utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / O čemu razmišljati da bi izdržali duže u krevetu?

O čemu razmišljati da bi izdržali duže u krevetu?

Koje misli treba da vrtite po glavi, kako bi duže izdržali u krevetu? Ovaj trik je toliko jednostavan, da ćete se zapitati zašto ga nikada do sada niste probali.

Fudbalska statistika. Slanina i jaja. Frizura Zorice Brunclik. Svaki muškarac ima svoju metodu mentalne distrakcije kada pokušava da izdrži duže u krevetu tokom sexa. Međutim, postoje dve greške u ovoj klasičnoj taktici odugovlačenja:

1) Tokom sexa, trebali bi da uživate – a ne da razmišljate o poslovnom preokretu koji bi možda mogao da vam donese milione.

2) Odvlačenje pažnje i izbegavanje da „povučete obarač“ jednostavno ne funkcioniše, tvrdi Michael Perelman, profesor i doktor kliničke psihologije i reproduktivne medicine na Cornell Univerzitetu.

Prerano svršavanje je često stvar anksioznosti, a ne uzbuđenja, kaže David Rowland, profesor i psiholog na Valparaiso Univerzitetu.

Kad muškarac počne da oseti ubrzano približavanje orgazmu, on počinje da brine. I na kraju, kao seksualna grudva snega koja se kotrlja i postaje veća, ta nervoza pokreće nervni sistem koji još više ubrzava celu situaciju i prerano svršavanje, objašnjava Rowland. Da bi izdržali duže, potrebno je da smirite anksiozni mozak, a ne da ga pretrpavate slikama i mislima koje nemaju veze sa sexom.

Kako to da uradite? Fokusirajte se na neverovatno dobar sex koji upravo imate. „Ako uživate u sezaciji sexa, vi se nećete fokusirati na misli kao što su „Šta ako prerano svršim?!?? – kaže Rowland. Probajte da se koncentrišete na nešto određeno, kao što su partnerkine usne, njeno disanje ili pomeranje kukova i ramena, sigurno ćete uspeti da trajete duže u krevetu!

Izvor: www.menshealth.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x