četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Moj fudbaler je imao kondicije za trojicu

Moj fudbaler je imao kondicije za trojicu

Rado se prisećam ovogodišnjeg letovanja zbog neobičnih sekusalnih avantura. Neke su neobične po mestu na kom su se dešavale, a neke po osobama sa kojim su se dešavale. Ono što je zajedničko i jednoj i drugoj vrsti avantura jeste da sam neizmerno uživala.

Inače, na letovanje sam otišla sa društvom koje znam iz izlaska i svi su tako slobodni, ludi i veseli, što mi je naravno za društvo tokom letovanja odgovaralo. Smešteni smo bili u jednom poznatijem kampu jer smo hteli da imamo kontakt sa drugim ljudima, s obzirom na naš avanturistički duh.

Dane smo provodili po barovima na obali mora, alkohol je igrao bitnu ulogu od jutra, pa nas je do večeri šamutio, ali i opuštao za neke situacije za koje inače možda ne bismo bili spremni. Tako je jedna drugarica bila u sendviču, drugu je guzio crnac dok sam ja bila u šatoru i dirala svoju pičkicu, ali mu nisam dala da me dira, a jednom našem drugu je nepoznata riba drukala na sred žurke.

Po svemu sudeći zaključak je da smo se ludo provodili, a ja ću opisati jedan moj doživljaj koji je poseban po tome što sam imala seksualni odnos sa poznatim fudbalerom. U kafiću gde sam sa ekipom redovno blejala boravila je nekoliko dana grupica momaka, mladih sportista, što se moglo naslutiti i po građi, ali i po dresovima koje su nosili. Bili su veoma zapaženi zbog oznake na dresu jednog poznatog srpskog kluba. Neki od njih su bili često u medijima, pa sam ih prepoznala na osnovu fotografija.

Meni se na prvu dopao jedan za kog sam saznala da je gej, pa sam kroz šalu rekla daću mu samo guzu, da se sladimo zajedno. Međutim, od toga naravno nije bilo ničeg, on je muvao mog druga. Meni se nabacivao jedan visoki, sa modernom fizurom i tetovažom preko ruke. Ako bih bila detaljnije u opisu postojao bi rizik da identitet tog lika bude otkriven, a to ne želimo ni on, a ni ja, već verovatno vi koji ovo čitate, ali moraćete da me izvinite.

Razgovarao je sa mnom više puta, slao mi piće dok sam se izležavala na baldahinu, a jednom prilikom i korpu sa voćem. Tad je došao da legne sa mnom, hranio me grožđem i mazao telo losionom za sunčanje. Najviše se zadržavao na guzi, pa kao slučajno pomeri tangu tek malo da otkrije početak pičke. Baš je bio seksi i uporan, što mi je bilo privlačno. Rešila sam da mu se ne dam lako jer mi se nije dopala njegova prepotentnost sa kojom mi je prilazio, uveren da ću završiti na njegovom kurcu.

Mamila sam ga tako danima, malo mu dam da me pomiriše, malo da mi dodirne pičku, sisam kockice leda ispred njega, sunčam sise tako što skidam gornji deo kupaćeg i samo posmatram njegovu rekaciju koja se uvek prikaže u vidu izbočine na donjem delu kupaćeg. Pitala sam se šta se krije ispod kupaćeg, ali i ispod kurca. S obzirom da depilira noge bila sam uverena da depilira i jaja, a takva sam posebno volila da šetam po ustima. Mirisao je savršeno na skupocene parfeme, priznajem da mi je dovodio pičkicu do vlaženja, ali njemu tada to nisam priznala.

Jedne večeri bila je žurka na plaži, moja ekipa i neki rusi. Puštali smo šarenu muziku, pili, a neki su i duvali. Uglavnom se svako sa nekim ljubio, ja po malo sa jednom ruskinjom, sve dok nije naišla grupica fudbalera, između ostalog i moj poznati fudbaler. Prebacila sam fokus na njega, a on je sigurno video da sam pijana. Pridružio mi se, pa smo pili zajedno. Kad sam shvatila da mi se previše približava rešila sam da se sklonim kako ne bih posustala u svojoj nameri da ga iskuliram. Bez pozdrava sam se suptilno udaljila i krenula put svog šatora. Svukla sam haljinu i legla samo u tangicama. Levu ruku sam spustila na pičkicu i šarala prstima po njoj razmišljajući o tome kada bi bilo u redu da se pojebem sa fudbalerom.

U jednom trenutku neko je provirio u moj šator, brzo sam se pokrila, a kad sam pitala ko je, pojavio se on, moj fudbaler. Rekao je da se smorio bez mene, da je video da sam otišla put kampa pa je rešio da se družimo večeras. Video je da ispod peškira kojim sam se pokrila nemam ništa, pa je bez ustezanja legao pored mene, smaknuo peškir i uhvatio me za pičku. U istom momentu je legao preko mene, pomerio tange u stranu i bez pripreme mi uvalio veliku kurčinu. Zamišljala sam ga kao kuratog, ali ne baš ovoliko.

Silno se zabijao u mene bez reči, a ja sam samo duboko disala iako sam imala želju da vrištim u naletima ovog kurca. Prvo svršavanje mi je brzo došlo i bilo je veoma jako, a osetila sam da mogu još. On tad nije svršio nego je nastavio da me tuca. Šamarao mi je sise i pljuvao ih dok se iz sve snage zabijao u moju pičku. Počeo je da mi pljuje po licu, dopalo mi se da me tretira kao fuksicu, svo moje ustezajne koje je bilo prethodnih dana palo je u vodu, bilo je bitno samo da me izjebe.

Osetila sam trnce u nogama, još jedan orgazam se približavao, počela sam da se grčim i istežem noge kako bih pojačala doživljaj orgazma i vikala „jače, jače“, a on me je poslušao. Podigla sam noge na njegovu zadnjicu i pritiskala da što jače ulazi. Evo gaaa, orgazam nadolazi, zabijam nokte u njegova leđa i tresem se, bukvalno se tresem. Jebote drugi orgazam je jači od prvog, nemoguće.

Uspela sam da dohvatim bocu vina i malo da se okrepim, a onda je moj fudbaler nastavio da razara moju divlju pičku. Bila je i više nego raspoložena te noći, da li zbog alkohola ili zbog dugog odbijanja i nećkanja, ne znam ali takav užitak do tad nisam osetila. Ta debela i velika kurčina uklizavala je u moju utrobu, kroz mokar prolaz moje pičke. Svi sokovi slivali su se niz guzu, on ju je uhvatio i stiskao jako dok se isto tako jako zabijao u pičku. Ljubio mi je sise dok se zakucavao u moje krhko telo.

Govorio je da je znao da sam odlična jebačica i da će me izjebati na letovanju. Rekla sam mu da sam uživala dok sam mu pokazivala pičku razmišljajući o tome šta on krije u gaćama, ali da sam sada i više nego oduševljena. Tucao me fudbaler do trećeg ludog svršavanja koje sam dočekala uz stenjanje i grizla sam mu nadlaktice ispunjene tetovažama.

Curelo je iz pičke na sve strane, a ja sam osećala umor, što od celodnevnog sunčanja, tako i od silnog jebanja i svršavanja. Ipak, dečko nije odustajao, kaže da je obećao sebi da će me razvaliti. Nastavio je da me delje, ali tempo nije usporavao. Zavukao je jednu ruku do moje pičke i pored debelog kurca ugurao je i prst u moju pičku. Uh, širila mi se pička kao žvaka, a on je svaki milimetar otvora ispunjavao.

Lizao je prste kojima je dodirivao moju pičku i hvalio ukus. Rekla sam mu da bih da probam njegovu spermu, ali je rekao da ne dolazi u obzir da vadi kurac koji je večeras rezervisan za moju pičku. Palilo me je što tako razgovara sa mnom, uživala sam u potčinjenoj poziciji. Gurnuo mi je prst u guzu i krenuo silno da jebe moju pičkicu kako bi me doveo do još jednog orgazma. Po njemu sam videla da se takođe jedva suzdržava od svršavanja, stenjao je, što me je dodatno napalilo i omogućilo mi da dodjem još jednom do vrhunca. Taj orgazam je bio toliko jak da oči nisam uspela da otvorim, a on se odvojio od mene i bacio onaj peškir preko mog izjebanog i znojavog tela.

Zaspala sam, nisam imala snage da se tuširam. Ujutru sam se probudila sama u šatoru, zahvalna što se niko nije vratio tu, pokrivena velikim zelenim peškirom, a kada sam ustala iz pičke je potekla bela gusta tečnost, shvatila sam da je u pitanju sperma. Pokupila sam je prstima sa butina i polizala, bila je veoma ukusna, a kako i ne bi kad ju je istresao fudbaler.

Ostavio mi je poruku preko konobarice iz bara u kom smo svakodnevno do tad blejali da ide u drugo mesto zbog priprema. Lako sam prihvatila tu informaciju, zadovoljna što me je izjebao prethodne večeri toliko da sam bila mirna neki period.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x