utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Ljubavna priča sa 15 godina mlađom

Ljubavna priča sa 15 godina mlađom

 

Njihovi putevi su se ukrstili u starom kafiću, gde je Marko često provodio svoje trenutke mira. Kao talentovani muzičar, svirao je svoju gitaru dok su njegovi prsti nežno dodirivali žice, stvarajući melodiju koja je donosila spokoj. Ema je sedela za stolom pored, zanesena muzikom i čarima tog trenutka.

Njihove oči su se srele kao dva magnetna polja privlačeći se neodoljivo. Ema se smejala Markovim šalama dok su se upoznavali tokom pauza između njegovih nastupa. Njeno osvežavajuće neopterećenje i znatiželja prema svetu naveli su ga da zaboravi na svoje brige, dok je njen pogled prepoznavao dubinu koja se krila iza njegove zrelosti.

Dok su provodili sve više vremena zajedno, Marko je počeo da otkriva svetlost u Emi koja je donosila svetlost u njegov život. Njegova iskustva su se isprepletala s njenom svežom energijom, stvarajući jedinstvenu harmoniju. Njihovi razgovori su se pretvarali u duboke poglede i uzdahe, dok su osećanja rasla.

Iako su se razlike među njima činile velikim, njihova ljubav je bila veća. Njihova veza je postala priča koja je ispisivala nove stranice u oba njihova života. Putovanja, smeh, trenuci tišine – sve su to bili. U srcu velikog grada, gde svetla obasjavaju noćno nebo, Marko i Ema su se spojili kao dva vulkana spremna da eksplodiraju. Njihova veza je bila poput tajne struje koja je tekla ispod površine, stvarajući vrtlog emocija koje su teško mogle da se obuzdaju.

Njihov prvi dodir bio je poput električnog udara – Emina ruka se slučajno naslonila na Markovu dok su se smejali šalama koje su izazivale njenu nežnu histeriju. Taj trenutak je trajao samo sekundu, ali njihove oči su zadržale kontakt i otkrile dubinu njihovih osećanja.

Usledili su trenuci tišine tokom kojih bi se njihovi pogledi izgubili jedno u drugome. Svaka tišina je bila ispunjena zvukom njihovih srca koji su udarali u ritmu strasti. Kada bi se ruke slučajno srele dok su sedeli jedno pored drugog, drhtaji bi prošli njihovim telima, podsećajući ih da se ova veza razvija na nekom dubokom nivou.

Jedne noći, dok su šetali pustim ulicama, Ema je nežno pritisla svoje rame uz Markovo. Njihove noge su se neočekivano dodirnule, stvarajući trenutak napetosti koji je razbila strastvena vatra među njima. Njihovi koraci su postajali usklađeni, a svaki dodir tela uzburkavao je njihove osećaje.

Jedan zagrljaj je bio dovoljan da otkrije sve. Njegova ruka je nežno klizila po njenom leđima dok su se telo o telo priljubljivali. Emina glava je počivala na njegovim grudima, osećajući ubrzanje njegovog srca koje je odjekivalo u njenoj duši. Njegov miris je postao njen oslonac, a njen dodir je postao njegova inspiracija.

Njihove usne su se spojile u trenutku kada su se oboje prepustili vatrenoj strasti koja je davno pronašla put do njihovih srca. Poljubac je bio poput erupcije, izliva emocija koje su se godinama skrivale. Njihove ruke su istraživale svaki deo tela, postajući jedno s drugim u tajanstvenoj igri koja nije imala pravila. Uzmi me sad ovog trenutka me uzmi, reče Ema. Želim da osetim tvoj kurac u sebi, napuni mi pičku spermom. Marko izvadi nabrekli kurac i zamoli Emu; molim te ljubavi stavi ga u usta, želim da mi ga popušiš, hoću da ti napunim grlo. Uzmi ga do korena i zagrizi ga jako. Ema posluša, uhvati kurac sa obe ruke, poljubi glavić, obliže ga jezikom nekoliko puta a onda uvuče ga duboko u grlo skoro do korena. Pomisli u sebi, bože prvi put gutam kurac , da li cu znati da ga zadovoljim. Ahhh , toooo…Emmmmaaaaaa bože kako je ovo dobro ljubavi. Aleksandar uspravi Emu, uhvati je za struk i okrenu naglavačke kao perce. Ispred očiju ukaza mu se jedinstven prizor, njena mlada pička bila mu je na dohvat usana i jezika. Bila je prava lepotica, divne male nabrekle usmine, klitoris koji je čekao da ga posisa zajedno sa sokovima koji su obilato curili iz ove prekrasne pičke. Ema se iznenadi ovim neobičnim preokretom, nikada do tada nije bila u sličnoj pozi. Zgrabila je tvrdi kurac jednom rukom a jaja drugom i kurac pokušala da stavi do kraja, do korena. Stisla je usne dok ga je uvlačila u grlo a sa druge strane se čulo samo jedno dugo Ooh-oh-ooooh. Sperma je šikljala iz korena kurca, to beše topovska paljba u Emino grlo. Dok je Ema sisala još uvek nabrekli kurac iz koga je tekla sperma Marko je sisao Emin klitorisi i pio sa njenog izvora. Jezik joj gurnu u pičku, obliza usmine a potom usnama uhvati klitoris i počne ga sisati.Ema je bila u transu, počne se trzati i uvijati na svaki dodir jezika. Poželi da joj napuni pičku kurcem i da svrši jako, da vrisne i da mu kaže to ljubavi, ovako sam oduvek želela da me neko voli, da me jebe, rasturi na delove .Ali nije mogla, nije želela da izvadi to slatko čudovište iz njenih usta, iz grla.

Marko poželei da je okrene i natakne na kurac što I učini jednom pokretom, Ema je bila mala slatka venera svojih 45 kg sa lepo izvajanom zadnjicu i sisama kao kruške a roze bradavica su bile kao dve male antenice.

Držeći je za čvrstu zadnjici navuče Eminu pičku na svoj kurac polako i do kraja. Emina pubična kost je udarala do kraja, na svako podizanje i spuštanje tela osećala je kako je kurac celu ispunjava. Kurac ti osećam u pički,cela utroba mi je popunjena, vidi mi stomak, paraš ga svakim ubodom. Bože osećam kao da mi kolac zabijaš kroz celo telo, uživam po prvi put mi je ovako. Da i ja te osećam celu, želim da te jebem ceo dan, da ne izlazim iz tebe. Želim da te napunim spermom. Pa puni reče Ema, napuni me, dobro me napuni, hoću tvoju spermu u sebi. Napravi mi decu, puni koliko god hoćeš. Puni me, puni meeee i jebi, jebi. Želim te, ti si moj muškarac, samo moj jebač, želim da me uvek ovako jebeš. Čuvši je kako mu govori ove reči kurac mu se ukruti do bola, zabode se u Eminu pičku još jače i brže, Ema ga obema rukama uhvati za zadnjicu I nokte zari do krvi. Pojačavala je pritisak na karlicu do boli, osećala je da u trenutku kada bude primila spermu, da će joj izaći i šiklati kroz usta. Suze joj krenuše, jecaj i uzdah zadovoljstva u jednom, ovakvu sreću još nije okusila. Marko je istog trenutka eksplodirao, sperma je tekla u mlazevima a Emina pička se punila po prvi put. Tela i pokreti se umiriše za trenutak ali kao da ovo nije bilo dovoljno, već sledećeg trenutka igra se nastavila s’tim što je sad Ema skočila na Marka i nabadala se sama na njegov još uvek dignuti kurac. Bili su oboje ulepljeni od sperme, iz Emine pičke još uvek se slivala sperma niz Markov kurac. Od uzajamnog trenja na kurcu je to izgledalo kao da ga je namazao kremom. Ema ga uhvati rukom za koren i sada se nabadala samo vrhom, nakon par ovakvih pokreta izvadi ga iz pičke, pratilja glavićem klitoris i nabije se takvom silinom na kurac da oboje ispustiše krik aaaaaahhhhh, uggghhhh.

Ta strast se razvijala sa svakim susretom, sa svakim pogledom, sa svakim uzdahom. Njihova priča je postala više od ljubavne avanture – postala je simfonija emocija, čežnje i želje koja je kulminirala svaki put kad su se njihovi svetovi sudarali. Krajnji dodir, strastveni i intenzivan, bio je kao pečat njihovog zajedništva, obećavajući da će se ta veza nastaviti i dalje, iako su znali da je prava strast nešto što nikada ne može da izbledi.

Želite nastavak i još ovakvih priča pišite …

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x