utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Nepoznati iz busa

Nepoznati iz busa

Odmah da kažem da sam CD i da pored dobre pičke mnogo volim kurčinu veliku i tvrdu. Moji omiljeni mužjaci su šoferi i romi mada kada mi se neki jebač svidi nepitam čimese bavi. A to što mi se sviđaju šoferi je zato štomije nevinost oduzeo jedan stariji šofer iz Mramora kod Tuzle.

A o romima su ispredane priče ali mnogo više negativnih ali jasam u mom odeljenju imao njih petoro roma. Bilesu dve devojčice i tri dečaka. Živeo sam blizu male ciganskog naselja i družio se sa nekolicinom mojih vršnjaka pa i starijim 3-4 godine od mene. Tusam spoznao sve štome interesovalo o njima, tosu bili sve uglavnom oni koji nisu krili svoju seksualnost i koji su bili izuzetno korektni i verni prijatelji. Ovo sam samo pokušala objasniti odakle moja sklonost ka tim dvema kategorijama ljudi.

A sada nešto o onome štomise dešavalo sa jednim čikicom iz Bosne koga sam upoznala u Tuzli na autobuskoj stanici. Rekao je da se zove Jašar i da je iz Šepka kraj Drin. Bio je to muškarčina nekih 55, 60 godina debeo ali ne predebeo ali imao je i visinu oko 190 cm. Ja sam tada bila obučena u somotske pantalone ispod koih je bilo kurvanjsko žensko rublje. Čipkane crvene gaćice halteri, mrežaste čarape, a gore sam imala brus iste boje i minić podignut na struk ispod zimske jakne. Započeo je priču ono vreme, sneg, mraz i vetar pa smo nastavili priču koje odakle i slično. Selismo u jednu kafanicu blizu stanice i tada me prvi put pitao ono dali smem piti alkohol i dalisam punoletna. A jasam te godine u julu napunila 18. Već se malo opustio uz rakiju a ja uz votku pa me počeo zapitkivati izlazimli uveče i skim i gde?Posumnjah ja u njegovu zadnju nameru a to se u autobusu ispostavilo kao tačno.

Autobus je bio do pola i manje pun a on me ipak povede da sednemo u „šarage“. Selismo tamo i ja samo raskopčah jaknu jer je nisam smela skinuti zato štobise ispod dzempera videle grudi tj. brus. Jašar raskopča kaput i namerno pomeri dzemper na gore tako da se jasno videlo nabreknuće među nogama. Odmah je nastavio ispitivanje i meni postade jasno da je pored mene mužjak koji voli muške guze. Zato sam mu odgovarala uvek dvosmisleno, tek kada me upitao imamli devojku ja mu odgovorih da su one kao guske samo gaču i da nisam baš oduševljen njima. On se osmehnuo i malo bolje me zagledao a onda šok, spustio je svoju ručerdu na moju butinu. Uh kako me struja drmala a moja maca počela da pulsira. :“Dobro de ako tako misliš o devojčicama šta misliš o ženama onim odraslim?“Pogledah ga u oči i rošaptah :“Mene žene neinteresuju mnogo traže i jakosu ljubomorne . “

Njegova ruka je klizila ka mom međunožju a ja sam jedva uspevala sakriti da mi celo telo drhti od njegovog dodira. Ja znam da moja generacija ima više onih koji vole kresnuti mušku guzu alisu jako nekorektni i mnogo pričaju. A ovde pored mene sedi zreo mužjak koji me guta pogledom i vidise da ima veliku želju da me jebe. Već smo ulazili u noć jer je bilo 19 h a zimsko vreme pa se brzo smrači. Vidim da se lomi hteobi nešto pitati ali nezna kako. Na kraju provali iz njega i šapatom me upita dali onda volim muške?Ja se malo pomerih ka prozoru dabihse zaklonila od ostalih putnika koisu uglavnom sedeli na prednjim sedištimaOn je već pomislio da je preterao ali kada začu ono moje :“Da volim muškarce, bolje rečeno volim starije zrele i diskretne muškarce koji znaju kako treba karati. „On me zaprepašćeno pogleda sav crven u licu , a ja bacih pogled ka međunožju a negov kurac je pulsirao i jasno se ocrtavao kroz platno. Prebacio je desnu ruku preko mog ramena i šaputaomi:“Pa evo jasam ozbiljan , diskretan muškarac u zrelim godinama i volim karati lepe dečake. “

Sve je izgovorio u jednom dahu ali se ukoči kada oseti moj dlan na svom kurcu i preko platna sam pretpostavila da je lepo obdaren. Sputio je ruku iza mojih leđa i ja se povukoh malo napred da mu omogućim lakši pristup mojoj guzi. A tek kada skidoh jaknu i dzemper i on vide V izrez i grudnjak, prosto se pogubio. Svukoh pantalone do ispod kolena i on u polumraku vide moju haljinicu. Prosto je podivljao zagrliome i naše se usne spojiše u dug poljubac gde sam mu sisala sokove sa njegovog jezika. Ruku spusti među moje noge i poče zavlaiti prst između guzova tražeći moju macu. Lgano se spustih glavom u njegovo krilo masirajući mu karu preko pantalona.

Kada počeh otkopčavati dugmad on raširi noge i ja zavukoh ruku u njegove gaće i izvukoh lepu ne dugu ali debelu obrezanu kurčinu. Počeh povlačiti kožicu na već mokar i pun muškog mirisa glavić a u sledećem trenutku ga počeh lizati i ljubiti. Jašar je nekako zavukao svoju ruku ispod haljine i maziomi gola keđa i još više me napaljivao. Počeh mu gutati glavić i tek tada shvatih da mu je čuna jako debela, samo to nije za mene predstavljalo prepreku. Polako sam ga svakim pokretom sve dublje gutala i vadila do glavić. Jašar je počeo bučnije disati i pritiskati mi glavu da ga što više progutam. Poseban užitak je bio adrenalin što nas je neko moga o otkriti svakog momenta. Već sam osećala da gorim i da se požar širi i daću uskoro imati jak i lep orgazam jer mi je Jšar stavio svoj debeli prst duboko u macu. jAŠAR POČE PODIZATI SVOJE DUPE SA SEDIŠTA GURAJUĆI MI GLAVU NA DOLE SADA VEĆ SE UPLAŠIH DAĆENAS PROVALITI.

I ja mu počeh stezati kurac usnama da ga stimulićem da svrši a i ja da usisam svu spermu kojaje nadolazila. Odjednom se on ukoči poče drhtati a iz njegove kurčine potekoše mlazevi tople sperme tada i ja osetih da se tresem u orgazmu jer mi Jašar u onom zanosu nabio prst ceo i podstakao moj orgazam. Sve sam progutala i olizalamu kurac. Zatim samga vratila u gaće. Obukoh se i ja sve to u tišini, pomislih eto sada sam mu ovratna. Ali ON ME PONOVO ZAGRLI I MISE PONOVO POČESMO LJUBITI I MAZITI. Na kraju mi poče šaputati na uho:“Imam stan u Zvorniku pa bi mogla češće dolaziti da uživamo. Voleobih da budeš moja, samo moja ljubavnica. „Sve vreme do zvornika smo se mazili i ljubili. Jasam izašla u Zvorniku a on mi stavi parče papira u ruku:“Prekosutrasam tu na toj adresi ceo dan i noć potražime ako želiš. „

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x