utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Nestašna supruga i more

Nestašna supruga i more

Već nekoliko godina letujemo u Baru I to uz minimalne troškove, zahvaljujući okolnostima sa našeg prvog boravka, pre pet godina.

Bili smo u nezavidnoj finansijskoj situaciji te godine, na minimalcu oboje ali smo, nekako uvek skrpili nešto za letovanje ali u Baru, zbog jeftinoće I kraćeg puta. Po dogovoru, o kom ću pisati u sledećim pričama, nabacivali smo jedno drugom partnere za seks, kako se kome ukazala prilika. Svakako je supruga bolje prošla u tim kompezacijama. Time smo potpuno razbili bračnu monotoniju.

Našli smo privatan smeštaj, bila je to ogromna kuća, dok je gazda sa porodicom živeo u kući iza, na istom placu. Markantan visok čovek, ljubazan, ne mnogo pričljiv, između četrdeset I pedeset godina. Alfa mužjak. Uplatili smo apartman za sedam dana. Šestog dana, šetamo se pored plaže, supruga I ja “volela bi da smo mogli da ostanemo još koji dan, taman smo se opustili ….” .

Kasnije, dok smo pili kafu, prebiram misli I pade mi jedna smela ideja …. Supruga je primetila moj izraz lica I upitno me pogleda ….. Nakon kraćeg premišljanja rekoh joj “ želiš li možda da se ti dogovoriš sa gazdom, da nas pusti Ovde još tri dana bar. Kako to misliš? Znaš ti već … ne bi ti bilo prvi put. Uostalom, primetio sam jednom da mu gledaš u šlic …..nek bude da mi se učinilo…. Ma neće on hteti …. a šta me košta da pitam …. sedi tu, ja se odmah vraćam ….

Gazda je nešto čačkao oko auta, podiže glavu …. Vi sutra idete, jel bilo sve u redu ?? Da bilo je sve u reedu,mada imam jedan predlog za tebe …… mi bi ostali još tri dna, a nismo pri parama …žena je raspoložena da se dogovorite….. gazda gleda I ne progovara …. To se ti šališ?? Ne kratko rekoh ……. ćutali smo nekoliko sekundi obojica, a onda gazda reče da mora da razmisli …. Ja mislim da si već razmislio … žena će te čekati ujutro u sobi u 8 sati, dok sam ja na kafi u gradu ….. tri dana, tri naskoka …….gazda se nasmeši ….dogovoreno….

Vratio sam se u sobu sa vestima …… to veče je već napravila frizuru na pički, s nestpljenjem čekajući jutro ……. Probudih se oko pola osam, pravac kupatilo… Kad sam izašao, ona je već ležala gola na francuskom ležaju, delimično pokrivena samo čaršavom ….. čekala je pastuva … U momentu mi se digao,adrenalin je ključao ….izjurih iz sobe…… Seo sam u oližnji kafić I naručio kafu …nisam mogao da skrenem misli sa toga… Sigurno ga je već primila …… Sad stenje pod njim kao kuja…..zabila je nokte u njegova leđa……

Posle dvadesetak minuta, počele su da stižu slike, jedna druga, treća Slika nasmejane supruge u krupnom planu… isprskana spermom… Još je I napisala: Gotovo je ljubavi, možeš doći ….. Čika Radovan mi je svršio u usta I malo po licu …… lepo mi je…. Nisam više mogao ….otrčah brzo u toilet,mlazevi su leteli po pločicama …..borio sam se za vazduh.. Kad sam, najzad stigao do apartmana, ušao sam unutra I video istu scenu kao I kad sam odlazio.. Pohotna kuja je ležala gola,vlažna I rumena u licu ….. Moj palamar je opet bio kao kamen …. Dođi da napuniš kuju, rekla je …..

Pretplati se
Obavesti o
guest

5 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
kuronja

kad budete sledeci put dolazili javite se … imacete smjestaj besplatan

Baderka

Kaži slobodno-i tucanje gratis, kao deo pansiona. I napuni mu je dobro, da ima uspomenu s mora.

kuronja

e bice napunjena da ne ne moze na noge stajati. znas ono kad joj posle dobre jebacine klecaju koljena. ostace joj ljetovanje u sjecanju. imas li mail?

Cane

I moja je pickom placala more u Rijeci jebao je o njenog tate kolega ja nisam mogao ici a njoj kao krivo

Gaga

To zelim besplatno a zadovoljena

5
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x