četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Letovanje sa ženom i njenom sestrom

Letovanje sa ženom i njenom sestrom

Leto posle Korone. Bilo je to leto 2022 godine. Dogovaramo se ja moja supruga, sa njenom sestrom od strica i njenim suprugom da idemo na letovanje. Zbog posla Mare ne može da ide sa nama, i moja supruga potencira da uzmemo apartman sa dva kreveta od toga da bude jedan bračni.

Naravno meni ta ideja nije prijala jer sam imao u planu da se opustim sa mojom ženom na odmoru. Kažem joj ljubavi ja tamo hoću da se opustim, a moraću da se ustežem zbog tvoje sestre. Moja draga pošto me dobro zna kaže ljubavi ti možeš da se opustim nije valjda da te sramota od moje sestre. Počnem ja da razmišljam i vidim da to uopšte nije loša ideja.

Dolazi dan i odlazimo u Tursku na letovanje, taj dan je prošao po sistemu raspakujte stvari i idemo na plažu. Sutradan uzmem dve majce koje sam kupio pre polaska i kažem lepotice moje ovo je poklon za vas. Nakon celodnevnog opuštanja na plaži dolazimo u apartman, prvo ide moja supruga na tuširanje a zatim i njena sestra od strica.

Ja izlazim da kupim igrate, vraćam se u apartman i oduševljeno gledam moju suprugu i njenu sestru, one u majcama za spavanje koje više otkrivaju nego što pokrivaju, I u gaćicama. Odlazim na tuširanje, I izlazim samo u boksericama a moj kurac dignut u nebesa. Moja draga kaže meni ljubavi al si ga ti digo uz smeh. Igramo karte gledam moju zenicu a gledam I seku majcice bez brusa, kroz čipkasti deo nabrekle bradavice i jednoj i drugoj.

Dolazi vreme za spavanje, zenina sestra leže u krevet, a ja moju dragu teram da idemo pod tuš da se rashladimo. Ulazimo u kupatilo ja napaljen ko tetreb hvatam moju ženu stavljam joj kurčinu I jebem je ko da sam prvi put video pičkicu. Izlazimo iz kupatila a ženina sestra baca sladak osmeh. Ujutru neko vreme ja se budim i počinjem da čačak ribu mojoj ženi, počinje da se meškolji i hvata me za kurac. Ljubim joj vrat hvatam je za sisu a ona uzima moj kurac I stavlja ga u njenu vlažnu pičku. Moja draga dupetom udara na moj kurac navlači se i u jednom momentu njena sestra kaže šta to radite. Ja I moja draga smo se iscimali jer smo mislili da spava.

Njena sestra ustaje seda na krevet i pali cigaru i onda kaže gledam vas sve vreme šta radite, ja se u tom momentu počinjem izvinjavati a ona kaže ma ne vi izvinite što sam vas prekinula, što se mene tiče meni nije neprijatno, gledam film uživo. Bez imalo stida stavljam mojoj ženi ruku na koleno počinjem da je ljubim i lagano povlačim ruku i dolazim do njene pičice. Moja draga ne reaguje već počinje da uzdiše i da se meškolji.

Nastavljam podižem moju ženu stavljam je u položaj da bude nagužena na krevet, vadim kurac I počinjem da joj trljam ribicu. Gledam njenu sestru ona grize usnu, a moja draga kreće da me moli da joj ga stavim. Počinjem da je jebem i jednu ruku pružam i hvatam njenu sestru za sisu mazim je ona me hvata za ruku i pribija još jače na njenu sisu.

Udaram kurcem moju dragu po guzici a njenu sestru povlačim ona ustaje i kreće da mazi guzu moje žene. Okrećem moju dragu da leži na leđima stavljam joj kurac u pičić i nabijam kao nikad do tada. Njena sestra jednom rukom hvata moju dragu za sisu prilazi joj i počinje da je ljubi po grudima nakon čega njih dve kreću da se žvalave. Ja hvatam ženinu sestru za guz vadim kurac iz moje žene I njenoj sestri svlačim bokserice prilazim joj jezikom dupetu i počinjem da joj ližem već vlažnu pičku.

Stavljam joj kurac u pičku počinjem da je navlačim ali nakon kraćeg vremena svršavam joj na dupe. Onako svo troje izmoreni smo se istuširali i goli legli u bračni krevet. Ujutru se budim i čujem neko kikotanje na terasi žena i sestra pričaju i smeju se. Izlazim kad obe u jedan glas kažu gde si jebaču naš. Ovo leto ima da pamtim.

Nakon toga smo se nas troje svakodnevno provodili na sve moguće načine. Kada smo se vratili kući moja draga mi je rekla da je sve bila isplanirala da je znala da maštam o trojci i da je želela to da mi ispuni. Kada sam je pitao kako je uspela sve to da organizuje sa svojom sestrom? Ona mi je tad rekla da je dok su ona i sestra bile razvedene imale biseks kombinaciju, I da se one najbolje koštaju u svemu.

Izvesno vreme kada smo svo troje bili zajedno pitao sam dal bi mogli i ženskog zeta da ubacimo u priču, međutim on ne podržava uopšte bilo kakve kombinacije. S obzirom da znam da je švalerčina a i vido sam kako gleda moju ženu, onda smo dogovorili nas troje da ženina sestra dođje kod mene a da moja draga kao ode kod sestre koja nije kući kako bi napravili seks kombinaciju.

Moja draga je otišla kod zeta i nakon nekog vremena mi je samo pustila poruku Biće. Kada je posle par sata došla rekla nam je da je pao seks između njih. Od tad pa nadalje držim kombinaciju jebem ženu i njenu sestru nekad zajedno nekad odvojeno. Moja ženica takođe redovno posećuje svog zeta i sve funkcioniše lepo.

Volim trojku i to mi je moja draga ostvarila, a takođe volim i da mi neko tuca ženu. Život je jedan ja sam svoje snove ostvario. Pozdrav

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x