utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Prijatelj me razvalio 🤣🤣

Prijatelj me razvalio 🤣🤣

Zovem se Martina. 36g. sitne građe, mršava, sise skoro nemam, a guza pomalena, pičku brijem. Seks nemam tako često jer ne volim sa svakim. Veze takođe nemam, jer ranije zbog fakulteta i dr obaveza nisam imala kada. Sada radim u muzičkoj školi.

Iako mnogi kažu da sam zanimljiva, simpa ja opet kažem da sam obična prirodna cura. Imala sam seks sa par njih koji su bili stariji od mene. Pička mi je pouska a većinom radim klasični seks. Znam se jako napaliti kad mi natekne pička a volim i analni seks. Mog druga poznajem već dugo i ovaj put sam riješila da se s njim pojebem. Iako on nikad nije to ni pokušavao sa mnom. On je inače u kres vezi . Ja i on znamo i o seksu pričati. Nemamo tajni. Jednog ljetnjeg dana smo se sreli na plaži, sjedili pričali itd.

Pa sam rješila da se nađemo večeras u gradu i tu noć smo se našli na obali Une. Zezali se pričali. Počela sam ga dodirivati i on mene. Pička mi je navlažila bradvice nabrekle. Na sebi sam imala samo šorc i majicu. Onda su pali strasni poljupci onda sam mu rekla da odemo u jednu kuću. To je od moje školske drugarice kuća. Ušli smo unutra i nastavili sa grljenjem ljubljenjem. Onda smo sve poskidali sa sebe a njemu već kurac bio dignut , a meni pička natekla vlažna. Legli smo na krevet.

Rekka sam mu:
– Mmm stavi mi ga. . .

Legla sam raširila noge a on mi odmah stavio i počeo da me jebe a ja ga nogama zagrlila. Osjetila sam ga vrelog tvrdog.
– Ahhhh uhhhh toooo

On je sve jače počeo da me štema. Počela sam jako stenjati i nakon par minuta počela svršavati.

Aaahhhhhghggg počela sam vrištati kako mi je lijepo bilo pršti iz pičke sve. Poslije sam ga zajahala mješala sve jače nabijaću se na njegov kurac koji nije cjeli mogao ući. Opet sam svršila sva se zgrčila a on me odozdo sve jače i jače nabijati. Tako sam i željela da me razvali podere.

Onda nakon dužeg vremena on mi posle u guzu zabio i počeo zguza da me nabija u šupak sve dublje mada me znalo boljeti al ne žalim ni pičku ni guzu. Samo je štemao sve jače a onda poslije je i on počeo da svršava po meni. Tooooo aaaaajjjj pravi si rekla sam mu.

Nakon te silne jebačine samo smo pali i legli jedno kraj drugog. Grlili se još malo ljubili. Bila sam presretna što me izjebo moj dragi drug. Poslije smo otišli na obalu rijeke sjedili pili piće . I otad se viđamo i jebemo povremeno.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x