utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Ono što sam tražio

Ono što sam tražio

Kao stariji, razveden a aktivan muškarac, sa svim svojim obavezama, poodavno sam došao u fazu da me stalna veza opterećuje. Tražio sam povremenu vezu, bez obaveza, ali ne bilo kakvu. Ono što se najviše traži, najteže je naći.

Vikendom sam često na moru, a nerijetko samnom vodim i svog desetogodišnjeg sina. Kada idem sa njim, obično ponesem sa sobom kajak dvosjed, kako bi i njemu i meni na moru bilo zanimljivije.

Pretprošlo ljeto smo, tako, ja i sin, za vikend, pošli u Petrovac. Kako malo vremena provodim na plaži jer ne volim baš da se „pržim“, obično sjedim u neki kafić pored mora odakle mogu gledati ljude na plaži, žene, more, a prije svega sina dok se kupa ili vozi kajak. Dok sjedim u kafiću, prilazi mi sin sa plaže i pita mi da li može uzeti da vozi kajak. Kažem mu da može, ali da ne ide previše daleko od bova.

Bračnom paru pored mojeg stola to njegovo pitanje bijaše povod da započnu razgovor: kako mi je dobar kajak – primjetili su ga, plašim li se da tako malo dijete pustim samo… čime se bavim i što radim… Bračni par je bio srednjih godina, iz Srbije, prijatni i kulturni ljudi. Žena omanja, pravilnih crta lica, sa par kilograma viška, veoma vesela i druželjubljiva, ne previše atraktivna ali šarmatna i erotizovana. Suprug nekako uzdržaniji, ozbiljniji, čini se kao malo nespretan, ali kulturan, pristojan. Kako se priča razvi, pozvaše me da im se pridružim za njihov sto. Razgovor je išao spontano, neusiljeno, sam od sebe. Ponudio sam im da, kada se sin vrati, uzmu kajak i provozaju se, preporučivši im koje plaže da posjete: male, prelijepe, „divlje“ plaže, najčešće puste, na koje se može doći jedino vodom a koje su na samo desetak minuta veslanja od petrovačke plaže. Maja (zvaću je tako) je bila oduševljena predlogom i opisom skrivenih plaža i uvala, dok je Boban (izmišljeno ime) uz dozu nelagode rekao kako bi to bilo veoma lijepo, ali ne zna da pliva. Iznenađen time što je neplivač, rekao sam mu da imam pojas za spasavanje. Osim što ne zna pliva, Boban ima strah od duboke vode!

Dok sam opisivao ljepotu i draž tih nepristupačnih plaža, Majine oči su prosto igrale od ushićenja, uzbuđenja, radoznalosti…
Poslije nekih pola sata pridružio nam se sin, žedan poslije plivanja i vožnje kajakom. Rješio sam da se ja njazad ohladim, otplivam, dok se on uz piće osvježi. Uzeh kajak, odvezah se dalje od bova, skinuh kupaći šorts, skočih u more, isplivah i vratih. Boban i Maja su mi rekli kako su me posmatrali, da vjeruju kako je pravo uživanje tako, kupati se sam, daleko od gužve, gdje je more sigurno čistije. Zatim smo svi zajedno sišli na plažu.

Na plaži smo bili jedni pored drugih, povremeno ćaskali, a u kasno poslijepodne Maja je poželjela da proba vožnju kajakom, to jest da joj pokažem bar neku od onih plaža o kojima sam im pričao. Sa zadovoljstvom sam prihvatio predlog. Njena nespretnost dok je ulazila u kajak, strah da se ne prevrne, te način kako je nespretno uzela i držala veslo izazvali su smijeh svih: mene, sina mi, Bobana, nje same. Otisnusmo smo se. Dok sam joj davao instrukcije kako se pravilno drži veslo, pravilno vesla i upravlja, te da tijelo mora biti opušteno „kao pri vožnji bicikla, ili seksu“ – podučih je! Nastade smijeh, ubrzo i zadovoljstvo, jer je Maja(kao i većina drugih ljudi) brzo shvatila svu „komplikovanost“ veslanja i upravljanja kajakom.

Stigli smo da prve „divlje plaže“ na kojoj je bio neki par. Sunčali su se zagrljeni i goli, a Maja je prokomentarisala „Ah, kako uživaju. Divno“. Druga plaža, površine svega dvadesetak kvadratih metara, sa prelijepim sitnim kamenjem, iza koje se nalazi ogromna litica, a sa strana dvije velike stijene, bila je pusta. Predložio sam da tu pristanemo i okupamo se, što je ushićeno prihvatila. Tek tada, kao munja, ošinula me misao i pojavila ona prijatna jeza, da ćemo biti sami, da je Maja poželjna, simpatična žena, a iako ne previše atraktivnog izgleda, veoma senzualna. Pri prilasku plaži skinuo sam šorts i skočio sa kajaka, koji se zaljuljao. Maja je vrisnula, plašeći da se ne prevrne. Rekoh joj, smijući se, „skači i ti“. „Ne umijem, plašim se“ – odgovorila je. Privukao sam kajak prema plaži, u plićak, tijelo mi je izašalo iz vode. Tek tada je vidjela i shvatila da sam nag. Zacrvenjela se u licu ali nije rekla ništa, samo je stidno, spustila pogled i izašla.
– Ako je problem i ako ti je neprijatno, obući ću šorts. Ispričao sam sve’ da sam nudista i, da se uvijek, kada sam daleko od obale ili na „divljim“ plažama kupam nag.
– Ne treba, radi onako kako si navikao i kako tebi odgovara, i ja ću skinuti gornji dio – reče nesigurno.
– Skini i donji, vidjećeš koja je to sloboda i uživanje.
– Ne bih, ipak.

Nijesam insistirao. Okrenula mi se leđima, skinula gornji dio kostima, bacila na kajak i odmah ušla u vodu, da joj ne vidim grudi. Odgurno sam kajak od plaže prema otvorenom moru i krenuo da plivam prema njemu, a uzbuđenje je raslo. Obostrano uzbuđenje, bio sam toga svjetan. Uhvatio sam se za kanap od oboda kajaka dok mi je tijelo bilo u vodi, lebjeći tik ispod površine, pozvao Maju da mi se pridruži, uradi isto, odmori se i uživa tako, kao ja, opušteno. Doplivavši do mene, poslušala me je. „Ovo je kao u bajci“ – reče Maja, dok se držala za kanap a tijelo joj lebdilo vodoravno, pored mog, u vodi. „Jeste, upravo tako“ – odgovorih. Onda zavlada tajac, onaj tajac pun neopisive energije koji govori više od milion riječi.

Pogledao sam prema Majinim grudima. Krupne bradavice na lijepim, kruškastim sisama, osrednje veličine, presijavale su se kroz vodu. Pustih kanap, zagnjurih glavu, zagrlih je oko stuka, uronjenom glavom primakoh usta njenoj sisi, stavih prelijepu krupnu bradavicu u usta, držeći joj sisu u šaci: odjednom, bez plana, bez uvoda, bez pitanja – i bez riječi. Slast bradavice u slanoj vodi, bila je još veća nego inače. A nema ljepše poslastice od ukrućene bradavice, bar za mene. Izronih glavu da udahnem vazduh. Uhvatih rukama kanap preko njenih ruku, strasno je poljubih, a ona mi, uzvraćajući vlažno, zagrli nogama oko struka. Ponovo uhvatih dah, zaronih i počeh da joj skidam gaćice tj. donji dio kostima. Nije se opirala, naprotiv. Kad ih skinuh, uhvatih vazduh, pa opet zaronih i krenuh da joj pod vodom ližem obrijanu pičkicu, koja je bila vlažna. Ne vlažna od morske vode, nego od njenih sokova koji su se miješali sa ukusom slane vode. Ponovo izronivši da uhvatim vazduh, Maja mi tiho, sva crvena u licu reče, „lud si“.

Prislonih joj već nabrekli kurac na stomak, a ona me nogama stegnu jako. Nabrekli, vrući kurac, prislonjen na stomaku, u vodi, prijalo joj je, možda čak više nego meni prislanjanje uz njen stomak. Nijesmo progovarali ni riječ, one bile su nepotrebne. Tijela su govorila sama za sebe. Pokušah da je uzmem odmah, tako, tu, u vodi, dok se držimo za kanap od kajaka, ali nije išlo. Rekoh joj da pusti kanap, odgurnuh kajak u suprotnom smjeru, prema plaži. Iznesoh ga, stavih poprečno na plažu kako bih nas zaklonio od eventualnih pogleda sa brodica koji povremeno prolaze malo dalje odatle, naslonih se leđima na njega i mimikom je pozvah da sjedne pored mene.

Bez riječi je sjela, sagla glava u moje krilo, pohotno ali neiskusno uzevši da puši moj nabrekli, debeli, obrezani kurac. Uživajući u vlažnosti njenih usta, jeziku koji se obmatovao oko glavića nateklog kurca, jednom rukom sam joj nježno stiskao sise, drugom dupe, grubo, baš grubo, mečio ih prosto. Zatim sam joj počeo nabijati glavu duboko na moj kurac, skoro do jaja. Počela je da se guši i krklja, vidio sam da joj ne prija, te sam odustao od tog mi meraka. Izvio sam tijelo preko njenih leđa, stavio najprije jedan, zatim dva prsta u vrelu joj pičkicu koja je prosto curila od sokova, na što je Maja uzvratila još pohotnijim pušenjem i stenjanjem.

Makoh joj glavu sa kurca, legoh na plažu, sama podiže i raširi noge, dok sampolako ulazio u nju, samo vrhom glavića, nabreklog a debelog, obrezanog kurca. Stenjala je, sad već glasno, odviše glasno, što me je još više napalilo. Nogama me stegnu jako, jako, pokušavajući da me navuče tako da cijeli kurac stavim u nju. Želio sam to i ja, jedva sam čekao, ali sex je igra, najljepša igra – i mašta. Uzdražavao sam se, „mučio“ je – mučeći i sebe, laganu uvlačeći i izvlačeći samo glavić iz pičkice iz koje se je prosto tekao sok – ili mi se bar tako činilo. Stenjala je sve jače i jače, sve glasnije i glasnije, a onda je počela da me prosto moli, da uđem do kraja u nju.
– Uđi, uđi do kraja, molim te.
– Moli me, glasnije.
– Mooolim teee.
– Glasnije.
– Mooolim teee, uđi, rasturi me, razbij me.
– Glasnije me moli,
– Mooolim teee, uđi, uđi, nabij mi ga, raznesi me.

Nijesam se više mogao uzdržavati. Zabio sam joj kurac gubo, duboko, jako, do kraja. Počela je da se grči, uzdiše, stenje toliko jako da me to učinila kao boga moćnim. Pomahnitalo, najjače i najbrže što sam mogao nabijao sam je kurac, do kraja, do muda koja su bila sva vlažna od nje. Činilo mi se da stalno svršava, da ima seriju orgazama. Kupali smo se u znoju, njenim sokovima – sve je bilo mokro. Počeo sam da osjećam kako me koljena bole od sitnih kamenčića šljunka, kako mi se urezuje i u ruke kojima sam divljački stiskao Majino dupe nabijajući je iz sve snage na moj kurac, ali je zanos i ushićenje su potirali taj bol. Ne znam koiko je to trajalo, samo znam da je i moje tijelo u jednom trenutku počelo da se grči kao njeno, gubio mi se razum i svijest dok mi se sva energija tijela i snaga, kao nekontrolisana bujica slivala u jednu tačku. Izvadio sam kurac, sav mastan od Majine pičke i, drkajući ga, uz životinjski krik počeo da je kupam vrelom spermom koja je u mlazevima šiktala po njenim sisama, stomaku, ali i po licu, kosi.

Drhtala je sva, kao i ja. Noge su mi klecale dok sam ustajao kako bih se bacio u more. Sav u znoju, obuzela me takva vrućina da sam pomislio da ću se prosto srušiti. Vrućina od ljetnjeg sunca – iako je bilo pri zalasku – i od žestine seksa, doveli su me na rubu toplotnog udara.
Ulazeći u vodu osjećao sam se kao užarano željezo, samo je falilo da dim počne izlaziti iz tijela mi. Maja je došla odmah zamnom. Lebdjeli smo u vodi, odmarajući na njoj, hladeći uzavrela tijela – i glave, uz nježne dodire, premoreni od najljepšeg umora.

U povratku smo bili tihi, u nirvani nekoj, dok su nam, vjerujem, slične misli i osjećaji prolazili kroz glavu.
Pred Bobanom i sinom smo, činilo mi se, uspješno opravdali zadržavanje od oko sat ipo, obilaskom više divljih plaža i kupanjem na jednoj od njih. Božanstvenom „obilasku“!
Sjutra smo se ponovo našli na plaži. Želio sam da ponovimo neponovljivo, ali bi naš ponovni „obilazak plaža“, kao juče, bio sam siguran, izazvao Bobanovu sumnju. U vodi, kupajući se, šapnuo sam to Maji, koja mi je izgledala mnogo ljepša, zanosnija i erotizovanija, nego juče. „Idemo ponovo, nemoj misliti na to, Boban je razuman čovjek i nije ljubomoran“ – rekla mi je nekako zagonentno, na moje iznaneđenje – i oduševljenje.

Par mjeseci poslije toga Boban i Maja su me pozvali da za vikend budem njihov gost. Boban je slabo zainteresovan za seks, aseksualna je osoba, za razliku od Maje, a imaju relativno skladan brak – pun obostranog razumijevanja, iako bez djece – u međuvremenu mi je objasnila Maja. Već duže vrijeme su razmišljali kako da taj problem riješe. Opisana avantura koja se pretvorila u neku vrstu veze, povremene, prije svega seksualne, pune strasti ali i povjerenja, je bilo nenadno, idealno rješenje. Ne samo za njih, već i za mene, jer oni imaju svoj život, ja svoj, a povremena druženja prožeta neobuzdanim seksom, uz daljinu kao prepreku za prečesta viđanja i obaveze, svestrano su idealno rješenje koje odlično funkcioniše, bar za sada.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x