tetku da predju za trpezarijski sto. Onda sam posluzio supu i glavno jelo. Stajao sam pored stola da mogu zamjeniti tanjire čim završe. Poslije glavnog jela posluzio sam puding od čokolade za desert. Kad su završile sa jelom ustale su i prešle opet u dnevnu sobu. Ja sam sve rasklonio i odmah oprao sudže. Gospodarica i tetka su sjedile u dnevnoj sobi i razgovarale, uzele su svoje cigarete, a ja sam odmah potrčao da im donesem pepeljaru.
-Vidiš kako sad nisi zaboravio. . . znaš šta te čeka. . haha. . reče tetka
-Nisam ja završlila sa kaznom, ono je bilo samo upozorenje, tek sad slijedi kazna za nepažnju i neposluh. Mora znati svoje mjesto.
Presjeklo me je kad je to gospodarica rekla. Oborio sam glavu i stajao sam mirno. Znao sam da če me kazniti.
-Na koljena. . . odmah. . . naučičeš se kako se postupa pred damama.

Gospodarica je izvadila lisice i zavezala mi ruke iza ledja. Zatim je uzela šipku koja je na krajevima imala kajševe i zavezala mi noge oko članaka, tako da ih ne mogu skupiti. Onda je iz ladice izvadila neku spravu u obliku kutije koja je na sebi imala prekidač i dva koluta za smanjivanje i pojačavanje. Bila je to sprava za elektro stimulans, odnosno elektro šokove. U tu kutijicu se uključivalo nekoliko kablova, čije je krajeve gospodarica zalijepila na moje butine, prsa, guzu i jaja. Kutiju je uključila u struju. Kolutovi su odredjivali jačinu elektro šokova. Tako zavezanog mi je naredila da sjednem na stolicu koju je postavila ispred trosjeda gdje su sjedile gospodarica i tetka. Prvo su zapalile cigarete, a onda je gospodarica uključila elektro šoker. Naredila mi je da molim nju i tetku za milost. Da obečam da ču biti ponizan, pokoran i poslušan sluga zauvijek. Znao sam da bez obzira koliko budem molio, da če me uključiti na elektro šokove. Ipak, nisam imao izbora i počeo sam da molim i preklinjem.
-Molim Vas gospodarice za milost, znate da ču Vam biti vjeran i poslušan, obečavam da ču izvršavati sva Vaša naredženja bez pogovora. . . molim Vas
Samo su se nasmijale. . .
-Jadničak. . . rekla je tetka i gospodarica je uključila elektro šokove. . . Onda su se grohotom nasmijale, a ja sam izludio od situacije u kojoj se nalazim.
-Molim Vas. . . molim vas. . . Tetka, molim Vas, preklinjem Vas. . . cvilio sam, a one su sjedile i prebacivale nogu preko noge dok su pušile cigarete i mene mučile i ponižavale. Kad su završile sa elektro šokovima, počele su me šamarati jedna pa druga. Tako su se smjenjivale, a ja sam i dalje morao moliti.

Onda mi je gospodarica naredila da usranem, a zatim da kleknem na koljena. Dok su one sjedile na trosjedu, ja sam morao da im ljubim i ližem štikle. To je trajalo oko pola sata, a onda je gospodarica ustala, zadigla mi haljinicu i odvezala ruke. Naredila mi je da se namjestim na sve četiri i da namjestim guzu. Uzela je bič, a tetka je uzela šibu. Onda su me počele šibati i bičevati, a meni su naredile da brojim. Jedan po jedan sjevali su udarci šibom i bičem. Za kratko vrijeme počele su se ocrtavati pruge po guzi. Brojao sam do nekih sto, dalje nisam uspio jer me je bolilo, a one su počele ubrzavati sa šibanjem, odnosno bičevanjem. Kad su završile i sa šibanjem, sjele su opet i zapalile cigarete. Naravno, ja sam molio na koljenima ispred njih dvije, da se smiluju, a gospodarica me je uzela za bradu i podigla mi glavu.
-Slušaj pičkice, tek smo počele, zato čuvaj svoje suzice za kasnije. . . hahaha. . . obe su se smijale, a gospodarica mi naredi da otvorim usta i da opet budem njihova pepeljara. Bez pogovora sym to i učinio, a one su mi dimile u lice i otresale pepeo u usta. Bio sam zaista jadan i bespomočan na koljenima, na milosti i nemilosti ispred gospodarice i tetke. Onda gospodarica iz ladice izvadi umjetni dildo, i stavi ispred mog lica.
-Sad če moja kurvica da nam popuši ovaj k. . . . , jel tako?
-Gospodarice. . . počeo sam da zamuckujem, a tetka mi je zalijepila šamar. . . odmah sam odgovorio:
-Da gospodarice. . . o da sam dobio još jedan šamar. . .
-Puni odgovor curice!
-Da gospodarice, naravno da ču Vam popuštiti Vaš divni k. . . .
-Tako je dušo, samo češ prvo da nas moliš da nam popušiš. . . hahaha

Onda sam počeo da molim da mi daju umjetni da ga ližem i pušim. Tad mi je gospodarica uvalila dildo u usta, a ja sam ga obradjivao kao prava kurva. Smijale su se i zabavljale. Onda je gospodarica uzela umjetni prislonila ga na moju guzu. Tetka mi je naredila da joj ljubim štikle, tako da sam se sageo do poda, a moja guza se podigla u zrak i gospodarica je neometano počela da mi ga stavlja u guzu. Nabijala me je dok sam tetki ljubio i lizao štikle, zahvaljivajuci se što sam počastvovan da budem rob i sluga damama poput njih. Kad je gospodarica prestala sa nabijanjem, ostavila je dildo u mojoj guzi i zavezala mi ruke za šipku izmedju nogu. Tako zavezan nisam se mogao micati, nego sam bio u položaju na koljenima sa glavom prema podu. Njih dvije su sjedile ispred mene i naredile mi da ljubim štikle dok su razgovarale i pušile cigarete. Onda su odlučile da odu negdje vani na pice, a mene su ostavile da ih čekam u tom polozaju dok se ne vrate. Na odlasku sam poljubio štikle i gospodarici i tetki moleci da se vrate što prije.
-Dušo, dobio si šta si zaslužio. . . sad malo uživaj tako dok mi ne dodžemo pa čemo nastaviti opet. . . hahaha

I tako su otišle, a ja sam ostao čekajuci da se vrate i da nastave sa igrom i kako moja gospodarica kaže prevaspitanjem, jer sam neupotrebljiv tako neposlušan.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x