utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Muška tranša

Muška tranša

Ovo što pišem je istinita priča. Oženio sam se kada sam imo 40gd sa mlađom 15gd od mene -mlada voljela je seks voljela da puši da joj svšavam u usta, gutala je spermu, voljela je moju kitu od 19cm.

U našem seksualnom odnosu uživali smo počeli smo da kupujemo porno kasete i upražnjavali sve ono što se prikazivalo ,počosam dajoj punim sva tri otvora posebno me uzbuđivalo kada sam je jebo u guzu jer je posebna od pice uska prodiranje kroz anus me posebno uzbuđivalo.

Poželeo sam da i ja probam da pušim da gutam spermu dame neko jebe .Tako sam i ušo na gej sajt i počo se prepisivati sa gej osobama. Izbegavo sam mlađe osobe, naiđem na starijega iz Bosne radi na Crnogorsko primorje i dogovorimo se da se nađemo da dođem po njega.

Posle susreta i upoznavanja poveo me na jedno skrovito mjesto rekavši daje sigurno. Uzo sam bocu sa vodom koju sam ponio i tražio da opere kurac . Skinuli smo se goli uišo je prvi pozadi i sjeo ja ulazeći razmišljo sam kako ću to prihvatiti uzo sam ga za kitu i počo muga drkati, kita mu je oko 18cm fino oblikovana sa većim glavićem.

Počnem polako da ga ližem potom stavljam glavić usta, obuzima me zadovoljstvo osjećam nešto posebno što dosad nijesam imo, počinjem više daga uvlačim u grlo prolazi u jednjak što me izluđuje. Hvata me za glavu i odmiče od kurca kaže sad date jebem i liježe na leđa, ajde kurvo nabijaj se, dobro si pušila sad da vidim kakose jebeš, nijemi smetalo što me nazvo kurvom nekako sam poželeo dame tako zove.

Opkoračio sam ga uzo mu kurac u ruku i počo je namještati na otvor kitaje bila mokra od pušenja i ispuštanja sluzi i počnem se nabijati miješajući guzovima dolazi do anusa velika glava se nalazi na otvoru anusa razmišljam i odlučujem da sa naglim nabijanjem uđe u mene što i činim. Momentalni bol mi grči mišiće u guzu, mirujem, bol popušta i tad počinje prava jebačina postajem prava kurva na njemu, nabijamse i miješam.

To kurvo tisi prava profesionalka , saću dati svršim u guzu uzimame za kukove i ulazi do muda u mene i takome zadržava osjećam da svršava u mene pošto sam ja moj drko svršavam i ja.

Posto sam tranša više volim da jebem, volim da pušim, da mi je duboko u grlo, gutam spermu, jebem se samo ko ima veliki kurac.

Originalna slika
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x