utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Moja ženica dok sam bio u inostranstvu

Moja ženica dok sam bio u inostranstvu

Ja I moja supruga imamo veoma lep i skladan brak i veoma dobro se slažemo. Supruga vitka 46 godina lepe guzu i veoma lepih i tvrdih sisa.

S o zirom na finansijsku situaciju koja nas je bila protekla morao sam da otputujem preko na šest meseca kako bih sredio finansije. Sa mojom dragom smo se često čuli, međutim nakon dva meseca desilo mi se da zovem svoju dragu ona se ne javlja, nakon upornih par poziva ista mi se javila i počela razgovor samnom. Prilikom našeg razgovora bila je veoma čudna dok je pričala samnom, razgovara pa zastane. Veoma čudan glas je imala, kao kad je neko lagano udaljava kurac u njenu usku pičicu. Napalilo me to ali sam sebi reko ma ajde tipujem se.

Nakon povratka kući sa suprugom smo imali seks, vrhunski međutim bila je dirljiva i strastvenija. Radila je neke stvari koje nikada ranije nismo radili. Svašta mi je prolazilo u glavi nisam znao šta da mislim dal se kreše s nekim ili ne. Jednog dana ona je izašla do marketa, a ja sam isčačkao oba njena telefona. U jednom sam pronašao poruku koja je poslata u 05,30 i glasi *JEL SI BUDAN*. Pregledom drugog telefona u fotografija a koje su smeštene kao otpad pronašao sam desetak slika moje drage koja na plaži lež na boki u kupacem kostimu i jedna sisa joj je baš ispala do pola. Gledam I gutam knedle dah mi zastaje. Naredne slike su isto sa plaže gde leži na bok i jedna sisa joj je ispala, bradavica se vidi cela. Tih desetak slika su mi stvarno razum ponudile.

Šta da mislim dali je neko moju dragu razdaljina od kurca dok sam bio odsutan. Ona nikada u životu nije uradila ni jednu takvu fotografiju za mene iako sam želeo.

O tome mojoj dragoj ništa nisam spomenuo. Mudro ćutim i čekam da vidim šta će dalje da se dešava. Još uvek sam u teškoj dilemi dali je nešto bilo, i šta se dešavalo u toku mog odsustva.

Pretplati se
Obavesti o
guest

11 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Gaga

I ja nebih izdrzala dugo morala bih ga primiti primam ga i ovako udata sam

Terenac

A odakle si Gaga, da te potrazim 😉

Gaga

Dodji u B luci sam odmori kod mene

Deki

Nastavi samo da ga primaš Gago 😉

rad mil

dobro ti veče. ukratko…ne nameravam da vas svadjam i nemojte to činiti. održi brak i ako sam siguran da je imala ljubavnu aferu. e, sada u kom obimu,-to je pitanje, ali neko ju je morao slikati bilo njenim telefonom bilo svojim pa joj slike poslati. ali, žena u punoj snazi rasterečena i oslobodjena je podložna iskušavati nešto nedoživljeno. i nije zameriti ako TE VOLI!~sex,-šta je to? niži emotivan odnos od ljubavi jer sex ne podrazumeva ljubav, dok ljubav podrazumeva sex.ja njoj zameram nešto drugo. ako ste u stabilnoj i stvarnoj ljubavi, trebala je da ti kaže da nije mogla izdržati.verujem da bi ti to razumeo,. ako te opterećuje, pitaj je ispričaj šta si našao i obećaj da njeno iskreno kazivanje neće imati negativne posledice. pozzz za oboje i vašu sreću.

Suprug

Hvala na mišljenju i vašem odgovoru. Imamo lep i skladan brak. Iskreno držimo se i podržavamo. Iz tog razloga neću praviti nikakvu dilemu dok god ona podržava i bori se za porodicu. Samo mogu da vam kažem da sam joj jednom prilikom dok sam je guzio otpozadi počeo pričati kako je dobra i da zamisli da je neko navlači na kurcinu, počela je da se nabada i da stenje kao nikad. Veoma se bila napalila. Siguran sam da je neko tuca to je 100 posto

rad mil

ako te zaista voli, nema razloga da to krije. ako nije zadovoljna sexom s tobom a ne želi da te izgubi a8sa bilo kog razloga…deca…sigurnost….sram…položaj…ugled…) onda je to prevara i , žao mi je, ali uvek se više voli onaj koji bolje jebe, i ako se živi sa izabranim partnerom. ako si siguran da je neko drugi jebe, a to ti ne kaže, prati…i predoči dokaze a onda razlaz bez drame.oprosti ako pogrešno mislim

Miki51

Ja sam često u inostranstvu ostajem po 2-3 meseca. Supruga se često ne javlja kada je zovem uglavnom subotom. Javi se u nedelju i svaki put kaže zaspala je rano. Inače ima 51god visoka zgodna plavuša malih sisa veće guzice. Prosli put kada sam bio na godisnjem preturao sam po njenim ormarima i pronasao halter čarapa kompletića haltera.

Nol

Opušta se dok si odsutan

Nol

Ja sam mojoj tako našao čipkaste gacice koje nikada nije obukla barem ne za mene. Počeo da istražujem i naplata da dolazi komsija u pomoć

Miksi

Brate udara se sigurno s nekim ako je krila čarape od tebe i ako nije nosila takve stvari ranije. Moja je počela da nosi tanjire koje nikada ranije nije htela. Počeo sam da istražujem i saznao da se viďa s komsijom

11
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x