utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Moja žena ne može da svrši tokom oralnog sexa dok ne umešam prste

Moja žena ne može da svrši tokom oralnog sexa dok ne umešam prste

Izgleda da je G tačka obična laž. Zašto onda moja žena doživi orgazam tokom oralnog sexa samo kada umešam prste u celu priču? Bez penetracije prstima, ništa. Očigledno postoje neke sitnice za koje ja nisam čuo.

G tačka zapravo nije „tačka“ i polako prestaje da bude popularna. Nedavno su je stručnjaci preimenovali u „G region“ koji pokriva veći deo unutrašnjosti vagine i polako se podiže prema klitorisu.

Vaša žena zapravo može da doživi orgazam bez penetracije prstima, pa čak i bez vas, ali u ovom slučaju verovatno postoji neka psihološka blokada, kaže endokrinolog i sexolog Emanuel Janini sa Univerziteta Rome Tor Vergata.

On kaže da postoje neki pojmovi iz Frojdove psihološke analize koji tvrde da je vaginalni orgazam „zreo“ a orgazam putem klitorisa „nezreo“. Međutim, studije su utvrdile da ženski orgazam ima ne jedan, već nekoliko izvora i ispitivanjem 128 žena, 94% je izjavilo da orgazam dožive samo kada dolazi putem klitorisa, 63% putem vagine, 35% isključivo dubokom penetracijom.

Činjenica da ovo kad se zbroji dobijemo broj 192, koji nam ništa ne govori. Ali ono što možemo zaključiti je da neke žene zapravo mogu da dožive orgazam redovnim putem, čak i bez dodira, ali jednostavno sve je u njihovoj glavi. Pa, ako je recimo vaša žena čula od neke drugarice da ona može da svrši samo putem analnog sexa, ona će živeti sa tim uverenjem i vrlo verovatno će i ona poželeti da proba, iako ima redovan i zadovoljavajući sex.

Druga stvar je možda u tome da ne ližete dovoljno jako. Da, moramo da pitam, ali, da li stvarno ližete dovoljno jako? Povrediti je ne možete, potrudite se malo, dajte i vi 192% sebe i unesite se u celu situaciju svom snagom.

Izvor: www.esquire.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x