utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Muška sluškinja

Muška sluškinja

Kao i svaki dan, obavljao sam redovne kučne obaveze. Prao sam sudže, veš, brisao prašinu i sve što mi gospodarica naredi. Oko 12 sati me je nazvala gospodarica sa posla. Naredila mi je da uzmem ključ od stana njene rodzake i odem da uradim i pospremim sve što treba. Nije prvi put da njih dvije izidžu na kafu ili negdje odu, a ja ostanem da čistim i pospremam. Tako sam i sad, odveo djecu u školu i kod mame, a ja otišao u stan da čistim. Morao sam uključiti mašinu za veš, usisati, obrisati podove, prebrisati prašinu, složiti garderobu u ormaru i na kraju raširiti oprani veš.

Dok sam to sve uradio i njena rodzaka je došla s posla.
– Opa, jesi li gotova curice?
– Još malo. . . samo da raširim veš.
– Dobar si ti. . . ko bi sve to uradio, trebalo bi mi pola dana da sve to uradim. Ovako si ti zadužen za kučne poslove, a svakako se ne smiješ ni buniti kad ti gospodarica naredi. Sad če i ona sa posla pa češ nam napraviti kafu.
– Naravno. . . Odgovorio sam i izvadio veš iz mašine da raširim. Dok sam ja širio veš, stigla je i gospodarica. Pozdravile su se i poljubile u obraz. Ja sam kleknuo pred gospodaricu i poljubio je u stopala.
– Hej, pa nisi mene pozdravio kako priliči. . . reče njena rodžaka. Onda mi gospodarica pokaza prstom i ja sam se spustio na koljena da poljubim stopala njenoj rodžaki.
– Tako robe. . . sad nam napravi kafu i posluži nas.

Ustao sam, napravio kafu i servirao sve na poslužavnik. One su sjedile i cekale da im donesem kafu. Izvadile su cigarete iz torbe i naredile mi da im pripalim. Gospodarica mi je bacila upaljač na pod i ja sam se sageo da ga uzmem. Pripalio sam prvo gospodarici a onda i njenoj rodžaki. Donio sam i čistu pepeljaru. Gospodarica mi je naredila da kleknem i da joj masiram stopala. Dok su one pile kafu i razgovarale, ja sam gospodarici masira ostopala i mazio je po nogama. Komentarisale su kako sam pravi poslušni rob i smijale se mojoj poniznosti. Onda je gospodarica rekla sa osmjehom da ce me nagraditi.
– Hahaha, mogu da zamislim kakva če biti nagrada. . . rekla je njena rodžaka.
– Eh. . . vidječeš. . . curice, donesi mi moj ruksak!!
Donio sam ruksak, a gospodarica je izvadila kožni bič i umjetni dildo.
– Opa, baš češ ga nagraditi, hahaha. . .
– Robe, želiš li da te nagradim??

Nisam smio ništa drugo reči osim da želim, jer bi onda tek dobio batine i bio bi strogo kažnjen, a na kraju bi opet primio umjetni dildo u guzu. Zato sam rekao:
– Da gospodarice, želim da me nagradite. . .
– Jadničak, ne smije ni reči da ne želi. . . uzela me za bradu i podigla mi glavu smijuci se. . . – Pravi si jadničak, zaslužio si da budeš rob i kurvica.
– Skidaj se, naredila mi je gospodarica. . .
Sve sam skinuo i ostao sam potpuno go, samo sam imao metalni kavez za moj penis koji je bio zaključan.
Onda je gospodaricina rodžaka iz ormara izvadila haljinicu i naredila mi da je obučem. Zatim je uzela šminku i namazala mi karmin na usne, lajnerom mi je izvukla linije uz trepavice i stavila rumenilo.
– Hahahaha. . . divan si pičkice.

Opet su uzele cigarete i naredile mi da im pripalim. Onda su mi naredile da kleknem ispred njih i da otvorim usta. To su radile često, sjedile i pušile, a ja bi im koristio kao pepeljara. Morao sam sve da progutam. Razgovarale su, ponižavajuči me i smijuci mi se. Kad su završile, gospodarica mi je naredila da se namjestim na sve četiri, kao pas. Zadigla mi je haljinicu i pomazila me po guzi. Onda je uzela bič i počela prvo da me bičuje po guzi, a onda dalje i po ledjima. Njena rodžaka je zapalila cigaretu i sjela je na dvosjed ispred mene. Dimila mi je u lice, a umjetni dildo mi je gurala u usta. Morao sam da ližem i pušim umjetni, dok me gospodarica neprestano bičevala po guzi i ledjima.

Nakon nekog vremena zamjenile su uloge, pa je sad gospodarica sjedila i zapalila cigaretu, a njena rodzaka je uzela bič i počela da me bičuje. Morao sam da ih molim dok me bičuju i dok pušim i ližem umjetni. Jebuzovno su se smijale i uživale su u svojim ulogama nemilosnih gospodarica. Kad su me dobro namlatile, uzele su lubrikant i namazale mi guzu. Zatim je gospodarica uzela umjetni i prislonila mi ga na šupak. Naredila mi je da molim da me jebu. Cvilio sam i molio kao prava kurva, dok su one stajale sa umjetnim iznad mene. Gospodarica je počela da mi ga gura, na početku sam se opirao dok nije polako skliznuo u mene. Kasnije nije bilo svrhe opirati se jer me gospodarica pripremila i bez večih problema mi nabijala umjetni dildo u guzu. Dok su me jebale ja sam molio i preklinjao.

U medjuvremenu je rodžaki zazvonio telefon i ona se javila. Razgovarala je oko termina za uredjenje noktiju, jer se bavila manikurom. Kad je zavrsila razgovor rekla je da če doči neka njihova poznanica za pola sata da uredžuje nokte. Bilo mi je drago, jer sam mislio da če prestati sa bičevanjem i razvaljivanjem moje guze. Ali gospodarica reče da nema nikakvih problema i da ču ih ja služiti dok ona bude radila nokte.
– Pa svakako hoču da svi znaju kako ja imam vjernog roba i poslušu curicu. . . hahahaha. . . zato češ pičkice sad da pokažeš kakva si u javnosti. . .
– Naravno gospodarice, biče kako vi kažete. . .

Onda me gospodarica odvede u drugu sobu, sa umjetnim dildom u guzi, gdje mi je zavezala ruke iza ledja i noge oko zglobova, da slučajno ne bi mrdnuo. Kao da bi se i usudio onako obučen, izjeban i bičevan bilo šta i pokušati. Bilo me je strah i bio sam uplašen. Znao sam da me opet čeka neka gospodaricina igra kada dodje i njihova prijateljica. Samo sam razmišljao o tome kako ču što bolje i što poniznije služiti gospodaricu, njenu rodzaku i njihovu prijateljicu.
Nedugo zatim čulo se zvono na vratima. Gospodaricina rodžaka je otvorila i ušla je gospodja, njihova prijateljica. Poljubile su se i započele sa pričom. Ispitivale su jedna drugu, i moglo se zaključiti da se nisu dugo vidjele. Prijateljica je imala četrdeset i kusur godina i bila je razvedena. Onda su počele i priče oko muškaraca i teme u vezi zajedničkih prijateljica. Onda prijateljica upita gospodaricu šta je samnom, a gospodarica se nasmija. . .
– Ne želis da cujes i da znaš!?
– Haha, zašto misliš da ne želim?
– Eh draga moja, da znaš šta je napravila od svog muža, nikad ne bi povjerovala. . . hahaha, reče gospodaricina rodžaka
– Sad me baš zanima šta si mu napravila!?
– Dobro, ali pazi, sad ču ga zvati da dodže. . .
Ja sam se skamenio jer sam znao da če mi narediti da udžem u dnevnu sobu. Tako je i bilo.
– Dušo, dodži ovamo. . .

I ja sam onako zavezan, mic po mic ušao u dnevnu sobu. Kad su me ugledale počele su da vrište od smijeha. Ne zna se koja je bila glasnija. Kad su se smirile prijateljica je pitala gospodaricu:
– Šta je ovo?
Gospodarica mi je naredila da se predstavim.
– Ja sam rob i gospodaricina sluškinja. . .

Naredila mi je da kleknem i da poljubim stopala njenoj prijateljici, što sam bez pogovora učinio. Kako sam se sageo, gospodaricina rodžaka mi je digla suknjicu a ispod je virio umjetni dildo zabijen u moju guzu. Kad je to ugledala, pridošla gospodža nije mogla da vjeruje svojim očima.
– Pa šta ste to uradile jadnom čovjeku??
– Hahaha, on nije čovjek, sad ti je rekao da je on rob.

Bilo me je stid, ali sam bio uzbudžen i sretan što je gospodarica zadovoljna. Bio sam opčinjen i kao hipnotisan. Samo sam mislio kako ču što bolje služiti gospodarici i njenim hirovima.
Gospodarica je uzela bič i naredila mi da zauzmem položaj na sve četiri. Opet je počela sa bičevanjem, dok je njena rodžaka sjedila ispred i zapalila cigaretu. Isto je učinila i njihova prijateljica. Dok me je gospodarica bičevala po ranjenoj guzi, njena rodžaka me počela šamarati. Zabavljale su se, a onda se uključila i njihova prijateljica. Prvo me je natjerala da je molim pa je onda uzela bič od gospodarice i počela bez milosti da me bičuje po guzi i ledjima. Molio sam i preklinjao. Govorio da ču biti poslušan i ponizan, a one kao da su dobijale još veču želju i volju da me još više bičuju.

Buo sam sav crven i modar od batina. Guza me je bolila od umjetnog da nisam mogao sjesti. One su sjedile i pušile, dok sam ja na koljenima ljubio njihove štikle. Morao sam da se zahvaljujem što imam čast da budem rob i na usluzi damama kao što su one. Kad su odlučile da idemo kuči, gospodarica je rekla da če me odvesti tako obučenog i našminkanog, bez obzira što se nalazimo u samom centru. Osječao sam jos veču poniznost, a na licu gospodarice se vidjelo da uživa u moči i da joj uloga odlično pristaje. Na odlasku sam ponovno kleknuo i izljubio štikle damama, zahvalio im se što su mi dozvolile da im budem sluškinja. Smijale su se i obečale da če uskoro ponoviti ovakav susret, a mjesto če odrediti naknadno.

Pretplati se
Obavesti o
guest

72 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MITJA

I JA BI BIO ROB,ALI PRAVI GOSPODARICI

ivan

moze se prodiziti o nekom cuckold pricu, do sada odlicno

Bora

Ja bih voleo da neko dobro istuca moju suprugu ali ne znam kako da je nagovorim. Voli da prica o tome tokom sexa ali u stvarnosti se nećka. Molim za savet

Luka 1234

Predobro samo nemoj da se zaljubi

ivan

Napisacu ti u komentar jedna prica ako ti se dopada prezemi i objavi, mozes je i promeniti i objavi po tvoj ukus.
Moj komentar ne moras da objavis, ako nesto treba moj fb profil je ivan zafirov.
Ja sam iz Skopje, mos da imam neki pravopisni greski, ali toliko poznajem srpski jezik 🙂

PONIZNA KUCKICA

Ja sam Ivan ili barem nekada sam se zvao Ivan se dok ni sam postao rob moje sopruge Delfina i njena majka Lenka, kada si mi dale ime Lolita. Vec 4 godine zivim sa njima u femdom-cuckold odnosu i iamam status na njina kuckica.
Bio sam 26 godine kada sam se zaposlio u ninoj firme, i poceo sam da radim kao ekonomist. Do tada nisam poznavao ni jedna od njih dve. Bio sam dobro situiran nasledio sam kucu u centrom grada koja je imala vrednost od 200.000 hiljade evra, Od uvjek sam obozavao dominacija, potocnije kada muskarce su pokorne, a zene dominantne. Kao i svi muskarcima poput mene koi su pokorne, trazio sam neka Gospodarica, pa nasao sam jedna koja me je dominirala samo online. Imao sam zadatke da nosim neke zenske gacice pod mojoj ili najlonke pod mojoj muskoj garderobu, trebao sam sve da slikam i da posalkem kako bi ona znala da sam ispunio zadatak, ili imao sam zabrane da izlazim u grad sa prijatelima i neke takve stvare.
Jedan dan dok sam nosio zenske gacice i najlonke na posao pred zavrsetak na radno vreme, bio sam u mojoj kancelarii. U kancelarii usla je moja sadasna Gospodarica Delfina i od mene je zatrazila neke ekonomske izvestaje. Svi te ekonomske izvestaje stojali su u skafu. Kada sam se otvorio skaf i kleknuo da gi uzmem, videle su se moje zenske tange i najlonke. Ja nisam bio svesan da ce se mozda videti, jer sam hteo da se pokazem dobro pred gazdarice. Gospodarica Delfina je to videla, nasmesila se i rekla je>
-Odlice tange mora da se osecas sexi u njih.
Kada sam cuo to mislim da sam se prepotio, ni sam znao sta da kazem, bio je me sram, pocrvenuo sam.
-Ni sam znala da si gey, ne izgledas bas tako-rekla je Delfina.
Probao sam da kazem nesto, ali ni sam mogao nista da izustim, gledao sam samo u zemju.
Ona je rekla ne brini poznajem ljude koi su u gey fazonu, to je okk za mene, ako to volis to je tvoja stvar.
Samo u 1 minut me npravila da sam gey. Ni sam gey direktorice, mozda tako izgleda ali ni je to.
Na ovo pocela da se smeje i rekla je ok je rekla sam ne te osudujem, tvoja stvar.
Ja sam poceo da govorim nekako sami su izlazili zborove iz uste, ni sam gey ne volim muskarce ni je to kao sto izgleda direktorice rekao sam. Ona je ponovila okk ni si gey samo nosis zenske gacice i najlonke sta je to rekla mi je??
-to je neki drug fazon mogu vama objasniti, ako hocete odma cu da vam objasnim rekao sam ja.
-sada bas i ne mozam da te slusam o tvojim gey fantazijama, ali neki dan cu da mi objasnis, uzela je od mene ono sta je trazila i izasla je iz kancelarije.
Prolazili su denovi nista mi ni je rekla o tome, ponasala se najnormalnie sa mnom, ni ja nista ni sam rekao o tome, a nadao sam se da necu da kze na nikome za ovo.
Tako je bilo sve do zabave iz firme za novoj godini, kada smo svi bili u restoranu, malo smo se podnapili, a onda Delfina je rekla ko hoce da idemo u diskoteki?
Ja sam rekao da ce da idem, a sa nama su dosle jos jedan kolega i dve koleginice.
Bili smo u diskoteki, onda kolega i koleginici su otisli zajedno, a ja sam ostao sa direktorica Delfina. Bilo je oko 3 sati, kada je rekla jer idemo dosta je za danas. Izasli smo od diskoteke i ja sam bio bez auta jer sam je ostavio pred restoran, pa ona mi je ponudila da me odveze. Kada smo usli u njenog auta, pocela je da vozi i rekla je, jel hoces da idemo kod mene da popijemo bar jos jedna, i taka ne volis zene, znam tvoju tajnu pa sam bezbedna i pocela je da se smeje. Nasmesio sam se i rekao sam ok idemo.
Stigli smo kod nje njena majka je spavala na gornom spratu u njihove kuce koje je bila velika a mi smo usli na donjem spratu. Otvorila je vino nazdravili smo i pocela je da se malo sali sa mnom, jel me pitala dali imam neki decka i slicno. Rekao sam da ni sam gey i objasnio sam da volim femdom, volim da me zena dominira da budem rob. Sve ovo i je bilo jako cudno i ni je mogla da veruje sta ja pricam. Pitala me je jel sam bio sa zenom nekada, jel imam devojcica, na sto sam i dao odgovore da sam bio naravno sa zenom, nikada ni sam bio sa muskarac, i da u ovom trenutku nemam djevojka. Inaku Delfina je bila od mene starija 3 godina.
Na sve ovoa sta sam pricao jer je to bio neko prvi sta sam otkrio moju tajnu, digao mi se kurac. Ona je to primetila i pocela je da me mazi po njega. Rekla je pa tebe ovo stvarno te pali. Otkopcala mi je i izvadila ga je pocela je da da dodirnue i rekla mi je da meni treba neka cvrsta zenska ruka kako cu da me napravi ponizan rob. Na ovo sam svrsio ni sam mogao da izdrzim. Pocela je da se smee i rekla je da je ovo neverojatnie ovakvo nesto nikada ni je videla, ni jedan muskarac ni je svrsio ovako pred nje. Bio sam zasramen ni sam znao sta da radim, ali ona je prekinula to jer me poljubila, i rekla je da ovakvi muskarac svaka zena bi pozelela. Po neko vreme zvala mi je taxi i ja sam isao kuci.
Po ova vece imali smo odlican odnos na posao, ona svaki dan je nesta izmislavala kako bi mi dala neke zadatke, ali svi su bile u neki naredjivacki tonom glasa. Posle svaka naredba nasmesila se kako bi znala na sto mi dvoje smo mislile.
Ona ni je imala decka, gledala se sa jedan muskarac povremeno, ali on je bio ozenjen i imao je deca, pa rekla je da ni je seriozno i da je bilo samo sex.
Tako su prolazile jedno 1-2 mjeseci, kada smo oped zajedno izasli. Opet smo otisli kod nje u kuci i rekla mmi je da je istrazivala na netu za femdom i otprilike zna sta je to i vidi da mnogu ljude to vole. Nasmesio sam se i pitao sam dali i ti volis to?
rekla je da dopada mi se, a mozda i imacu odmah moj licni rob, na sta se nasmesila.
Rekao sam sa zadovoljstvo i kleknuo sam pred nje i poljubio njene stikle i njene stopala.
Te veceri sam postao njeni rob. Imali smo sex ali ja sam oped brzo svrsio i ni sam je mogao ovozmoziti njeno zadovoljstvo, pa sam je polizeo. To je bio jedan od retki sexa sta sam nekada imao sa Gospodaricom ukupno sam imao 3 puta, a ta veceri mi je rekla da imam mali kurac, so sto me ponizila i vise.
Tako je pocela nas odnos Gospodarica-rob. Prolazili su denovi, ona je usovrsila svoju ulogu, a ja sam bio sve vise pokoran. U firmi svi su znali da smo u vezi, ali niko ni je znao da smo u s/m veza. Njena majka je odobrila nasu vrsku, ali i ona u pocetku ni je znala kakav odnos imamo mi.
Posle 1 godina, rekla mi je da pocemo da zivimo zajdeno kod nje u kuce, kako je kuca golema i kako njena majka ne bi ni smetala. Na sve ovo sam se soglasio i poceo je mje pravo ropstvo bez ikakvih prava, feminiziran, obucen kako sluskinja i pravi rogonja.
Na pocetku ona mi je rekla da sve kucne poslove su moje, kako i to da cu da moram da perem obuce i na njene majke, da kuham za njene majke i sl.
Poceo sam to ni sam se bunio, od posao sam ideo kuci ranije od njiha kako bi mogao da pospremim rucek. Za sve ovo vreme Gospodarica Delfina sam je zvao Delfina ili ljubavi i sl. ona je bila celo vreme samnom ni je izlazila sama, uvece ja sam je lizao i ona je tako svrsavala, a ona meni je drkala kurac, jer ne smo imali sex jer je htela da je zadovolim sa mojoj jezikom
Po neko vremena pocela je da ne si ide kuce od posao, a i uvece kasno se je vracala kuci. Ja jedino posao kuca, ponekad sam isao kod mojih roditelima, da ih posetim, ali to je bilo retko, jer sam imao mnogo posao u kuci.
Jedan vece kada se Delfina vratila od neki izlazak, ja sam i pomogao da skida najlonke, onda kratka suknica koja je nosila, gace i sve ostalo, ona je legla i naredila mi je da je lizem. Poceo sam da je lizem i po neka vremena vidio sam da je spava. Legnuo sam i ja do nje, kada je pocao na njeni telefon da stige neke porake na viberu. Bio sam ljubopitan, pa sam ustao da vidim ko je to, kada sam vidio da je to onaj momak sa kojim se gledala i predhodno pred da pocnemo nas dom/sub odnos. U porake je piselo kako je bila zeska kako su se dobro pojebali, kako mu je kurac jos spreman da je jebe. UHHhh zavrtilo mi se malo, ona je imala sex sa neki, a ja sam je lizeo po sexu. Ta veceri ni sam mogao da spavam. Ujutro kada se probudla, odmah mi je naredila da lizem stopala, kleknuo sam do krevetu i poceo da ljubim, jer necu da je naljutim i necu da me ostavi da ne budem njeni rob vise, a onda sam prestao i rekao sam da znam da se pojebala vcera sa Milosom-tako se zvao taj muskarac. Rekla je i sta ako znas onako ladno???-Milos moze da jebe satima, ima veci kurac od tvojih sta hoces rekla je. Na ovo ni sam imao nista da odgovorim samo uzeo prstice u usta i poceo da ih sisam.

Mogu da je produzim sa cuckold elementu, gde ona i njea majka dominira nad mene naravno ako ti se dopada pozz

Curica

Može naravno,nastavi…lijepa priča

Rade

Bas lepa prica

Curica

Ivan ili Lolita, kako si već dobio ime, imaš li još kakvih priča ili iskustava da razmijenimo… Može i kontakt…

ivan

Nastavak ponizna kuckica
Tako je poceo moj novi nacin na zivot, ja I Delfina smo sklucile brak I ona mi je bila sopruga I oficijalno, ali to je bilo samo da im prepisem kuca koja je imala vrednost u centarom grada.
Ona ta kuca je prodala I je uzela novac, tako da ja sam ostao bez nista. Na njena majka je objasnila kakav odnos imamo I da ja nisam pravi muskarac, nego sam bio njeni rob. Nisam znao da je objasnila na njena majka I pred Lenka ja sam se ponasao sasvim normalno se do jedan dan kada Delfina se spremala za izlazak u grada, a ja sam I spremao gacice, najlonke, I neka letna halina, kleknuo sam pred nje obukao sam I gacise, I kada sam hteo da I obucem najlonke ona je primetila da su se nakinale na jedno mesto I opalila mi je jak samar, pa je pocela da vice na meni kako ni sam sposoban da se brinem ni za njenom garderobu. U taj moment Lenka je ulazila u nasoj spavacuj sobi, pa sam pozurio da ustanem na noge na sto Delfina mi je opalila jos jedan samar I mi je rekla gde ustajem bez dozvolu.
Nisam znao da je Lenka znala, a Delfina mi je rekla ostani dole kuckice, moja majka sve zna o nama, od danas cu da sluzis I nje kao sluga u ovoj kuci. Bio sam malo zbunjen jel mislio sam da taj odnos ce da bude samo o nama.
Od danas bices nasa verna kuckica, nema da ides u firmu na posao I imaces zadatke koje ce da radis u kuci, kada si u nasoj prisustvo bices na svi cetiri, obracaces se uctivo sa Gospodarice, I meni I mojoj majci, jel jasno kuckice?
Jasno Gospodarice odgovorio sam.
Sada poljubi noge tvoju novu Gospodarica I zahvali se privilegiju da nje sluzis rekla je Gospodarica Delfina.
Poljubio sam noge Gospodarica Lenka I rekao sam da mi je cast sta cu da budem njeni rob, I privilegiju mi je da sluzim nje I da svaka njena zelja za mene ce da bude zapoved.
Gospodarica Lenka se nasmejala I rekla mi je da ce od mene da bude prav sluga.
Tako su prolazile danima kako sam sluzion moje Gospodarice, svaku jutro sam spremao dorucak, onda sam pomagao da se obuce za posao, cistio sam kucu, prao ves, prosirio ves, peglao ves, spremao rucak I po ceo dan sam imao neka kucna posla.
Jedan dan Gospodarica Lenka vratila se malo ranije od posao, ja sam peglao neka njena suknica, kada je usla u kuci ni sam je cuo, a video sam je kada se pojavila na vratu. Odmah sam kleknuo dopuzio do nje I poceo sam da lizem njene stikle.
Kuckice imam mali poklon za tebe rekla je Gospodarica Lenka.
Hvala Gospodarici iako ni sam znao sta je taj poklon I odma mi je dala kesa sta je nosila u ruku.
Otvori je to je za tebe rekla je. Kada sam otvorio video sam da je to odelo za sluskinja bilo je crno belo, imalo je crne najlonke I crne tange gacice koje su bile naravno zenske. Znao sam da moram da se zahvalim iako ni sam htio da nosim to.
Obuci sad to I kada ce da dodje tvoja supruga ups tvoja Gospodarica hocem da bude iznenadena.
Gospodarica Delfina je dosla nesto kasnije, ja sam kleceo pred Gospodarica Lenka I lizao sam njenih stopala, onako obucen kao sluskinja.
Sta je ovo nasmesila se Gospodarica Delfina vidi ti nje kako je seksi, prava kurvica. Ja sam dopuzao polako do njenih nogama I poceo sam da ljubim njenu stiklu.
Ustani kuckice da te vidim rekla je Gospodarica Delfina. Ja sam usato I kaoneka striptizeta sam pokazao novu uniformi. Gospodarica Delfina rekla je njej majci-znas lepo mu stoje moze da uzmemo jos neka I po kuci celo vreme da bude tako obucen, ali mislim da mora da mu najdeme pojas nevinosti, jer mu taj mali kurac loso stoi u tih zenske gacice I poceli da se smeju.
Kupili su mi I kafez za moj mali kurac I jos tri novi odela za sluskinje I svi su bile seksi, Gospodarica Delfina je kuila I strp on I kada je donela doma bilo mi je jasno sta ce da sledi.
Tako sam poceo da zivim kao sluskinja dali su mi nova imena Lolita, ni sam bio vise Ivan, ni sam izlazio iz kuce, imao sam zabrane da gledam tv, da gledam sport kao svaki muskarac, dali su mi nov broj na telefona na koj sam imao samo njihove dva telefonske broeve, ni sam imao kontak sa bilo kojim prijatelom, drug, ni sam smeo imati socijalne mreze, ni sam smeo da sedim na netu kako bi pratio sta se slucuva po svetu, sta je aktuelno, sta ni je, nego ceo focus sam imao na njih dve, nitu pak sam imao dodir sa nekakav novac.
Gospodarica Delfina izlazila je sve cestije, gledala se sa Milosem sa koji je imala redoven sex, ali jedna vecer posle izlazak, dosla je I nredila mi je da je polizem. Dok sam lizao rekla mi je znas malo sam se zasitila od njega hocu neki novi momak, on me dobro jebe sve je ok, ali hocu da nadjem nesto novo. Pitala je me kakav je ukus dok sam lizao I naravno ja sam morao da odgovorim odlican je Gospodarice. Ona je pocela da se smeje I rekla je to je dobro jel ovaj ukus osetices skoro svaki vecer jer ima novi momak koji se zove Marko I da naskoro da ga upoznam.
Uh vec sam lizao speru iz njene picke od dva muskarce, ranije sam lizao od Milos, sada od Marko,a ponizenje da bude vece Marko cu I da upoznam.
Bio je subota vikend, kao I svaki dan ustao sam oko 7 sati, pospremio sam se obucio odelo, stavio sminku, I poslpremio sam dorucak Gospodarice Lenka. Imao sam zadatak ako se ne probudi do 9 sati, da kleknem pred njena spalna I da ljubim noge I tako da je probudim. Otkako sam uradio to ustala je I otisla u wc, a jas sam puzio po nje do wc. Sela je na wc solju I pocela je da piska, kada je zavrsila ja sam ocistio sa jezikom, to mi je bio rutina svaki dan. Onda pocela je da mije zube a ja sam klecao sa otvrorenim ustama kako bi mozela da pljuje u moje usti. Kada je zavrsila sve ovo sela je na dorucak, a ja sam kleknuo pod masima kako bi ljubio njene stopala. Zavrsila je to skuvao sam kafu, a ona je sela na terasima I naredila mi je da legnem pred nje kako bi mogla da stavi njena noga jedna u mojoj usti, a druga na kafezu gde je zaklucen moj clan. Pitala me jel tvoja supruga ups opret sam pogresila tvoja Gospodarica ti je rekla nesto za vecers?-rekao sam ne Gospodarice nista mi nije rekla.
Kada se probudila Gospodarica Delfina zvala me je jos je lezala na spalnu, jas am znao sta treba da radim da polubim njene stopala I da pozelim da ima lep dan. Istu rutinu sam imao I sa Gospodaricom Delfinom kao sta sam imao sa Gospodarica Lenka, samo sa jedna razlika Gospodarica Delfina mi se popiskala u usti I sam morao sve to da progutam.
Kuckice rekla je veceras dolazi nama gosti, dolazi Marko. Malo sam ispanicio, super Gospodarice rekao sam jer nisam imao nista drugo sta da kazem. Veceras moze da vidis kako neko drugi jebe tvoja volena Gospodarica. Hocu da mi spremas crne tange znas na koje mislim, onda crne podvezice, I one crnu hlinu sa otvorenim grudama, takodj I crne stikle sa ona visokom stiklu. Potvrdio sam jasno Gospodarice bice sve spremnije. Na ovo se nadovrzila I Gospodarica Lenka, kucko hocu da obuces ono odelo za vecer gde se gleda tvoja guza I one stikle sa visokom stiklu, hocu da izgledas kao kurvica. Da Gospodarice razumem.
Sledi nastavak

miro

super je samo nastavi

Curica

Super je priča,nastavi…zašto ne objaviš na ovoj stranici…prekrasno

ivan

Ko hoce dajem prava da objavi umesto meni :))))

miro

Objavi ti 😉 slobodno moze i nastavak 🙂

Boško

Nek objavi bilo ko samo objavite

Zoran

Samo što pre…

ivan

Objavio sam nadam se da ce mi administrator objavi prica 🙂

Curica

Još nema objave,kako glasi naslov?Trebao si ovdje u komentar napisati kao i ove dvije…

ivan

*protected email*, kontaktiraj me na ovom email curice

Damir

Curice hajde da te ja malo proširim. Ja sam rom sa kurcem 20cm ali mi je obim 16! Mislim da bi uživala. Razmisli pa piši. Cmok!

lunjamaza

Damire začepi mojoj ženi pičku

Curica

Gospodarica mi je stavila butt plug i ona če me proširiti koliko bude htjela

Miki

Moju jebe Ciganin odavno. Kupovala kod njega nesto i smuvao je i jebe.

Gaga

I mene jebu vise drugi ne muz

Gaga

Daj ga meni udata sam punija

ivan

napisao sam je i u komentar ali ni je objavena 🙁

Curica

Pokusaj ponovo,ovde u komentar da napišeš,ove dvije su bile super…

ivan

Ponizna kuckica III deo
Marko je cesto dolazio kod nas, jas sam uvjek sluzio kao da je bio Gospodar kuci, imao sam naredbu da se ponasam sa njega sa postaovanja, ne samo kao decka mojoj Gospodarici, nego kao da je bio moj Gospodar.
Gospodarica Delfina je bila jako srecna sa njega, kaze da ni jedan muskarac ni je zadovolijo kao Marko, dok Gospodarica Lenka je uzivala u sve to moje ponizenje. Najcestie kad je Marko dolazio kod nas, ja sam bio sa Gospodarica Lenka, kako ne bi ometao na njih dvoje. Ponekada su me zvali kad je bio potrebno da posluzim sa pice ili nesto slicnije.
Jedne vece znao sam da dolazi Marko, pa Gospodarica Delfina mi je naredila da sredim spalnu sobu, da smenim ciste carsave I sve da budu I roze boje, jer je ta boja bio I njena omilena. A takodje I ja sam nosio roze boje gacice I moj kafez na kurac je bio takodje u roze boje.
Dok sam radio u spalnu sobu, usla je Gospodarica Delfina I rekla mi je da napunim kadu kako bi se ona iskupala. Sve sam to uradio I ona je usla, nosila je samo gacice koje je svukla I stavila mi je u usti. Kad je svukla gacice video sam njenu izbrijenu ribicu, pozelio sam da je polizem, ali znao sam da mi je to zabranjeno. Usla je u kadi I naredila mi ja da pocnem sa kupanje. Kad sam poceo osetio sam kako moj mali kurac pulsira u kafezu, ali nista ni sam mogao. Kada sam je iskupao onda sam I pomogao sa peskirom da stavi oko njeno lepo telo, a zatim sam legnao pred kadi kako bi ona izala, tako sta je meni koristila kao stolicu, I nagazila je na moja ledja I izala je, a zatim mi je naredila da odma dojdem u spalnu sobu kako bi I pomago oko spremanje.
Usao sam u sobi ona je sjedela na spalnu, najprvin mi je naredila da izbrisem njenu mokru telu, a onda kada sam ucinio to, namazio sam celu telo sa krema. To mi je bilo omiljeno jer samo tada sam mogao da dotaknem njenu telu, njeni grudi, njena guza, I njena ribica. Otkako sam uradio to obucio sam I crne tange gacice, crni grudni I najlonke, a zatim kratki fustan takodje u crnoj boji.
Izgledala je fantasticno, a zatim mi je naredila da donesem crne stikle sa stikolm od 15 cm I znao sam da moram da donesim sa mojim ustama. Kada sam usao u sobi naravno na svi cetiri, dosao sam do njene lepe stopala polubio sam ih I obukao u stikle. Tada mi je Gospodarica rekla da I njene stikle su veci od moji mali kurac, na sto sam ja morao da potvrim da je sve tocno.
Izgledala je odlicno, osetio sam moj kurac u kafezu, ali nisam mogao nista. Pitala me kako izgledam veceras Lolita I jer mislis da ce da mu se dopadnem na Marko? Iako je znala moj odgovor, odgovorio odlicno Gospodarice, siguran sam da ce da mu se dopadnete na Marko.
Te veceri Gospodarica Lenka ni je bila u kuci, pa sam mislio da cu da imam malo slobodnije vreme, jer Gospodarica Delfina bice sa Marko, a u takvim slucajevima ja sam uvjek bio pred nogama na Gospodarica Lenka, pa mislio sam kako ona ni je kod kuci I ja cu da imam malo vremena za sebi. Ali ni je bio tako.
Kad je Marko zazvonio otvorio sam vratu uzeo sam njegov kaput, on je usao I sednuo u dnevnoj sobi. Pitao sam ga sta ce da popiti, a on mi je rekao da moze jednu casu vina. Sipao sam I ondeo na tanjir da ga posluzim. Tada u sobi je usla I Gospodarica Delfina, izgledala je jako sexi, prava dama moja supruga je bila spremna na sex sa njenim ljubavnikom.Marko je ustao I strasno je polubio, dok sam ja sa tanjirom stajao I gledao kako se moja supruga ljubi sa njeni decka. Kad su prestali sednuli su oboje I tada sam pitao:
Gospodarice jer zelite nesta popiti?
Bez da gleda u meni rekla mi je ‘’da moze jednu casu vina, Lolita.’’
Za prvi put mi je rekla Lolita pred Marko, na sta je on rekao oooo pa tvoj mali suprug ima neka nova imena I poceli su da se smeju.
Posluzio sam sa vinu I Gospodarica, a onda sam zastajo u kosu I cekao druga naredba.
Mislio sam da ce da sve ovo zavrsiti I da cu da ide u spalnoj sobi, ali oni su se ljubili, galili tu, dok sam ja gledao sve to.
Pricali su nesta da je Marko zonio na telefon Gospodarica Delfina ali ona ni je bila dostupna I sl. pa mu je onda rekla zasto ni si zvonio Lolita ona ce da me je zvala, na sta je on odgovorio da nema moj broj telefona. Tada me je zvala Gospodarica, rekla mi je da uzmem telefon I da dam moj broj Marko, a ja da zapisem njegov broj, kako bi olaksao njihove komunikacije.
Uzeo sam telefon I dosao sam kod njih, Gospodarica mi je naredila da kleknem pred njih, a onda sam zapiso I broj telefona Marko. Kad sam uneo broj telefona, nisam znao kako da ga upisem, jer nikada ni sam mu se obracao sa Marko ili sl, nego samo sa VI.
U telefonu sam imao samo dva broj Gospodarica Delfina I Gospodarica Lenka, pa sam zapiso Gospodar Marko jer sam mislio da ce moja supruga bice zadovoljna. Kao da sam znao I odma mi je rekla da vidim kako su zapiso Marko, kad su videli poceli su da se smeju, I onda mi je rekla nisam znala da imas I Gospodar hahahaha. Bio sam jako ponizen klecem pred moja supruga I njeni decka u odelo za sluskinja a oni su me ismejavali.
Gospodarica me pocela zadirati kako sam mogao da ga zapisem u telefonu,rekla moze biti I ’’jebac moje supruge’’, ili ‘’alfa man’’, ali zaklucili su da je ovo sasvim ok I da od sada cu da se obracam na njega sa Gospodaru. Ovo sam sam uradio rekao sam u sebi bio sam naivan ali to je to, od sada sam dobio I Gospodar, pored dve Gospodarice, bio sam rob na njeni decka.
Kada su prestali sa zezanje na moj racun, poceli da se ljube, a ja sam klecao pred njih I gledao sam u nogama na mojoj Gospodarici, I razmisao sam kako sam dosao do ovo nivo.
Gospodarica je otkopcala patenat na pantalonama na sega moj Gospodar Marko, I izvadila mu je kurcinu, pocela je da ga drka, neverovao sam jer nikada nisam bio u takvoj blizinu kako sada, gledao sam kad su imali sex ali sve je to bio na daljinu. Imao sasvim normalna kurac, naravno veliki u odnos mojij.
Tada Gospodarica mu je rekla duso znas sta sam ti rekla sta volim da uradim?-Gospodar je odgovorio znam na sta mislis, ali ni sam jos spreman, ona je pocela kao da ga moli da je to velika njena zelja, a ja nisam znao o cemu pricaju, mislio sam za neka sex poza, ali sam pogresio. Gospodar nakraju je popustio I slozio se.
Onada Gospodarica mi je drzala njegov kurac pred meni I mi je rekla-Lolita ovo vece ja nemozem da sisam ova kurcina, to ces da uradis ti mesto meni!-Bio sam u soku sta je trazila od meni, I poceo sam ah ali ja…ne mogu…ni sam gey….Uhvatila me za brade I rekla je ako zelis da te prebijem sada, onda protivi se na mojoj naredjenja I doblizila mi je kurac do mojoj usti I naredila mi je da ga poljubim.
Poljubio sam ga a onda mi je naredila da otvorim usti I stavila kurac ustiti I naredila da sisam.
Poceo sam sa sisanje, do tada nikada to nisam uradio nikada ni sam sisao pravi kurac, sisao sam samo strap on od Gospodarica Delfina I od Gospodarica Lenka.
Produzio sam I poceo da dobijem instrukcije od Gospodarica Delfina, da lizem jaja I dok lizem da drkam njegav kurac, onda opet u usti, pa da masiram njegovih jaja. Gospodar Marko je uzivao I rekao je na Gospodarica ‘’bas dobro sisa ova tvoja sluskinja’’. Onda me je Gospodarica odgurala od kurac I kacila se na njega poceli su da se jebaju I dok je skacila na kurac naredila mi je da lizem jaja.
Kad je Gospodar rekao da ce da svrsi ona se trgla od njega uhvatila me je za glavu I Nabila mi kurac u usti, a onda on je svrsio u mojoj usti I naredila mi je sve da progutam. Do tada sam lizao njegovu spermu ali sada za prvi put to je bio direktno iz izvora kako ona zna da kaze.
Kad je sve to zavrsio otsli su u spalnoj sobi,kako su imali jos jedan sex, a ja sam otisao na spavanje ali skoro celu vecer ni sam mogao da zaspim jer sam mislio na vecerusni dogadjaj.
Ujutro sam pospremio dorucak I cekao sam da se probude, kada su ustali zvala me je Gospodarica I mi je rekla da posluzim dorucak u spalnoj sobi. Dok su oni imali dorucak ja sam klecao pred njih I sam sisao prstice Gospodarica, dok su oni ponekada pravili zezanje na moj racu. Naredili su mi da pospremim kadu oni su usli da se kupaju, a meni su naredili da klecim pred kadu. Onda Gospodar Marko je uzeo sapun I spavio u mojoj usti, rekao je evo kuckice opera usta od mojoj spermu, na sta su poceli da se smejaju. Sve to I se dopalo na Gospodarica, pa mi je rekla od sada kada cu se kupaju zajedno ja cu da klecim pred njuh I bi bio mesto kade ce da stoji sapun, a to je u mojoj usti.

Sledi nastavak

Miro

Super je samo nastavi

Curica

Ok,lijepo…mene moja gospodarica koristi da je služim kad joj dodju prijateljice i gosti,da obavljam sve kučne poslove i moram da izvršavam sva naredženja bez pogovora.Povremeno me iznajmi i drugoj gospodarici da služim ili da čistim stan.Uvijek nosim chastity cage a jako često i butt plug.Ako nešto pogriješim,dobijem šibanje ili šamaranje,zavisno šta gospodarica odluči…

Curica

Kako sam dobio ima Curica
Dok je supruga gospodarica bila vani sa svojom rodžakom,ja sam imao zadatak da operem sudže,veš da usisam i obrisem podove i ispeglam gospodaricin veš.Završio sam sa pranjem sudža i čekala me hrpa veša za peglanje kad su se pojavile gospodarica i njena rodžaka.Nisam ih očekivao pa sam se zbunio i pogubio kad sam ih ugledao,a imao sam bijelu keceljicu oko struka.Smijale su se i komentarisale moju poniznost.Gospodaricina rodžaka je rekla:
-prava si curica…hahahaha
-On je moja sluškinja,reče gospodarica…
Obe su se veselo cikotale uživajuči…Od tad me zovu Curica i tako mi se obračaju i gospodarica i njena rodžaka.
Taj dan su izlazile i kad su se vratile ja sam ih služio i izvršavao njihova naredženja.Od tad je gospodarica svakodnevno proširivala krug prijateljica i rodica koje znaju za naš odnos domina-rob.
Polako sam se navikao na sve njene prijateljice i znao sam kako se trebam ponašati.U početku mi je bilo neugodno pa sam pravio greške i bio bi kažnjen pred gostima,ali sad znam kako se moram ponašati i biti ponizan.
Jedno od največih poniženja sam doživio kad nam je došla gospodaricina tetka,koja živi u inostranstvu,u goste da bude nekoliko dana.Več prvi dan je gospodarica odvela djecu kod svoje mame a meni naredila da pospremim kuču generalno.Morao sam obuči uniformu sexy sobarice i tako dočekati tetku.Čim su ušle u kuču pozdravio sam ih i poklonio im se.Pritrčao sam odmah da uzmem gospodaricinu i tetkinu torbu da se one udobno smjeste.Tetka je rekla:
-zete,baš ti lijepo stoji uniforma..haha…
A gospodarica je onda rekla da sam dobio.novo ime.-Kako se sad zoveš dragi,kako te zovemo??
-Curica…odgovorio sam tiho,oborenog pogleda u pod.
-Glasnije,da te tetka bolje čuje…
-Curica,odgovorio sam glasno…
-Hahahaha…izgleda da si ti dobra curica…rekla je tetka…Dobro curice hočeš li ti nas poslužiti?
-Da tetka,naravno…izvolite
-Prvo nam naspi hladan sok,a onda kafu i kolače…naredila mi je gospodarica.
Uzeo sam tacnu,nasuo dvije čaše sa postoljem sok i poslužio ih.Bile su zadovoljne kako sam to uradio.
T:-Gdje si mi ostavio torbu,donesi je da uzmem cigarete…
Donio sam tetki torbu i izvadila je cigarete.Zamolio sam je da joj pripalim.Dozvolila mi je sa oduševljenjem.
-Baš si vaspitala ovu svoju curicu…haha
G:-dresirana je…hahaha.donesi i moje cigarete!
Onda sam i gospodaricu zamolio da i njoj pripalim.Donio sam čistu pepeljaru i zatim poslužio i kafu.Zatim sam poslužio i kolače.Kad sam ih uslužio,pitao sam da li trebaju još nešto
G:-na koljena curice i čekaj sljedeče naredženje.
Sad si u službi i koncentriši se na služenje i budi ponizna…jasno??
-da gospodarice,kako vi kažete.
Tako sam dobio ime,a zatim sam počeo da služim gospodaricu i njenu tetku i svaki put kad je tu ja sam na usluzi.
Komentar,svoja iskutstva,prijedlozi…

miro

Slobodno mozes napisati koju pricu

Curica

Imam več objavljenih priča,uglavnom iskutstva koja mi se dogadžaju ovde na stranici,volio bi čuti da li neko još živi u dom-sub odnosu??

Damir

Slatko ću joj pičku zacepiti mojim žilavim kurcem

lunjamaza

Visoka 177 73kg. Plavuša guzata male sise velika usta i velika pička.

Damir

Plavuša pa to je super, da stavim moj ciganski kurac u njenu belu pičku. Aaaj što ću ti je puniti nemaš pojma. Vrištaće od sreće kad oseti cigansku batinu. A ti ćes tako da drkas da ćes otkinuti kurac kad budeš gledao kako je jebem.

lunjamaza

Uhh hoćeš je dugo jebati

Damir

Da, dugo, prvo jebanje u ta velika usta, sa obilnim izbacivanjem sperme, koja se mora progutati. Tu će mi biti potrebna tvoja pomoć, da joj držiš glavu dok je tucam u usta. Pa tvoja je žena, red je da pomogneš, jel da? Drugo jebanje u njenu veliku pičku, i špricanje sperme duboko u tvoju ženu. Videćeš kako meni govori too srećo moja, a ne tebi. Divna supruga za tucanje!

lunjamaza

E bas takav joj i treba! Jos ako si extra obdaren. Jebaces mi zenu svaki put kad pozelis

Damir

21cm odličnog obrezanog crnog ciganskog kurca obraslog crnim dlakama sa velikim mudima punim sperme. Jedva čekam da sjurim tu spermu u belu pičku tvoje žene i malo zamutim tu belinu!

Dragi

Uh ovo je extra… ciganski kurac debeo mesnat u belu picku mmmm

lunjamaza

Onda ce stalno traziti da je guziš

sadika

Pa dragi moji ja nemam pičku pa bi se morali zadovoljiti mojom guzom.A to što se ja lozim na tamnopute je moja zelja i osećam se prelepo dok me jebu.Ostavite predrasude i budite sigurni da će i neki od vas moći da uzivaju u vatrenoj ljubavnoj / SEKSUALNOJ / igri sa ljudima koji se predaju i dušom i telom dok vode ljubav.

Damir

Uh, jaja su mi se otegla, puna su semena ciganskog, daj tu tvoju belu suprugu da ih ispraznim u nju! Ijao kako bih uhvatio tvoju belu ženu za kukove i nabijao moj ciganski kurac u nju, tako ludački, dok ne počne da vrišti i otima se. A onda ću da sjurim moje cigansko seme u nju i da ti je vratim tako punu!

lunjamaza

Zelis da je oplodiš

Damir

Da, hoću da začne od mog semena i da ti rodi lepo ciganče, da bude i tvoj i njen ponos! A videćes kako će tvoja žena da zavoli moj crni obrezani kurac, kaao da sam joj ja muž a ne ti.

lunjamaza

Dolazit ces kod nas i jebati je u nasoj spavacoj sobi

Damir

Da, na bračnom krevetu koji si ti kupio za tebe i tvoju voljenu suprugu! Tu ću da ti je oplodim

Damir

Jedva čekam da razbaškarim moju dlakavu cigansku guzicu i jaja u beloj postelji sa tvojom belom suprugom i da me ona ljubi i zove srećo moja i ljubavi moja i to pred tobom

Damir

A ti znaš da će da me voli više od tebe, da će da meni radi ono što tebi nikad nije i da je neće biti sramota da to govori pred tobom jer je kurva koja voli cigane. I videćeš ima da ti se smeje dok ti drkaš i gledaš kako je punim i ljubim u usta.

Damir

Dve stvari moraš da mi iskreno kažeš i to ODMAH! 1.-Da li drkaš dok čitaš moje komentare i 2.-Da li tvoja kurvasta supruga zna i čita ove naše poruke? Čekam odgovor.

lunjamaza

Drkam zato sto znam kako voli veliki kurac! Voli da čita to sto kazes da ces joj raditi. Obozava velike crne

lunjamaza

Zelece te moja supruga stalno ako je dobro budes razvalio.

lunjamaza

Ja se necu mešati u vas odnos ako bude htela da je samo ti jebeš

ivan

Ponizna kuckica 4 deo

Nastavak moj zivot je bio da sluzim Gospodarica Delfina njeni decka Gospodar Marko I Gospodarica Lenka. Vec sam sluzio kako neka kurvica jer sve cestije sam sisao kurac Gospodar Marko.
O meni osvim ovih troje ljudi ni je znao niko kako zivim bar to taj dan kada je Gospodarica Lenka rekla da uvece dolazi nama gosti I kako bi morao da pospremim kucu, iscistim wc, I da pospremim nesta za goste. Rekla mi je da dolazi njena prijatelica koja je skoro dosla iz SAD sa njena kcerka. Bio sam malo uznemiren jer ni sam znao dali cu da sluzim njih ili cu biti sakrin negde. Ovo ni sam smo da pitam jer znao sam da cu biti kaznjen.
Taj dan sam naporno radio kuci, ocistio sam kucu, ocistio sam wc, spremio nesta za goste I kada sam video da sam sve pospremio uklucio sam masinu za ves, jer sam imao nesta prljave najlonke, gacice od Gospodarica Delfina I Gospodarica Lenka. Kad je zavrsila masina, otisao sam da prosirim ves, a tada je Gospodarica Delfina otisla u podrum gde se nalazi masina jer cesto su vrsili kontrolu na moj rad u kuci.
Tada sam slusnao kako me zove Gospodarica Delfina “Lolita dolazi odmah”!!!
Odmah sam dotrcao do moju soprugu I sam kleknio na kolenama I sam rekao “da Gospodarice, izvolite”.
G. Sta je ovo?
Vidio sam da su mi pale jedan par najlonke, pa sam rekao vase najlonke Gospodarice.
G.Vidim da su mokre, pale su ti, kad si otisao da prosiris ves.
Da Gospodarice mozda ni sam video
G.Onda?
Znam Gospodarice sledi kazna, hvala vam.
G.Dolazi samnom I donesi I onaj drugi ves sta si spremao da prosiris!!!
Uzeo sam ostali ves I izasli smo u dvoru, gde je bio dobro zagraden kako niko ne bi mogao da poremeti njihova privatnos.
Gospodarica Lenka je sela udobnije na stolice u dvoru I pila je kafu sta sam I predhodno pospremio.
Onda Gospodarica Delfina me zavezala tako sto sam stajao na nogama, sagnuo sam se napred zavezala mi je ruku na sipku, uzela stipaljke I jedan par najlonka mi je zakacila na jednu bradavicu, drugi na drugu, onda zakacila mi je jedan par gacice na jedno uho, drgi na drugo. Prefrlila je nekoliko na moja ledja, I ostali su jos tri para najlonke, pa pitala me je gde ove da stavim. Znao sam na sta misli pa rekao sam mozete na jaja da stavite Gospodarice. Nasmesila se je I rekla “pametna sluskinja”. Zakacila je na mojih jaja I ostali jos jedan pa rekla mi je”ispru taj jezik” I onda mi je zakacila na jezikom sa stipkom.
Sve to je posmatrala Gospodarica Lenka, njena majka, samo se smeskala I gledala kako je njena kcerka zadovoljna sa vakvim muzem kako meni, gledala kako od mene pravi pravu budalu. Gospodarica Delfina je sela do nje I pocli su da govore nesta, ne obracajuci paznji na mene. Onda su otisle unutara a ja sam ostao tako, dok se ne isuse ves. Posle 2 mozda 3 sata dosla je Gospodarica Lenka I pitala me je dali je ves vec osusen. Naravno ni sam mogao da odgovorim jer jedan par najlonke mi je bio zakacen na ustama. Onda Gospodarica Lenka, je sobrala ves I mojim ledjama, I otklucila me je. Bio sam celio ukocen, bolili su me noge jer 2-3 sata sam bio u isti polozaj na stiklama. Sobrao sam ves koj mi e bio zakacen na jajama I na grudima, dok onaj na jezikom je bio mokar od moja pluvacka. Gospodarica Lenka mi je rekla da operim racno te najlonke I da dojdem unutra jer gosti samo sto ni su pristigle. Kad sam usao unutra kleknuo sam pred Gospodarica Delfina poljubio njene stopala I zahvalio za kaznu. Na ovo ona mi je rekla Lolita ovo je samo deo od kazne, veceras ce biti drugi deo.
Uhhhh rekao sam u sebi, za mala neopreznos imam surove kazne, ni je bio dovolnjo sta sam bio susara, pa veceras nejverojatnie cu dobiti I batine.
Zazvonio je zvono, pa Gospodarica Lenka mi je rekla da otvorim kapiju, koja se otvarala na dugmetu, a kad su usle u dvoru otisao sam da otvorim vratu kako bih I precekao. Bio mi je jasno da ce I drugi ljudi me upoznati kao sluskinju ali ni sam smio buniti jer sam znao da ce u taj slucaj kazniti jos surovije.
Kad sam otvorio vratu video sam dve plave dame, majka I njena kcerka, bile su lepi, ali ni sam mogao da lepo vidim jer odmah sam spustio moj pogled u zemju.
Rekao sam dobro vece jas sam sluskinja Lolite udite slobodno, Vas ocekuje moje Gospodarice.
Bile su malo zbunjene I starija dama je rekla jao pa I sluskinja ima Lenka. Usli su Gospodarica Lenka I ona starija gospodja su se zagrlile, dok mlada gospodjica I Gospodarica Delfina su se upoznale, a ja sam stajao zad nih I mislio sam sta cu dozivit ovu vece.
Gospodarica Lenka je pretstavila Delfina, a ond je doao red I na meni, kako je rekla da sam ja njihova sluskinja Lolita. Na to Vera tako se zvala postarija gospoza rekla je ni je znala da Lenka zivi tako sta ima I licna sluskinja u kuci koja je obucena u sexy ves. Gospodarica Lenka je rekla da je duga prica I da cu da isprica sve. Mlada gospza se svala Sanja to sam cuo kad su se upoznavali sa moja supruga.
Svi su usli u sobu, a ja po njih, malo sam bio zbunjen ni sam znao sta da radim dal da kleknem u puzem po zemjama, jer svaki put kad sam bio u prisustvo moje dve Gospodarice morao sam na sve cetiri ili da idem koracima. Odlucio sam koracima da idem po njih kako ne bi uznemirio goste.
Kad su sjeli pitao sam sta cu da posluzim picem, posluzio sam a onda Gospodarica Lenka mi je pokazala sa prstom da kleknem do nje. Na ovo je stao tisina u sobama, jer ni je bilo jasnije na gostima sta je ovo, zasto klecim do nogama Gospodarica Lenka. Na ova tisina Gospodarica Lenka je rekla ma sve je okk pustite njega…I odma je prekinula Vera njega????
G.Lenka:da njega on je muskarac hahahah
Onda je ispricala da sam suprug Delfina da sluzim kao sluskinj, da radim sve sta mi naredu, da Delfina ima momak sa koji se vide, da nemam nikakvih prava, da sam u nihovoj vlasnustvu, da me zeve Lolita kako bi mi odgovaralo na moj izgled kao sluskinja kurvica, da sam nize bice od njih I da sam tu samo za njihovoj zadovoljstvo, da mi je zaklucan mali kurac, da oni imaju kluc I da me otklucaju kada zasluzim, da ljubim njihove cipele, lizem njihove stopala, cistim, perem, peglam I radim sve sta radi jedna sluskinja.
Nase goste su bile iznenadjene I pitala me je Sanja, zasto radim sve ovo, na sta sam odgovorio:
-Gospodarice ja sam tu za zadovoljstvo moje Gospodarice, ja radim samo ono sta mi je naredjeno.
Onda Gospodarica Delfina je rekla da poljubim stiklice nasim gostima. Polubio sam ih a Sanja odmah mi je rekla da hoce da vide kako to ja lizem stopala.
Uzuo je njene stikle, I poceo da lizem stolao, da sisam prstice, dok su vodile razgovor o mojim robovanje njima.
Gospodarica Lenka je rekla da ja sisam I kurac Delininoj decka na sta su ostale bez zborove, a onda Sanja je rekla da I je jasno zasto tako dobro sisam njene stopalo I pocela je jak smeh.
Bio sam jako ponizen, ali ni je tu stalo moje ponizenje, jer Gospodarice Delfina je rekla da sam danas nesto pogresnieje uradio I da treba drugi doe kazne da se sprovede nad mnom. Onda su mi naredile da doneseim biceve, zavezu li su me I Gospodarica Delfina je demonstrirala kako treba da me bicuje. Sanja I Vera su pocle I bilo I je jako zabavnije, pocele su dok mi nisu ostavile jake trage na guzu. Kad su zavrsile, ja sam morao da se zahvalim jer su se potrudili da me napravu bolje sluskinja za moje Gospodarice. Onda sam poljubio noge Vera pa ondak Sanjinu, a ona mi je rekla da ostanem tamu I da lizam njene noge.
Lizao sam dugo vremena I trudio sam se da bude najdobro sta moze, ni sam htio jos neka kazna, bio sam kako pravu kurvicu, sisao prstice, lizao tabane, kako bi svi bile zadovoljnije od meni.
Kad je sve to zavrsilo I goste su otisle, ali dogovorili su se da naredjan put mi otidimo kod nih na gostima, Gospodarica Delfina me je zvala. Kleknuo sam do nje a od druga strana je sedla Gospodarica Lenka.
Gospodarica Lenka me je pohvalila da sam bio dobra curica I da je zadovoljna od mene, a Gospodarica Delfina mi je opalila jedan samar I pitala me je sta sam radio sa Sanja???
Bio sam zbunjen: kako mislite Gospodarice sta sam radio lizao sam njene stopala, njene stikle, ono sta mi je naredila.
Ti kucko jedna, msilis da ce mozes da me izneveris???
Ali kako mislite to Gospodarice, samo sam slusao vase naredbe.
Vidio sam te kako lizes njene nogama sa stras napalio si se, za ovo ce da sledi sutra kazna.
Poceo sam da se objasnim ali dobio sam jos jedan samar I dobio sam naredjenje da pocistim masu, a Gospodarica Delfina je otisla na spavanje.
Mislio sam da ce Gospodarica Lenka me izuciti od ovo novu neprijatnosti, ali ona nista ni je rekla.
Onda sam iscistio masu, oprao sudove, a onda me je zvala Gospodarica Lenka, koja je gledala neki film da klenem na svih cetiri pred nje I da budem stolicu za njene noge. Nista mi ni je rekla na ono za sta me obvinila Gospodarica Delfina, a ja sam razmislao dok sam bio stolicu za noge Gopodarica Lenka kako mogu moja supruga da smeta to da sam probao da je izneverim, kako kad sam lizao stikle I stopala, na njihove goste, ako I sama je znala sta je neversto, na je imala momak sa kojem se jebe, dok ja sluzim njih kao sluskinja.

miro

Samo tako nastavi

Curica

Kucni rob 2
Moja transformacija u sluškinju i poslušnog roba je počela nakon dvije godine braka.Malo po malo sam postao sve više opčinjen mojom suprugom gospodaricim i sve sam više želio da joj služim i da joj se podčinim.Nije joj trebalo puno vremena da se navikne na ulogu stroge gospodarice.Po prirodi je stroga i uvijek mora biti po njenom,tako da joj ova uloga odlično pristaje.Več me je upoznala sa pojedinim prijateljicama i predstavila kao poslušnog roba,a takodže i sa svojom rodžakom koja je dolazila često kod nas i koja nije bila udata.Dok bi njih dvije sjedile i razgovarale,ja sam morao da ih služim i izvršavam njihova naredženja.I gospodaricinoj rodžaki se svidjelo da naredžuje i šefuje,pa sam morao slušati i raditi šta mi se kaže.Jednom dok su njih dvije pile kafu i razgovarale,meni je gospodarica naredila da obrišem prašinu i zalijem cviječe.Bez pogovora sam uzeo flašu sa vodom i zalio cviječe,a zatim i krpu da obrišem prašinu.Kad sam završio sa zadacima,rekao sam da sam uradio šta su tražile,nadajuči se da če me malo pustiti na miru i nastaviti razgovor.Medžutim gospodaricina rodžaka je rekla da sam nešto zaboravio i da je ostalo prašine.Gospodarica je odmah ustala da vidi i izvrši inspekciju.Na jednoj polici sam zaboravio da obrišem prašinu i gospodarica je povukla prstom.Na prstu je ostao sloj prašine,a gospodarica me ljutito pitala:-Šta je ovo??
Bez pravog odgovora sam zamucao,a onda dobio naredženje da kleknem na koljena.Gospodarica mi je razvalila šamar da mi je sve zujalo.
-Oprostite gospodarice…nisam ni završio a još jedan šamar me je pogodio..
-Sad ču te kazniti da ti više nikad neče pasti na pamet da nesto zaboraviš.Naredila mi je da se presvučem i da obučem svoju haljinicu sexy sluškinje,koju sam nosio kad god sam kod kuče i kad gospodarici dolaze gosti.Zavezala mi je ruke iza ledža i naredila da sjednem.Prvo je uzela sviječu,zapalila je,raskopčala mi grudi i počela kapati po prsima,zatim je uzela neku šipku i stavila je na plinski šporet.Uključila je plinsko kolo i šipku stavila da se zagrijava.Njena rodzaka je pitala gospodaricu:-Šta češ to da uradiš?-Vidječeš draga…hahahaha
-Nečeš valjda??-Hahaha,naravno da hoču,pa on je moje vlasništvo i obilježiču ga za sva vremena…hahaha
Nakon par minuta,uzela je užarenu šipku i tek tad sam primjetio da je na kraju imala početno slovo imena gospodarice.-Jesi li spreman pičkice?Pitala me je ali nije čekala odgovor,nego odmah prislonila šipku na moje grudi.Vrisnuo sam od bola.Njena rodžaka me je držala za kosu i glavu da se ne mogu otimati i pomicati.Pogledao sam na prsa i vidio da me gospodarica žigosala.Uzela me je za bradu i podigla mi glavu.Jebuzovno me je gledala sa visine i pitala me:-Šta se kaže?-Hvala gospodarice,odgovorio sam.
-Sad slijedi nagrada.Izvadila je dildo i stavila ga meni pred lice.-Znam da voliš da pušiš i ližeš pa ču te nagraditi…hahahaha
Sjele su u dnevni boravak i zapalile cigarete.Meni su naredile da na koljenima dopuzim i da otvorim usta,da im budem pepeljara.To su radile svakodnevno i morao sam sve da gutam.Dimile su meni u lice i otresale pepeo.Ja sam bio uzbudzen i napaljen toliko da sam molio da nastave sa mučenjem.Od silnog uzbudženja želio sam da mi stave umjetni usta i da me išibaju po goloj guzi.Natjerale su me da molim,pa sam cvilio kao prava kurvica.-Molim Vas gospodarice da mi date umjetni,preklinjem Vas…molim Vas da me išibate i kaznite…molim Vas…
One su sjedile,pušile cigarete i jebuzovno se smijale mojoj poniznosti i pokornosti.Na kraju su uzele telefone i slikale me i snimale dok me šibaju i dok im pušim i ližem dildo.Kad su me išibale i kad sam dobro olizao umjetni,nabile su mi ga u guzu.Stenjao sam u početku,ali sam se brzo navikao.
U tom položaju na sve četiri sam ljubio i lizao gospodaricine i gospodaricine rodžake štikle,zahvaljujuči na privilegiji i časti da im budem rob i sluga.Tako je protekao još jedan dan u nizu odkako sam rob i poslušna sluškinja..

miro

Super je samo nastavi

Curica

Drago mi je da ti se svidža,volio bi da ima još neko da podjeli svoja iskustva i svoje priče…

Curica

Evo još jedna moja ispovjest:
Za vrijeme pandemije covid 19,dok je sve bilo zatvoreno,kao i svi tako smo i ja i moja supruga gospodarica provodili vrijeme uglavnom u kuči.Bez obzira na situaciju njoj su dolazile prijateljice i njena rodžaka.Jedan dan se zadesilo da su nam došle dvije gospodaricine prijateljice i rodžaka.Ja sam morao po običaju da ih služim.Prvo kafa i sok,a zatim su tražile alkohol.Ponudio sam vino i viski koji smo imali u frižideru.Prije nego sam ih poslužio,supruga gospodarica mi je naredila da djecu odvedem kod njene mame.Odmah sam spremio sve što im je potrebno i odvezao djecu.Kad sam se vratio gospodarica i njene gošce su razgovarale i veselo se smijale.Ušao sam u kuču i sa vrata me dočekalo naredženje:-Soba!!Prstom je pokazala gospodarica.Ušao sam,a za mnom je došla i gospodarica.Naredila mi je da se presvučem i da obučem uniformu sexy sluškinje koju sam nosio po potrebi i želji gospodarice.Kad sam se presvukao i obukao uniformu,gospodarica mi je stavila ogrlicu i zakačila povodac.Na nogama sam imao samostojece čarape i papuče sa štiklom.Na glavi mi je bio sexy rajf za čipkom.-Slušaj me pičkice,hoču da moje kolegice vide kako si poslušan i ponizan…ima da budeš pokoran i manji od makovog zrna i da me nisi razočarao,jel jasno??-Da gospodarice,biče kako vi kažete.
-ldemo,ka koljena i na sve četiri…za mnom!
Tako smo izišli pred goste.Gospodarica gracioznim koracima,a ja puzeči za njom na koljenima.Štikle su odzvanjale laminatom kako je koračala.
Sa oduševljenjem su sve tri prokomentarisale da je gospodarica prava dama kad ima ovakvog roba i slugu.
-Fali još šminka i biče prava curica,reklaje gispodaricina rodžaka.Na to su sve klimnule potvrdno glavom i gospodarica je dala dozvolu da me i našminkaju.Jedna je nanosila puder,druga uredživala i lakirala nokte,a treča počela sa šminkanjem.Ubrzo su završile i dale mi ogledalo sa se pogledam.U nekoliko poteza pretvorile su me u pravu sluškinju ili bolje reči u pravu malu drolju.Zadovoljno su se smješkale,a onda su mi naredile da ih poslužim vinom i viskijem.Sve sam lijepo servirao na tablu i poslužio gospodaricu i njene goste.Onda sam donio čiste pepeljare i gospodarici pripalio cigaretu.Na to su i ostale dame takodže zahtjevale da i njima pripalim,što sam i učinio bez pogovora.
Zabava je počela.Prvo komentari i slikanje iz svih uglova i nekoliko selfija.Mene su slikale ili sa tablom kako ih poslužujem ili na koljenima,dok je gospodarica tražila dame slikaju dok joj ljubim štikle.Dok sam ljubio gospodarici štikle,nageo sam se skroz imoja guza se vidjela u potpunosti,a takodže i rozi butt plug koji mi je bio u guzi.Gospodaricine kolegice su sa čudjem pitale šta je to?Onda mi gospodarica naredi da ustanem i da pokažem damama kako imam butt plug u guzi,a na mom penisu kavez nevinosti.Grohotom su se smijale kad su to vidjele.Gospodarica im je ispričala da ja kavez nevinosti nosim stalno i da je ključ kod nje,a da butt plug povremeno nosim ili dok spavam ili preko dana dok obavljam redovne kučne obaveze.Reklaje takodže da me transformisala u žensko i da joj ližem i pušim umjetni dildo,da me j..e u guzu i da sam ja njena kurvica.Onda je jedna od kolegica pitala gospodaricu:-A da li je on probao pravi k…c??Hahaha
-Ne,samo je lizao spermu…hahahaha
Tako su pile i razgovarale…a kad su več popile gospodaricina kolegica predloži da pozove svog prijatelja koji je gey i kako bi ovo moglo biti super zabavno.-Šta misliš draga dapozovem svog prijatelja pa da tvoja curuca konačno proba pravi k…c?Hahaha
-Pozovi…zašto da ne…hahaha
Sledio sam se,dosta što sam pušio i lizao umjetne i dobijao u guzu,a sad ču morati i pravi da okusim.
Jebuzovno su se smijale,pile svoja piča dok je kolegica zvala svog prijatelja.Nanjihovo oduševljenje on je pristao da dodže i za kratko vrijeme več bio tu.Dočekale su ga i pozdravile se sa njim.Ja sam se poklonio i pozdravio gosta.Oduševljeno je prokomentarisao.moj izgled.-Kakva slatka sluškinja…hahaha
Onda sam i njega poslužio picem i one su mu objasnile svu ovu situaciju.Bez imalo razmišljanja je pristao na njihov prijedlog.-Na koljena robe!!Naredila je gospodarica…Odmah sam bez pogovora zauzeo položaj.Gospodarica mi je zavezala ruke iza ledža.On je otkopčao hlače i svukao.ih do koljena,zatim gače i njegov k…c se našao ispred mog lica.Krenuo sam da ga liznem ali me gospodarica zaustavi.-A ne ne…prvo moraš da zamoliš da dobijes ovaj primjerak…hahaha…Svi su senasmijali…
-Molim vas da mi dozvolite da popušim ovaj divni k…c!?
Sve tri su se jebuzovno nasmijale,a gospodaricina rodžaka je sarkastično rekla:
-Hajde dozvoličemo ti da popušiš ovaj k…c,ali moraš da budeš good boy(dobar dečko)…jasno?Hahaha.
-Da,jasno,kako vi kažete.
Malo po malo su mi davale da ga ližem,ne odjednom nego su me cimale i kad bi ja taman došao do njega one bi me povukle…Gospodaricina kolegica je sve snimala,a onda me gospodarica uze za glavu i nabi mi je na k…c.Počeo sam da ga halapljivo ližem i gutam.Ubrzo se digao do maximuma.Nastavio sam u ritmu da pušim i ližem ne razmišljajuči da je to pravi k…c,one su stajale pored mene i pušile cigarete jebuzovno komentarišuci kako sam prava kurvica.Kad je i on bio blizu svršavanja gospodarica mi je naredila da sve progutam,a njemu je rekla da mi svrši u usta.
Tako je i bilo,počeo je da mi usta puni toplom spermom,a ja sam morao sve gutati jer sam znao da ču biti strogo kažnjen ako se i jedna kap prospe.-Hahaha,kako je samo jadan…rekla je gospodaricina rodžaka.-Pa on je moja poslušna pičkica i on bi za mene sve uradio,jel tako dušo??Reče gospodarica.-Da gospodarice,rekao sam dok su mi usta bila još puna sperme.
Kad se sve završilo,poslužio sam još jedno pice nakon čega je mladič otišao,a gospodarica i njene prijateljice su ostale još da uživaju i dame muče i ponižavaju.
Gospodarica je otišla do sobe i vratila se sa umjetnim opasanim oko struka.Sve tri su se nasmijale.-Oo ooo jel to ono što ja mislim?..reče jedna
-Hahaha…da moje dame,sad slijedi još malo zabave…Na sve četiri pičkice…
Naštimao sam se kako.mi je naredženo i gospodarica mi je polako izvadila butt plug,a onda namazala svoj umjetni i polako ga stavila meni u guzu.Oduševljeno su gledale i uživale u prizoru dok me gospodarica razvaljivala umjetnim.Dok mi je gospodarica nabijala umjetni,ja sam lizao štikle gospodaricinoj rodžaki i kolegicama.Pušile su cigarete,a ja sam im služio kao pepeljara…otresale su mi pepeo u usta,a ja sam morao da gutam.
Nakon više od sat vremena torture moje guze,odlučile su da prestanu.Ja sam sve rasklonio i počistio nered.
Več je bilo kasno i gošce su morale da krenu svojim kučama.Gospodarica mi je naredila da pozdravim njene goste.Kleknuo sam i na koljenima još jednom izljubio njihove štikle i zahvalio se na privilegiji što su mi dozvolile da budem njihova sluškinja.Svaka od njih mi je kao nagradu opalila po dva šamara,uz napomenu da čemo uskoro sve ponoviti.
Do sljedečeg susreta i nove ispovjesti…

ivan

odlicna prica, samo nastivi 🙂

Baderka

Neeee, neeee, predajem se! Idi sad ljušti krompir, to je tako seksi!!! Kakva dosada od čoveka, žene buljaša, šta li je već!

Baderka

Daj bre idi piši roman! Mnogo ga odužiš, pa čak i da ima nešto zanimljivo, to brzo uguši tvoja opširnost. Čuj oprao sam sudove jer je to gospodarica rekla?!?!?! Pa to je seksi kao da kažeš krompir!!! Daj urazumi se ioladi malo. Idi sad operi sitan veš, dosadan si!

Curica

Ja,poslušni rob, tražim od Gospodarice da prihvati moj podnesak. Dajem vlasništvo nad svojim umom i tijelom i prihvaćam vašu brigu i zaštitu slobodne volje i otvorenog srca. Kroz ovaj sporazum možemo ojačati našu vezu i povećati bliskost.

Zaklinjem se pružiti svom tijelu da ispuni svaku vašu potrebu. Korištenje mog tijela biti će po vašem nahođenju. Nadalje, nastojat ću bolje služiti vašim potrebama i prihvatiti vaše smjernice na tom putu.

U tu svrhu prilagodit ću svoje fizičke, emocionalne i mentalne stavove najbolje što mogu.

Vjerujem da ćete mi pružiti smjernice tijekom scena koji mi pomaže da se razvijam kao pokorni i tijekom života kako bi potaknuo moj rast kao osobe.

Bez obzira na to da li su zajedno ili razdvojeni, prepuštam vam kontrolu nad svojim seksualnim zadovoljstvom i fizičkom i emocionalnom udobnošću. Uz to, slažem se da neće postojati nikakve tajne među nama, na sva će pitanja biti odgovoreno iskreno i privatnost mi mora odobriti Gospodarica. Stoga je moja odgovornost da bez oklijevanja vama iznesem sve fantazije, ograničenja, osjećaje i potrebe i radim na uklanjanju mentalnih prepreka koje mogu spriječiti takvu komunikaciju.

Prihvaćam svaku kaznu koju smatrate prikladnom ako ne podnesem ovaj ugovor i ispunim vaša očekivanja.

Dajem vlasništvo uma, tijela i duše uz razumijevanje da će se brinuti o mojoj fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj sigurnosti.

Ako se potreba za revizijom ugovora pojavi prije isteka roka, pristajem na verbalno pregovaranje.

Suglasnost u ovom ugovoru počinje [Datum]. Ovaj ugovor istječe u [# Dani / Tjedni / Mjeseci], a u tom trenutku ugovor se može obnoviti ili stvoriti i ugovoriti novi ugovor

miro

Super je, kada ce biti jos prica

Curica

Evo priče kad sam bio sa gospodaricom kod frizerke.Kao i svaki zenski frizerski salon i ovdje je uvijek bilo nekoliko žena koje se friziraju ili čekaju na red.Moja gospodarica je imala dogovoren termin,ali smo došli bar pola sata ranije.Namjerno je povela i mene da me ponizi pred svima u javnosti,a gdje je najbolje nego u frizerskom salonu.
Čim smo stigli gospodarica se pozdravila sa frzerkom i vlasnicom salona.Sjela je izvadila cigarete na sto.Znao sam da odmah treba da joj pripalim cigaretu i uzeo upaljač.Sve su me u salonu pogledale začudjeno i sa smiješkom,jer sam ja to uradio brzo dok gospodarica nije ni izvadila cigaretu iz kutije.Vlasnica mi je ponudila da sjednem,ali gospodarica je rekla da ču stajati..-I kod kuče mu je zabranjeno sjedenje,hahaha(smijeh)
Sve su se nasmijale,a počeli su i komentari.Pa je jedna starija gospodja rekla da sam papučar,druga gospodja srednjih godina je rekla da bi njoj baš trebao ovakav papučar.Ja sam samo stajao i crvenio se kao rak.Gospodarica je rekla da je sve to moja zasluga i da je ona samo uzela šta joj se pružilo i da sad uživa kao kraljica.
-Sve kučanske poslove radi on:pere,pegla,usisava,čak i ručak ili večeru sprema.Ja izlazim kad hoču,s kim hoču,gdje hoču…on čuva djecu i radi po kuči.
One su slušale u nevjerici sta im gospodarica priča.Onda me gospodarica pitala pred svima da li je ovo istina što govori?-Da istina je,u potpunosti.
-Pa ti nisi muško,rekla je starija gospodja…
-Pa još malo i neče biti.Več sad mora sjedeči piškiti…hahaha
-Kako to da si ga povela sa sobom,zar ne radi po kuči?hahaha,pitala je druga
-Pa radio je,bio je dobar pa sam ga malo izvela,inače nema komunikaciju sa svijetom,oduzela sam mu mobitel i ugasila društvene mreže…ovo mu je izlazak u zadnjih mjesec…a sad kad se vratimo ja idem da ispijam kafe a on če dobiti nove zadatke,jel tako dušo?- Da gospodarice😦(ovo gospodarice mi je izletilo,inače sam se obračao sa gospodarice samo kod kuče,prvi put u javnosti pred drugima da joj se tako obratim)
-Čuj gospodarice?komentarisala je jedna dama.Pa je onda gospodarica objasnila da joj se obračam tako kad smo kod kuče i pred njenim gostima,ali da je u javnosti ovo prvi put.
-Jadničak,izgubio se,vec je navikao da me zove „Gospodarice“ vjerovatno je i zaboravio kako se pravo zovem…hahaha…
Uostalom šta je tražio,to je i dobio.
Gospodarica je došla na red i sjela u stolicu…za nekih sat vremena je bila gotova sa frizurom.Ustala je i meni rekla da platim.
-Ako nemaš dogovori se sa gazdaricom da joj čistiš i pereš,dobar si u tome…hahaha
Na izlazu je mahnula u znak pozdrava.-Čao moje dame.Ja sam se zahvalio i poželio damama ugodan dan.Jedna je odgovorila:
-Nama če i biti ugodan,a za tebe ne znam,ko zna šta te čeka kad dodžeš kuči..hahaha
-Šta ga čeka?Peglanje,usisavanje,
brisanje prašine…hahaha…ali to ču vam ispričati drugi put…rekla je gospodarica…
Tako je i bilo,peglanje,usisavanje,brisanje…-Vidiš curice,od sad češ mi se obračati sa „Gospodarice“ i u javnosti,a ne samo kod kuče…jasno?
-Da gospodarice,biče kako vi kažete…
Brak i život može funkcionisati odlično.Ja sam rob 24/7 i ne pomišljam da bi mogao i želio drugačije.Hvala gospodarici na svakom trenutku i svakom stanju❤😍

miro

Bas imas super price samo nastavi, nadam se uskoro novima

Baderka

Ne pali ga majke ti! Još je umislio da je pisac. Batali ga molim fe!

Curica

Nisam umislio ništa i nisam pisac, ali ako ti se ne sviđa preskoči… U svakom slučaju prihvatam kritiku, mada je većina priča ponešto dodatno ili izmjenjeno ima istine… Lijep pozdrav

Damir

Pa ja mislim da je i najbolje da je ti više ne jebeš, nego samo ja. Realno, dosta si je jebao, pitaj je, sama će ti reći da si joj dosadio. Zato ću je od sada tucati samo ja. Neće više biti samo tvoja žena, nego će biti NAŠA žena, to zapamti. Ali to znači da i ti imaš neke obaveze prema njoj. Moraćeš da joj pomogneš dok se tuca samnom. Kako-to ću ti reći u par narednih poruka. Ljubi ciganin ženicu svoju! Čuvaj mi je!

lunjamaza

Treba joj neko ko moze svaki dan da jebe, mladji od mene. Čuvat ću moju ženu za tebe

lunjamaza

Imas na sajtu: najbolje erotske price iz muskog uma. Nadji priču: naš prvi swing. Dole imas moj komentar i ostavljen mejl pa nas kontaktiraj

Bull

Tvoja zena ce sigurno hteti 2 dobra. Mogla bi da primi i moj od 20cm i deblji. Zelos li?

72
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x