subota , 16. oktobra 2021.
Početna / Erotske priče / Ponizni mužić sa četiri gošće

Ponizni mužić sa četiri gošće

Subota jutro. Probudio sam se kao i uvijek prije gospodarice. Napravio joj kafu i poslužio je u krevetu, da je miris kafe probudi. Protezala se mazno i rekla mi da poslužavnik spustim u dnevni boravak. Odmah je ustala, obukla svoj ogrtača i otišla u kupatilo.

Vratila se i sjela na trosjed da pije svoju kafu. Voljela je da prvu jutarnju kafu pije u tišini i da je ne ometam, pa sam se ja vrtio po kući, skupljao prljavi veš da uključim mašinu. Kad sam to sve obavio, pozvala me gospodarica. – Dušo, slušaj me! Spremićeš doručak, pa kad jedemo obući ćeš djecu kod mame, imam goste danas. Hoču da kuču uradiš generalno, da sve blista, jel jasno?? – Da gospodarice, biče kako vi kažete… I tako sam spremio doručak, pa kad smo jeli, rasklonio sto i očistio, a onda spremio djecu i dovezao kod punice. Odmah sam se vratio kuči, a gospodarica se več počela spremati. Obukla je haljinu do koljena i štikle u istoj boji. Našminkala se jače nego obično, ističuči oči, usta i jagodice. Stavila je svoje naočale koje su još više naglašavale njen sexipil. Sjela je u fotelju i uzela svoje duge cigarete. Odmah sam dotrčao da joj pripalim. Izgledala je božanstveno.

-Da vidimo sad tebe pičkice. Kako češ se ti srediti?

Ja sam samo slegao ramenima i oborio pogled. – Hajde, svoj kostim sluškinje i sve što ide sa tim…

Iz ormara sam izvadio kostim sexy sluškinje koji nosim kad god gospodarica naredi, odgovarajuče čarape, haltere, ogrlicu i počeo sa presvlačenjem. Kad sam se presvukao, gospodarica mi naredi da kleknem na koljena. Podigla mi je glavu i zadimila mi direktno u lice. Smješkala se i uživala je u svojoj moči. – Donesi šminku da i tebe malo sredimo… Hahahaha
Bez pogovora sam donio šta je tražila.

Uzela je umjetne trepavice i zalijepila mi ih je. Lajnerom je izvukla linije uz trepavice. Stavila puder a onda rumenilo na obraze. Olovkom iscrtala linije oko usta i stavila karmin. Na kraju mi je nalakirala nokte crvenim lakom. Dala mi je ogledalo da se ogledam. Izgledao sam kao iz porno filmova. Jebuzovno se smješkala, a ja sam več bio napaljen i uzbudžen od same situacije u kojoj se nalazim. Uzela je telefon i uslikala me nekoliko puta dok sam klečao na koljenima pred njom. Vidio sam da se dopisivala s nekim i da je sliku poslala na viber (čuo se zvuk obavijesti) a ona se samo zadovoljno smješkala. Onda mi je gospodarica naredila da usisam, obrišem prašinu, oribam kupatilo i raširim oprani veš. Kad sam sve završio naredila mi je da odem u spavaču sobu i da na koljenima čekam da dodžu gospodaricini gosti.

– Bičeš pozvan… Da nisi mrdnuo, Hoču da tako čekaš, a kad čuješ zvonce da udžeš u dnevni boravak i lijepo se pokloniš i danas služiš. Želim da budeš jako ponizan i poslušan. Jel jasno?? – Da gospodarice, biče kako vi kažete.

I tako sam narednih pola sata-sat proveo čekajuči na koljenima. Čulo se auto ispred kuče. Nisam smio ustajati da vidim ko je. Još uvijek je to bilo iznenadženje za mene. Onda se čuo ženski glas kako se smije i pozdravlja sa gospodaricom. Čuli su se poljupci, a zatim još jedan ženski glas. Prvi mi je bio poznat. To je bila Gospodaricina rodžaka Mima. A drugi nisam znao.
Samo sam čuo razgovor gospodarice i njenih gošči. Čuo sam da pitaju za mene. Bio sam uzbudžen jer če sad još neko novi znati da sam rob i sluga svojoj suprugi Gospodarici i da ču morati služiti još jednu gospodžu koju nisam do tada.

Gospodarica je uzela zvonce i zazvonila, što je bio znak da udžem. Kad sam ušao, vidio sam da je sa Gospodaricinom rodžakom Mimom došla i jedna medicinska sestra koju sam poznavao, a i ona mene. Zvala se Viki, bila je starija, ali jako dobrog izgleda i uvijek maximalno dotjerana, sredžena i na štiklama. Iznenadila se kad je mene ugledala obučenog u kostim sluškinje, našminkanog sa čipkastim rajfom u kosi. Glasno su se nasmijale sve tri. Ja sam se poklonio i pitao da li ih mogu poslužiti. Obzirom da sam to rekao u muškom rodu, Mima me ispravila i rekla da sam ja curica i da se tako izjašnjavam, pa sam se izvinuo i popravio. – Moramo ti dati žensko ime reče Mima. Gospodarica samo klimnu potvrdno glavom … – Može se zvati Džordžina (Georgina) reče Viki… – Super… Složiše se odmah… I tako sam dobio novo ime.

Izvadili su svoje cigarete a ja sam ih zamolio da im pripalim. Dozvolile su mi, pa sam se zahvalio što imam čast da služim dame poput njih. Onda sam skuvao kafu i lijepo ih poslužio. Naredile su mi da kleknem i da čekam sljedeče naredženje. Gospodarica se hvalila kako sam poslušna curica, što me je izludživalo. Govorila je da mi je penis zaključan u chastity cage več sedmicama i da sam u kazni, da se treba poigrati sa mnom, jer sam napaljen i da bi ja uradio sve da me jebu, jer sam kujica.

-Haha, riješičemo to lako reče Mima… – Mogli bi je još malo izluditi pa če misliti samo na sex… reče Viki. Postoji „medicinsko sredstvo“ koje budi uzbudženje, a ona ovakva napaljena kad bi to dobila pukla bi od želje za sexom. – Možeš li nam nabaviti to „sredstvo“ pa da isprobamo na mojoj curici? – Hahaha, mogu, za Džordžinu čemo to uraditi, reče Viki… Uzela je telefon u jednu ruku, cigaretu u drugu, prebacila nogu preko noge i nazvala nekog. Čuo se ženski glas sa druge strane slušalice. Viki joj je tražila „sredstvo“ koje su one zvale šifrirano, pa nisam znao tačno šta. Uglavnom zvala je kolegicu, mladžu medicinsku sestru koja je bila šefica i koja je rekla da može dati ono što traže.Viki joj je objasnila gdje treba donijeti „medicinsko sredstvo“.

-Čuj, ispred kuče če te sačekati jedna fina curica, lijepo obučena i dotjerana, sa rajfom u kosi. Dodži i ti sa njom u kuču.

Ja sam pretrnuo, još ču morati iziči ispred kuče da nekog čekam. Dosta što ne znam ko če doči, još se moram ponižavati. Ali gospodarica je naredila da izidžem i da sačekam kako je Viki opisala. Čekao sam desetak minuta i pojavilo se auto ispred kuče. Izišla je šefica Aldi koju sam poznavao. Bilo me je sram a pogotovo kad je prišla i pitala kako se ja zovem. – Džordžina rekao sam. Samo se nasmijala i prošla pored mene. Ušla je u kuču a ja za njom. Gospodarica mi naredi da odem u sobu. One su razgovarale i onda me gospodarica poziva da udžem. Sve četiri su sjedile i držale cigarete. To je značilo da moram da im pripalim. Kad sam pripalio svima naredila su mi da kleknem. – Obzirom da nemamo dovoljno pepeljara, korističemo jednu – tebe… Reče Mima, hahahaha smijale su se glasno i jebuzovno. Bio sam več napaljen od situacije u kojoj se nalazim.

Onda je Aldi izvadila špricu i naredile su mi da kleknem na sve četiri. Digle su mi haljinicu i Aldi mi je zabila injekciju u guzu. – E tako, sad če početi djelovati… I zaista, nije prošlo malo osjetio sam žmarce i počeo sam nekako da trnem. Onda sam odjednom počeo da gorim. Na kraju, toliko uzbudženja nisam osjetio u svom životu. One su sjedile i pušile cigarete, a mene su koristile kao pepeljaru. Nisam se uopšte bunio. Bio sam u transu. Gospodarica je opasala svoj dildo i sjela ispred mene. Želio sam ga odmah. Ali nisu mi dale. Htjele su da molim i da izludim još više. Molio sam i preklinjao, pa su me pomalo cimale dok mi ga nisu nabile u usta. Počeo sam halapljivo da ga gutam.

Taj dan je bio prava redaljka na mojoj guzi. Izjebale su me a ja nisam svršio. Pa sam i dalje bio napaljen što je gospodarica iskoristila i narednih dana. Za taj dan sam dobio šibanje i razvaljivanje usta i guze. Na kraju sam se morao zahvaliti i zamoliti da me češče koriste za zabavu.

Hvala gospodarice što postojite i što sam Vaše vlasništvo 💝💋💞

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x