četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Moja žena i njen zet

Moja žena i njen zet

Jednog dana kod mene i supruge su došli njena sestra i zet. Došli su na nekoliko dana kako bi završili obaveze u velikom gradu i ostaće nam u goste. Prvog dana moja supruga ih je sačekala na železničkoj stanici nakon čega su došli našoj kući. Sedeli smo družili se i pričali uz piće totalno opuštena varijanta.

U jednom momentu moja supruga izlazi u predsoblje i zove njenog zeta. Gde su seli kao on nesto da popravi. Sve to se bas odužilo, a za to vreme sam ja sa ženinom sestrom sedeo u dnevnoj sobi. Nakon toga smo svo četvoro u dnevnoj sobi ispijali kafu, a moja draga je ustala i pozvala zeta da mu pokaže nesto u spavaćoj sobi. Nakon izvesnog vremena su se vratili u dnevnu sobu a moja zenica se bas mnogo bila zarumenela u obrazima. ZNAO SAM DA SE NEŠTO DESILO IZMEĐU NJIH DVOJE.

Sutradan moja draga je gledala uvek da se uvali da sedne do njenog zeta, onda uzme telefon počinje njemu i sestri da pokazuje slike i dok to radi ona svoju ruku stavi na njegovu butinu. Znajući da moja žena potajno merka svog zeta a primetio sam da i on nje merači, palo mi je na pamet. Kažem im ajde da vas slikam. S jedne strane moja žena s druge zenina sestra a on u sredini. Slikam ih ja par puta, a onda njemu kažem zagrli ih šta si se ukočio. Moja žena ko iz topa hvata ga za ruku prebacuje je preko njenog ramena i stavlja njegovu ruku tačno na svoju sisu a inače nije imala brus. Iskreno bas sam se bio napalio kada sam video moju dragu koliko ga želi i da bez trunke srama stavlja njegovu ruku preko svoje sise. Nakon toga radimo jedan selfi ja njena sestra, moja draga pa njen zet. Slikam jednom, nakon toga zavrnem telefon malo u stranu i vidim da je on njoj stavio ruku preko dupeta.

Te večeri su oni otišli svojoj kući a ja sam onako napaljen uhvatio svoju dragu počeo da je ljubim i mazim ribicu. Moja draga ženica se nije više ljubila kao ranije bila je napaljena ljubila me je vatreno ko nikad ranije. Ja sam toliko bio napaljen da sam je jebao ko nikad do tad.

Pusticu da vidim kako će se dalje odvijati situacija između njih dvoje.

Dragi čitaoci ovo vam pišem ono što sam doživeo, a želim u komentaru da ostavite vaše mišljenje da li se tu već dešava ili će se desiti. NEŠTO IMA

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Goksi

Sigurno je bilo nečega. Čim mu tako dozvoljava. Ona želi da se tuca s njim to je sigurno. Sada je samo pitanje šta se dalje dešavalo, ali ona mu je jasno dala do znanja šta želi.

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x