utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Nenadani trojac

Nenadani trojac

Znači bilo je to prije neke 3g u Španjolskoj. Sa curom sam bio na godišnjem i došlo mi da se malo zabavim.
Znam tu i tamo popušiti kurac nekom tatici ako mu je velik i ako mi se svidi ali taj dan su me izjebali kao drolju.

Dan prije je djevojka izgorila na plaži i odlučila ostati u apartmanu, dok sam ja otišao na plažu. Pijuckao pivu, zujao okolo i uhvati me da bi mogao popušiti nekome.

Odem na jednu stranicu gdje imam račun, i počnem dogovarati susret sa dva starija gospodina iz Engleske. Njihove žene su otišle negdje na nekakav izlet i sami su. Malo po malo razmjenimo slike i dođem do njihovog apartmana. Jedan me pusti unutra, sjeli na zatvorenu terasu i donesu mi još jedno hladno pivo.

Uvijek sam obrijan samo da se zna, nakon te pive jedan mi je rekao da skinem kupaći šorc, fino su me ispregledali, potom svukli sebe i sjeli nasuprot mene.

I tu je zabava krenula, veliki debeli kurčevi, a dogovor je bio samo pušenje. Pušim im naizmjenično, osjetim već spermu kako lagano curi. I onda se jedan namjesti iza mene i krene mi guzu obrađivati jezikom, otvorio me fino. Prvi mi je nabijao kitu dublje u usta kad sam osjetio da ovaj iza stavlja kondom i lubrikant.. pokušao sam se otrgnuti ali sam samo dobio šamar i pitanje dal si rekao da si drolja? Ja sam samo kimnuo glavom i mogao se nadati najboljem.

Išao je isprva polako, a onda je krenio nabijati svih 18cm od vrha glavića do jaja mi je zabijao, a drugi mi je usta širio. Kad su se zamijenili, odveli su me u sobu, naguzili na rubu kreveta i rasturali moju rupicu sljedećih pola sata a ja sam stenjao i molio ih da svrše.. Kad su napokon bili blizu svršavanja jedan po jedan su skidali kondome i punili mi guzu..onda me izbacili kao kuju van..

Kasnije tu noć sam bio sa djevojkom u jednom restoranu na večeri i njih dvojica isto.. dobio sam poruku da ću im pušiti u WC-u jednom po jednom ili će pokazati mojoj curi video i slike što su napravili.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x