utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Moja žena Rada je drolja

Moja žena Rada je drolja

Moja supruga Rada i ja smo u braku oko dve godine i od početka nas vezuje specifičan odnos, po mnogo čemu neobičan i za ove balkanske prostore nastran i perverzan, ali nas u potpunosti ispunjava i veoma smo srećni u braku, sigurno srećniji od nazovi normalnih brakova. Naime, mene uzbuđuje da se moja supruga slobodno jebe sa strane s kim hoće, da ima momka ili više njih i da se jebe sa njima koliko hoće i kad hoće.

Takođe i ja imam istu takvu slobodu, mada mene više uzbuđuje da mi drugi tucaju ženu, volim da delim ženu sa drugima. Mada je mojoj Radi u prvi mah to bilo čudno, ona je to ubrzo prihvatila sa oduševljenjem, a mene je oduševljavalo to što ona baš mnogo voli društvo muškaraca i to što voli da im se daje. To je značilo da smo mi idealan par, jedini uslov je bio da jedno drugom pričamo o svemu što nam se desi i s kim.

Ubrzo nakon našeg tajnog dogovora Rada je počela da ga sprovodi u praksu. Rada je lepa i vrlo zgodna rasna žena, sisata i guzata, mlečno bele kože, prava seks bomba, tako da joj nije bio problem da nađe momka, ionako su joj oduvek prilazili. A kako je veliki ljubitelj seksa, nije joj teško palo da naše planove počne da realizuje, jedva je to dočekala.

Ubrzo se preko neta upoznala sa jednim momkom iz Beograda koji joj se svideo. Posle nekoliko dana njihovog intenzivnog dopisivanja, odvezao sam je jedno popodne iz Kragujevca na njihov prvi sastanak. Muvao sam se po novobeogradskim tržnim centrima čekajući da mi javi kad završi sastanak da bismo krenuli nazad za Kragujevac. Nakon dva sata dosadilo mi je više da šetam, pa sam joj poslao sms, a Rada mi je odgovorila: dragi, ja sam kod Srđana, ostaću kod njega noćas, javiću ti se, kiss. Moja Rada je bila baš efikasna, što me je u tom trenutku neizmerno obradovalo.

Nakon par sati sam stigao kući srećan što mi se žena provodi sa svojim momkom, a onda mi je stigla Radina poruka: mužiću, dosad sam se tucala sa Srđanom, ima predivan kurac, baš je veliki i debeo, mislim da će postati moj stalni jebač J. Evo sad leškarimo, gledamo tv i mazimo se goli, mnogo mi je lepo, ljubim te. Moj san da mi žena bude drolja i profuknjača koja se tuca sa drugima, konačno se ostvarila i bio sam srećan, morao sam da ga izdrkam i olakšam se od tolikog uzbuđenja. Od tog momenta bio sam siguran da je Rada žena mog života.

Ja sam je vozio svakog vikenda kod njenog momka i vraćao je sutradan. Rada bi mi uvek odmah pričala detaljno kako se jebala sa njim i to je mene toliko uzbuđivalo da mi je još u vožnji morala popušiti kako bih se olakšao od uzbuđenja. Ona bi uvek zadovoljna odlazila od njega ali i tužna jer se mora odvojiti od njegovog ogromnog kurca. Pričala mi je da od svega najviše voli da mu dugo i polako sisa kurac i liže jaja sve dok joj ne ispali rafal u usta, a zatim bi blaženo zaspala sa njegovim kurcem u ustima.

Dozvoljavala mu je da joj ponekad svrši u pičku, što je on najviše voleo. I njen momak je dolazio povremeno u Kragujevac i ona bi tada odmah srećna odlazila na sastanak, a obično su se tucali u njegovim prostranim kolima u Šumaricama. Vraćala se nakon par sati kući sva zadihana i zajapurena od seksa. Mirisala je na jebačinu i imala je ukus njegovog kurca u ustima. Počela bi da priča kako je protekao susret sa momkom a od silnog uzbuđenja odmah bih skočio na nju da je jebem i vrlo brzo svršio u nju, još vlažnu od prethodnog jebanja.

Onda je tako njen momak jednom došao u Kragujevac sa još jednim drugom i pozvao je na uobičajeni sastanak. Rada mi se javila porukom: dragi, Srđan doveo nekog druga, baš neki krupan i jebozovan, sad će da me krešu J. Mojoj sreći što će mi suprugu tucati dva muškarca nije bilo kraja, morao sam odmah da ga izdrkam i jedva sam dočekao da Rada dođe i ispriča mi sve do detalja.

Posle par sati se vratila kući sva izjebana i umorna, ali srećna. Smrdela je na kurčevinu i spermu od pušenja i jebanja sa dvojicom momaka. Kad mi je rekla da su je trpali jedan u usta a drugi u pičku, naizmenično, i na kraju joj svršili jedan u usta, drugi u pičku, skočio sam kao oparen, stavio ga u njenu toplu i podmazanu pičkicu i posle par sekundi svršio u nju. I sad mi se digne čim se setim tih divnih momenata.

Posle toga, Rada mi je ispričala da joj je Srđan obećao da će je upoznati sa još drugova koji žele da je jebu ako ona nema ništa protiv i ona mu je odgovorila naravno da može, samo ako su fini i naravno zdravi. U periodima između susreta Boba se sa svojim momkom stalno dopisivala ljubavnim sms porukama koje je i meni redovno čitala.

Posle par nedelja, odvezao sam Radu u Bgd na uobičajeni vikend sa njenim momkom i vraćao se autoputem kući. Negde na pola puta stiže mi poruka: dragi, kod Srđana došlo nekoliko njegovih drugova, evo pravimo žurku, ja se već skinula gola i igram, a oni se spremaju da me karaju. Kiss. Sutradan nova poruka: sva sam razvaljena, momci se noćas nisu skidali sa mene, svaki me jebao po nekoliko puta, do pred zoru. Prvo sam im sat vremena svima pušila. Ovo je predivno dragi kako su me punili i to u sve tri rupe. Idemo Srđan i ja sad malo da prošetamo po Beogradu a ti dođi uveče po mene. Kiss.

Nekoliko dana ja sam bio nonstop uzbuđen kad god sam pomislio na taj događaj i redaljku sa mojom Radom, tako da smo se baš slatko jebali tih dana. Donela mi je i neke slike sa žurke, specijalno za mene, na jednoj moja supruga kleči sa kurčevima koji je lupkaju po glavi, nezaboravno, koliko sam samo puta izdrkao na tu sliku. Na drugoj u krupnom planu Radino lice prekriveno spermom, svi momci su joj svršili po faci, pravi bukkake

Jednog dana Rada me iznenadi: Dragi, Srđan me zove da idem na more u Budvu na nekoliko dana, išla bi još dva njegova druga, neki novi, ne poznajem ih. Šta ti misliš, da idem? – Naravno srećo, nećeš valjda to propustiti, pobogu! Baš sam se obradovao ovom iznenađenju. Bio je maj mesec, krenuli su topli dani, pravo vreme za putovanje. Posle par sati Rada mi je poslala poruku: mužiću, u putu smo, a momci su me od početka skinuli golu, smenjuju se kod mene na zadnjem sedištu i pušim im dok mi ne svrše u usta. Već sam popušila svakome po dva puta, uf, koliko sam se nagutala sperme, a kud je Budva J. Ona im je tih osam sati putovanja sisala kurčeve skoro bez prestanka, stali su samo nekoliko puta usput da popiju kafu.

Kako mi je javila na kraju kad su stigli, svršili su joj u usta ukupno 12 puta i sve to je progutala sa uživanjem. Kako su proveli tih nekoliko dana na moru i šta se sve tamo događalo može se samo naslutiti. Prema Radinim rečima, bilo je nezaboravno, za tih četiri dana skoro da nije stigla da obuče gaćice, jer je non-stop neko bio u njoj. Momci su je čepili na sve moguće načine i u svim kombinacijama, 3 na 1, 2 na 1, 1 na 1, u sve tri rupice, obavezno svršavajući u nju. Uveče bi izašli u Stari grad na piće, a ona bi onako rasna obukla samo letnju mini haljinicu bez ičega ispod i mamila poglede svih prisutnih. Jedno veče su nakon pića sišli do plaže i počeli redaljku 3 na 1, a to su posmatrala dva klinca sa strane i drkala svoje kurčiće.

Nakon što su je njih trojica izjebali i nafilovali njenu pičkicu, Srđan se obratio ovoj dvojici klinaca: dečaci, slobodno priđite i navalite, šteta da prosipate spermu uzalud. Moja Rada onako uzbuđena naravno nije imala ništa protiv. Dečaci su brzo bili gotovi. Dok su se njih četvoro vraćali kući Radi su se cedili potoci sperme niz butine. Povratak sa mora je bio takođe fin, ponovo su se njih trojica smenjivali pozadi kod Rade, gde im je ona sisala kurčeve i lizala jaja dok joj ne svrše usta, ukupno 9 filovanja, malo slabije nego u odlasku, ali treba uzeti u obzir da su se malo iscrpli dok su bili na moru.

Jedno veče Radi se javio momak da je došao u Kg i ona se odmah spremila, obukla za dobrodošlicu mini haljinicu bez ičega ispod, poljubila me i odmah otišla na sudar. Bili su negde na piću i javila mi se posle sat vremena da pita može li Srđan da prespava kod nas. Ubrzo su došli i nakon mog i njegovog upoznavanja seli smo i počeli priču a ona je počela da ga mazi svuda i po međunožju. Dok sam ja kuvao kafu Rada mu je otkopčala šlic i počela da mu sisa kurac i oblizuje jaja ispred mene bez imalo stida.

Postalo mi je jasno zašto ga je tako zavolela da je tu uvek za njega. Kurac mu je bio dug preko 20 cm i debeo skoro kao pivska flaša, prava granata. Predložio sam da se oni slobodno opuste i uživaju dok ja spremim palačinke da se posle zasladimo. Oni su se skinuli i legli na trosed, Rada mu je prvo lizala kurčinu i jaja, da bi onda počeli da se jebu, a ja sam spremao palačinke i uživao gledajući kako mi Srđan tuca ženu naizmenično u pičku i dupe. To je trajalo jedno pola sata i onda joj je on svršio u pičku, a ona je tad svršila po ko zna koji put.

Zatim sam ja prišao i stavio ga u toplu, proširenu i podmazanu pičku moje žene i svršio posle nekoliko sekundi. Malo kasnije svi zajedno smo otišli u spavaću sobu i zaspali na bračnom krevetu. Ujutru su se njih dvoje probudili pre mene i jebali se pored mene jedno pola sata dok se ja nisam probudio. Kad sam ih ugledao on joj je baš bio svršio u usta i Rada mi je poželela dobro jutro i dok je to izgovarala punih usta, deo sperme joj se prelio preko brade, a deo je progutala i poljubila me. Srđan se obukao i otišao dok smo mi nastavili da se jebemo, a Rada se sva osećala na Srđanov kurac i spermu.

Bio sam na poslu jednog dana i negde oko 12 h javlja mi se Rada: dragi, došao je Srđan kod nas sa još dva druga, ona s kojima smo išli na more, ista ekipa, pa da evociramo malo uspomene J, požuri ako hoćeš da me vidiš u akciji, ja ih već nadižem J. Naravno da sam odmah krenuo, srce mi je tuklo od uzbuđenja. Kad sam stigao oni su već bili u punoj akciji u dnevnom boravku na rasklopljenom trosedu. Punili su moju suprugu u sve tri rupe, neprocenjivo. Rada je jedva registrovala moj dolazak, a ja sam seo u fotelju, počeo da drkam i posle minut prišao Radi i svršio joj u usta što je ona progutala, a momci su je i dalje trpali bez prestanka.

Nakon pola sata jedan za drugim počeli su da svršavaju u usta, pičku i dupe moje supruge, dok je ona ječala od sladostrašća. Posle toga smo se osvežili, sedeli i pričali oko sat vremena, i nakon predaha moja Rada predloži da ponovimo opet isto kad su momci već došli, što je izazvalo opšti smeh i odobravanje. Uhvatila je njen omiljeni, Srđanov kurac i počela da ga liže i sisa sa uživanjem, pa je prešla niže na jaja, pa nedugo zatim i na Srđanov čmar. Srđan je samo podigao noge kako bi joj omogućio lakši pristup i Rada mu je nežno lizala čmar, gurala jezik u njega i mljackala pritom, Srđan je samo uzdisao od uzbuđenja, koncentrišući se da ne svrši. Ostala dvojica su seli pored njega i smejući se zauzeli istu pozu kao i Srđan sa podignutim nogama, čekajući na svoj red.

Rada je svakome temeljno obrisala jezikom braon guzne kolutiće, gurajući jezik čak i unutra koliko je mogla. Dok im je ona obrađivala guzne otvore klečeći pored troseda, ja sam zauzeo pozu iza nje i stavio joj ga u njen guzni otvor, a ona ga je lako primila pošto je bila vrlo razrađena, na čemu je radila već duže vreme.Rada je okrenula glavu prema meni i uvalila mi jezik u usta tako da sam i ja probao ukus hteo ne hteo.

Nedugo zatim momci više nisu mogli da izdrže tako da su se redom jedan po jedan olakšali u njena usta, što je ona sve u slast progutala. Ponovo je okrenula glavu prema meni i uvalila mi jezik u usta, da podeli ukus sperme sa mnom. Tada sam i ja zastenjao i svršio joj u dupe. Bilo je to zaista predivno iskustvo od moje supruge, na čemu joj se nikad neću moći odužiti.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x