utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Muškarac nam odaje TAJNU šta SEX čini dobrim

Muškarac nam odaje TAJNU šta SEX čini dobrim

Nikada nisam sreo ženu koja misli da je loša u krevetu. Poznajem dosta žena koje će uputiti kritičku disertaciju o telesnim nedostacima većine muškaraca. “Nije me doveo do vrhunca”, “Tretirao je moje bradavice kao da su Xbox džojstici”, “Svršio je pre nego sto je skinuo pantalone.”

Ne, nisu sve žene u krevetu dobre. Dа li je na frajeru da razvali federe na krevetu? Ja kažem ne. Odgovornost je na oboje da sex dovedu na najviši mogući nivo. Postoje žene koje razvaljuju Kleopatra pozu i zahtevaju od svojih muškaraca da ih zadovolje. Žene koje koriste muškarce kao ogromne dlakave vibratore i žene koje su toliko pokorne i spremne da ugode to može biti opterećujuće. I da, perje nikada nije seksi. Nikada. Kao ni ulja. Naglašavajući množinu.

Zabavljao sam se sa devojkom koja je imala punu policu mirišljavih ulja. Svaki put kada je posegnula za njima koža mi se naježila. Muškarac nije stvoren da sija i mirise na lavandu. Priznajem, postoje različita mišljenja. Neki muškarci misle da “dobra u krevetu” znači da “ima vaginu i spremna je da joj ga stavim”. Većini muškaraca, međutim, stalo je da vas dovede do vrhunca, kao što im je stalo da i vi njih dovedete do vrhunca.

Spomenuću svog prijatelja koji mi se poverio pre nekoliko nedelja. Nazvaću ga Nikola. Nikola je upoznao ribu na žurci, dobio broj telefona, otišao na nekoliko dejtova i napokon nakon mesec i nešto spavao sa njom. U narednoj nedelji obavili su to još nekoliko puta. Nije bio oduševljen samim tim i bio je utučen.

Bila je loša u krevetu. Samo je ležala zatvorenih očiju. Bilo je mehanički. Oboje su svršili, ali bez vatrometa.

Pitao sam ga da li ona zna da ga nije zadovoljila. Dobar sex čini jedna stvar: komunikacija. Kliše, možda ćete reći. Međutim najbolja komunikacija je ona u kojoj ne morate ništa da pričate. Ukoliko nije “dirty talk”u pitanju. Možete proceniti ljubavnika po načinu na koji se ljubi, a što je još važnije, možete postati bolji ljubavnik obraćajući pažnju na svaki električni SLURP. Najveštiji ljubavnici razumeju govor tela. Oni su otvoreni za neverbalnu kominukaciju.

Pratite njene pokrete, pokažite joj kako Big Daddy to voli da radi. Budite strastveni, aljkavi. Ljbljenjem možete videti da li je ona napaljena ili ne, bez obzira da li vam to pokazuje ili ne.

Izvor: www.yourtango.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x