četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Lizanje vlastite sperme

Lizanje vlastite sperme

Kao i do sad ovo je priča o mom načinu života, to jest dominaciji moje supruge gospodarice. Već je poznato da je bez pogovora slušam i izvršavam njena naređenja. Ona uživa u životu, dok mene ponižava u svakom trenutku. Prikazuje me svojim kolegicama i prijateljicama i govori kako sam jadničak koji uživa da bude pod njenom štiklom.

Istina je da sam zaista sretan što sam njen rob, jer sam več navikao i tako živimo več 8-9 godina, ali nekad me zaista bude sramota. Recimo jedan dan Gospodaricina rodžaka je pozvala gospodaricu na kafu, pa je gospodarica odlučila da povede i mene. Dok sam ja peglao Gospodarici košulju , gospodarica se šminkala. Kad sam završio obukla je košulju, sjela u fotelju i naredila mi da joj nalakiram nokte. I to sam obavio, a onda sam morao da duvam u nokte da se brže osuše.Dok sam ja na koljenima duvao u Gospodaricine nokte, ona je nogom lupkala po mojim jajima, onda je uzela praška i počela ga trljati od moj penis koji je bio zaključan u kavez (chastity cage). Kavez je imao i napojnu kutiju, tako da se mogao uključiti i proizvoditi elektro šokove. Bilo je neizdrživo. Nakon kraćeg vremena sam svršio. Prije svršavanja, gospodarica je postavila bočicu koju sam ja napunio spermom.
-Tako, baš krasno… Hahahaha.

Onda mi je naredila da se što brže obučem jer idem i ja sa njom. Brže bolje sam navukao farmerke i prvu majicu koja mi je bila pri ruci. Polako smo krenuli, ja sam vozio dok je gospodarica sjedila na suvozačevom mjestu. Brzo smo stigli do zgrade u kojoj je živjela Gospodaricina rodžaka. Ušli smo u zgradu, a zatim liftom se popeli do rodžakinog stana. Otvorila nam je vrata i poljubila se sa gospodaricom. Ušle su u stan, a meni je Gospodaricina rodžaka naredila da kleknem i da na sve četiri uđem u njen stan.

One su se udobno smjestile i počele razgovor, a ja sam na koljenima klečao pored Gospodaricinih nogu. Naredila su mi da im ja napravim kafu. – Eto ti kuhinja pa se snađi! Rekla je Gospodaricina rodžaka. Napravio sam kafu i poslužio Gospodaricu i rodžaku. Onda je Gospodaricina rodžaka ustala i iz frižidera izvadila kolač. To je bio neki kolač sa mlijekom. Tad joj je gospodarica iz torbe izvadila i dala onu bočicu u koju sam ja svršio. – Sad češ vidjeti kako ja pravim ukusne kolače.. Hahahaha…smijale su se obe…

Obzirom da sam ja bio na koljenima, meni je kolač spustila na pod. Preko kolača koji je bio u mlijeku je istresla spermu iz bočice koju joj je dala gospodarica. Vidjela se sperma pomiješana sa mlijekom. Onda su mi naredile da jedem kolač. Morao sam kao kučić jesti kolač na podu, a pri tom sam osjetio vlastitu spermu koja je bila ramazana po kolaču. Njih dvije su se smijale gledajući mene kako jedem kolač sa vlastitom spermom. – Dušo, da li je ukusan kolač? hahahaha – Da naravno da je ukusan gospodarice… – Pojedi pa češ dobiti još.. Hahahaha, reče gospodaricina rodžaka.

Morao sam oblizati tanjir do posljednje kapi. Kad sam to uradio, onda su mi naredila da im masiram i ljubim stopala. Bez pogovora sam zauzeo položaj na koljenima i započeo sa masažom stopala gospodarici i njenoj rodžaki. One su sjedile i razgovarale o raznim temama. Između ostalog gospodarica je pričala da nije zadovoljna sexualnim životom, jer sam ja zaključan non stop več duže vremena i kako mi je mali penis, tako da se zaželjela pravog muškarca i sexa i kako planira naći nekoga za avanturu. Nisam mogao vjerovati šta čujem, ali nisam smio pisnuti, samo sam ljubio i masirao stopala gospodarice i njene rodžake. Osjećao sam se poniženo, ali sam istovremeno bio i napaljen.Želio sam da gospodarica bude zadovoljna pa makar imala sex i sa drugim muškarcem, samo da ja ostanem njen rob i vjerni sluga.

Nakon sat-dva gospodarica je rekla da polazimo kući. Ustala je, a ja sam na koljenima puzio za njom. Na izlazu sam Gospodaricinoj rodžaki poljubio stopala i zahvalio se na gostoprimstvu.
-Vidimo se draga, dolazim u toku sedmice kod tebe, a ti pičkice budi spremna da služiš, spremamo ti iznenadženje… Hahahaha
-Naravno gospodarice (Gospodaricinu rodžaku sam takođe oslovljavao sa „Gospodarice“). Na rastanku su se poljubile u obraz. Meni je gospodarica naredila da puzim do lifta, što sam bez pogovora učinio.

❤️❤️❤️💞💜💜💜💟💖💅😍

Pretplati se
Obavesti o
guest

11 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ivan

Odlicno, osobeno onaj del o kome tvoja Gospodarica voli da se jebe sa drugim muskarac, cekam nastavak :))))

Curica

Hvala, i tvoje priče su super, piši, objavljuj… Nemoj da moramo čekati dugo

Mali

Volio bih i ja da se moja zena pojebe s drugim. Da joj usta napuni spermom i da me poljubi. I na kraju zelim njegove bokserice lizati i izdrkati

Boško

Rado ću tvoju suprugu napuniti semenom-21cm,sav u žilama, velika jaja, izbacujem puno sperme u duuugim mlazevima, aki odgovara javi se da ti ostavim gmail.

Gaga

Napuni mene pa kad dodjem kuci neka muz lize

Lešinarko

Kako tvoja gospodarica dozvoljava da koristiš telefon a pisao si da ti ne da ni da ga uzmeš to me malo zbunjuje

Curica

Da, jedan od rijetkih momenata kad mi gospodarica dozvoli da napišem i prepričam događaje iz svakodnevnog života, inače mi nije dozvoljeno korištenje telefona… Pozz

Matej

Kada će nova priča svi je nestrpljivo iščekujemo? 🙂

Curica

Mogao bi svaki dan prepričavati i pisati, ali uhvatim vremena kad mi Gospodarica dozvoli da uzmem telefon… Imaš li ti neko iskustvo ili priču… Da li si potčinjen, imaš li Gospodaricu?

Matej

Razumijem. Pravi si sretnik što imaš takvu Gospodaricu, volio bih da sam na tvom mjestu haha. Nažalost još sam uvijek u potrazi za Gospodaricom, nadam se da ću je uskoro pronaći. Maštam o tome jako dugo.

Curica

Pa moja supruga je postala moja gospodarica, živimo več 11 godina, a ona je 10 godina i Gospodarica… Odlično je, vjeruj, ja radim sve po kući, služim je, a ona uživa i iskorištava svoje moći… Koristi me kao poslugu kad joj dođu kolegice, zabranila mi je sex i kontroliše me potpuno…

11
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x