četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Moj fetiš su ženska stopala
Fashion. Lovely woman in lingerie

Moj fetiš su ženska stopala

Imam trideset i pet godina, oženjen sam, ostvaren lik. Međutim jedna želja mi nikad nije ostvarena. Stalno maštam da ližem ženska stopala u mrežastim čarapicama. Nikad nisam imao hrabrosti da ispričam ženi tako nešto. Niti je bilo ko znao za tu moju tajnu koja je duboko skrivena u meni, ali mi stvara najveći užitak u mašti. Lizanje ženskih stopala, božanstveno!

Neka sila me je stalno vukla da probam to u životu. Znam da moj jedan ortak hvata neke ribe za švaleraciju na jednom sajtu za upoznavanje, pa sam otišao tamo i napravio profil. Dopisivao sam se sa nekoliko žena, i posle par nedelja sam uspeo da nađem ribu koja želi da joj neko liže stopala.

Kuckali smo se neko vreme, objasnila mi je da joj je veliki fetiš kada joj muškarci ližu stopala, a predlog da bude u mrežastim čarapicama je prihvatila. Nismo se puno smarali. Iznajmio sam apartman, rekao joj adresu, i na vreme se pojavila ona … Rekla mi je da se zove Nikolina, da ima trideset godina i da se bavi administracijom u jednoj firmi. Da obožava da joj ližu stopala.

Nije bilo mnogo smaranja, bila je u kratkoj haljinici sa mrežastim čarapama, gaćice nije imala. Izula je cipelu sa štiklom, i podigla nogu u vis. Samo sam prišao, kleknuo i počeo poslušno da sisam njene prstiće preko mrežastih čarapa. Ona me je posmatrala kako to radim, raširila je noge i krenula da trlja svoju ribicu, ali je vrlo brzo nastavila da nabija prste u nju dok joj ja lagano sisam prst po prst na nozi.

Onda sam prešao na lizanje celih stopala, kurac mi je bio tvrd kao kamen, morao sam da skinem sve sa sebe, a onda sam skinuo i Nikolinu. Nastavio sam da ližem njena stopala. Moj jezik je balavio jako mrežaste čarapice koje su bile mokre od mog lizanja. Željno sam jezikom lizao celu površinu jednog, pa onda drugog stopala. Nikolina me je samo posmatrala i jebala sama sebe prstima, dva prsta je non stop nabijala u pičku koja je šljapkala koliko je bila mokra.

U sekundi sam joj prišao, i umesto njenih prstića, nabio sam joj moj kurac, kako je bila ispod mene na krevetu počeo sam da je tucam. Dohvatio sam njenu nogu i počeo sam da sisam njen nožni palac, dok je sve vreme jebem, i ulazim u njenu napaljenu pičku. Kako sam je jebao, skupila je noge i oba stopala stavila preko moje cele face. Jebao sam je, dok mi je stopalima i čarapicama bukvalno mazila celo lice. Jezik mi je bio napolju, izbačen, pokušavao sam i da ih ližem dok sve to radi.

Ona je u sekundi, od užitka koji je osećala od moje kurčine sklonila stopala i raširila noge. Krenuo sam da je jebem najače, video sam da joj prija. Uzeo njena stopala i nastavio da ih ližem, dok joj kurac sve vreme ulazi u pičku. Jako je bila vlažna pička, vrela, videlo se da voli kurac.

Počeo sam da je grickam prste, da joj alavo i halapljivo trljam zube po čarapama, prstima, pa onda stopalima. Počeo sam da joj cepam čarape, oslobodio sam stopala od njih, i krenuo polako da ližem deo po deo jednog stopala koje je mirisalo prelepo, ne znam tačno na šta ali je miris bio božanstven.

U sekundi sam osetio da ću da svršim, zabijao sam ga i dalje u njenu pičku i punio spermom kondom. Iako sam svršio nastavio da ližem njena stopala, osećaj lizanja mi je i dalje bio potreban. Moj jezik je bukvalno prao njene noge, jedno pa drugo stopalo, sisanje prstića sočno, onako jedan po jedan, sve sam joj to odrađivao.

Jezik je krenuo malo i po njenim listovima, butinama, jednoj pa drugoj. Ali nije mi bilo to toliko interesantno kao njene nogice, njena prelepa stopala. Osećao sam da svršava sa svojim prstićima, da je dovela sebe do kraja, dok je svršavala lizao sam joj sredinu stopala.

Istuširali smo se, najopuštenije pričali neke nebitne teme i nismo se više nikad videli. Na istom sajtu za upoznavanje sam kasnije upoznao još jednu devojku kojoj sam lizao stopala, i to u mom autu. Neka udata rasna plavuša, a ima taj fetiš, pa sam je iskoristio.

Lizao sam joj stopala na Košutnjaku u autu pa skoro pola sata, nismo se ni jebali. Posle lizanja svako otišao svojim putem. Ma milina jedna.

Voleo bih da upoznam još neke žene koje to rade i zato ne odustajem, Iskreno od kako sam probao meni ništa ne može da zameni ženska stopala.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x