utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Ponizni mužić sa četiri gošće

Ponizni mužić sa četiri gošće

Subota jutro. Probudio sam se kao i uvijek prije gospodarice. Napravio joj kafu i poslužio je u krevetu, da je miris kafe probudi. Protezala se mazno i rekla mi da poslužavnik spustim u dnevni boravak. Odmah je ustala, obukla svoj ogrtača i otišla u kupatilo.

Vratila se i sjela na trosjed da pije svoju kafu. Voljela je da prvu jutarnju kafu pije u tišini i da je ne ometam, pa sam se ja vrtio po kući, skupljao prljavi veš da uključim mašinu. Kad sam to sve obavio, pozvala me gospodarica. – Dušo, slušaj me! Spremićeš doručak, pa kad jedemo obući ćeš djecu kod mame, imam goste danas. Hoču da kuču uradiš generalno, da sve blista, jel jasno?? – Da gospodarice, biče kako vi kažete… I tako sam spremio doručak, pa kad smo jeli, rasklonio sto i očistio, a onda spremio djecu i dovezao kod punice. Odmah sam se vratio kuči, a gospodarica se več počela spremati. Obukla je haljinu do koljena i štikle u istoj boji. Našminkala se jače nego obično, ističuči oči, usta i jagodice. Stavila je svoje naočale koje su još više naglašavale njen sexipil. Sjela je u fotelju i uzela svoje duge cigarete. Odmah sam dotrčao da joj pripalim. Izgledala je božanstveno.

-Da vidimo sad tebe pičkice. Kako češ se ti srediti?

Ja sam samo slegao ramenima i oborio pogled. – Hajde, svoj kostim sluškinje i sve što ide sa tim…

Iz ormara sam izvadio kostim sexy sluškinje koji nosim kad god gospodarica naredi, odgovarajuče čarape, haltere, ogrlicu i počeo sa presvlačenjem. Kad sam se presvukao, gospodarica mi naredi da kleknem na koljena. Podigla mi je glavu i zadimila mi direktno u lice. Smješkala se i uživala je u svojoj moči. – Donesi šminku da i tebe malo sredimo… Hahahaha
Bez pogovora sam donio šta je tražila.

Uzela je umjetne trepavice i zalijepila mi ih je. Lajnerom je izvukla linije uz trepavice. Stavila puder a onda rumenilo na obraze. Olovkom iscrtala linije oko usta i stavila karmin. Na kraju mi je nalakirala nokte crvenim lakom. Dala mi je ogledalo da se ogledam. Izgledao sam kao iz porno filmova. Jebuzovno se smješkala, a ja sam več bio napaljen i uzbudžen od same situacije u kojoj se nalazim. Uzela je telefon i uslikala me nekoliko puta dok sam klečao na koljenima pred njom. Vidio sam da se dopisivala s nekim i da je sliku poslala na viber (čuo se zvuk obavijesti) a ona se samo zadovoljno smješkala. Onda mi je gospodarica naredila da usisam, obrišem prašinu, oribam kupatilo i raširim oprani veš. Kad sam sve završio naredila mi je da odem u spavaču sobu i da na koljenima čekam da dodžu gospodaricini gosti.

– Bičeš pozvan… Da nisi mrdnuo, Hoču da tako čekaš, a kad čuješ zvonce da udžeš u dnevni boravak i lijepo se pokloniš i danas služiš. Želim da budeš jako ponizan i poslušan. Jel jasno?? – Da gospodarice, biče kako vi kažete.

I tako sam narednih pola sata-sat proveo čekajuči na koljenima. Čulo se auto ispred kuče. Nisam smio ustajati da vidim ko je. Još uvijek je to bilo iznenadženje za mene. Onda se čuo ženski glas kako se smije i pozdravlja sa gospodaricom. Čuli su se poljupci, a zatim još jedan ženski glas. Prvi mi je bio poznat. To je bila Gospodaricina rodžaka Mima. A drugi nisam znao.
Samo sam čuo razgovor gospodarice i njenih gošči. Čuo sam da pitaju za mene. Bio sam uzbudžen jer če sad još neko novi znati da sam rob i sluga svojoj suprugi Gospodarici i da ču morati služiti još jednu gospodžu koju nisam do tada.

Gospodarica je uzela zvonce i zazvonila, što je bio znak da udžem. Kad sam ušao, vidio sam da je sa Gospodaricinom rodžakom Mimom došla i jedna medicinska sestra koju sam poznavao, a i ona mene. Zvala se Viki, bila je starija, ali jako dobrog izgleda i uvijek maximalno dotjerana, sredžena i na štiklama. Iznenadila se kad je mene ugledala obučenog u kostim sluškinje, našminkanog sa čipkastim rajfom u kosi. Glasno su se nasmijale sve tri. Ja sam se poklonio i pitao da li ih mogu poslužiti. Obzirom da sam to rekao u muškom rodu, Mima me ispravila i rekla da sam ja curica i da se tako izjašnjavam, pa sam se izvinuo i popravio. – Moramo ti dati žensko ime reče Mima. Gospodarica samo klimnu potvrdno glavom … – Može se zvati Džordžina (Georgina) reče Viki… – Super… Složiše se odmah… I tako sam dobio novo ime.

Izvadili su svoje cigarete a ja sam ih zamolio da im pripalim. Dozvolile su mi, pa sam se zahvalio što imam čast da služim dame poput njih. Onda sam skuvao kafu i lijepo ih poslužio. Naredile su mi da kleknem i da čekam sljedeče naredženje. Gospodarica se hvalila kako sam poslušna curica, što me je izludživalo. Govorila je da mi je penis zaključan u chastity cage več sedmicama i da sam u kazni, da se treba poigrati sa mnom, jer sam napaljen i da bi ja uradio sve da me jebu, jer sam kujica.

-Haha, riješičemo to lako reče Mima… – Mogli bi je još malo izluditi pa če misliti samo na sex… reče Viki. Postoji „medicinsko sredstvo“ koje budi uzbudženje, a ona ovakva napaljena kad bi to dobila pukla bi od želje za sexom. – Možeš li nam nabaviti to „sredstvo“ pa da isprobamo na mojoj curici? – Hahaha, mogu, za Džordžinu čemo to uraditi, reče Viki… Uzela je telefon u jednu ruku, cigaretu u drugu, prebacila nogu preko noge i nazvala nekog. Čuo se ženski glas sa druge strane slušalice. Viki joj je tražila „sredstvo“ koje su one zvale šifrirano, pa nisam znao tačno šta. Uglavnom zvala je kolegicu, mladžu medicinsku sestru koja je bila šefica i koja je rekla da može dati ono što traže.Viki joj je objasnila gdje treba donijeti „medicinsko sredstvo“.

-Čuj, ispred kuče če te sačekati jedna fina curica, lijepo obučena i dotjerana, sa rajfom u kosi. Dodži i ti sa njom u kuču.

Ja sam pretrnuo, još ču morati iziči ispred kuče da nekog čekam. Dosta što ne znam ko če doči, još se moram ponižavati. Ali gospodarica je naredila da izidžem i da sačekam kako je Viki opisala. Čekao sam desetak minuta i pojavilo se auto ispred kuče. Izišla je šefica Aldi koju sam poznavao. Bilo me je sram a pogotovo kad je prišla i pitala kako se ja zovem. – Džordžina rekao sam. Samo se nasmijala i prošla pored mene. Ušla je u kuču a ja za njom. Gospodarica mi naredi da odem u sobu. One su razgovarale i onda me gospodarica poziva da udžem. Sve četiri su sjedile i držale cigarete. To je značilo da moram da im pripalim. Kad sam pripalio svima naredila su mi da kleknem. – Obzirom da nemamo dovoljno pepeljara, korističemo jednu – tebe… Reče Mima, hahahaha smijale su se glasno i jebuzovno. Bio sam več napaljen od situacije u kojoj se nalazim.

Onda je Aldi izvadila špricu i naredile su mi da kleknem na sve četiri. Digle su mi haljinicu i Aldi mi je zabila injekciju u guzu. – E tako, sad če početi djelovati… I zaista, nije prošlo malo osjetio sam žmarce i počeo sam nekako da trnem. Onda sam odjednom počeo da gorim. Na kraju, toliko uzbudženja nisam osjetio u svom životu. One su sjedile i pušile cigarete, a mene su koristile kao pepeljaru. Nisam se uopšte bunio. Bio sam u transu. Gospodarica je opasala svoj dildo i sjela ispred mene. Želio sam ga odmah. Ali nisu mi dale. Htjele su da molim i da izludim još više. Molio sam i preklinjao, pa su me pomalo cimale dok mi ga nisu nabile u usta. Počeo sam halapljivo da ga gutam.

Taj dan je bio prava redaljka na mojoj guzi. Izjebale su me a ja nisam svršio. Pa sam i dalje bio napaljen što je gospodarica iskoristila i narednih dana. Za taj dan sam dobio šibanje i razvaljivanje usta i guze. Na kraju sam se morao zahvaliti i zamoliti da me češče koriste za zabavu.

Hvala gospodarice što postojite i što sam Vaše vlasništvo 💝💋💞

Pretplati se
Obavesti o
guest

4 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
miro

Odlicna prica jedva cekam nastavak

Curica

Kao i obično, ovo je priča o tome kako je biti rob i ponizni sluga svojoj supruzi Gospodarici.
Gospodarica uživa da pokazuje svojim kolegicama i prijateljicama kako je dominantna i kako je moram slušati i izvršavati njena naređenja.
Uvijek se hvali pred gostima kako sam njen vjerni sluga i ponizni rob. Obavezno je moram persirati i oslovljavati sa „uzvišena gospodarice“. Gostima se takođe moram obraćati sa „vi“.
Prije nekoliko dana u goste nam je došla gospodaricina prijateljica, inače vlasnica jednog butika u gradu. Prije nje je več stigla gospodaricina rodžaka, tako da sam već bio u službi. Bio sam obučen u kostim sexy sluškinje sa čipkanim rajfom u kosi, ogrlicom oko vrata i nalakiranim noktima. Stajao sam sa strane i čekao naredbe. Kad je ušla gospodaricina kolegica prvo se ironičnom nasmijala, komentarišući moj izgled.
-Šta je ovo draga? Maskenbal? Hahahaha…
-Ovo je moja poslušna pičkica… Hahahaha
Ja sam se poklonio i pozdravio Gospodaricinu prijateljicu… – Uzvišena gospodarice i drage gošče, kako vas mogu poslužiti?
-Hahahaha, jadničak… baš je sladak…
-Napravi kafu, posluži nam piće dok kafa ne bude gotova… Pa čemo se malo igrati… Hahaha
-Da gospodarice, kako Vi kažete…
Prvo sam nasuo po čašu vina, a onda sam napravio kafu i sve lijepo poslužio na tacni. Odmakeo sam se od stola i poklonio. Stao sam sa strane ukoliko gospodarica i njene gošće nešto zatrebaju.
-Curice, nisi nam donio pepeljare!
– Odmah, gospodarice! Požurio sam da se gospodarica i njene gošće ne naljute. Donio sam dvije pepeljare i stavio na sto. Gospodaricina rodžaka nije bila zadovoljna, pa mi je naredila da kleknem ispred nje na koljena. Zapalila je cigaretu i dimila je direktno meni u lice. A zatim mi je naredila da otvorim usta i otresala mi je pepeo u usta. Morao sam bez pogovora da gutam i da se zahvalim. Onda je gospodarica naredila da donesem vazelin i umjetni dildo. Stavio sam umjetni i vazelin na tacnu i sve lijepo donio pred gospodaricu. Kleknuo sam na koljena i pružio tacnu. – Ostavi tu(pokazala je prstom) i namjesti se na sve četiri!
Zauzeo sam položaj ispred njih i čekao sljedeče naređenje.Gospodarica je opasala umjetni, stala ispred mene i naredila da joj lickam umjetni. Pomalo sam ga dohvaćao jezikom i na trenutke ga malo jače gricnuo. Dobio sam dva šamara kao opomenu. Onda mi ga je ugurnula duboko u grlo, da sam se zagrcnuo. Lizao sam i pušio umjetni dok ga nisam dobro navlažio, da je sve pljuvačka curila niz bradu. Onda je stavila medicinske rukavice i uzela vazelin. Namazala mi guzu i svoj umjetni. Prislonila ga je na moj š…k i naredila da molim!
-Molim vas gospodarice, preklinjem vas gospodarice, molim vas da mi stavite vaš divni umjetni u guzu!!! Ponizno sam molio, jer sam htio da gospodarica bude zadovoljna, a bio sam i uzbuđen i napaljen. Smijale su se jebuzovno mojoj poniznosti. Kad me je dovoljno izjebala onda je uzela šibu i išibala me po goloj guzi. Zatim me gospodaricina rodžaka uzela za bradu i podigla mi glavu. Onda me je išamarala, da su mi sve prsti ostali oslikani na obrazima. Sve je to posmatrala Gospodaricina prijateljica i smješkala se jebuzovno i podrugljivo. Govorila je da sam pičkica i da nisam ni „M“ od muškarca. Onda mi je gospodarica ponovo zabila umjetni u guzu i naredila da uzmem stolicu, a zatim su njih tri naređivale da sjednem, odnosno ustanem. Kad bi mi jedna naredila da sjednem, umjetni bi mi se zabio u guzu, onda bi druga odmah rekla da ustanem i sve tako, a ako pogriješim onda bi me šibale i šamarale. Kad su se izigrale sa mnom, sjele su i udobno se smjestile. Gospodarica mi je naredila da joj pripalim cigaretu, a onda su to zatražile i Gospodaricina rodžaka i prijateljica. Opet mi je gospodarica naredila da kleknem, a njena rodžaka mi je naredila da otvorim usta, da joj služim kao pepeljara. Bez pogovora sam sve gutao.
Gospodaricina kolegica je komentarisala kako joj treba jedan ovakav sluga, a gospodarica se odmah nadovezala kako če me rado iznajmiti i posuditi.
– Stvarno češ mi ga posuditi? – Da mila, zašto da ne… On je moje vlasništvo i mogu sa njim raditi šta hoču.
Onda mi je gospodarica naredila da 100 puta napišem „Ja sam Gospodaricin rob“. Tako da sam sjeo pred njima za sto i pisao dok su one razgovarale. Kad sam završio uzele su da pregledaju. Gospodarica je dala papir svojoj rodžaki a ona je odmah rekla da sam pogriješio jer se „Gospodarica“ piše velikim slovom. Odmah je papir poderala na komadiće i naredila mi da ponovo pišem. Morao sam ponovo napisati šta su mi naredile.
Kad sam i to završio, onda su opet počele sa rasturanjem moje guze. Prvo su naredile da molim i preklinjem a onda su počele sa šamaranjem. Slikale su me dok sam bio na koljenima i dok su me šamarale. Onda su rekle da če to poslati mami da vidi svog sinčiča, iako je več upoznata sa mojim statusom. Počeo sam moliti i preklinjati, još sam više dobio batina pa sam se rasplakao. Tek onda je nastala tortura.
-Pičkice, ti plačeš? Pitala je gospodarica.
-Suze ti neče pomoči, samo si me još više naljutio, reče gospodaricina rodžaka.
Naredile su mi da ljubim štikle Gospodaricinoj kolegici dok me one šibaju i bičuju. Bez pogovora sam sve radio samo da im udovoljim i da ih ne naljutim još više.
I Gospodaricinoj kolegici se to sve sviđalo i uživala je u mom poniženju… Rekla je da če me u svom butiku zaposliti da čistim i da slažem garderobu, što je izazvalo smijeh kod gospodarice i njene rodžake. Ubrzo je gospodaricina kolegica krenula kuči pa sam je ispratio. Naravno, na koljenima sam joj ljubio štikle na izlazu uz zahvalnost što sam imao čast da je služim. Vratio sam se pred gospodaricu i njenu rodžaku. Sjedile su i pušile cigarete, a ja sam stajao pred njima oborenog pogleda u pod. – Na koljena! Reče gospodarica. Brzo sam kleknuo i zauzeo položaj. Naredile su mi da im pridžem, što sam puzajući i učinio. Dimile su mi neprestano u lice, čas jedna, čas druga. Bilo im je simpatično i podrugljivo su mi se smijale. Onda su naredile da molim za još… – Gospodarice, molim vas da još više budem ponižen i iskorišten u vašoj službi, da me kaznite za svaku i najmanju grešku, da pokažete svoju moč i da svi znaju da sam vaš ponizni rob i sluga. – Ne brini, sa zadovoljstvom čemo pokazati svakom da si prava pičkica i da služiš samo da bi bio rob!!! Reče gospodaricina rodžaka. Hahahaha…
– Sad češ da obrišeš prašinu, a onda češ da ispeglaš sav moj veš, jel jasno?? – Da gospodarice, biče kako vi kažete… I tako je nastavilo moje služenje Gospodarici i njenim hirovima…
Gospodarice, Hvala Vam što postojite i što sam Vaš ponizni rob i sluga 💜❤️💗💋😘

Baderka

Jesi opet ljuštio krlmpir i slične seksi stvari? Hajde iseckaj luk i operi zelenu salatu da vidiš tek taj užitak! Dići će ti se taj kurčić odmah! Daj oladi bre stvarno si ubica mozga. Ljudi napišu super priče iz te oblasti, ali ti si zaista operisan od toga. A priča to žena koja svd voli i sve razume. Veruj mi!

Curica

Pa dobro, vama se ne sviđa, ok… Evo prestaću, hvala na iskrenom odgovoru i vašem mišljenju… Lijep pozdrav 😘

4
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x