utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Pravila ponašanja za jednog suba

Pravila ponašanja za jednog suba

Ovo je moja ispovijest, istinita. Vjerovatno ce vecina posebno muskog spola koja ovo procita reci da sam poremecen ili tako nešto, medjutim od kako živim sa svojom suprugom u dom/sub odnosu sve funkcioniše extra.

Prije bi znalo doci do žustrih rasprava i svadja,medjutim kako sam priznao suprugi da volim žensku dominaciju i da me to pali, sve se promijenilo. Ona se upustila u tu igru, u početku je bila nezainteresovana, ali kako je vrijeme prolazilo i ona je malo vise istraživala na internetu i odlučila da bude gospodarica, naravno na moje oduševljenje.

Odredila je odmah pravila ponašanja. U kuči, vani, pred djecom i pred svojim kolegicama. Uglavnom, sve kučanske poslove sam izvršavao ja, bilo mi je zabranjeno izlaženje i druženje. Obzirom da nisam radio, vrijeme sam provodio kod kuče, sa zadacima koje mi moja draga tj gospodarica naredi.

Kad smo sami,morao sam je persirati i obračati se sa „Gospodarice“,isto tako je bilo i pred njenim kolegicama koje su joj dolazile. Morao sam ih služiti i biti poslušan i ponizan, uvijek na usluzi.

Ona je izlazila i provodila se. Nisam se smio buniti, niti pitati kuda ide. Kad se spremala za izlazak, ja sam joj lakirao nokte i služio kao klupa za sjedenje pred ogledalom.

Pravila ponašanja:
1 Uvijek sam morao gledati u pod, nikad u oci gospodarice, osim kad mi naredi drugačije
2 Kad smo sami nosio sam haljinicu sexy sluškinje i obračala mi se u ženskom rodu
3 U javnosti smo bili sretni bračni par, i bili smo sretni zaista, ona je odlučivala o svemu
4 Kad dodžu njeni gost ili kolegice, ja sam ih obavezno služio
5 Nisam smio sjediti pred gostima, nego sam stajao mirno ili na sve četiri, služio sam i kao naslon za noge gospodarici i gostima
6 Obracao sam se samo kad je neophodno ili kad me nešto pitaju, ali uvijek ponizno i učtivo
7 Bilo mi je strogo zabranjeno samozadovoljavanje
8 Za svaki neposluh sam bio kažnjen
9 Obavezno sam nosio chastity cage(kavez za penis)
Ovo su samo neka od pravila koja i danas važe.

Na početku mi je po sedam dana drzala chastity cage na mom penisu,pa je produžila na 14,zatim 21 dok nije stiglo na mjesec dana.Sad kad me je navikla, ne skida mi ga nikako, drži me zaključanog non stop, samo kad želi da svršim, a ponekad se desi čak i kad sam zaključan da svršim pame onda i ne otključava. Obavezno moram počistiti nered i polizati vlastitu spermu.

Sad je počela koristiti i butt plug. U početku manji, dok mi se, kako ona kaže, guza ne navikne, a onda sve veči i sve deblji. Jednom kad mi je nabijala butt plug u guzu, rekla je kako ču se naviči i da neču moči bez njega.
– Dušo,izludiču te… naviknuču te na butt plug da češ me moliti da ga stavim. I svaki sedam dana ču ti stavljati veči i deblji. Nečeš moči živjeti bez njega… hahahaha

To mi je posebno bilo sexy jer je jebuzovno sjedila u fotelji dok je pušila cigaretu i grohotom se smijala. I tako je i bilo. U početku mi ga je stavljala samo noču pred spavanje, i to onaj mali od 6-7 cm dužine i 2 cm debljine. Sad čim ustanem navikao sam da idem u wc i da čekam kad če mi ga staviti.  Sad koristi od 11 cm dužine i 3,5 cm debljine.

Bez pogovora izvršavam naredženja i slušam moju suprugu, pardon gospodaricu i sve funkcioniše bezprijekorno. Ko želi ovakav način života, preporučujem!!

Slobodno pišite komentare, iskutstva, želje… Gospodarice, domine i robovi, kao i svi koji ne odobravaju ovakav način života.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x