petak , 4. decembra 2020.
Početna / Erotske priče / Moja mama MILF

Moja mama MILF

Cao ja imam 20 godina i sin sam jedinac. Moja mama izgleda veoma seks plavusa cesto trenira ima lepo telo, grudi guzu.

To sam tek primetio u srednjoj skoli, A primetio sam tako sto su drugi poceli da me zajebaju zbog nje da je milf da je kurva i da zeli kurca. Ona je stvarno dobro izgledala a i oblaci se veoma sexy za svoje godine. To zajebanjae dece na pocetku mi je smetalo ali kasnije iz nekog razloga je pocelo da mi se svidja da me plali da svi drkaju na moju mamu.

Moj otac radi stalno u drugoj drzavi tako da ga retko vidjam tako da sam cesto zvao prijatelje kod kuce kad sam sam kuci. Oni su cesto znali da rade razne gluposti na primer uzmu jogurt sto majka pije i gurnu kurac ili odu i njenu sobu uzmu njene tange i ili njihov kurac stave na njen jastuk ja sam se kao bunio ali uvek me je to palilo. Cak kad oni odu kuci nisam mesao jer mi je bilo seksi da pije jogurt gde je bio projateljev kurac ili da spava na jastuku gde su stavljali kurceve.

Zadnju godinu dana od kad sam na faksu to me jos vise palio gde je doslo do toga da sam nalazio sajtove gde ljud postavljaju svoje zene i majke a drugi drkaju na te slike. A i sad od kad sam na faksu a otac na putu uvek mislim da ima nekog svalera i da se jebe po ceo dan.

Izvini te zbog gramatike ne govori bas dobro srpski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *