četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Kurvica Ivana

Kurvica Ivana

Zdravo ja sam Dinko, imam 26g. Redovno čitajući vaše priče. Odlučih da i ja objavim. Običan sam prosječni momak. Nisam ni u kakvim vezama.

Volim te obične kurvice koje nabrzaka kresnem i tako to. Imam svoje drugove koji su takođe slični kao ja. Još kao srednjoškolci smo počeli tako te kurvice ganjati . Obično smo tad po parkovima ih nalazili. Opalimo ih onako zguza nabrzaka. Več kasnije smo zalazili u jedan kafić koji se nalazio pored rijeke Une. Tu su uglavnom dolazili omladina. Tu budu te kurvice koje traže kurca. Mi ih tako vrebamo i pokupimo .

Pored rijeke ima šetalište odvedem ih tako iza grma izjebem ih i vratim se ponovo u kafić. Da skratim priče. Izdvojiću jednu Ivanu koju sam poznavao. Čujem od mojih drugova da se jebe . Ivana nije bogzna šta u tjelu sva zdepasta. Simpatična plave oči. Na nju mi se uvjek dizo kurac. Znao sam joj često dobacivati. Uvjek me odbijala kao da je znala šta hoću. Bio sam joj dosadan hvatao je za guzu. Ona mi znala šamar opaliti, proderati se. Mene je to još uvjek napaljivalo. Nisam odustajao.

Jedne večeri smo sjedili bila je sa svojim društvom. Ja sam je gledao oblizivao se jezikim i drkao preko hlača svoj dignuti kurac. Ona se samo smrknula. Bila je u nekoj mini haljini crnim najlonkama . Ustao sam do nje, reče joj da se nađemo dole kraj rijeke. Nije došla odmah. Već je sišla kasnije. Priđem joj počnem je hvatati ona mi reče:
– Daj odjebi majmune…
– Želim te mmmm uhhh
– Ti su lud majke mi…
– Lud za tobom.

Počnem je za guzove hvatati jer sam se napalio.
– Šta želiš od mene …
– Da te opalim čujem da se jebeš… He hee
– Nisam ja kurva kao te koje jebeš
– Nisi kurva, al me privlačiš jako

Nakon dugog i upornog ubjeđuvanja počela je popuštati.. Ja je poče za noge guzu hvatati ljubakati oko vrata. Ona mene ppče štipati pokušavala se izvuči.
– Đubre jedno kurvanjsko he he
– Još više me napaljuješ

Zamakli smo dalje u grm i tu joj zavučem ruku u pičku koja bila već mokra. Ona mene za kurac uhvati. Nakon toga okrenem je zguza zadignem haljinu skinem joj gaće.
– Jaooo što ti je mokra pička mmmm
– Daj jebi me više mmmm
– Okrenula mi guzu i ja odmah zabijem do kraja cjeli kurac .

– Mmmmm uhh jes vruć
– Dobra si pička Ivana aaaahhh

Mislio sam da ću svršiti koliko sam se napalio. Jebući je tako zguza ona poče vrištati.
– Aaaaahhhh uhhh toooo

Ja samo guzim i dugo tako jebući je žestoko počnem svršavati njoj po guzi.
Uzmem njene gaće i s njim obrišem spermu sa njene guze i bacim gaće kraj nje.
– Uhhh jesi me pojebo đubre jedno jesi zadovoljan
– Daaa kurvice zadovoljan sam mmmm što si mi pičke dala.
– Želiš da kasnije nastavimo

Ćutala je onako ljuta a ipak nasmijana kurvica. Poslije smo se vratili i ja pošaljem piće da se okrepi he he. Nakon dva sata siđem opet dole i Ivana zamnom dođe. Bilo je već ponoć i upita me:
– Bil me otpratio kući…
– Naravno.. rečem joj..

Uzeli smo se za ruke kao da smo u vezi.
– Šta misliš da se još kresnemo kao prvi put?
– Mmm neznammm umorna sam..dobro si me odradio he he..

I tako šetajući stignemo blizu nekog igraiišta blizu njene kuće. Naiđemo na neke parove i negdje u grmu nađemo klupu i tu se još odradimo.
Isto kao prvi put joj zguza zabijem kurac i pojebem je dobro.Ona sretna vesela ode kući. Otad se kresnemo tako često. Radili smo i druge poze jer reče mi da imam dobru kurčinu.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x