utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Osetih se kao zverka

Osetih se kao zverka

E ovo moram podeliti sa nekim, jer sam se od tada promenila i to što mi se dogodilo u selu kod rođaka postala je moja opsesija.

Odmah da kažem rodila sam se kao peti sin ali posle dvanaeste sam shvatila da sam u pogrešnom telu. Zavolela sam muškarce i počela se oblačiti u tajnosti kao curica. U prvom srednje sam malo imala problema sa zdravljem, krajnici su me mučili kao noćna mora. Mamin brat od strica je ponudio da dođem kod njega u goste na dve tri nedelje jer na staroj planini je vazduh kao lek.

Došao je juli ja napunila 18 godina i sutradan pravac na STARU PLANINU. Selo se zove Đokinci i vodopad Tupavica oko sat ipo dva pešice od Đokinaca. Predivan predeo, u početku mi je bilo teško disati ali posle tri četiri dana bila sam kao nova. Počela sam sama obilaziti predele naročito šume sam volela jer je bilo mnogo zelenila a vazduh kao u raju. I tako jednog dana sam hodala po prvi put podalje od sela i već sam se htela vratiti kada sam ugledala nekoliko krava i par magaraca kako pasu na jednoj visoravni nedaleko od mene.

Znala sam da tu mora biti i ljudi i pođoh tamo da upoznam još nekoga osim članova porodice maminih rođaka. Kada sam izašla na zaravan krv mi se sledila u venama prema meni su pošla dva ogromna psa. Počeli su lajati a tada na moje zadovoljstvo začuh muški glas kako ih doziva. Onda me pozva da slobodno priđem i ja izađoh na čistinu i ugledah jednog grmalja od oko četrdesetak godina. Visok ne nešto lep ali muževan do bola, osetih uznemirenost u stomaku predznak da mi neko odgovara a druženje i maženje.

Upoznasmo se i Milorad tako se zvao pošto je već jeo pozva i mene da se pridružim. A tu je bio sir, kajmak , domaća suva slanina i naravno domaći hleb i kobasica. Zahvalih se i sedoh na panj koji je služio kao klupa i tu poče priča, poče upoznavanje. Otkrio mi je da je ovde već pet godina i da tu odmah u šumi iznad nas ima brvnaru i ograđenu staju za stoku. Čak za mleko , kajmak i sir odlazi do jedne padine dva puta sedmično gde njegov stariji brat to preuzima i vozi u selo. Rekoh mu da sam tu u gostima i da često prošetam ovim predelima.

Odmah me začudio svojim predlogom da kažem rođacima da ću provest dan u prirodi i da dođem ranije ujutru da se družimo. Ježila sam se jer me pomalo čudno gledao a kada krišom pogledah u njegovo međunožje videh da se tu napravilo poveće nadignuće. Pošto je bilo prošlo 15 h mi ostasmo još pola sata u priči i on pozva pse i kada dođoše on me zagrli i reče da ih pomazim po leđima, kao tako me neće napadati kada sledeći put dođem. Zadrhtala sam od njegovog dodira i obećala da ću sutra u ranu zoru doći. Već se smrkavalo kada sam ušla u dvorište gde me dočeka deda i objasni da su mu snajka i sin otišli u Arbinje i da će se vratiti za dva dana. Obradovah se i rekoh deda Stanku da ću sutra rano u planinu i možda prespavam jer sam našla neke poznanike iz mog grada koji kampuju tu.

Nisam mogla spavati i već u pola pet spremna ispod obučena kao curica i krenuh u planinu. Trebalo mije skoro 2 sata da stignem do Milorada. Kada me video ja primetih da je uredno obrijan i da je mirisao na sapun. Znači bilo je jutarnje kupanje. Otišli smo u brvnaru i on reče da će stoku pustiti u zagrađen prostor gde je nabacao travu. Pošao je da kuva kafu ali ja rekoh da ću ja to uraditi i kada uđoh u kuhinju pustih kosu iz repa koji je bio vezan, malo pudera na lice i tako mu iznesoh kafu. Na stolu su već bile dve čaš /poveće / sa rakijom i kada sedoh Milorad me sa oduševljenjem zagledao.

Uz kafu i rakiju krenu priča o svemu da bi Milorad okrenuo na svoju vodenicu vodu i pitao kako se snalazim u gradu sa curama ? Nasmejah se i rekoh da nisam baš nešto zainteresovan za njih a ispod trepavica sam gledala reakciju i shvatih ovaj čovek bi me jebao. Ali ni ja ne ostadoh dužna pa mu uzvratih pitanjem kako on izdržava 5 godina ovde bez žene?Začudi me ali i obradova njegov odgovor da ni on nije nešto zainteresovan za ženturače jer su jako naporne. Tada nastade tišina a osećao se neki erotski naboj u brvnari, već smo kafu popili i po dve rakije a tada psi zalajaše i mi izađosmo napolje. Pred nama se pojavi vela svinja shvatih da nije domaća. Milorad čučnu i poče maziti svinju govoreći Đole Đole nema te par dana. Začudih se pa mi on objasni da ga je našao kao prase pre tri godine i da ga je odgajio pa često zna ući u brvnaru i tu spavati.

Pozvao me da obiđemo stoku i ja pođoh pored njega da bi me on nakon par koraka zagrlio i počeo kao pokazivati gde sve šta ima a ja osećam kako mu ruka zadrhti. Kada priđosmo ogradi jedan magarac je isukao svoju kurčinu i njuškao oko krava. Ja se našalih uz reči da ovaj ne bira nego bi jebao bilo šta. Milorad me jače steže i skoro šapatom reče da je maki na svog gazdu. Tada je počelo jer me uhvati za ruku i spusti na svoj već dobro tvrd kurac. Više nije ništa govorio, poveo me do štala i kako smo ušli unutra zalepio mi takvu žvaku da sam se sva pogubila.

Leđima sam bila oslonjena na bale sena a on samo reče da već 8 meseci nije ništa jebo pa ako nemam ništa protiv. . . . . . . Nije ni očekivao odgovor samo je zbacio džemper i ostao go do pojasa pokazujući svoje mišićavo telo A onda je povukao moju trenerku dole i kada je video moje kurvinsko rublje žestoko se razgoropadio. Završih na leđima a ispod meko mirišljavo seno ljubili smo se a ja sam želela da mu pušim onu opaku kurčinu. Nije mi dopustio . Jednostavno mi jednim potezom svuče tange, podiže noge i uz moj bolni krik smesti mi svoju kurčinu do jaja. Malo je zastao uvaljujući mi jezik sa koga sam sisala kapljice i kada me poče jebati pustila sam duši na volju. Cikala sam , vriskala i vikala „JEBIMEEEEEEE JEBIIIIII LEPIIIII DAJ DAJ MI GAAAAMMMMM DO JAJA , TOOOOOO SREĆO TOOOOOO!“ A on je samo roktao i stenjao da bi u jednom momentu nabio kurčinu do jaja uz urlik me punio toplom spermom što i kod mene izazva žestok orgazam.

Ostali smo tako desetak minuta dok je njegov kurac pulsirao u meni. „Znaš mogla bi ti da ostaneš ovde i meni da budeš žena tako mi ovo prija. „Nasmejah se dok je on ustajao i oblačio se jer je vreme da odnese sir bratu. „Ti još malo lezi opusti se jer izvini bio sam grublji malo jer sam bez seksa toliko dugo. „Otišao je a iz mene se cedila njegova sperma.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x