utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Neobična seksualnost

Neobična seksualnost

Zdravo. Ja sam Miki imam 41g. Želim vam ispričati o svojim seks maštarijama.

Oduvjek sam volio obične prirodne cure. Inače sam i sam takav. Nemam nekog baš društva jer me samo ženske i seks interesuju Više sam osobenjak. Više sam po prirodi, kraj rijeka, mora i sl.

Jednom sam upoznao jednu curu koja je mlađa od mene 20g. Zove se Ana. Kratka kosa plave oči. Primjetio sam da je često sama, šeta, sjedi kraj rijeke. Ispočetka smo samo pričali i sretali se. Poslije je to preraslo u nešto više. Između nas su se javljali nagoni, privlačnosti, dodiri. Nije joj smetalo što sam puno stariji od nje.

Čim smo se počeli grliti, ljubiti, javilo se puno strasti. Rekla mi da joj godine nisu prepreka i da joj je bitno druženje sa muškim. Jedne večeri smo bili kraj rijeke sjedili, grlili se, dirkali. Bilo je ugodno toplo nigdje nikog. Ona mi šapnu na uho da me želi odmah.

Ja sam je počeo po nogama i guzi hvatati, ona mene ispod hlača za kitu. Gurnuo sam joj u u pičku bila joj sva mokra. Odmah smo skinuli nešto odjeće sa sebe, sise je imala prekrasne koje sam počeo dudlati. Kita mi se odavno digla. Ana ga vec uzela dok sam joj gurao prs u pičku. Skinula je sa sebe gacice i trenerku i legla raširila noge. A ja sam joj lagano stavio u njenu mokru usku pičku i lagano gurao. Zastenjala je tiho s užitkom.

Nogama me zagrlila dok sam je jebo. Samo je govorila tooo. Ja sam joj sve jaće zabijao. Osječao sam joj vrelu mokru pičku na kiti. Onda sam ja sjeo i ona se popela i nastavila da me jaše. I tako tu noć smo se dugo jebavali. Svrsšila je više puta.

Poslije sam je zguza jebo dok nakon toga i ja konačno svršio joj na njenu guzu i otad smo se često viđali. Na istim mjestima, evo već 2g se tako jebemo. Reče mi da voli starije muške. A mene inače lože te usamljene prirodne cure koje nisu bile sa svakim i one koje se nisu dugo jebavale. Ana uživa sa mnom u jebačini. Eto dragi moji to je sve zasad.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x