četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Najveći užitak je ciganski kurac

Najveći užitak je ciganski kurac

Još jako mlad a sam voleo la ma da pisem onako kako se osećam. A osećam se kao žena i znam da sam u pogrešnom telu. Kada se ovo dešavalo imala sam 18 godina i već sam probala cigane par puta i moram priznati bio je to svaki put seks za pamćenje.

To veče sam stigla busom iz Beograda jsr sam bila kod naj starijeg brata / imam ih četiri / u poseti. Već je bilo veče a ja sam poželela malo zabave jer kod brata sam bila kao bubica mirna. Brzo sam otišla kući i posle tuširanja i klistira sam obukla garderobu koju sam krišom od brata kupila. Bile su to tangice jarko crvene boje kao i sve ostalo od haltera do brusa. Minica iste boje a štiklice i šminku stavim u rančić a preko toga obukoh trenerku naravno.

Požurih da stignem na bus za Loznicu i baš stigoh na vreme. U gradu svuda mladi šetaju zagrljeni i opušteni a meni kao kuji u teranju pulsira rupica. Pošla sam ka jednom kafiću a u susret mi dolazi momak neverovatne lepote i građe. Tek kada sam bila blizu shvatih da je rom i namerno ga rizikujući da me ispuca gledam u oči, oblizujem usne i smešim se. Gledao me i prošao kraj mene bez reči, tada me zaustavi moj školski i dok smo pričali ja pogledah a tamnoputi Apolon je bio u našoj blizini. Zadrhtah jer mi postade jasno da se vratio da me izblamira ili zato što bi mu prijalo druženje sa mnom.

Drugar produži da sačeka devojku a ja onako nonšalantno stadoh pred izlog kraj tog lepotana. Pogledi nam se sretoše na staklu izloga i ja podigoh ruke i pustih kosu iz repa da mi padne na ramena. Tek tada on zbunjeno pogleda u mene a ja mu namignuh onako kurvinski i krenuh ka parku jedne škole. Pratio me na pristojnoj udaljenosti i dao mi priliku da skinem trenerku i obujem štikle. Kada se pojavio začuđeno me tražio pogledom jer me nije prepoznao a ja tiho rekoh:
„Lepi čekala sam te i mislila da nećeš doći. “

On se zbunjeno nasmeja i priđe mi jako blizu:“Znaš sada znam šta si ti video sam ja dosta toga u Hamburgu ali nikada nisam smeo da se približim nekoj od njih.
„Pa dušo sada imaš priliku da se pokažeš ako želiš“. On mi priđe i tada je krenuo orkan to se tako brzo izdešavalo da nisam uspela sve propratiti.

Ali kada me uzeo u zagrljaj i počeo me ljubiti gurajući mi jezik do krajnika sva sam se pogubila. Ruke su mu stizale svuda kao da je hobotnica , sve dok jedna ruka ne priđe mojoj guzi a jedan prst mi poče masirati macu.
„Jooooj večeras ovakooo na brz na brzaka a sutra si moja ceo daaaaan mmmmmm. “

Šaputao mi je na uho dok me okretao i ja se oslonih rukama na jedno stablo. Znala sam šta sledi ali nisam znala kako je obdaren. Razrađivao mi je rupicu već sa tri prsta uz malo bola samo sam uzdisala i govorila:
„Daj mi gaaaaa jaoooj daj mmmmmveć jednooooom. “

A on zamumla i ja osetih glavić njegovog kurca kako mi širi rupicu. Primila sam ranije i kurčinu od 23 cm ali ovaj me cepao kao nezdrav. Bilo mi je došlo da zaurlam ali samo stegoh zube i kao kuja pri parenju počeh cvileti.
„MMMMMMM KUJOOOOOO TAA TAKOOO SIII TESNAAAAA JOOOOJ RAZVALIĆU TI MMMMM PIČKU. “

Urlao je moj jebač kome ni ime nisam znala, a sada me žestoko jebao nabijajući se u mene do jaja. Sada sam uzdisala i počela mešati guzom da bih i sebi i njemu ulepšala ove trenutke. Bila sam se razlivala od užitka a on me opako guzio uz sve jače roptanje i sve žešće i dublje ubadanje što u meni izazva prvi talas orgazma i ja tada skoro vičući mu rekoh da me odvali od kurca jer to mi treba. U jednom momentu se uz urlik zabi do jaja i tu ostade, osetik pulsiranje kurca što je bio znak da me puni spermom. Tada uz moju kičmu krenuše udari kao struja i ja uz vrisah doživeh žestok orgazam.

Ostalismo tako spojeni desetak minuta dok je njegov kurac još u par navrata ubrizgao spermu u moju guzu. Sva izjebana i slatko izmorena okrenuh se ka njemu i mi se počesmo ljubiti. Spustih ruku i uhvatih ga za polu dignuti kurac i zaprepastih se. On je bio negde oko 17 cm ali nisam ga mogla obuhvatiti rukom u obimu.

Zato sam osetila kako sperma terče niz moje butine. Tek tada mi reče da se zove Zaim i da je ovde kod rođaka inače živi u Hamburgu. Dogovorismo se da se nađemo za dva dana i da me vodi u neki motel.

Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Darko

I ja sam primio romski kurac u guzu. Bilo je predivno. Jebu zmajski.

Gaga

Ja nisam ali zelim necu ga propustiti a zelim i sa crncem udata sam

2
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x