četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Pet seks igračaka koje svaki gej muškarac treba da ima

Pet seks igračaka koje svaki gej muškarac treba da ima

Seks igračke su nesumnjivo izašle iz domena tabua i danas govorimo o njima otvoreno kao pomagalima za postizanje boljeg seksualnog užitka i osvežavanja seksualnog života uopšte. Budući da se na tržištu nesumnjivo prepoznaje interesovanje za rekvizite ovog tipa, ukoliko želite da unapredite svoja seksualna iskustva, pred vama će se naći široka paleta igračaka sa ovom namenom. U tekstu koji sledi se bavimo seks igračkama koje mogu doprineti seksualnom životu gej muškaraca, te ćemo navesti one koje su sa razlogom najpopularnije i govoriti o načinima njihove upotrebe.

Analne kuglice za početnike

Analne kuglice su seksualna igračka koja je veoma pogodna za one koji se tek upuštaju u istraživanje analnog seksa, te mogu postupno da povećavaju veličinu kuglica, budući da su poređane u nizu od najmanjih ka najvećima. Svaki dobro opremljen sex shop u Beogradu i šire će moći da vam ponudi širok izbor analnih kuglica, počev od tvrdih ili mekanih, vibrirajućih ili nevibrirajućih, pa do onih koje su povezane malim štanglicama ili materijalom od kojeg su same načinjene. Analne kuglice možete koristiti sa partnerom, tako što ćete stavljati kuglicu po kuglicu do one mere koja mu odgovara, a kada počne da doživljava vrhunac lagano ih izvlačite, usmerene ravno ka dole.

Analna kupa za vreme seksa ili masturbacije

Analne kupe predstavljaju seks igračke kojima se obujam postepeno povećava i nakon suženja imaju imitator penetracije. Ove igračke mogu biti sa ili bez vibracije, a za početnike je svakako preporučljivo da biraju manje modele. Ove igračke imaju ulogu da povećaju seksualni užitak tokom seksualnog čina ili masturbacije. Potrebno je stavljati je polako, a nakon što je postavite u odgovarajući položaj budite uvereni da će imati dejstvo koje će značajno pojačati intenzitet vašeg orgazma.

Masažeri prostate za mušku G-tačku

Analna stimulacija koju vrše masažeri prostate može dovesti do višestrukih orgazama koje muškarac teško može iskusiti na drugačiji način. Prostatu kao takvu nije teško otkriti, ali je potrebno steći određene veštine ne bi li se ona stimulisala na pravi način. Prilikom upotrebe masažera prostate je najbolje leći na bok ili leđa i privući noge telu, te namestiti ovu igračku namazanu lubrikantom na odgovarajuću poziciju, a pri tome ne bi trebalo praviti nagle pokrete dok se ne naviknete na specifičan osećaj u sebi. Ovaj rekvizit je idealan za upotrebu u toku seksa ili dok pružate partneru oralno zadovoljstvo.

Vibrator i dildo za analne igre

Kada je u pitanju vbrator ili dildo, debljina igra značajnu ulogu ukoliko ste početnik. Jasno je da je na početku potrebno birati neki proizvod koji ima manji obujam, te vremenom napredovati ka većim modelima. Do zaključka da li vam vibracije prijaju ili ne morate sami doći, na osnovu iskustva. Budući da je u pitanju penetracija, potrebno je koristiti dovoljno lubrikanta, a dubinu penetracije prilagoditi sopstvenom osećaju.

Zidni dildo za masturbaciju pod tušem

Zidni dildo je interesantna seks igračka, koja služi za postizanje većeg seksualnog zadovoljstva za masturbaciju pod tušem. Budući da je prilagođena kačenju na zid svojom zadnjom stranom, možete je prilagoditi svojoj visini i pronaći odgovarajući ugao spram toga kako vama lično odgovara. Ova igračka simulira seksualni čin, te se možete zadovoljavati dok sami određujete ritam i dubinu penetracije sa druge strane.

Vrlo je važno raditi na kvalitetnom i interesantnom seksualnom životu kroz eksperimentisanja, koja možete činiti samostalno ili sa partnerom. Dobar seksualni život i zadovoljstvo u ovom smislu nesumnjivo utiče na opšti osećaj zadovoljstva kod svakoga od nas, te se prepustite istraživanju u ovom domenu i pronađite savršenu seks igračku shodno vašem seksualnom ukusu. Pregledajte ponude koje imaju sex shopovi kod nas i zabavite se razmatrajući načine na koje se možete upuštati u različite seksualne igre, a naposletku će vaš seksualni život zasigurno biti sjajno unapređen.

Velibor Živkov

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x