nedelja , 24. septembra 2023.
Početna / Erotske priče / Moja prva trojka

Moja prva trojka

Imala sam ljubavnika (oženjenog) još dok sam bila devojka. Tajna veza nam je već dugo trajala kad mi je predložio tokom seksa da u naše igrice ubacimo njegovog dobrog, diskretnog prijatelja. Napaljena, pred samo svršavanje, pristala sam. Tada bih pristala na sve samo da nastavi da me nabada na svoj veliki tvrdi kurac.

Nakon seksa smo otišli u kafić gde je ubrzo za nama stigao i taj njegov drug. Čim sam saznala da je to on, ponovo mi se javila jaka želja i kad mi je ljubavnik šapnuo da se ovom drugom dopadam i da bi on voleo da se odmah kresnemo, odgovorila sam: „A što da ne?“ – na šta se ovaj moj zaprepastio, ali se pribrao pa smo krenuli u vikendicu njegovog druga.

Čim smo ušli počeli smo da se skidamo. Na početku sam se posvetila mom ljubavniku. Ljubila se s njim, drkala mu nabrekli kurac, dok me onaj drugi hvatao za guzu i sise. Klekla sam i pušila znani kurac, a on me okrenuo ka svom drugu i tek tada sam videla da su im iste veličine, samo što je drug imao ogroman glavić i bio malo uži. Morala sam dobro da otvorim usta da bih ga usisala celog.

Potom je drug legao na krevet, a ja na njega. Polako sam uvlačila njegov glavić u picu, jer sam želela dobro da ga osetim. Nije me bolelo, jer sam bila razrađena i mokra od samo sat ranije. Tada je ovaj moj prišao zguza i trljao mi guzu nakvašenim prstima. Ugurao je jedan, pa dva prsta da bi mi razradio guzu Onda je ugurao i svoj kurac veoma polako, jer je znao da mu neću dozvoliti ako me bude jako bolelo. Na srećz, nije bilo strašno.

Bol je nestao odmah po ulasku glavića i počela sam da uživam sa dva (itekakva) kurca u sebi. Prvo nisam mogla da se maknem, ali kada je krenulo, počela sam da mešam što ih je dovodilo do ludila. Moj me je ljubavnik zatim povukao na sebe zajedno sa kurcem u mojoj guzi tako da sam sada sedela i nabijala se na njega, a prijatelj je ustao i prineo mi kurac do usta. Udarao me je njime po ustima. Kad bih htela da ga uzmem ustima on je izmicao.

Isplazila sam jezik, a on je trljao svoj kurac, mokar od moje pice, po mom jeziku i pljuskao me po ustima i licu. Kada sam ga najzad ščepala i počela žestoko da mu ga sisam, počeo je da svršava po mom licu i jeziku. Sve je to gledao i palio se ovaj moj, pa je i on svršio duboko u mojoj guzi.

Kada smo se malo odmorili obojica su mi lizali picu. Želela sam da svršim tako što će mi jedan lizati picu, a drugi guzu, što su i učinili. Bilo je predivno. Takav orgazam ne pamtim. Dugo sam svršavala uz jecaje.

Ostala je jedna lepa uspomena, pošto nismo imali prilike da to ponovimo.

guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x