utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Moje prvo crossdress iskustvo sa kamiondžijom

Moje prvo crossdress iskustvo sa kamiondžijom

Kod mene je sve bilo drugačije,jer sam ja /neznajući tada za izraz crossdressers /voleooblačiti žensko rublje ,šminkati se i ponašati kao pičkica .Sve to je bilo u četiri zida moje kuće.No dogodilo se nešto neplanski iznenada.Roditelji su mi radili u Holandiji a ja sam sa bakom živeo u jednom malom gradu.

Kod bake je često navraćao jedan komšija pedesetih godina a baka je bila udovica oko 17 godina. Mislio sam da Haris dolazi kod nje i da su oni u šemi.Haris nije bio neka lepota ai jako simpatičan i komunikativan čovek.Bio je dosta krupan jer je vozio kamion.

Te večeri je opet bio tu jer baka sutra ide kod druge ćerke u Tuzlu pa da popričaju.Dežurao sam ispod prozora no ni jednog momenta nisu progovorili nešto o seksu i ljubavi.U jednom momentu Haris je upita kako ću ja ostati sam tek mi je 18 godina? Ona mu reče da ja sutra idem u Beograd kod Sestre od tetke da joj odnesem neke stvari u studenjak.On se obradova i reče da i on ima sutra u 9 turu za Beograd pa mogu sa njim.

I tako ja se skockah po običaju ispod trenerke,crne čipkahe gaćice halteri i čarape a preko suknjica koju lako povukoh do struka.Pričali smo o svemu i svačemu,Haris je mirisao vrlo prijatno neki muški parfem.I tako tema po tema i dotakosmo se i seksa.Kao imamli mnogo devojaka i privodim li šta dok nana Dana nije tu?Odmahnuh glavom i ono mangupski rekoh da su devojčice jako dosadne i naporne,zalepe se za tebe i nigde ni makac.Dao mi je za pravo ali je nastavio da me ispituje,šta mislim o starijim kokama?Nasmejah se i ništa ne odgovorih,a već smo stigli do „šumskog mira“kafanica a ispred par kamiona i jedan bus.

Kada smo seli tek tada je Haris počeo mutiti oko seksa što mi postade po malo i čudno ali sam pomislio da je on baš lik za mene.To se i pokaza kao istina,jer me Haris pohvali da sam jako lep i da imam telo lepše od mnogih mojih vršnjakinja.Upitah ga dali on muva moju baka Danu našta on ljutito odgovori da njega žene više ne interesuju od kako ga je njegova napustila i otišla sa njegovim kolegom.“Hoćeš reći da neupražnjavaš seks već 10 godina“? Upitah ja a on tada shvati da je upao u sopstvenu zamku.Ja se nasmejah i odgovorih mu da se nebrine jer smo mi isti,samo što je on i dalje muškarčina za razliku od mene.

Tada njegova teška ruka pade na moju butinu i on sav u plamenu upita dali znam šta ovorim?Ne sklonih mu ruku i samo rekoh „znam“ a on me poče stezati za utinu dok ne provali iz njega.“JOOOOJ KAKVE BATAKE IMAŠ IMA DA IH STAVIM NA RAMENA I DA TE DOBRO NAPUNIM!“Rekao je glasno da se uplaših da je još neko čuo.Ispi pivo u cugu i ja moj sok i pođosmo ka kamionu i ja kao vezujem pertlu na patikama a sagao sam se da može videti štaje ispod trenerke.Začuh samo dubok uzdah i kada se nađosmo u kamionu on samo reče:“Skidaj trenericu da vidim tu lepotu ispod nje.“Naravno da sam bez reči skinuo i tada krenu ono što sam priželjkivao godinama.

Uzeo me oko struka, prebaci u svoje krilo i samo rekao“MOJA SI PIČKA“.Ljubio me znalački , duboko mi je zavlačio jezik a ruku zavukao ispod suknjice i poret gaćica dotakao mi rupicu.Naglo se trže upali kamion i mi renusmo.“JOOOOJ PIČOKAROOOO MOJAAAAA UUU UH MORAM TE JEBATIIII!“JA SAMO KLIMNUH GLVOM U ZNAK PRISTANKA A DA TO POTVRDIM SPUSTIH MU RUKU NA MEĐUNOŽJE GDE JE BILO VELIKO UZDIGNUĆE.

Parkirao se u jednom šumarku i bez reči izvadio kurčinu tvrdu ,obrezanu sa veliim mudima i rekao:“Oš sama da sedneš ili da te u krevetu naguzim“?Raskoračih se i sedoh mu u krilo njegov kurac vlažan i vreo sada je bio uz moju kiticu.Haris me odiže,namesti karu na rupicu a ja se počeh lagano spustati.Uz ne malu bol glavić je počeo ulaziti,Haris me uhvati oko struka i u jednom momentu napravi dva poteza.POVUKAO ME NA DOLE A SVOJIM KUKOVIMA POŠAO U SUSRET.Vrisnuo sam ali kurac je do jaja bio u meni.

Haris se umiri poče me ljubiti i maziti a kara je pulsirala u mojoj guzi dok je bol lagano nestajao.“Pico moja oćemol se jebati“?Upita lagano pokrenuvši kukove a i mene malo podiže a onda ponovo nabi kurac do jaja.Sada me obuzimalo čudno osećanje.Osećao sam prijatnu bol a moja guza pođe gore dole.Dahtao sam i stenjao:“Jaoooooo jebimeeeee jebiiiii srećoooooo nabijaj ga do jajaaaaaaaaa,hoću da me ra razbiješ mmmmmm od kurcaaaaa!“

Haris me tako znalački jebao da sam nakon desetak minuta eksplodirao negde unutra bez sperme doživeh jak orgazam.Ljubili smo se i jebali kao životinje.Njegov kurac me razarao a ja cvilela kao kuja dok me on rokćući cepao i guzio.Kada je počeo urlati i cikati shvatih da će svršiti što potvrdiše njegovi gejziri sperme u meni.Ija ponovo poludeh i vrisnuh svršavajući kao pičketina.

Da vam kažem Haris mi je bio kao muž nekih godinu ipo dana dok se ja nisampreselio u Beograd.A o nekim našim doživljajima biće ovde još priče.

Pretplati se
Obavesti o
guest

6 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kristina

Obrezani najbolje jebu.

Janko

Volim obrezane

Bora

Kristina daj savet kako da napalim suprugu za obrezani kurac, to bi bila prava stvar

Aljo

Moj je obrezan… 😉

Bora

To je za moju suprugu!!! Moram nekako da je prelomim i probudim kurvu u njoj. Mislim da sam blizu. Sanjam da vidim kako obrezani kurac sprica seme u nju. Mislim da bih pokidao kurac od drkanja.

guzanevina

I moju ženu je više godina dok je bila cura i zabavljala se sa bivšim momkom jebao obrezan kurac i duplo veći od mog malog kurćića i od tih vremena joj dobro raširio pičku tako da je više dece rodila bez problema i uvek imala široku i duboku pičku, da joj ja sa svojom malom kiticom ne mogu ništa i mislim da j i dalje jebe još neko sa dosta većom kurčinom od moje

6
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x