utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Postao sam rob moje supruge

Postao sam rob moje supruge

Prica je pocela prije osam godina, kad smo se supruga i ja vjencali i zapoceli zivot zajedno. Zivjeli smo sami u kuci koju sam ja naslijedio. Sve je bilo super, oboje smo radili i zivjeli smo fino. Sexualni zivot, takodje vise nego dobar, medjutim ja sam se palio na dominantne dame, volio sam da budem ponizan i da izvrsavam naredjenja. Supruzi sam to vec priznao, ali nije bila bas zainteresovana, bar ne u pocetku.

Povremeno je dominirala u sexu, ali sam ja htio da to traje duze i ne samo u sexu, nego i u zivotu. Pa sam ponekad kad bi bio napaljen trazio da radim po kuci i da dobijam zadatke. Supruga se zabavljala pa je koristila priliku kad vec hocu da radim po kuci, da mi daje zadatke kao sto su pranje sudja, usisavanje, brisanje prasine itd. Ona se zabavljala, a ja sam bio uzbudjen i bili smo oboje zadovoljni. Kako je vrijeme prolazilo, sve vise i cesce bi se zabavljali igrajuci se gospodarice i roba. Ona bi uzivala, a ja bi po kuci radio sve kucanske poslove i ne mogu opisati ali bio sam sretan sto je tako.

Nakon dvije godine braka ona se navikla i pitala me jednom prilikom da li zelim da ovako ostane i da li zelim da budem njena sluskinja i njen poslusni rob. Dok je sjedila na trosjedu i pusila cigaretu, jebuzovno je prebacila nogu preko noge.
Bio sam iznenadjen pitanjem, pa sam zamuckivao.
-Ozbiljno sam te pitala, sad odgovori, da li želis da budes moj rob, ali ako pristanes nazad vise nema!?
Ja sam postao jos nervozniji, poceo sam se znojiti, istovremeno sam bio napaljen. Ali sam ipak uspio progovoriti.
-Da, naravno da zelim da budem tvoj rob draga.
-Bravo curice. . . pa ces dobiti jos vise zadataka. . .

Bio sam van sebe i toliko uzbudjen kad mi je to rekla, jer me je ponekad tako zvala „curice“, da sam pišnuo u kače.
-Dodji dušo. . . na koljena, samo da znas, da više ne možeš nazad i da ja hoču da to bude zvanično, da potpišeš robovski ugovor. Jasno??
-Da draga. . kako ti kazes. . .
-Vidiš, več si napravio grešku!Obzirom da češ biti moj rob, moraš me persirati i oslovljavati sa „Gospodarice“. Jel to jasno?
-Da gospodarice kako vi kazete. . . kao iz topa sam odgovorio.

Bio sam več rob, a da nisam bio ni svjestan toga. Tu noc smo izasli na večeru u jedan restoran. Morao sam biti poslušan i ponizan, morao sam persirati i obračati se samo uz dozvolu. Gospodarica je sjedila preko puta mene i razgovarali smo o našem novom životu. Pušila je cigarete i svaki put je dimila meni u lice. Nisam se smio buniti ili protiviti, samo sam se bojao da drugi gosti to ne primjete, jer mi je glava svaki čas bila u oblaku dima. To je radila namjerno, da me iskuša i ponizi. Rekla je da ču dobiti još više zadataka nego dosad, da neču izlaziti kad ja hoču, nego samo kada me ona pusti. Neču imati dodira ni sa novcem i neču odlucivati ni o čemu. Ona če biti ta koja odlučuje za oboje.
-Pored svega što sam ti nabrojala, bičes mi posluga u kuči, kad mi dodju kolegice ti češ nas služiti, jel jasno??
-Naravno gospodarice, kako vi kazete.

Kad smo završili sa večerom i razgovorom, gospodarica je rekla da je vrijeme da krenemo. Ustao sam i gospodarici izmakeo stolicu da izidje. Platio sam račun, a kad smo došli do auta otvorio sam joj vrata da udje. Prije nego smo krenuli, gospodarica mi je tražila novčanik i sav novac da predam njoj, jer sam ja sad rob i nema potrebe da imam novac. Bez pogovora sam izvadio sve iz novčanika i dao gospodarici. U novčaniku su mi ostali samo dokumenta i neki računi.

Došli smo kuči, a kad smo ušli u kuču gospodarica se skinula i krenula na tuširanje, meni je naredila da joj donesem veš i ogrtač. Sve sam našao i odnio u kupatilo. Kad je završila sa tuširanjem i izišla iz kupatila, tražila je da je namažem losionom za tijelo. Poslije je obukla pidžamu i otišla na spavanje. Odmah za njom sam i ja otišao u krevet. Kad sam legao gospodarica se okrenula i pitala me:
-Jesi li ti završio sve šta treba po kuči. . . prvo moraš oribati kupatilo, uključi mašinu za veš i onda dodji u
krevet.

Ustao sam i uradio sve što je gospodarica naredila. Vratio sam se u krevet, a gospodarica je več zaspala. Zagrlio sam je i tako sam i ja zaspao. Ujutru kad smo se probudili, gospodarica je tražila kafu i naredila mi je da hoče da je kafa čeka na stolu. Odmah sam ustao i sve pripremio, servirao sam sve na tablu i poslužio. Otišao sam u kupatilo i obavio jutarnje potrebe. Vratio sam se i pošao sam da sjednem, a gospodarica me upita:
-Prvo, ko ti je dozvolio da ideš u wc, a drugo, koga si pitao da sjedneš.
Skamenio sam se, ali sam ustao.
-Tvoja služba i robovanje je počelo juče. . . mada si i prije toga bio pod mojom štiklom. Od sad nemaš nikakva prava. Kad trebaš u wc moraš me pitati za dozvolu, takodje i za sve drugo, a o sjedenju i ne pomišljaj. Imaš puno posla po kuči, hoču da sve blista.
Danas mi dolaze moje rodžake i hoču da vide kako si sve sredio, kako me slušaš i kako si moj pokorni rob, jasno??
-Naravno gospodarice, kako Vi kažete.

Okrenuo sam se i počeo da brišem prašinu. Wc sam oribao sinoč pa mi je ostalo da operem prozore i usisam. Prije toga sam raširio veš koji sam sinoč oprao u mašini. Gospodarica je popila kafu i otišla u sobu da se oblači. Kad se obukla, uzela je svoju šminku i našminkala se. Bila je sredjena, sexy izgled sa gležnjericama na nogama koje su bile sa štiklom. Otišla je ne rekavši ni gdje ide, ni kad če se vratiti. Ja sam kod kuče završio sve zadatke i bilo je sve sredjeno.

Nedugo za tim čulo se auto pred kučom. Gospodarica se vratila. Sa njom je došla i njena rodžaka. Bile su u šopingu. Ušle su u kuču a ja sam stajao u dnevnoj sobi. Pozdravio sam ih a gospodarica je ušla u spavaču sobu i ostavila kese sa nekim krpicama. Nisam znao kako da se ponašam jer je sa njom došla njena rodžaka. Medjutim gospodarica je bez ustručavanja naredila da im napravim kafu.

Cuo sam njenu rodžaku kako joj je rekla da mi naredi da obučem ono što je
kupila. Tad mi je gospodarica naredila da odem u sobu i otvorim poklon zamotan u sjajnom papiru sa mašnicom. Otvorio sam poklon a unutra je bila uniforma sexy služavke. Pogledao sam u gospodaricu, a ona i njena rodžaka su se smijale iz sveg glasa.
-Hajde dušo obuci se, to je tvoja nova radna uniforma. Od sad češ nositi to svaki dan. . . štramplice, haljinice, čipkice. . . hahaha. . . jer si ti moja poslušna curica, jel tako?Vidio sam da se ne šali i da je rodžaki sve ispričala. . .
-Naravno. . . gospodarice, kako vi kažete. . .
-Od sad ču te zvati u ženskom rodu. . . hahaha. . reče gospodaricina rodžaka.

Obukao sam sexy uniformu i došao pred gospodaricu i njenu rodžaku. Rekle su kako mi haljinice super stoje i uzele su šminku da me našminkaju. Naredile su mi da kleknem i počele sa šminkanjem. Prvo su mi stavile puder pa olovkom ocrtale oči, a onda trepavice pa zatim lajnerom izvukle linije uz trepavice. Stavile su mi karmin i sjaj za usne. Gospodaricina rodžaka mi je nalakirala nokte.
-Samo fali perika i cipelice na štiklu pa da bude prava djevojčica. . . hahaha
Onda je gospodarica iz torbe izvadila metalni kavez za penis, svukla mi je gače i stavila kavez na moju muškost. Kavez je imao mali katanac pa je ključ uzela i stavila na lančic.
-Tako. . . sad si spreman da budeš pravi rob. Nema igranja ni samozadovoljavanja. . . zabranjeno ti je svršavanje. . dok ja ne odobrim.

Uzele su cigarete a ja sam im pripalio, donio sam pepeljaru i stao sa strane čekajuči sljedeče naredjenje.
Dok su razgovarale, povremeno bi me pogledale i nasmijale se. Komentarisale su kako mi lijepo stoji ženska odječa. Gospodarica mi je naredila da izidjem u dvorište i donesem dvije šibe. Jednu za nju a drugu za njenu rodžaku. Znao sam šta me čeka, ali sam bez pogovora izišao i donio dvije šibe. Malo me je bilo stid jer je još bio dan i mogao me neko vidjeti tako obučenog. Gospodarica mi je naredila da kleknem na sve četiri, kao pas.

Prošla je iza mene i zadigla mi haljinicu. lzmedju nogu je visio metalni kavez oko mog penisa i jaja. Počela je da mi postavlja pitanja sta bi volio i šta če mi raditi. U tom položaju izmedju njih dvije dok je gospodarica stajala iznad mene sa šibom, a njena rodžaka sjedila na dvosjedu i zapalila cigaretu, osječao sam se poniženo, ali i uzbudjeno. Gospodarica je naredila da je molim i počela me šibati. Njena rodžaka mi je gurala svoju štiklu u usta i dimila mi u lice. Smijale su mi se i provocirale me.
-Dušo, šta se kaže?
-Hvala gospodarice. . .
-A meni se nečeš zahvaliti što sam ti dozvolila da mi ližeš štikle?Hahaha
-Hvala i vama gospođice. . .

Kad je ispušila cigaretu gurnula mi je opušak u usta i natjerala da progutam. Onda je i ona ustala i uzela drugu šibu. Počele su obe da me šibaju naizmjenično, molio sam da prestanu jer me je guzica pekla od silnih udaraca. Samo su se jebuzovno smijale i nastavile sa šibanjem. Od silnih udaraca počeo sam se uvijati, a suze su mi same frcale. Kad su vidjele da plačem, tek su onda navalile sa šibanjem. Gospodarica je stala ispred mene i počela me šamarati, dok je njena rodžaka nastavila da me šiba. Gospodarica me uzela za bradu i podigla mi glavu.
-Pičkice, pa ti plačeš. . . haha. . .
-Da gospodarice. . . izvinite
-Neče ti pomoči izvinjenje. . reče njena rodžaka

Sjele su jedna pored druge, a meni naredile da im donesem cigarete i pripalim. Onda mi je gospodarica naredila da otvorim usta i rekla mi je da ču biti njihova pepeljara. Nisam se smio buniti jer je bolje i to nego da nastave sa šibanjem. Stalno su dimile meni u lice, pa mi je glava bila u oblaku dima. Povremeno bi me šamarale, čas jedna, čas druga. Usta sam držao otvorena da mogu da mi otresaju pepeo u usta, morao sam sve gutati. Cijeli dan sam bio na koljenima i služio njih dvije. Predveče im se pridružila još jedna rodžaka, treča.

Kad je vidjela njih dvije kako se iživljavaju nadamnom, a da ja bez pogovora radim sve šta mi one narede, počela je da se smije i da me ponižava. Govorila mi je da nisam muško i da sam jadnik, da sam pičkica koja služi samo za šibanje. Onda sam morao i njoj da pravim kafu i da je služim. Naredile su mi da kleknem i ponovo im pripalim cigarete. Opet sam morao da otvorim usta i da budem njihova pepeljara. lživljavale su se i ponižavale me, a ja sam morao da im se zahvaljujem što imam čast da ih služim. Dimile su mi u luce sve tri i otresale pepeo u usta , a ja sam sve gutao.

Onda je druga rodžaka pitala gdje je njoj šiba. Pogledao sam u gospodaricu i ona mi je dala znak da ustanem, a onda mi naredila da donesem još jednu šibu. Opet sam morao tako obučen da izidjem vani i uberem šibu. Bio sam stvarno jadan, ali sam morao da slušam da ne bi bio još više kažnjen. Donio sam i treču šibu i dao gospodaricinoj rodžaki. Onda je i ona ustala, zadigla mi haljinicu i išibala po več ranjenoj guzici. Gospodarica i prva rodžaka su sjedile ispred mene. Njima sam lizao i ljubio štikle. Onda su se mijenjale, pa su me naizmjenično šibale, dok su druge dvije sjedile ispred i šamarale me ili dimile mi u lice.

Kad je bilo več kasno, odlučile su da me puste, prvo sam morao sve da rasklonim i operem sudje, a onda kad su krenule kuči da kleknem na koljena i izljubim im štikle. Otišle su kučama, ali za dva dana su ponovo došle i ponovile sve kao i prošli put. S tim da su sad kupile i umjetni dildo i onu plastiku sto se stavlja cukama oko vrata da im se zabrani češanje. Bio sam obučen kao i prošli put, u svoju sexy uniformu sluškinje. Našminkan i dotjeran. Gospodarica mi je stavila i ogrlicu, a kad su došle njene rodžake, onda su mi zakopčali i tu plastiku oko vrata. lzgledao sam kao marsovac. Smijale su se i uživale, naredjivale mi i ponižavale me. Stalno su pušile cigarete i meni dimile u lice. Sad sam oko vrata imao onu plastiku za pse, pa mi se činilo da se dim nikako ne razilazi ispred mog lica. Šibale su me iako mi nisu rane zarasle od prije dva dana.

Sad su još uzele umjetni i natjerale me da ga pušim. Morao sam kao kurva lizati i pušiti umjetni dok su one uživale u prizoru. Onda je gospodarica uzela lubrikant i namazala mi guzu. Zatim je uzela umjetni koji sam ja pušio i lizao u njega namazala. Naredila mi je da je molim da me jebe u guzu. Cvilio sam kao kuče, ali sam morao da molim da me jebe. One su sjedile i pušile ponižavajuči me do kraja.
-Molim Vas gospodarice jebite me. . . molim Vas
-Šta si ti dušo??
-Ja sam Vaša pičkica, Vaša napaljena kurvica i želim da me izjebete. . . molim Vas
-Hahahaha. . . dobra si ti djevojčica, sad čemo te napuniti pa češ moliti za još. . . hahaha. .

Sve tri su se jebuzovno smijale, a gospodarica je počela da mi ga stavlja u guzu. Jedna me je rodžaka šamarala, a druga šibala. . . pa su se mijenjale. . . Opet sam se rasplakao nesvjesno, pa sam dobio još batina od gospodarice. Ta noč je bila jako, jako duga, jer su me tako rasturale do pola noči. Na kraju opet isto, na koljenima sam ih ispratio i poljubio štikle. Nakon te noči, ovu igru su praktikovale svake subote. U medžuvremenu, gospodarici su dolazile i druge prijateljice koje sam morao služiti i koje su znale da sam njen rob.

Ipak, kad razmislim, šta sam tražio to sam i dobio. Htio sam biti rob i sad sam pravi poslusnji rob koji bez pogovora izvršava sve gospodaricine naredbe.

Nastavak priče ovde

Pretplati se
Obavesti o
guest

5 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Saša marković

I j sam bio rob jednom direktoru i njegovoj ženi. Bilo je super. Bio sam kao rob go u kratkim kupaćim gaćama crvene boje. Noge bose.

dusan

Kad rej to bilo,jel ima mest da se prikljuci jos neko?

Saša marković

I ja sam bio rob jednom direktoru i njegovoj ženi. I ja se nadam da ću opet biti. Bio sam kao rob, golišav, u kratkim crvenim kupaćim gaćama, bosih nogu. Radio sam im i služio ih, i bio sam im i za zabavu i za šibanje. Kao iza erotiku.

Saša marković

Bio sam i ja rob i super je bilo.

Bora

Robovi jeste li bar tucali gospodaricu na kraju seanse? Ako niste-to je onda ono-džaba ste krečili…

5
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x