utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Letovanje sa ćerom

Letovanje sa ćerom

Bilo je to 2022 godine, moja ćerka i zet su bili uporni da idemo negde na letovanje. Uprkos mojim odbijanjima na kraju sam pristao. Sad je samo bilo ostalo da se vidi datum i mesto putovanja.

U dogovoru sa ćerkom pao je dogovor za mesec jul i definitivno lokacija letovanja Turska. Kada je došao dan polaska zet je sa mojom ćerkom došao da me pokupe i pravac aerodrom Beograd. U razgovoru sam shvatio da zet neće putovati zbog poslovnih obaveza. Malo sam bio razočaran ali šta je tu je. Stigli smo na desetina iju, lep hotel do same plaže, soba na najvišem nivou. Ostavljamo stvari i krećemo do plaže i malo da obiđemo okolinu. Dolazi veče odlazimo u naš apartman, odlazi ćerka pod tuš a nakon nje i ja. Sedam na terasi ispijamo lagano kafu, dok ćerka sedi u nekoj laganoj majčici koja sami prekriva prednju stranu grudi, dok je ispod pazuha otvorena do kukova. Primećujem da joj se grudi baš vide sa strane.

Narednog jutra sa ćerkom odlazimo na plažu moja ćera u kupaćem kostimu grudi napupele a ona sva ozarena. Gledam lica pojedinaca i vidim kako je merkaju. Nije što je moja ali ona u 45 godini izgleda veoma izazovno. Nakon plaže dolazimo u apartman i moja ćera počinje da se žali na bolove u kukovima i leđima. Tom prilikom od mene traži da joj pomognem oko tuširanja, na šta sam očekivao da će biti u kupaćem kostimu. Kada smo ušli pod tuš ona je počela da skida gornji, a zatim i donji deo kupaćeg. Bio sam zatečen, moja ćerka ispred mene gola golmana sa prelepim grudima, obrijane pice. Na početku sam bio malo zatečen ali smo se brzo opustili. To smo ponovili i sutra. Ćera gola pomognem oko tuširanja, a nakon toga kad ona izađe ja ostanem skinem svoj kupaći da se istuširam. Bilo mi je veoma prijatno i lepo, bio sam na sedmom nebu. Retko kom čoveku se pruži prilika da u 64 godini da gleda mlađe i zategnuto telo.

Narednog dana ponovo plaža u toku dana, uveče lagana večera u restoranu. Dolazimo u apartman i ćera mi govori moraćeš da me izmasiraš sve me boli. Pomažem joj oko tuširanja, obavija peškir oko sebe i izlazi u sobu leže u krevet, skida peškir sa sebe. Gledam I u totalnom sam ludilu neznam šta da mislim, moja ćerka je totalno poludela. Prilazim lagano uzimam ulje ponašam se kao da je sve to normalno, a u grlu mi knedle. Sipam ulje na ruci i krećem da razmažem po njenom telu. Ona mi nešto govori ali je ništa nerazumem od bubnjanja u ušima. Prelazim joj preko leđa, lagano klizim prema guzovima ništa ona počinje da miroljub guzu, I polako se podiže kako bi podbacila jastuk ispod stomaka, kako kaže da bi joj bolje izmasirao kukove I butine. Podiže visoko guzu preklopljena preko jastuka krećem da joj masiram kukove a njena pića izbačena, gledam pritisak mi skače u gaćama. Prelazim na butine jedna noga zatim druga, i spoljna i unutarnja strana, dok je masiram kaže mi ćale slobodno možeš više.

Nastavljam i dolazim do same ribice svašta mi prolazi kroz glavu, jeste moja ćerka ali dinja glava ne razmišlja tako. Završavam masažu ali cele noći nisam mogao da spavam. Telo moje ćere mi je bilo non stop pred očima. Sutradan se desila ista situacija, ponovili smo masažu celog tela, naravno ćera skroz gola. Nakon završene masaže ulazimo pod tuš ona gola ja naravno u kupaćem. Krećem da joj sapunom leđa, grudi noge, ispira penu tušem. Okreće se prema meni onako gola, zagrlila me i jako stegla, kako je pripila svoje golo telo uz mene prošli su me trnci, srce je počelo jako da mi lupa, moj ponos je počeo da reaguje. Moja ćera mi tom prilikom kaže ^Mnogo te volim^ podiže se na prste i tu počinjemo spontano da se ljubimo. Dok se ljubimo ona zavlači ruku u moj kupaći hvata me za moj već utvrđeni ponos i lagano počinje da mu navlači kožicu.

U tom transu hvatam je za picu, počinjem da je trljam srednjakom a čera počinje sve ubrzanje da diše I da mrda guzu preko mog srednjaka. Čera hvata moju kurčinu I stavlja je sebi između nogu navlači se na njega dok se strasno ljubimo. Hvatam je za guzove podizem je i nabadam je na moju kurčinu. Nakon vrhunskog seksa izlazimo u sobu ležemo na krevet onako baš izmoreni, ćera me Češka po stomaku i ponaša se kao da se ništa ne dešava. Narednih dana smo svakodnevno imali razne masaže, seks koji čovek može samo poželeti. Došao je dan kada smo morali da krenemo nazad svojim kućama. Iskreno sve što sam doživeo na tom letovanju me je podmladilo.

Inače ja sam navikao da moja ćera po kući šeta u laganoj i providnoj garderobi kad dođe kod mene u goste. To je radila čak i kada je njen muž a moj zet prisutan što njemu nije smetalo. Sad kad sumiram sve rezultate i vratim film unazad moja čera u providnim majicama bez brusa kod mene kući, mišići itd, tvrda jebačina nje I zeta veoma bučno dok sam ja u drugoj sobi.
Za ćeru sam znao da je volela kao devojka da se ubija od kurca, ali sada što se zeta tiče shvatio sam da mi je on namestio situaciju za letovanje sa ćerom.

Zete shvatio sam HVALA TI

Pretplati se
Obavesti o
guest

8 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Gaga

Ovako sam i ja sa tatom meni 43 njemu 66 udata sam

Maki

Bravo,nista sladje od incesta ako je obostrana zelja.

Gaga

Jebe me stalno zelimo se zaljubljeni smo a ima dobar kurac obozavam ga stalno

Gaga

Obostrano naravno jebe me dugo kad god imamo priliku u meni je sperme sam njegove imala vise nego drugih a kurac mu extra obozavam ga

Zeljko

Da li ste nastavili

Tatica

Redovno je tucam kad god dodje kod mene. Možda nije na svom mestu ali nama je lepo uživamo

Goksi

Zet ti je definitivno namestio da tucaš mladu ribu budi mu zahvalan. Očigledno i on voli da mu neko razvaljuje ženu od kurca. Razmisli mozda tvoj zet i ćera žele s tobom trojku čim se tako ponašaju. Dobro je da su takvi tucaj i uživaj.

Malimax

Moja zena mi je priznala da ju je djed razdjevicio a poslije i tata ju jebo dok je bila kod njega u austriji

8
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x