utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / MOJA ŽELJA I MOJA ŽENA

MOJA ŽELJA I MOJA ŽENA

Sve sam činio i nisam uspevao.Noćima bi mi srce lupalo kao da hoće da iskoči iz grudi.Disao sam isprekidano dok sam sklopljenih očiju zamišljao moju Zanu dobro navučenu na tuđ kurac.Tada, u tami noći bi mi se ređale pred očima njenih dugih i vitkih nogu, tako raskrečenih da sam mogao da prebrojim svaku dlaku njenog raspičja umršenih sa dlakama meni nepoznatog muškarca. A one duge, kovrdžave, sjajne i rosne.Počinju smeđe paperjasto, tanke i kratke sa strana purpurne rupice, što je tako čvrsto stisnuta i oko međice koja deli dva otvora. retko su proširene i sa unutrašnjih strana glatkih butina, i tu kao da se zlate. Odatle gušće, crnje i dužepokrivaju raspuklu breskvicu. Bože, dve oble i nabubrele usmine, puna ih šaka.Dlake po njima najduže i najkovrdžavije, skrivaju dve mesnate,sjajne i ružičastelatice skrajeva slepljene a po sredini rascvetale u pupoljak.Tako zevaju kao da hoće u se i dubinu poroka da usisaju sve kurčeve sveta.I one što su crni i dugi sa nabreklim krvvnim žilama, i one bele i debele….i one sa pečurkastim glavama i one…

Šumoviti trougao se pruža uz preponei završava ispod glatkog i ravnog stomaka. zamišljao sam kako iz moje pičkicecuri sok strasti. Prvo curiniz dlačice, pa onda s unutrašnjih strana butina, klize i svetlucaju kapi njene pohote, njene strasti.A onda joj se približava moćan, crn, u luk napet kurac. Dug i isprepletan venama. Glava mu izdužena i dosta šira od tela. Vidim kako mrsi dlačicei tako ih ugura u pupoljak od latica.Nestaje prvo glava, a onda i celo telo. Kurac ulazi i izlazi iz moje čupavice. Ona ga obavila i ponekad šljapne od zadovoljstva. A kad “crni” mlohav ispadne iz nje, za njim se izliva bela i gusta sperma.Tiho i lagano.Izvire nekako stidljivo iz raširene pice, sliva se nizmeđicu i zađe u guzu. A onda vidim sebe kako nabijam kurac u nju.zalazim međ butine moje žene nabrekla kurca i guram ga u vrelo i mokro.Pička joj sva klizava, vlažna i sočna. Tad običnosvršim. Bljune spermaiz mog, do bola napetog, kurca i prospe se po stomaku i grudima sve do pod grlomi.Tek tada mi se smiri srce, prodišem sporije i opuštam se. Okrenem se za Zanom, obgrlim je i utonem u san.Ona se samo promeškolji i nastavi da spava.

Zamišljao sam je kako putuje sama,kako se muška ruka zavlači pod njenu kratku suknju među butine… kako se vozimo  autom duž obale mora u smiraj dana dok joj se vetar igra providnom, laganom haljinicom otkrivajući joj bedra,… kako joj ruka autostoperasa zadnjeg sedišta miluje bujne sise. Noćima sam maštao kako sa drugim muškarcem tucam moju Zanu.

Sve ove snove sam prepričavao Zani.Pritom bi mi glas drhtao od uzbuđenja.Ruke bi se tresle na njenom stomaku i svršavao bi, činimi se , beskrajno dugo. U početku je Zana odbijala da sluša ove moje priče, nije htela da čuje za njih.Čak se ljutila, govorila mi da je negnjavim nečim što ona neće. Kasnije je shvatila koliko me uzbuđuje ovo nagovaranje da se potuca sa drugim. Stoga, da mine bi zakidala na uzbuđenju, na moje reči i nagovaranja se samo zagonetno smeškala što bi ja tumačio kao njeno pristajanje. pritom bi svršavao u nju neverovatno srećan i ushićen. Punio bi je a da ne znamodakle mi toliko sperme.I ona bi se tada od naleta strasti približavala “zoni sumraka”. A kada bi se vratila iz transa hladno bi miodbrusila da je ne interesuje tucanje s drugim. Govorila bi mi da je niko drugi osim mene ne interesuje i da i mene ne može da zadovolji.

Tražio sam da se oblači izazovno, da koketira i to je činila.Nadao sam se da će neko biti uporan u udvaranju i da će mu se podati, da će nekog tako izazvati da je maltene siluje. Fotografisao sam je nagu te je njena pica desetak puta objavljena u “Pan erotici” u konkursu za “Naj picu”. No, ništa. Zana nije dala nikom drugom pičke.

Jednog vrelog popodneva na morskoj plaži, među mnoštvom dečurlije, starih i mladih, baba i deda, vitkih i debelih, lepih i manje lepih muškaraca i žena, među mnoštvom trbatih ljudi i mladih pastuva, mazao sam Zani telo kremom da ne izgori na suncu. Oko nas se prže dremljivo na suncu ili pljuskaju u moru.Retko ko u koga i da gleda. Zana navikla da njeno teloi erotizam izlažem tuđim pogledima, da mi to pričinjava zadovoljstvo, predala se mom milovanju.Lagano je mažem od peta uz listove, uz unutrašnje strane butina, zavlačim jojprste pod usku traku “tange” i čeprkam po pici dok leži na stomaku. U gole guzove utrljavam kremu i mazim ih.Tražim da se prevrne na ledja pa joj mažemlice, vrat, grudi koje vadim iz brusa, kao da nikog nema u blizini. Prvo jednu namažem i izmazi, pa je vrati u korpu gornjeg dela kupaćeg kostima. Onda mažem drugu, zavlačim ruku u kostimpa kao nehotično odozdo je izvadim na slobodu.Vratim i nju, pa onda i onako usku tkaninu skupim po breteli u usku traku koja samo pokrivaju nabubrele bradavice. Razmazujem kremu po stomaku, kružim oko struka i pupka. Zategnuta koža se sjaji. Obilazim pored “tange” te mažem butine. A onda sa strane zavučem prste pod “tangu” i mažem pičku. Ko hoće, može lepo da vidi šta radim. Zana, iznenađena tolikommojom drskošću, stisne butine, ali je moj odlučan pokret natera da odustane od namere da mi isitsne ruku iz međunožja. Ja, ustreptao, kurac mi se lomi u gaćicama. Prstima milujem,mažem kremom usmine pičke, i kao zasmeta mi “tanga” te je prekrenem na jednu stranu. Bljesne crnilom pola pičke.zasjaje se masne dlake. Zana se naglo uspravi i došapne mi da nema smisla to što radim.Shvatam njen stid te vadim ruku iz njenog međunožja, ali ne propustim da prst umočim u vrelu sluzavost pičke.

Drugi Deo

Tek tada primetim na 5-6 metara, u vodi ispred nas stoji “cipov” od svojih 18-19 godina i blentavo nas posmatra. Voda mu se talasa tik ispod međunožja. Talas se vrati sa šljunkovitog žala i zaoljusne mu kurac koji pokriva šakama.Nije ni svestan da ga stišće. Misli da je u vodi i da se to ne vidi. Kurac mu naduo kupaće gaćice.Pogrbio se, savio u luki glavićem zario ka dupetu.Debelo mu u gaćama kao prut parizera.tako napet srozao gaćicete iz njih izviruju guste i smeđe dlake, jedine na glatkom i dežmekastom telu.Usta mu poluotvorena i samo što ne pocuri iz njih.Krupne zelenkaste oči netremice zure u Zanino međunožje, tamo gde se uska tkanina “tange” zavukla između usmina pičke.Sa smeđe, skoro do glave ošišane kose, slivaju se morske kapi, pa niz bikovski vrat i grudi, te se svetlucaju na bakarnoj koži.

Gurnem Zanu laktom i glavom cimnem ka “cipovu” pokazujući joj ga.Ona pogleda u njegovom pravcu i valjda duže zadrža pogled na njemu ne shvatajući zašto joj ga pokazujem.”Cipov” ustrepta, obori pogled, počučnu u vodu i okrete se od nas.Tako zagazi dublje u vodu i poče da se udaljuje od nas. Sad znam zašto sam ga pozvao, ali tada je to došlo bez mog razmišljanja, nešto kao nagon.

-Momak!

On se okrete k nama.

-Dođi da te nešto pitam!- i počeh grozničavo razmišljati šta da mu kažem.

On izadje iz vode i ubrzo njegova nas senka poklopi. Visok i debeljuškast. Kurac mu spao ali i onako mlohav kroz gaćice deluje impozantno.

-Kolikoje sati?-spasih se videvši mu sat na ruci.

On nešto nerazgovetno odgovori što ja ne razumeh. Kad shvati da ga ne razumem, pruži mi ruku i pokaza sat. Tad shvatih da momak ima govornu manu.

Kad pomisli da je dovoljno držao ruku pred mojim nosem, okrenu se da pođe. Uhvatim ga za ruku i zadržim.Kažem mu da sedne i on kao dete sede pored nas. Ispitujem ga a on mi odgovara potvrdno klimanjem glave i odrečno odmahivanjem. Saznajem da je sa kontinenta i da nešto radi tu na moru. U školu nije išao više od 8 razreda baš zbog govorne mane, tj. nemogućnosti govora.

Predvečerje je i odjedanput kupim stvari. Zana me prati. Polazimo a ja pozivam momka sa nama. Zana me pita šta će nam on, a već zna odgovor. Protivi se a nesme da se ljuti na plaži. Usteže se da ide, a opet je blam da pravi scenu. Mene boli kuracšta će ko da misli. Rešio sam da prvi put u životu Zanu podelim sa drugim, da je jebem zajedno s drugim muškarcem.

Dok idemo ka hotelu guram Zanu između nas dvojice. Pribijam je k njemu. Obgrlim je i milujem po kuku, guzovima i s preda po stomaku. Po koji put prstima dohvatim i pičku i zađem prstom preko tkanine između usmina. Sve to činim tako da to “cipov” vidi.

Sedimo na terasi i večeramo pijuckajući. Čekam noć da momka krišom provedem pored recepcije.Već sam smislio način.Zana će pre u sobu a njemu ću objasniti kad ona ode, kako da uđe u sobu sa terase kad ja izazovem recepcionara na ulicu.

I Zana se primirila, nekako privikla na prisustvo momka. Više ne zapitkuje:” šta će ti on, šta ćeš s njim..”

Momak se opustio, nakon večere ispije dva piva. Ja od treme ne mogu da jedemZana se zaplamsala u licu.Stalno skriva sise pod  gornji deo kupaćeg kostima, no kako se pokrene one samo što ne ispadnu iz korpi.izbegava da pogleda budućeg jebača.Ja ga drhtavi glasom zapitkujem: ima li devojku, kakva je, pa na kraju i je li šta jebao do sada. On, ruku na srce, ne dorastao ovakvoj situaciji, zamuca da nešto kaže, ali shvati da ga neću razumeti pa nesigurno klimnu glavom i tako potvrdno odgovori.Ne verujem mu te se smeškam. I on se smeška, ali upornim klimanjem glavom tvrdi da jeste. A možda i jeste..pomislih.

-Hoćeš li nju da jebeš?-pitam ga iznenada i pokažem na Zanu.

Zastade mu gutljaj u grlu, vrati čašu drhtavom rukom na sto i nešto promrmlja nalik na:

-Ihh..

Pogleda u Zanu i odrečno odmahnu glavom.

zana mi šapuće:

-Neću…šta ti je?

Ona shvata da je došlo jednom da mora i hoće i to da uradi, ali se opire zadnjom snagom, poslednjim atomima svoje volje i svog shvatanja vernosti i morala.

-Neboj se, vidiš da te neće-kažem joj šaljivo, a time hoću maloi sujetu da joj povredim.

Tajac.znam da je vreme.Zana odlazi pre nas.Zovem konobara te plaćam račun.U sobi nas čekaju dva spojena kreveta.

Zana se istuširala i obukla renesansnu haljinu od tkanu od tankog pamuka. Volim da u njoj izlazi jer se prozire, a naročito se vide gaćice.

Svlačim svoje gaćice kao da “cipov” nije tu.Šaljivo guram i njega u kupatilo.On kao da je to i čekao pa se svuče. telo mu krupno…koža napeta na mišićima a ima i salca na stomaku. Nigde dlačice na telu osim na glavi i u međunožju.A među nogama mu visi kao najdeblja kobasica.riđe mu dlake uokviruju kurac.kesa s jajima nekako čvrsta i ne visi.Jaja mu se podigla ka korenu kurca.Onako mlitav mu kurac mlati svakim njegovim pokretom.zarozala mu se kožica te glavić izgleda još moćnije od tela kurca.

Sam peni sapunom po sebi i dugo se pereodugovlačeći jebačinu.Valjda se uplašio.

Zana nam dodaje kroz otvorena vrata peškir, ali samo pruža ruku u kupatilo.Hvatam je za ruku i uvlačim u kupatilo.Zbunjeni su oboje.Sve sa haljinompodvlačim je pod mlaz vode.Grlim je i ljubim dok joj voda natapa haljinu, a onda je slepi za telo.Izroni kroz haljinu sva lepota njenog tela.U početku me gura, brani se od poljubaca,a onda odjednom klone u mom zagrljaju.Ophrva i nju uzbuđenje.Zn da se odbraniti ne može, a i zašto bi. Prepusti nam se…Dok je grlimi zadižem mokru haljinu da bi je svukao, osetih da me uhvati rukom za kurac.Krajičkom oka uhvatih joj pogled na “cipovu”i njegovom međunožju.On zuri u Zanino otkriveno dupe koje se lepo vidi kroz kotonske gaćiceGlavom pozovem junošu da pristupi tik uz nas dvoje.

Rukom uzmem Zaninu šaku te je prinesem njgovom kurcu.Ona raširi prste i šaku spusti na njega.”Cipov” se trže kao oparen i zagrli nas oboje.Zagnjuri lice u Zanin vrat i sisa ga.Ruku mu s mog ramena prenesem na Zaninu sisuOdmaknem se tek toliko da Zani svučem haljinu načisto.Pritom vidim kako joj prsti blago stišću njegov kurac.Prvi put to čini nekom drugom, a on, u njenoj šaci narastao do prskanja.Nabubrio i stremi put plafona.Sjaji mu se baršunasta kožica na glaviću svojim rumenilom.Zategla se pa sjakti.Po njemu žile vena.Kako ga Zanini presti stegnu, žile još više nabreknu.Glava kurca kao paradajz, velika i sjajna.Jurnula krv u nju pa se kožica napela kao dečiji balon.Veličanstveni prizor.Sa svojih 22-23cm kurac “cipova”pozamašno prelazi iznad pupka.

Mokra haljina osta ispod tuša.Rosna Zanina koža klizi našim naručjima.Šaka “cipova” samo pokriva Zaninu sisu dok drugom rukom samo pridržava njeno telo dok ga ja nosim ka krevetu.Sise joj se ljuljuškaju, stomak giba dok sneno leži nauznak na mojim rukama.Ispod crnih čipkastih gaćica izviruju kovrdže.desnom me rukom obgrlila oko vrata a iz leve ne ispušta kurčinu “cipova”.On drhtavim prstima uhvatio gaćice za gornju ivicu-hoće da ih svuče s nje.A one tesne, mokre i ne ide mu lako.U mom naručju Zana se vrpolji, podiže guzu u vis, pokušava da mu olakša skidanje gaćica.Pobednički se osmehujem i šapnem joj na uvo:

-Kurvo…

Prvi put se nije naljutila na ove reči.

-Jesam,… tvoja sam kurva- uzvrati mi drhtavim glasom ne otvarajući oči.Pritom trzajući i nimalo ritmično nadrkava momku kurac.

Spuštam je na krevet,a ona i dalje drži “cipovljevu” batinu.Vuče ga za sobom.On se saginje nad Zanom.Čim je spustim na postelju Zana se vrdnu dupetom ka momku onako raskrečenih nogu savijenih u kolenima.”Cipov” razume ovu njenu kretnju te se ushiti, ušeprtlja, plaši se da ona ne promeni odluku, te odusta da joj smakne gaćice. Cimnu ih te popucaše te ih on izvuče ispod Zane.Zasjaji se crna pička otekla i rosnaKovrdže se slepile uz finu kožicu usmina i zasecaju pupoljak od malih usmina koje izviruju izmedju velikih.A one, podrhtavaju, šire se zjape.Hvataju ono čega još medju njima nema. Zani se mišići podno trbuha grče, talasi se prenose preko butina do guzova te se smeđa rupica među njima ritmično stiska i opušta.Pritom pička svaki put zevne, zadrhte joj latice od usmina i opuste se.Zaiskrile kapi na njenom ulazu.Zana joj privlači moćan kurac.Vučen za kurac “cipov” zalazi na kolenima Zani između nogu.Kad joj bude sasvim blizuZana mu trgnu kurac nadole.Crveni glavić prekliza niz klitoris,duž njegovog vretena.Kad stigne na vrh “kliće”, ona ga protrlja levo-desno, pa hitro, jedva primetnim pokretom spusti maloniže.Mili bože,-kakva lepota!?Latice od usmina se raširile još višei obujmiše polovinu glavčine.Zalepiše se usmine za njega i one ga zarobiše nekakvim ne vidljivim silama.

Tu Zani ruka zastade.Telo joj se izvi u luk podižući guzu u vis.Rukom povlači klip u sebe.”Cipov” je ili ne razume, ili se nije udobno ugnezdio, te Zanini mišići ne izdržaše.

Pretplati se
Obavesti o
guest

5 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bader

Da li je cipov spricao u nju? To je uzitak da je plodi na tvoje oci! Divna žena! Dobio si sta si hteo.

Cane

Moju je oplodio jedan trudna ostala

rad mil

moja prica…moj prvenac

ТорНик

takva deskripcija nikoga ko poznaje lepotu \enskog tela i blagodet sexa, ne moze ostaviti ravnodusnim…

rad mil

pustite celu pricu=do kraja

5
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x