četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Mlada mamica i sloboda

Mlada mamica i sloboda

Ćao ja sam Džana imam 26g. razvedena mama jednog djeteta. Sasvim obična prirodna nižeg rasta. Mnogi kažu da sam mirna jebozovna. Mnogi bi me rado pojebali, al ja ne idem sa svakim.

Udala sam se sa 19g. jer sam mislila da će biti lijepo redovan seks itd. Sve je bilo dobro dok se nisam porodila. Tad je sve krenulo nizbrdo. Bivši muž je radio po terenu nije imao puno vremena za mene. Do poroda sam imala redovan seks, a poslije on počeo šarati s drugima. Nisam se obazirala na to. Računala sam to je prolazno. No prevarila sam se.

On je bio ljubomoran a meni dok njega nema kući po sedam dana falio kurac. Naročito ujutru! Nisam smjela pomišljati da odem sa drugim. Ubio bi me. Tako da sam čekala vikend da se izjebemo i da budem mirna cijelu sedmicu he he. Sreća pa sam imala kućnih obaveza i djete i to me odvraćalo od seksa i prevare. Muž je bio jako dobar u seksu znao me baš dobro izjebati. Meni je samo smetala njegova ljubomora i rad po terenu.

Nakon 2 godine braka nisam više mogla izdržati svu tu njegovu ljubomoru, svađe i odsutnost. Odlučila sam se na prevaru pa šta bude nek bude. Inače prije braka sam poznavala jednog druga koji je bio stariji od mene. Nikad ženjen, ima uvijek neke žene. On samo šuti i radi. Ne hvali se okolo i ne priča nikom. To sam najviše cjenila kod njega.

Pošto je moj muž tada radio u Sloveniji ja sam se našla s tim drugom i ispričala mu svoju situaciju jer njemu sam mogla reći. On se iznenadio. Išla sam na sve ili ništa. On se nećkao dvoumio al pristao da mi udovolji dok muž ne dođe.

Jednog dana sam otišla kod njega u stan. Obukla sam crne tange da se vidi guza. Sredila se da budem izazovna namirisana uredna. Čim sam ušla odmah sam mu se bacila u zagrljaj onako strasno. Poljubili se, grlili, dirali se, a on me snažno za guzu uhvatio odmah mi pička navlažila.

Poskidali smo sve sa sebe i otišli u krevet goli, a ja sam odmah zajahala njegov vreo kurac, nabijao me odozdo a ja sva stenjala svršavala. Nije stajao dok me nije dobro izjebo, mjenjali smo poze. Bilo mi je neobjašnjivo lijepo i poslije mi svršio na guzu i tako smo se viđali još par puta potajno.

Kaže mi i sam da ponekad drka kad me se sjeti – ja mu kažem da me od sada češće jebe. Te godine sam se razvela konačno od muža. Nisam mogla izdržati teror ljubomore. On može viđati djete a sa mnom zbog odluke suda ne. Evo već nekoliko godina sam u šemi, viđam se s tim drugom jebemo se i družimo.

Sad sam jako sretna i seks s njim mi je nešto najslađe. Samo mi je žao što mu prije braka nisam pičke davala. To nikad sebi neću oprostiti. Al nikad nije kasno jer sad se jebemo često, a može i u mene svršavati jer poslije poroda su mi jajnike zašili. Sad se oblačim izazovno – minić, najlonke i sve što ga pali. Radimo sve poze i ne silazimo jedno s drugog 🤣🤣

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x