utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Obrt na letovanju

Obrt na letovanju

Obično na letovanje nas četvoro, žena deca i ja, odemo u većoj grupi porodica. Bude zanimljivo, svako ima svoje društvo, i nekako je svaki trenutak ispunjen.

Prošle godine se nekako desilo da prvi put nismo uspeli da usaglasimo termine, i krenuli smo put Grčke sami.
Rekoh, more je u pitanju, Odmor, leto, naćićemo društvo, mora biti dobro. A more obožavam. Atmosfera, mirisi, opuštanje, more, i naravno, lepa polugola tela.

Na moru sam uvek nekako u stanju uzbuđenja. Sva ta ženska tela, mali kupaći kostimi, i uvek znatiželja, šta se krije ispod, kako izgleda, kako se spremila ućza more. I tako provodim dane, sa poludignutim kurcem, čekajući svaku priliku da svršim. Da li od svoje ruke, da li u lepoj pičkici svoje žene.

I iako mi je pičkica uvek u glavi, i gledam samo žene, neopisivo mi dok drkam uvek u mašti dolaze i lepe kurčine. Nikada ne zamišljam konkretnog muškarca, ali nekako uvek imam neodoljivu želju da pomazim neki veliki kurac, nadrkavam ga i probam kakvog je ukusa.

I tako je došlo i ovo letovanje. Stigli smo na odredište, i smestili se u kompleks apartmana, koji su bili izuzetno komforni i prijatni za boravak. Pored nas su uglavnom bile porodice sa decom, plaža je bila na par koraka, i sve je bilo spremno za uživanje. I krenula je ona slatka rutina. Plaža, Odmor.

Kako je kompleks bio takav da je teško bilo ne upoznati se sa ostalima, brzo smo počeli da se družimo sa svima, i delimo lepe letnje dane. Inače, nisam od onih koji se pale na klinke, tako da mi je bila prava uživancija da gledam mame koje su se šetale plažom. Jeste da nisu u cvetu mladosti, ali me je njihova zrelost užasno privlačila. Imao sam nekako želju da svaku pogledam, da svakoj skinem gaćice.

I tako, najbrže smo krenuli da se družimo sa parom koji su bili naših godina, tu negde 40ak,koji su takođe imali dvoje dece. Ona je bila crnka, zgodna, niža, većih grudi i oble guze i stomačića. On je bio prosečan, takođe crn, ništa preterano maljav, ali onako pravi muškarac.

Zajedno smo bili na plaži, krenuli da zajedno pravimo ručkove i večere, i družimo se do kasno u noć.
Tamo negde trećeg, četvrtog dana, negde popodne, kada je sunce već slabilo, pozove me Petar, kako se on zvao, da se sklonimo malo sa plaže, i odemo na terasu njihovog apartmana na pivo. Kako smo već bili dovoljno dugo, pristanem.

Ostali su rešili da ostanu još na plaži, i uživaju u dolasku predvečerja. Otišli smo u apartman, uzeli pivo, i udobno se smestili u ležaljke na terasi,koja je bila baš ušuškana, ali si sa nje lepo mogao da gledaš na plažu. I naravno, gledali smo na plažu, pili pivo i komentarisali sve.

I naravno, priča odvede do žena koje se tu kreću. Polako smo se opustili i krenuli sve da komentarišemo. Kakva je ova, kakva ona. Šta li ova ima ispod gaćica, kako li se jebe… Tu sam već polako krenuo da mu pričam kako volim zrele žene, i kako imam tu voajeraku crtu da bih sve voleo da vidim, sve voleo da znam.

Nekako smo počeli da pričamo i o svojim ženama. Kakva je koja u krevetu, šta voli, kako izgleda bez ičega na sebi, i slično. A kako smo sedeli na terasi i gledali pravo na njih, sve je postajalo sve uzbudljivije i primamljivijr.
Polako mi je pogled pao na njegov kurac koji je počeo da se ocrtava ispod kupaćeg. Jasno je bilo da je krenuo da mu se diže, i više to nije mogao da sakrije.

Kako je i meni bio blago napet, pvvomje samo pomoglo da i moj krene da se diže. Onako, malo u šali, malo u zbilji sam ga pitao da li bi voleo da vidi moju ženu golu, jer me užasno uzbudjuje da sa nekim to podelim. On je blago klimnuo dok je ispija pivo. Priznao sam da bih voleo da vidim kako se neko loži na moju ženu, i kako nadrkavam kurac dok uživa u pogledu, a da ja tome priauatvujem. A da mi za uzvrat priča sve o svojoj ženi.

Sad više nije mogao da sakrije da munje kurac napet do kraja. Skoro da nije mogao da ga zadrži u kupaćem. Iako to nikada nisam uradio, poželeo sam da lagano dohvatim njegov kurac. Srce mi je tuklo kao ludo. Bili smo skoro napolju, on je bio očigledno nenormalno uzbuđen, i sve je nekako išlo samo od sebe.

Krenuo sam rukom dole, i lagano mu pomilovao kurac preko kupaćeg. Mislio sam da ću eksplodirati od uzbuđenja i ne izvesnosti. Lagano sam ga pomazio, i pogledao u njega koji je izbezumljeno gledao prvo u mene, a zatim put plaže ne bi li video gde su nam žene. Kada sam video da se ne buni, lagano sam mu stisao kurac. Bio je to neopisiv osećaj.
Čvrsti kurac u mojoj ruci, a nije moj.

Počeo sam da ga nadrkavam preko kupaćeg, i video da je sada on zažmurrio, i prepustio se svemu. Lagano sam ga izvukao iz kupaćeg, i ugledao sjajan kurac. Bio je debeo, prilično velik, i onako lepo maljav. Glavi je već bio go i sav mokar. Počeo sam da ga nadrkavam, i lagano mu radio baš sve onako kako ja volim.

Prvo lagano, pa onda par jačih stisak, pa lagano prstima po glaviću pošto je već bio mokar, i spreman da sve to podnese.
Lagano sam mu ga nadrkavao, i sam gledajući malo na njega, malo na svoju ženu, pa na njegovu, koje su se polako izgleda spremala za povratak sa plaže. Ja sam bukvalno umirao od uzbuđenja. Nadrkavam sam prelepi kurac, i prvi put je ispred mene bio realan muškarac, koji mi se čak i svideo. Mislio sam d aće mi kurac eksplodirati sam od sebe.
On je uzdisao i očigledno uživao do daske, ali je jasno bilo da se stidi i da ovo niti je radio već, niti je očekivao.

A onda sam video da mu žena lagano skuplja stvari i sama kreće ka apartmanu.
Ubrzao sam drkanje, i on je već bio na vrhuncu. Šapnuo sam mu da mu stiže žena, na šta se on uznemirio i hteo da ustane, ali sam ga zaustavio. Krenuo sam brzo da mu ga drkam, i u nekoliko sekundi je bio gotov. Osećaj je bio izvanredan. Osetio sam kako se kurac napije do kraja, kako raste do maksimuma, i kako sperma kreće da šiklja. On je krenuo da se trza i video sam neverovatno uzbuđenje.

Svu spermu je prosuo po sebi, a ja sam usporio, i lagano mu ga nadrkavam, dok su ga svi oni talasi zadovoljstva prolazili. Gladio sam mu kurac i video kako žena ulazi u zgradu. Brzo je skočio, dohvatio neki peškir i obrisao se, a ja sam pokušao da se pravim da se ništa nije desilo, što je bilo baš teško imajući u vidu da mi je kurac bio dignut na maksimum.
Ona je ubrzo utrčala u apartman, samo iskomentarisala kako smo tu, kako uživamo, čak nas i ne gledajući, i samo otrčala ka kupatilu, dovikujući da ide da se istušira pre nego deca nagrnu.

Ona je zatvorila vrata za sobom, a nas dvojica ostadosmo u tišini. Nisam znao šta da kažem, a onda posle par trenutaka tišine, on me je upitao da li želim da je vidim dok se tušira. Srce mi je opet zalupalo, a kurac opet krenuo da pulsira.
Rekao sa da, i on mi reče da idem i da priviri kroz ključaonicu dok se tušira. Lagano sam ustao i krenuo ka kupatilu. U ušima mi je bubnjilo. Prišao sam i čučnuo da pogledam.

Proverio sam, i na sreću pogled je padao pravo na tuš kabinu koja je imala providna staklena vrata. Bila je okrenuta leđima i već se tuširala. Video sam kako se voda sliva niz gola leđa, i lagano preko velike guze. Guza je bila velika, jaka, i onako sa malo celulita, što me je potpuno izluđivalo.

Čekao sam da se polako okrene, a kurac mi je pulsira kao lud. U sledećem trenutku se okretala i već sam polako mogao da je vidim i sa prednje strane. Ali u tom trenutku, osetio sam Petrivu ruku na struku. Trgao sam se i okrenuo, a on mi je samo rekao da nastavim. Okrenuo sam se i nastavio da gledam, a osetio sam kako njegova ruka lagano klizi preko mog kuka, prelazi napred, i lagano traži prostor da prođe do mog kurca.

Malo sam se uspravio da mu pomognem, i nastavio da gledam. Ona se okrenula i sad sam jasno mogao celu da je vidim. Rukama je prala crnu kosu, a voda se slivala niz grudi, koje su bile velike, ali su kao kod skoro svake žene koja je rodila lepo padale. Bile su svetle, neosunčane, sa krupnim tamnim bradavicama.

Petar je već sada pronašao moj kurac, i lagano počeo da ga nadrkava. Mislio sam da sam u raju. Pogledom sam istraživao prelepu pičkicu, koja je bila tamna, i samo malo obrađena sa strane, onako baš kako su izgledale moderne pičkice osamdesetih godina prošlog veka, kada sam bio klinac u osnovnoj školi, i prvi put krišom gledao pičkice moje tetke i ostalih komšinica koje sam mogao da špijunira kroz ključaonicu.

Sve je tutnjalo kroz mene. Ispred prelepa gola žena, a ovde mi njen muž drka kurac, i to baš onako kako volim.
Kleknuo je tačno iza mene, jednom rukom mi drka kurac, a drugom mazio bradavice. Poželeo sam da ovo nikada ne prestane. Ali, ubrzo sam bio na vrhuncu. Osetio je to i stianuo mi kurac jače, ubrzao, i uskoro sam prskao spermu.
Bilo je neverovatno.

Još malo mi ga je nadrkava dok sam se ja trzao od strasti, a onda smo se lagano udaljili i seli nazad na terasu. Rekao mi je da mu je nešto slično i padalo nekada na pamet, ali da je ovo bilo neverovatno iskustvo, i da nije verovao da može biti ovako dobro.

Žena je ubrzo izašla iz kupatila, mi smo se rastali svako na svoju stranu, i nije bilo više prilike za komentarisanje u tom trenutku.

Ali, letovanje je tek bilo počelo…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x