utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Moje iskustvo rada kao webcam model
Kako sam postala webcam model

Moje iskustvo rada kao webcam model

Moje ime je Dijana i živim u gradiću pored Sombora. Rođena sam i odrastala u veoma konzervativnoj porodici. Kod nas u kući se oduvek znalo da je ženama mesto u kuhinji, pored šporeta. Muškarci su ti koji su donosili sve odluke, a na nama ženama je bilo samo to da se povinujemo i slušamo šta treba da radimo i kako da živimo.

Dugo sam mislila da to tako treba i da je to sasvim normalno, ali onda sam nakon srednje škole otišla u Novi Sad kako bih nastavila da se školujem. Tamo sam upoznala svoje najbolje drugarice, Emu i Leontinu sa kojima sam dugo živela u istom stanu. One su takođe bile slične kao i ja, ali smo veoma brzo počele da upoznajemo nove ljude, naše vršnjake koji su bili otvorenijeg shvatanja i drugačijih interesovanja. Isprva smo samo želele da se uklopimo u društvo, ali smo iz dana u dan sve više počele da se oslobađamo i menjamo poglede na svet. U tome je prednjačila Ema, koja je veoma brzo našla i dečka koji je veoma često boravio u našem stanu, a mic po mic gotovo se i preselio, jer je provodio i noći sa njom.

Iako se Ema veoma brzo promenila, ja sam nekako odolevala, jer sam se i dalje bojala da nekako ne izneverim očekivanja svoje porodice, a i znala sam da svaka radikalna promena u mom životu iziskuje nove troškove, sa kojima ja nisam u stanju da se nosim, jer je budžet na koji sam svakoga meseca mogla da računam bio jako mali za sve osim za studije. Mnoge naše vršnjakinje su taj problem rešavale tako što su se zaposlile u nekom kafiću, ili čak našle dobrostojećeg momka, ali ja to nisam želela, jer ne bih uspela da usaglasim vreme koje mi je potrebno za studije sa radnim mestom koje zahteva rad po smenama od 8 sati, bez obzira na to da li je reč o prepodnevu ili poslepodnevnom vremenu.

A onda, jednoga dana Ema nam je saopštila da počinje da se bavi webcam modelingom. Bile smo šokirane, pogotovo i zbog toga što je dobila podršku i od dečka. Počela je da se oprema nekakvom audio/video opremom, kupovala je seksi veš, ali i igračke koje je koristila u razgovorima sa svojim klijentima. Odjednom je tako polugola počela da se šeta po stanu, jer joj nije uvek bilo jednostavno da se oblači. Nisam mogla da verujem!

Ali, ono što je bilo za pohvalu, jeste činjenica da je ostala verna svome dečku i što je na taj webcam modeling gledala striktno kao posao. Tačno jeste da je iz njene sobe često dopirala neka čudna muzika, a povremeno i uzdasi, nje i njenih klijenata. Iskreno, nije mi smetalo, jer sam uvek mogla da zatvorim vrata i posvetim se učenju.

Međutim, onda sam i ja upoznala dečka, divnog i posvećenog. Ali on je jako voleo da izlazi sa svojim društvom. Uvek je zvao i mene. Stvarno mi se jako svideo i nisam želela da ga izgubim. Morala sam da izlazim sa njim. Stvarno sam se bila zaljubila. Tada sam potrošila gotovo sve pare koje mi je poslao otac za mesečne troškove. Bila sam očajna. Nisam znala šta da radim. Znala sam da ako zatražim još para da ću morati da objašnjavam gde sam potrošila pare.

Tada mi je sinula ideja. Zašto ne bih i ja pokušala da dođem do nekog dinara preko webcam modelinga? Ema me je prvo pogledala blago podrugljivo, znajući da sam previše konzervativna za tako nešto. Ali je pristala da mi pozajmi svoju opremu, kada je ona ne koristi, kako bi videla mogu li ja to da radim. Ona mi je objasnila da moja porodica nikada neće saznati čime se bavim, jer postoji mogućnost da se ograniči pristup profilu iz određenih zemalja. I to mi je bilo dovoljno za početak.

I tako sam se prvo dodatno informisala na sajtu koji opisuje kako se postaje webcam model, a onda obukla Emine krpice i rešena da zaradim neki dinar otvorila nalog i naoštrila se strpljenjem i odlučnošću da uspem u tome.

Prvi webcam kontakt sam ostvarila sa starijim muškarcem iz Kanade, koji je, jasno sam to videla, odlepio kada me je video u seksi rublju. Realno, bila sam veoma zgodna, donekle i lepa devojka. Međutim, moja trema u tom trenutku bila je ogromna i nisam uspela da uradim ono što se od mene očekuje, a čak sam i prosula šoljicu kafe koja je stajala pored mene. Taj muškarac je bio dovoljno uviđavan i tolerantan i tešio me da to nije nikakav problem i da samo treba da se opustim. Iako sam pokušavala, priznajem da nisam uspela. Prekinula sam vezu, uplakana i očajna što mi ovo ne polazi od ruke.

U narednih nedelju dana sam bila očajna i čak sam se udaljila od dečka, iako je on na sve moguće načine pokušavao da dođe do mene. Nisam imala para! I nisam znala šta dalje da radim. Mogla sam pozajmiti neki dinar od Eme ili Leontine, ali ja to nisam želela, jer sam znala da mi otac šalje samo onoliko koliko mi je dovoljno da jedva sastavim kraj s krajem. Onda sam donela odluku. Pokušaću ponovo!

Put uspeha jedne webcam devojke

Obukla sam svoje rublje, koje nije bilo previše seksi, ali sam se makar bolje osećala u njemu. Duboko uzdahnula, izbrojala do 100 i konektovala se ponovo na webcam mrežu. Prvi kontakt bio je ponovo onaj isti stariji muškarac, koji me je dočekao sa iskrenim osmehom i rečima „zdravo lepotice i dobrodošla nazad“. Nije od mene tražio ništa previše ekstravagantno, samo je želeo da razgovaramo. Rekla sam mu da se zovem Jovana i da sam u ovaj posao ušla jer želim da upoznajem nove ljude. U tom trenutku ni sama nisam bila svesna koliko je to istinito.

Počela sam da upoznajem sve više muškaraca. Tačno jeste da sam izmislila neki novi identitet, ali ja sam u svemu drugom govorila istinu. Ono kako sam se osećala, to sam iznosila kroz objektiv na webcam mrežu. A bila sam sve opuštenija i srećna što sam počela da spoznajem neku drugu stranu svoje ličnosti. Prestala sam da se stidim svoga tela. Nije mi predstavljao nikakav problem da se skinem za druge muškarce. Znala sam da se tako ne prodajem, jer ono što je uvek ostajalo kao intima, to je bilo stanje u mojoj duši i mom srcu. Realno, postala sam druga osoba, nakon samo par meseci u ovom poslu.

Webcam modeling sam sa velikim uspehom radila punih 6 godina. Bila sam veoma uspešna u tome. Odlično sam zarađivala. Porodica nikada nije saznala čime sam se bavila. Dečko zbog koga se sve ovo izdešavalo me je ostavio, jer nije mogao da me prepozna i da prihvati da sam se toliko izmenila za samo par meseci. Mirno smo se razišli. Sa Emom i Leontinom sam i dalje dobra prijateljica, mada je Ema otišla u neku drugu krajnost, ali ja je ne osuđujem zbog toga. Leontina je završila fakultet istoga dana kada sam i ja i zajedno smo otvorile advokatsku kancelariju nekoliko godina kasnije.

Danas sam udata i majka sam dvoje predivne dece koju vaspitavam na potpuno drugačiji način, da budu slobodna i da idu za svojim željama, bez obzira na okolnosti.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x