utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Postala sam kurva

Postala sam kurva

Muško sam gledajući porniće potom i gej porno javila mise želja da probam sa muškarcem. Otvorio sam nalog na Fejzbuku i počo dse dopisujem, stupim u kontakt sa jednim tipom iz Bosne koi je radio sezonski u Budvu reče daje aktivan i ako želim dame jebe i damu pušim damuse javim za dogovor.

Posle razmišljanja i moje želje javim mu dase nađemo sjutri dan i daću doći mojim kolima u Budvu. Sjutri dan sreli smo se na dogovoreno mjesto . nije baš nekog izgleda ali mi nije smetalo. reko je da ima skrovito mjesto i pošli smo tamo. Imosam šatorsko krilo tomu rekoh kaže super vani ćemo polako iza toga žbunja ćemo stvarno mjesto je bilo skrovito parkiram kola otvaram gepek i vadim šator i prostirem ga govori mi dase skinem go i da kleknem na koljena-skida se i on i prilazi mi sa polu dignutim kurcem govori ajde kurvo puši .

Počo sam daga ližem polako ga gutajući štomise sve više sviđalo ulazio je sve dublje u grlo štome izluđivalo. Dosta kurvo saću datiga nabijem u guzu da vidiš kako jebe Bosanac klekni na laktove i izbaci guzu što sam i uradio. Poso je iza mene šamarajući me po guzi došavši iza mene počo je dami tiska prst u guzu pa još jedan vadi prste osjećam glavić kurca na otvoru vatame za kukove glavić muje na otvoru naglim potezom stjero migaje do kraja, bol i grčenje anusa me šokiralo miruje u mene popušta bol, kurvo govori sada ćeš da budeš jebana i polako ali ne u potpunosti ga vadi i ponovo nabija to radi više uzastopice, prestaje boli nelagoda počinjem d uživam, ubrzava i sve žešće ga nabija šamarajući me po guzi posle nekoga vremena govori kurvo saću date oplodim i osjećam toplinu njegove sperme duboko u mene.

Posle ovoga moga prvog seksa počeo sam dase dopisujem bilo je i mladih i starih svi su 90posto bili pasivni počo sam da jebem dami puše štomise sviđalo sve više i više i samo sam o tome razmišljao po nekom od njih sam pušio kituć-JednaTranša na profilu izazovne slike misleći daje žensko sa kurcem stupim u kontakt sa njom kažemi da naplaćuje i da ima smeštaj posle dužeg cenkanja pristane za 15e, kaže daje jebem dami puši i da mogu ja njoj da pušim-Pošto mije opisala đe živi tose nalazilo van grada 17km.

Došo sam po dogovoru Sačekala me na terasu u ženskom visoka oko 70kg odmah je počela dame fata z kitu vodeći me u kuću skidam gornji dio odjeće ona u među vremenu raskopčava mi farmerice vukući ih sa boksericama prema dolje, Oslobodeći se odjeće gura me na krevet da legnem na leđa uzima mi kitu i počinje da obrađuje to je savršenstvo kako radi gutaga cijelog i ako nije mali od19cm. posle duže obrade kurca ustaje i opkoračuje me nabijajući se na moj ukrućen kurac koji lako ulazi počelo je pravo nabijanje i miješanje što bijoj zavidjele prave kurve-sveje radila usklađeno osjetivši daću da svršim prekidala posle kraće pauze ponovo pušila namjestivši se da i ja njoj pušim stalno joj dignuta kurca.

Ustanovio sam da nije ženska počeli smo dase družimo nije tražila da više plaćam, Svakim danom sveme više i više privlačila ženska odjeća tako sam nabavio više kompleta od perika i svega ostalog, Sada sam postala kurva počela sam d tražim jebače volim kadase ređaju na mene kadasu dva u guzu daim pušim i gutam spermu postala sam kučka naučila sam sve od moje kurve mislim čak i dasam bolja.

(Ova priča je fiktivnog karaktera)

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x