četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Neverovatan seks NA BRZAKA

Neverovatan seks NA BRZAKA

Na “brzaka” je jedna od najčešćih i najuzbudljivijih fantazija koje muškarci kao i žene imaju. Međutim tu mnogi zastaju. Jer budimo realni ko ce se šunjati, paziti, birati pogodna mesta, oblačiti odgovarajuću odeću?

Mnogi od vas će se pitati, ima li u tome kakve poente. Ukoliko se i odlučite na takvu avanturu rezultat је obično neprijatno napipavanje u ormaru ili kupatilu restorana sa malo ili skoro nikakvog seksualnog uzbuđenja kojem ste se nadali.

Međutim postoji par začkoljica koje seks na brzaka pretvara od osrednjeg u mind-blowing seksualno iskustvo što seks na brzaka zapravo i jeste.

Pravilo 80/20 

Dame, ovo pravilo je za vas! Muškarci mnogo lakše “nastupaju” u spontanim situacijama. Međutim devojke kad se nalože mnogo duže mogu da izdrže. Savet za devojke- organizujte jednu seasnu masturbacije ujutru i vaše telo će iznenađujuće reagovati kasnije u toku dana, odnosno brže ćete se napaliti.

Nagovestite partneru vaše namere

Ne tako srećna “na brzaka” iskustva rezultat su preteranog oduševljenja jednog partnera ili osećaj napetosti kod drugog.
Nagovestite partneru nekoliko sati pre planirane akcije šta planirate. Ukoliko vam partner postavi neižbezno pitanje “Šta ako nas uhvate?” imaćete već spreman odličan odgovor. Savet- Planirajte zajedno. Tako ćete skinuti ogroman pritisak sa napetog partnera.

“Prljavi” razgovor

Prljavi razgovor je ono što odvaja dobar “na brzaka” od fenomenalnog. Zvuči kao preterivanje, ali nije. Pošaljite niz poruka sa nizom svih stvari koje želite da uradite sa partnerom. Pišite detaljno kako će se osećati dok radite te stvari i tako dalje, tako dalje…

Naravno, nikad ne biste postigli da uradite sve te stvari u 10 minuta između predjela i deserta, ali ako ste izmislili jednu neverovatnu seksualnu priču, dovoljno je da uradite samo jednu od navedenih stvari i uspeh je zagarantovan.

Vežbajte

Niko nije dobar u ovakvom tipu seksa prvi put (ili prvih 10). Budite uvereni da nećete uspeti iz prvih par pokušaja, ali budite bezbrižni i zabavljate se zajedno. To je nešto sto ne trebate da posmatrate suviše ozbiljno, vec bezazleno i avanturistički. Tada ćete znati da to radite na pravi način.

Izvor: www.redlipstickproject.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x