utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Obrt na letovanju – 2. deo

Obrt na letovanju – 2. deo

Posle uzbudljivog popodneva sa Petrom i njegovom ženom sam brzo zaspao, ali sam se ujutro probudio opet čvrstog kurca.

U glavi su mi se non stop mešale slike njegove žene Jelene dok se kupa, svih njenih oblina, naizmenično sa scenom kako mi on drka kurac dok je ja posmatram. To je bilo bukvalno ispunjenje moje stare fantazije. Nisam rekao ništa svojoj ženi, ali pošto sam onako sanjiv natezao kurac u krevetu, počeo sam da je mazim, i ispitujem da li je raspoloženja za sex.
Malo je potrajalo, ali se okrenula, i počela polako da mi nadrkava kurac.

Inače obožavam da mi drka kurac i slasno ga puši. Jednom mi je priznala da obožava da joj svršava u usta i u pičkicu, tako da nisam propuštao priliku da uradim jedno od ta dva. I ovog puta je krenula dole, i uzela ga u usta. Prepustio sam joj se skroz. Obožavam kad mi ga dobro ovlaži, i onda krene da mi nežno šakom masira glavić.

Toliko sam bio uzbuđen zbog jučerašnjeg događaja, da sam svršio bukvalno posle par minuta.
Zezala me je da sam nešto brz, i da mora da sam video neku dobru pičku, na šta sam se ja samo nasmejao…
Naravno, i tog dana smo bili zajedno sa Petrom i Jelenom, i sve je bilo nekako opušteno. Petar i ja nismo mnogo komentarisali stvari od juče dok smo bili sami, a ja sam uživao u svakom pogledu na njih dvoje.

Tog popodneva smo se nas dvojica ponovo javili da idemo sa plaže u apartman i otišli ponovo na terasu. Uvalili smo se u ležaljke i brzo je scena od juče došla na red.  Petar mi je rekao da nije mogao da prestane da misli na to kako sam mu izdrkao kurac. Da nije ni sanjao da će se to ikada desiti, a kamoli da će toliko uživati. Kaže da nije mogao da izdrži jutros, i da je naskočio na ženu čim je otvorio oči, na šta sam se ja nasmejao i rekao istu stvar.

Rekao je da mu je toliko bilo uzbudljivo što mi je dozvolio da mu gledam ženu golu, da je morao da uradi još nešto.
Pozvao me je da mu se približim, uzeo telefon, pustio snimak i dao mi da gledam. Na snimku je bila njegova Jelena koja je slatko pušila kurac. Ovo je od jutros, rekao je. Mene je opet zapljusnuo talas uzbuđenja.

Ona ga je pušila lagano, i čak je par puta pogledala u kameru i nasmejala se. U tom trenutku sam video kako je izvadio dignuti kurac, držao ga onako nabreklog i lagano ga nadrkava. Onako ispresecaniž glasom od uzbuđenja me je gledao i pitao da li bi i ja probao. Bukvalno mi se zavrtelo u glavi.

Ovo mi je takođe 100 puta prolazilo kroz glavu, ali nikada nisam bio ni blizu. Uzeo sam kurac u ruku, nadrkavao ga lagano, gledao i polako krenuo da se spuštam ka njemu. Lagano sam uzeo glavi u usta i krenuo da ga sisažm polako. Osećaj je bio neverovatan. Kurac mi je bio u ustima, i očekivao sam da ču osetiti nešto slično na svom kurcu, ali to naravno nije bio slučaj. Privikavao sam se i opustio se, kao da smo sami na svetu, a ne prikriveni na terasi. Pušio sam ga lagano, i onda krenuo da radim sve ono što sam uvek želeo da meni neko radi.

Sisao bih glavi, pa bih onda lagano masira glavi rukom. Pa bi ga nategao, pa lagano nadrkavao. Spuštao sam se do jaja i lagano ih sisao i masirao. Zatim sam ga uzeo u drugu ruku, a ovom krenuo ispod jaja, lagano ka čmaru. On se mahinalno odigrao i namestio. Došao sam do čmara i lagano ga masira prstima, dok sam mu drugom rukom nadrkavao. I sve tako naizmenično. On je uživao i potpuno se opustio, i onda smo nastavili kao da to radimo non stop. Pušio sam mu ga dok nisam osetio da se još dodatno diže, i shvatio da će avršiti. I sam minje rekao da je gotov, i ja sam ipak odustao da primim spermu u usta, izvadio kurac i izdrkao mu do kraja. Svršio je ponovo na svoj stomak, a ja sam nastavio da mu masiram kurac, a zatim kad se sprema slila, uzeo ga ponovo u usta, i nastavio da ga lagano sisam. Osećao sam se neverovatno.

U isto vreme sam bio začuđen sobom što to uopšte radim, a sa druge strane mislim da nikad nisam osetio veće uzbuđenje. Rekao sam mu da ja neću sad svršiti, jer želim da sa njim uradim još nešto.

To veče su se svi posle večeri spremili za šetnju pored mora, a ja sam rekao da bih ostao, i rekao i njemu da ostane, jer kreću kvalifikacije za Ligu šampiona, pa da ostane da gledamo zajedno. Žene su nas zafrkavale da smo ludaci, spremili se i otišle sa decom.

Kada smo ostali sami, pozvao sam ga da sedne pored mene. I uradio tek ludi potez. Prišao sam mu i krenuo da ga poljubim. Iznenadio se, ali je prihvatio. Počeo sam lagano da ga ljubim, spojili smo usne, i počeli da preplićemo jezike.
Prvi put sam se ljubio sa muškarcem, i tek kad sam stao da uzmem dah shvatio sam da mi je kurac dignu do kraja. Video sam da je i kod njega isti slučaj.

Odveo sam ga u sobu, i krenuli smo sve po redu. Skinuli smo se, i dobio sam neverovatno želju da bukvalno vodimo ljubav. Ljubili smo se i milovalinunisto vreme. Kako smo bili okrenuti jedan ka drugom, kurčevinsu se sudara li jedan u drugi. Onda se on spustiomlagano i krenuo da mi ga puši. Uzeo minje kurac u usta i radio to malo nespretno, ali mi je ipak bilo sjajno. Zatim sam ga legao na krevet i legao preko njega. Opet smo se ljubili, a ja sam mu nadrkavao kurac. Zatim sam se spustio, samo ga na kratko uzeo u usta i prstima krenuo da mu tražim čmar.

Napipao sam ga i lagano ga masirao.ulazio sam mu prstom lagano, i krenuo da ga pripremam za kurac. Vlažio sam prste pljubačkom i polako Vlažio i njegov čar, dok nije bio spreman. Opet sam bio iznad njega i ljubio ga, i bez da mu to najavi, iako je sve to već očekivao, podigao ga lagano, i svojim Kurc em tražio put do njegove guze. Prislonio sam glavić na čmar i krenuo da ga masiram. On se tresao od uzbuđenja. Polako sam prodirao, pa za stajao, i sve tako dok nisam malo ušao.
Vodio sam računa da ga ne zaboli, i posle nekoliko minuta takve akcije, napokon sam bio u njemu dovoljno da krenem da ga jebem. Bilo je sjajno.

Lagano sam ga jebao a sve vreme ga i ljubio u usta. Njegova guza mi je toliko stiakala glavić da je sve bilo fenomenalno.
Tu ali smo se tako neko vreme, i pošto je sve bilo toliko uzbudljivo, nije dugo potrajalo. Ubrzo sam bio na vrhuncu, i svršio sam mu u guzu. Dok sam svršavao, uzdigao sam se tako da sam mogao da mu drkam kurac, i u onoj ekstaze sam sve ubrzao da je i on ubrzo svršavao. Skoro u isto vreme. Ostali smo još neko vreme tako, ljubeći se, malo nadrkavajući još poludignute kurčeve i naravno pričajući o svemu.

Letovanje je potrajalo još nedelju dana, i ne sećam se da sam nekada toliko puta svršio za tako kratko vreme, pogotovo sada u 40im godinama. Pošto sam mu pričao koliko sam Radoznao, potrudio se da vidim i kako tuca svoju ženu, i da maltene osetim njenu pičku na njegovom kurcu. Ni ja njemu nisam ostao dužan, tako da je bilo još mnogo drkanja, pušenja, svršavanje, a sve uz tajne fotke naših žena, virenja kroz ključaonicu, kroz odškrinuta vrata.

I da li je potrajalo kad smo se vratili za Beograd? Naravno da jeste. I dalje obožavam srede i utorke kada pod izgovorom Lige šampiona ostanemo sami i sve ovo ponovimo. Pričamo jedno drugom šta ima novo, kakve su nam žene, da li smo videli neku novu pičku, šta nam je bilo uzbudljivo, kako smo se tucali, a sve to uz lepo drkanje i pušenje uglavnom, a ponekad kurac uleti malo i u guzu.

Ako ima još oženjenih koji imaju slična iskustva, pozivam ih da ovde ostave svoje priče i maštanja, i da se ne plaše da probaju da ostvare svoja maštanja, jer svakako neće zažaliti.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x