petak , 1. decembra 2023.
Početna / Erotske priče / Moja ženica dok sam bio u inostranstvu

Moja ženica dok sam bio u inostranstvu

Ja I moja supruga imamo veoma lep i skladan brak i veoma dobro se slažemo. Supruga vitka 46 godina lepe guzu i veoma lepih i tvrdih sisa.

S o zirom na finansijsku situaciju koja nas je bila protekla morao sam da otputujem preko na šest meseca kako bih sredio finansije. Sa mojom dragom smo se često čuli, međutim nakon dva meseca desilo mi se da zovem svoju dragu ona se ne javlja, nakon upornih par poziva ista mi se javila i počela razgovor samnom. Prilikom našeg razgovora bila je veoma čudna dok je pričala samnom, razgovara pa zastane. Veoma čudan glas je imala, kao kad je neko lagano udaljava kurac u njenu usku pičicu. Napalilo me to ali sam sebi reko ma ajde tipujem se.

Nakon povratka kući sa suprugom smo imali seks, vrhunski međutim bila je dirljiva i strastvenija. Radila je neke stvari koje nikada ranije nismo radili. Svašta mi je prolazilo u glavi nisam znao šta da mislim dal se kreše s nekim ili ne. Jednog dana ona je izašla do marketa, a ja sam isčačkao oba njena telefona. U jednom sam pronašao poruku koja je poslata u 05,30 i glasi *JEL SI BUDAN*. Pregledom drugog telefona u fotografija a koje su smeštene kao otpad pronašao sam desetak slika moje drage koja na plaži lež na boki u kupacem kostimu i jedna sisa joj je baš ispala do pola. Gledam I gutam knedle dah mi zastaje. Naredne slike su isto sa plaže gde leži na bok i jedna sisa joj je ispala, bradavica se vidi cela. Tih desetak slika su mi stvarno razum ponudile.

Šta da mislim dali je neko moju dragu razdaljina od kurca dok sam bio odsutan. Ona nikada u životu nije uradila ni jednu takvu fotografiju za mene iako sam želeo.

O tome mojoj dragoj ništa nisam spomenuo. Mudro ćutim i čekam da vidim šta će dalje da se dešava. Još uvek sam u teškoj dilemi dali je nešto bilo, i šta se dešavalo u toku mog odsustva.

Pretplati se
Obavesti o
guest

3 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Gaga

I ja nebih izdrzala dugo morala bih ga primiti primam ga i ovako udata sam

rad mil

dobro ti veče. ukratko…ne nameravam da vas svadjam i nemojte to činiti. održi brak i ako sam siguran da je imala ljubavnu aferu. e, sada u kom obimu,-to je pitanje, ali neko ju je morao slikati bilo njenim telefonom bilo svojim pa joj slike poslati. ali, žena u punoj snazi rasterečena i oslobodjena je podložna iskušavati nešto nedoživljeno. i nije zameriti ako TE VOLI!~sex,-šta je to? niži emotivan odnos od ljubavi jer sex ne podrazumeva ljubav, dok ljubav podrazumeva sex.ja njoj zameram nešto drugo. ako ste u stabilnoj i stvarnoj ljubavi, trebala je da ti kaže da nije mogla izdržati.verujem da bi ti to razumeo,. ako te opterećuje, pitaj je ispričaj šta si našao i obećaj da njeno iskreno kazivanje neće imati negativne posledice. pozzz za oboje i vašu sreću.

Suprug

Hvala na mišljenju i vašem odgovoru. Imamo lep i skladan brak. Iskreno držimo se i podržavamo. Iz tog razloga neću praviti nikakvu dilemu dok god ona podržava i bori se za porodicu. Samo mogu da vam kažem da sam joj jednom prilikom dok sam je guzio otpozadi počeo pričati kako je dobra i da zamisli da je neko navlači na kurcinu, počela je da se nabada i da stenje kao nikad. Veoma se bila napalila. Siguran sam da je neko tuca to je 100 posto

3
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x