utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Pitala sam, da li bi igrala za mene

Pitala sam, da li bi igrala za mene

Gledala sam s mužem to veče TV. Već neko vreme nismo imali seks, možda zato što smo sve već probali i posle decenija braka, kao da sam htela malo s nekim drugim, ili nekom drugom. Imala sam čvrsto telo, zapeto od redovnog trčanja i vežbi. Fizička aktivnost kao da mi je malo smanjila grudi, ali one su i dalje bile oble, čvrste. Volela sam da ih gledam u ogledalu kako kipe u grudnjaku, prosto tražeči da se preliju.

Neko je zazvonio na vratima. Rekla sam mužu da ću ja da otvorim, što sam uradila, negledajući u špijunku. Bila je to mlada komšinica sa istog sprata, po godinama majka sam mogla da joj budem, ali i po izgledu. Imala je divne okrugle, čvrste grudi, crnu urednu kosu u paž fizuri. Bilo je leto i nije se stidela da otkrije pupak ispod malo okraćale majice. Dole od suknje, ocrtavala se belina njenih kolena u ko u košute zapetih nogu. „Izvini ključ mi je ostao u stanu“, rekla je „Moram da sačekam cimerku da dođe“, i pre nego što je otovoreno pitala, brže bolje sam uzvratila. „Svakako uđi, sačekaj kod nas.“

Nije htela ništa da popije, samo se spustila u dvosed gde sam i ja sedela. Moj muž bio je u fotelji, pozdravio ju je kad mu je zavonio telefon. „Sranje, moram na posao.“ Kao inžinjer radio je na održavanju jednog velikog hotela i morao je da bude 24 sata na raspolaganju u slučaju neke havarije. Pitala sam se, ipak, da li to koristi za švaleraciju. Iskreno, nisam htela o tome da razmišljam, pogotovo ne sada, jer me je radovala pomisao da ću ostati nasamo sa svojom lepom komšinicom. Muž me je poljubio i izašao iz stana. Kao da sam jedva to dočekala, zatvorila vrata, ostavila ključ u bravi, odlučivši da svu pažnju posvetim lepoj komšinici pa šta bude. Pitala sam je odakle je, šta radi, šta voli, i uskoro mi je kazala da voli da pleše.

„Da li bi igrala za mene“, upitala sam. „Svakako, i ne treba mi muzika, dovoljno je da me gladaš“. Priznajem da me je malo zbunila, ali sam se uvallila u fotelju i od uzbuđenja progutala knedlu, kad je njeno telo počelo da se uvija kao da na usporenom snimku vrti hula-hop. Noge su joj se pokretale na način da su joj butine trale muđunožje. Izgleda da se zadovoljavala na taj način, jer su joj od užitka oči pale na pola kapka. Onda je prešla rukam preko svojih grudi, polako preko vrhova bradavica pa sve do struka. Ponovila je taj pokret, ali ovaj put na način da je zadržala ruke na bradavicama i uvrnula ih preko majice.

Polako mi se približila njišući bokovima, a potom lakim pokretom sa obe ruke, skinula majicu. Njen brushalter, našao se pred mojim očima. Nesvesna da su mi usta poluotvorena, pružila sam ruku prema njenoj dojci. Spustila sma joj brushalter, preko ružičaste poluukrućene bradavice. Otvorila sam šaku i krenula da joj dlanom masiram bradavicu koja je postajala sve nadraženija. Osetila sam kako mi kao mali klin polako ulazi u šaku, a ružičasta površina sa sitnim dlačicama prekrila se malim, za oko skoro nevidljivim ispupčenjima. Savila sam prste i uhvatila joj celom šakom prelepu dojku…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x