utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Poseta Vojniku

Poseta Vojniku

Moj dečko je bio u vojsci č;itava tri meseca kad sam prvi put  krenula  da ga posetim,normalno vozo me Mikica, napolju je  bilo još uek toplo spominjem ovo namerno, jer kad smo prolazili blizu Kragujevca Mikica me uoita  dali  ćemo da svratimo odgovorila sam mutako  štosam  gapreko pantalona stegla za kurac koji se ocrtavao na letnjim pantalonama.

Očigledno da  je i on imao snažnu  asocijaciju na dogadjaj od predva meseca. Taj događaj  je uneo velike promene u moj  život. Posledice  noći koje smo proveli on, njegova žena i ja su dlekosežne i vrlo bitne. Od te noći ne samo da smo se intezivno družili nas troje , nego posle  jednog otkrićaslučajnog, druškajući se  jedno jutro sam spavala kod Mikice u njegovom ateljeu, posle burne noći, jutro oni su otišli na posao.

Probudila sam se i  ne oblašeći  jer mi se nikud nije išlo, krenula sam potpuno spontano  da preturam po  interesantnim stvarima kojih je  atelje bio prepun. Ustvari palo mi je napamet da bih mogla da naiđem na njihove slike , kojih  je bilasam sigurna a i oni mi natukli bilo koliko hoćeš.da  i to ne samo njihovih , bilo je tu tuđta i tma slika mog dragog, i Mikicine devojke ,Oni samii, njih troje, i po svom pedji videla sam da to nije od juče ima tu bogami uloženih godina.

Bilo mi je  samo krqatko ,loše, proradilA  LJUBOMORA saberem  dva i dva i mogu da vam kažem da mi je n kraju posle  zaista dugotrajnog i temeljnog razglrdanja pa i  masturbacije, samo žao što ih  ranije nisam našla i  zašto mi nisu rekli . Ako sam  ja istinski sprovela Peđinu  ideju da me dok je on u vojsci jebe Mikica , i ma koliko mi je u prvom trenutku to ličilo na glupost, iskoristim prvu priliku i jq  budem inicijator, paonda užitak sa njim i njegovomženom.

Zaista bi bila licemer  da to sad postavi bilo kakvo moralno ili bilo koje pitanje.Dok su mi te misli bile u glavi pružih ruku i ponovo uhvatih mikicu za još uvek podignut kurac,nisam mnogo petljala izleteo je gotovo sam ,neko vreme sam mu drkala dok sam se oslobađala svojih gaćica. neko vreme sam zadovoljavala sebe i njega  a onda pređoh na pušenje, uzeh ga usta nežno oblizujući glavić, pritom nijednog trenutka nisam zaboravila svoje međunožje koje  je obilno vlažilo, ka sam  ga olizala , jako volim oralni sex, lagano ga obuhvatih sa obe usne i  navukoh ga duboko u grlo , htelasam da imam utisak da me jebe u usta.

Nisam niprimetila kad jestao na parking nastavila sam da mu pušim kuracdok me nije uhvatio za guzu i lagasno povukao k sebi. Opkoračola sam ga lagano se navukla na njegov kurac, lako sam ga primila, bila sam vlažna iušao je lagano. sa obe ruke sam sa naslonila na šal tablu , posakakujući na kurcu dok mi je mikica gnječio obe sise. Svršili  smo istovremeno, nism obraćali pažnju na vozača parkiranog kamiona koji je na par metara od nas, očigledno je drkao. Stvarno je bilo uzbudljivo.bez trunke griže savesti malo se uredismo i produžimo put.

Inače cela promena je nastupila potpuno iznenađenje,preko noći od devojčice pretvorila sam se u razbludnu kučku ,uživala sam u toj promeni, tačno sam znala kako ću živeti i to mi se jako dopalo.Nismo hteli da obavestimo Peđu hteli smo kad budemo u pprillici da ga iznenadimo.Došli smo uOtišli u sobu,ostavili stvari , sobu  smo uzeli jednu sa tri ležaja na dve  noći,raspreemili i pošli po Peđu..Pokupili smo ga bez velikih  formalnosti i otičli u hotel, on se presvukao i pošto je mikica  nestao, Peđa i ja smodok smo se tuširali ponovo postali bliski kao nekad. barijera koja je bila vidlojiva u tel razgovorima, je kao  rukom odneta.Dok smose tuširali krenula sam da ga ljubi , stavila njegov kurac usta, svršio je istog momenta.Dok smo ležali na krevetu j asam ga mazuckala.

On me upta, da li sam se kresnula  sa nekim, jesam , odgovorila sam sa Mikicomn , nastavio je  da pita ,ja sa krenula maazno da izbegavam odgovor , primetila sam da počinje da se uzbuđuje na priču  na tu temu. Kad sam mu rekla da je  to bilo jednojm i da jeto bio Mikica već je bio potpunoukrućen. Upitaokako je tobilo , ja sam mu rekla božanstveno , ali ne kao sa tobom, ne nisam ga lagala, on je bio i ostao  namber 1. Bio je jako  napaljen raširi mi noge  i bukavalno nabio do jaja. To je bio sex, jebali smo se  kao nenormalni , željno i sa užitkom.  Uskoro je došao  Mikica malo smo se odmorili,uredili  i izašli na večeru. Sedeli smo u  jednom boljem restoranu  večerali i zezal ise, sve je bilo super. Popili smo slušali muziku, već me je uhvatilo piće  sedela sam između njh dvojice i obojicu osećala kao muškarce.

Znala msam kako će to večeras izgledati, pred očima su mi scene koje predstoje i bila sam nenormalno napaljena. au neko doba   već podobro spremna  za parenje. Peđa mi8 je ljubio uvo  i šapatom mi reče rasturiću te većeras, obojica , hoću vas obadvojicu , malo se iznenadjeno trgao , aonda rekao ,ako  želiš.. Želim da me večeras razbijete od kurčeva… Ušli smo u krevet peđa i ja mazeći se i ljubeći neprestano, on je spomenuo  Mikicu ja sam mu rekla rela baš me briga  za njega.

Pošeli smo modmah da se jebemo, zaista smo se uželeeli, Nabacila sam  noge na njegova ramena i nabijala se iz sve snage nanjegov kurac. Posle prvog orgazma koji je došao u roku od pet minuta, videh Mikicu kako stoji na vratima i drka . Rekoh mu  dođi da me jebete zajedno, znala sam da  to na obojicu deluje kao afrodizijak zgrabila sam g a  sa obe ruke i strpala usta, Peđa je prišao otpozadii nabijao me kao da me zakiva kum mi  je nabijao  do krajnika. Uspela sam pre nego  što smo svo troje krenuli da vrištimo i svršavamo povučem mikicu  dole  i da se nasadim nanjegov kurac.

Da pre toga Peđa kao da je  ynao šta hoću izvadi  ga i bukvalno mi ga sjuri u malu rupicu. Previše sam bila uzbudjena da bi reagovala na trenutan bol, koji  kao  da je bio deo užitka  bol koji s epre6voro u još veći užitak. SAd su me obojica razvlačili i jebali  kao nenormalni . Videlo se da  su uigran tandem, kako i nebi bilika d jebu onu lepu kučku godinama. Bože  šta sam ja propustila. bogami sestra će to nadoknaditi. To šta sam im radila tih dva  dana i noći  ja sigurno neću zaboraviti  a i oni  neće sigurno.

To nije više bio sex to senajpre zove razbijanje, u jednom trenutku sam bila potpuno van sebe, višenije bilo bitno ko me jebe ko je umeni kome pušim , čudi me sasmo kako oni nisuprešli jedan na drugog. Evo ovog trenutkia m pade napamet da bi mogli d aodemo da se kupamo u bazenu, hotels inače reklamirao ,kao hotel gde je prezent noćno kupanje, peđa reče kako nema gaće za kupanje, ispade da ih nema ni kum. nema veze insistirala sam , videđemo, ako na bazenu nema nikog, lako će mo.A videli ste da hotel nije ni do ploa pun. Ko je lud  da se po noći kupa,osim nas.

Otišli smo do bazena, u SPA centru i u sauni nije bilo nikog, Bazen je bio diskretno osvetljen.Samo na dva  ugla je  bilo nekog diskretnog svetla. Na bazenu  nije bilo nikog.  Skinula sam    bade manti , a ond sa samo  sekundom zadrške i kupsaći kostim. Ova dvojica  su  zinula akao da me prvi put vide. Lagano smo ušli u bazen , na jednom od  svetlenih  uglova, bila sam ponosna na svoj izgled a pogotovo što m su ova dvojica tako reagovala Malo  smo se brčkali tu  blizu stepenika, a onda je Peđa  zaplivao premasuprotnom uglu ,gde je bio gotovo potpuni mrak, stigls sam ga na pola i zajahala.

Okrenuo se ka meni i počeo da me ljubi . Kurac muje bio podignut  Uhvatila sam ga nežno i protrljala par puta prijala mi je njegova uzbudjenost, pitao me šqpatom  kako mi sve ovo prija, ludo i fantastično. Obgrlila sam ga nogama i lagano se navukla na njegov kurac. Bilo je fantazija , pogotovu kad otpozadi osetih kuma koji se nalepio  držeći me  za grudi lagano ih trljao iprilepivši se  za mene, njegov kurac se gurao među moje guzeve  uzaludno pokušavajuši , nemoguće.

Užitak je bio nasvim stranama  mlo sam s eljubila sa peđom malo sa kumom, tom prilikom sam morala  da se nemoguće izvijam i pri tome da  desom rukom  drkam i pstiskam njegov kurac koji je na svaki moj stisak reagovao kaokonjše koje poskoči. Plašila sam s e dane vrisnem od užitka, već smo billi na sredini bazena, nije bili dna,ova dvojiga su me jebali i plivali, u trenutku mog  i Peđinog orgazma on ga izvuče i čini mi se nije ni uspeo da ga  izvadi kum jeveč uglavio svog, to je bilopreviše, počela  sam da svršavam kao mitraljez. Peđin potpuno tačan izraz za stanje u koje sam upala.Zagrlila sam Pedju i opustila se Mikica nije prestajao, samo je usporio, i prilaagodio se meni, znači lagano pumpanjanje do sledeće eksplozije.

Tada , otvorih oči bili smo blizu mračnog dela  bazena, na metar dva, ne više konture, više nego konture, dvoje, rade isto što i mi.Jebu se, gledaju u nas i smeškaju se, kako ih nismo videli, pa ova dvojica ih i sad ne vide. Lepo gledaju u nas, ona se  drži za ivicu bazene a on je derži za kuove i nabija.Čudim se ovoj dvojici, ne reaguju, prilazimo na dva metra i hvatamo se svo troje, za ivicu. Oni šokirani , Mikica prestaje, našta ja reagujem nabivši se još na njega. Momak reagova gotovo istovetno sa njom.

U glas ona reče ćao, a on ćao ja sam vojnik ona mi je devojka, poseta.pedja automatski odreagova , i ja sam vojnik.Tog trenutka prasnusmo svo petoro u smeh, smeh je trajao i bio je takvog inteziteta da je razbio ćaroliju. pošeli smo da se prestavljamo to izazva ponovo smeh ali i maliu  neugodu, koju prekinuh okrećući se ka Pedji koga ponovo počeh ljubiti, Peđa je nešto htreo da kaže svom  kolegi  vojaku, ali ga snažno stegnuh nogama a Sneža , tako se zvala moja koleginica ( jebačica i devojka vojnika) Povuče Vojnika Bobana pod vodu, okrenuh  sa ka kumu Mikici u momentiu ka d jetesno tarući s eo njega neminovno izronila Snežaprebacujući ruku preko njegovog  rramena, kao da ga  zna dve godine  a ne dve sekunde pokaza svoju lepu sisu.

Ništa nisam uspela da prokomentarišem jer me obuzeneka jeza koja mi siđe niz kičmu ka kurcu neverovatnih dimenzija koji se priljubi uz mojju guzu. Čovek je  najbezobraznije ušao u peterac bez pitanja. Pogledah u Pedju, ovaj  mi  se  nasmeja  grleno, znala sam da je uzbudjen upita me samo , smeš li dalje. Nisam  bila svesna kojom brzinom se sve odvija, držala sam  pastuva  za alatku , od 25 sm i neverovartne debljine, i polako nadrkavala dok se on prilepio uz mene. Osetim Pedjinu ruku kako uzima vojnikov kurac i stavlja  ga na ulaz u moju picu.

Ne trebam vam reći da sam već bila okrenuta prema njemu i zadovoljno konstatovala da mu poljubac ima dobar ukus. Nabijao me je lagano, uz Peđinu pomoć mic po mic, to nikad nisam doživela znači  da od prvog  dodira  pa prko glavića, moja inače  dobro trenirana pička je poludela. Peđa je ukapirao da nema tu šta da traži, i okrenuo se Snežani, koju je kum već natakao na  kurac,Znam da  bi neko rekao  štas posle kapitalaca tu tražiš , ali  pravi znaju da to nije baš tako , a moji muškarci su pravi.

Mada  tad o njima nisam ni razmišljala dok sam ludovala na kapitalcu, uspevši da ga celog primim u sebe. Završna scena njh trojica sede na ivici bazena  dok im nas dve pušimo kurčeve. Tačnije  bavila sam se kapitalcem, prepustivši  njoj da se bavi dvojkom .Ne čini vam se  kad kažete 25 cm da je to nešto. To je čudo i to znaju samo ini koji su probali. Boban i Pedja su progovorili , ko gde  služi , saznali smo da suiz novog sada. o ondas sam ih ja prekinulaunevšisvo umeće i maštu da zadovoljim to čudovište, cedila sam ga grizla i milovala testise , lizala glavić , i našla ga, nije mogao da podnese da  mu jezikom širim rupicu na kapitalcu.

Prvo je začutao  a onda je iz njega pokuljalo. Sedimo za ručkom  sa novim prijateljima, tu nsam kažu da su od prvog trenutka  kad su na sugledali  znali sa kim  imaju posla, zato kad  su nas videli  gole na bazenu, definitivno nisu imali sumnje , kad m su rešili da nas pojebu . Svingeri su već  pet godina i počeli su sa nekim NBeograđanima na Adi Bojani. Prvo smo odvezli Bobana, Snežanu smo ubedili da je vozimo kući bez obzira  što ima kartu…. Peđa mi je na rastanku poljubivši me rekao  hvala ti  za viojnički vikend … nezaborava.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x