utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Prijateljica Melisa

Prijateljica Melisa

Tog ljeta sam radio na sezonskom poslu u Dubrovniku i pošto se već bližila sredina osmog mjeseca odlučio sam se vratiti doma i malo doživjeti ljeto u pravome smislu, što podrazumjeva otići malo na more, izaći sa ekipom i jednostavno se opustiti.

Radio sam na gradilištu i jedan frend i ja smo odlučili za vikend prestati sa poslom i vratiti se doma, nisam mogao dočekati petak navečer…izašli smo i dobro se napili onako ekipno u jednom malom mjesnom kafiću…bilo je ekstra nezaboravno. Sutra smo predvečer sjeli i bus i krenuli doma. I tako vozeći se ispred nas su sjedile dvije cure naših godina malo smo se zezali zajedno komentirali stvari u busu i van busa i zabavljali se dobro, smijali se do suza.

Došli smo do granice sa BiH točnije u Neum…tu je bus stao i ušlo je nekoliko putnika, među njima mi je za oko zapela crnokosa gospođica onako ljetno obučena preplanula i vesela, na prvi pogled…sjela je točno ispred mene, ja i frend smo se nastavili zezati sa curkama do nas a ja sam krajičkom oka stalno gledao na tu lijepu gospođicu ispred mene koja je gledala kroz prozor i stalno prolazila rukom kroz bujnu i kovrčavu kosu…i ja sam se malo naslonio na sjedalo i uzeo mobitel i odjednom mi je palo na pamet da potražim ima li tko uključen bluetooth u busu…pretražujem i pronađem naziv Melissa…i onako poluglasno reknem : tko je Melisa????

Odjednom gospođica ispred mene se okrene i pogleda u mene nasmješi se i reče: ja sam Melisa…zašto pitaš??? Ja onako iznenađen počnem da objašnjavam kako je do toga došlo, i odjednom počnemo da razgovaramo i o drugim stvarima. uključili smo se u priču sa mojim frendom i onim dvijema curama, smijali smo se vrištali od smjeha u jednome trenutku dolazi kondukter do nas i počne nešto srati ja onako krupan i na nulu ošišan reknem mu otresito okreni se i vrati odakle si došao…u tome trenutku kondukter pocrveni i vrati se na svoje mjesto a Melisa me pogleda nekako neobično i nasmješi se…i ja njoj vratim osmjehom.

Bili smo u Mostaru i bus je stao da putnici malo izađu na zrak tako smo i mi izašli i sjeli na piće…ja i Melisa smo sjedili jedno pored drugoga a ostatak ekipe ispred nas. Dok smo bili tako blizu osjetio sam njenu toplinu na svojoj koži i miris kokosa vjerovatno mlijeko za tijelo….a miris kokosa na ženskome tjelu na mene djeluje veoma napaljujuće….primjetila je da sam se uznemirio dodirnu me prstima po ramenu i reče: Tako si snažan….možeš mi reći čime se baviš???

Rekoh volim poslove koji su fizički naporni…i nasmijem se…ona me pogleda onako sa laganim smješkom na usnama prođe pogledom preko mene. Znao sam odmah da imam šanse… Sjeli smo u bus i vozili se nastavili smo sa smijanjem i vicevima i baš kada smo došli skoro do mjesta gdje ona presjeda u drugi bus, rekla mi je daj mi svoj broj mobitela da se ponekad čujemo porukom…rekoh može naravno baš sam te htio to pitati….i tako razmjenimo brojeve i rastanemo se na kolodvoru…zagrlili smo se i poljubili i dok sam je grlio osjetio sam oštre bradavice kako me bockaju….osjetio sam kako mi se kurac diže….bilo mi je pomalo neugodno a iskreno veoma lijepo…..

Došao sam doma pozdravio svoje malo porazgovarao s njima otišao pod tuš i legao u krevet, i tada mi na pamet padne opet ona…uzmem mobitel i pošaljem joj poruku: Dokle si došla…falim li ti??? Nije prošlo ni minuta dobijem odgovor: Uh kako mi je dosadno…fališ mi jako…pusa!!! I tako počnemo se dopisivati skoro do ujutro tako da je ispalo da smo se i dalje vozili skupa….jako me je se dojmila, a i ja nju..kako sam mogao vidjeti.

Idućih nekoliko dana smo se stalno čuli porukama i onda jednoga dana sjedio sam na balkonu doma pio kavicu uživao u prirodi oko sebe odjednom mi zazvoni mobitel, pogledam kad ona….Javim se iznenađen, i tako smo počeli pričati općenito o svemu, i ona mi tada u razgovoru rekne da ima muža…..nisam bio iznenađen jer imala je 32 godine od mene je bila starija točno 8 godina…mislio sam da će reći da smo pretjerali sa porukama i da nebi trebali više kontaktirati ali…bilo je skroz drugačije…počela je pričati kako ima muža koji nikada nije s njom, kako se osjeća zapostavljeno i usamljeno….i da je vara otvoreno te da će napraviti rastavu braka jer faktički i nisu u braku….malo sam je tješio osjećao se glupo pomalo, i tako nastavili smo i dalje kontaktirati samo što smo postali puno intimniji i otvoreniji….tada joj priznam kako sam se osjećao kad smo se rastali na stanici, da sam se ložio na nju i sve joj u detalje objasnim…

Rekla je da nikada nije upoznala nekoga kao ja i da bi voljela da se ponovno vidimo….rekao sam joj doći ću do tebe u Zagreb. Tako smo planirali kada da dođem i prošlo je dva tri dana javila mi je da dolazi kod frendice u grad stotinjak kilometara od mene…i da će ona doći do mene jer tako je bolje zbog toga što živi u muževom stanu i ima susjede koji vole da tračaju, rekoh super vidimo se!!!!

Dogovorili smo sastanak u jednom hotelu tu u mome gradu a kako mi stari prijatelj radi na recepcij sve je bilo 100% tajno. Sjedio sam u kafiću koji je imao pogled na autobusni kolodvor i tada vidjeh da njen bus dolazi…prošli su me trnci…ustao sam i otišao da je dočekam. Išao sam pred nju stajala je i smješila mi se…imala je na sebi obučene bijele uske hlačice i ljetnu usku majicu…uzeo sam joj kofer i zaputili smo se prema hotelu koji je bio 50tak metara od kolodvora.

Dok smo išli došli smo do recepcije uzeo sam ključ i zaputili smo se u sobu 107. Čim smo ušli spustio sam kofer zaključao vrata prišao joj i snažno joj gurnuo jezik u usta….žvalili smo se par minuta i osjetio sam kako mi se diže kurac….i ona je počela da uzdiše….počeo sam joj mjesiti bujne grudi kada sam krenuo prema njenoj maci, odmaknula mi je ruku i rekla: Stani!!!! Moram se istuširati prvo. Pitao sam je dali je gladna rekla je mogla bih nešto pojesti.

Nazvao sam frenda na recepciju naručio nam klopu i bocu vina. Nije prošlo par minuta ona je izašla ispod tuša imala je na sebi samo ogrtač. Sjela je do mene na krevet i opet me poljubila. Počeo sam je hvatati i žvaliti međutim lagano me je rukom gurnula na krevet, legao sam ona je ostala sjedeći i pogledala je prema mome macanu koji je bio totalno krut u gaćama…lagano me je otkopčala, povukla mi hlače ostao sam samo u boksericama i majici na sebi, rekla je: Skini majicu!!! Poslušao sam je.

Tada je prstima prešla preko moga tvrdog kurca i rekla uhhhh izgleda da je puno veći nego u moga muža….to me je dodatno napalilo. Povukla je bokserice i tada je moj kurac onako iskočio van: Primjetio sam da je bila presretna kada je vidjela moga macana….koji je inače jako veliki žilav debeo i sa ogromnim glavićem. Uzela ga je u ruku pogledala me i rekla: Puno je veći nego u moga muža, kad me budeš ševio budi nježan da me ne ozlijediš….poludio sam tada!!! Imao sam osjećaj da ću svršiti!!! Uzela ga je i potegla kožicu sa glavića…i glavić stavila u usta i počela vrtjeti jezikom….počeo sam duboko disati.

Odjednom nas prekinu kucanje na vratima sobe. Čuo sam ženski glas kako govori: Dostava!!Vaša večera je gotova!!!! Melisa se ustade i reče mi ostani tu ja ću preuzeti…. Pošto su vrata bila okrenuta ravno prema krevetu ja sam ostao onako gol sa dignutim kurcem da ležim ali se nisam ni sjetio da se pokrijem. Melisa je otvorila vrata a djevojka koja je donijela našu narudžbu ostala je zbunjena kada je vidjela mene gologa i moju ogromnu kitu kako ležim na krevetu. Melisa je uzela narudžbu zahvalila se i zatvorila vrata…..Nije nam bilo do večere, popili smo po čašu vina i legli na krevet.

Ležao sam i jednostavno uživao dok mi je pušila kurac….bilo je savršeno….izluđivalo me to kad bi mi zubima dodirnula glavić….legla je raširila noge i rekla, ajde poliži mi je!!!! Odmah sam se bacio na posao!!!! Raširio s
am joj pičku, bila je obrijana i mirisna…skroz mokra. Počeo sam joj lizati klitoris ona je uzdisala i gurala mi glavu na picu. Tako je slatka rekao sam joj, i nastavio da ližem. Počeo sam joj gurati jezik u picu i primjetio sam da je bila veoma uska….što me dodatno napaljivalo.

Naguzi se rekoh joj….Okrenula se na koljena raširila noge i naguzila se toliko da joj je maca bila skroz vani…..bila je tako zgodna….prezgodna….stao sam iza nje i počeo da joj ližem pičku, lizao sam joj strastveno i gutao sokove koji su bili tako sočni…..počeo sam joj lizati guzu, prešao sam joj jezikom preko njenog šupka…AAHHHHH!!! Uzdahnula je!!!!

Vidio sam da je to prilično pali i počeo sam joj lizati njen šupčić sve jače i jače, i tada sam gurnuo jezik u njega koliko sam mogao……vrisnula je!!!!! AAAAHHHHH!!!!!!! Jebi me!!!! Jebi me tom svojom kurčinom!!!!! Ustao sam se i stavio glavić na njenu pičkicu koja je pulsirala…. Počeo sam ulaziti tada je rekla, polako, jako sam uska!!!!Rekao sam joj kad te nije razradio muž ja ću te razraditi….i gurnuo joj ga koliko sam mogao duboko!!!! Toliko je vrisnula da sam mislio da nas je čuo čitavi grad.

Zabila je glavu u jastuk i stenjela dok sam joj ga zabijao do kraja. Uživao sam, osjećao svaki milimetar njene unutrašnjosti. Počela je da uzdiše duboko digla je glavu iz jastuka i počela da stenje ali sa uživanjem. Tucao sam je lagano i bilo je savršeno. Rekla je: Lezi na mene…želim osjetiti tvoju težinu. Legla je na leđa, i raširila noge. Smjestio sam se između njenih nogu i zaronio u njenu unutrašnjost. Ševio sam je snažno, stenjala je govorila nešto nerazumljivo…čas sam ubrzavao čas usporavao ritam, odjednom me je noktima uhvatila za ramena i počela se grčiti…svršavala je!!!!

Bilo je super osjećao sam kako pulsira njena pičkica i kako steže moj kurac. Sklonio sam se s nje, mazio sam je po čitavome tijelu ljubio je po bradavicama i grickao ih. Rekla je zar ti nećeš svršavati????Odgovorio sam joj, naravno da hoću samo sam te pustio da malo dođeš k sebi. Rekla mi je jebi me opet i opet i opet želim da me jebeš čitavu noć!!!!! Poludio sam, opet sam je okrenuo u prvobitni položaj i počeo da tucam, uzdisala je, stenjala i počela da govori prostote.

Govorila je karaj me, razvali me želim da me jebeš ko kurvu!!!! Uhvatio sam je za kosu i počeo žestoko nabijati na kurac…rekao sam joj kurvo jedna razvaliti ću te i napuniti go grla spermom!!!! Rekla je ajde napuni šta čekaš….ajde!!!! Izvadio sam kurac iz njene već dobro razvaljene pičke i počeo prstom da vlažim njen šupak,
rekla je: Ne!!! Ne u guzu!!! Boljet će me!!!

Uhvatio sam je za kosu i rekao: Šuti kurvo!!!!! Stavio sam joj glavić na ulaz od šupčića koji se nije ni vidio ispod moga ogromnog glavića. Počeo sam ulaziti. Vrisnula je!! Ne nemoj boli me….!!!! Opet sam je uhvatio za kosu i rekao: Željela si da te pojebem ko kurvu pa ću te i pojebati kao kurvu!!!!!! Gurnuo sam joj kurac u guzicu!!! Vrištala je galamila, preklinjala da prestanem. Ali ja sam svakim putem ulazio sve dublje i dublje, dok nisam ušao do kraja. Plakala je obrazi su joj bili mokri od suza i počeo ju je probijati znoj, ali ja nisam mario za to. Pustio sam joj kosu uhvatio je objema rukama za bokove i žestoko karao. Počeo sam osjećati da ću ubrzo svršiti pa sam ga izvadio iz njene guze. Primjetio sam da joj je guza ostala dobro raširena kad sam ga izvadio mogao sam joj staviti prst a da to i ne primjeti. Rekao sam joj hoćeš da te napunim???? Okrenula se i onako znojna i uplakana kroz smješak rekla,
napuni me!!!!

Legao sam na leđa a ona je sjela na njega i počela da se nabija i miješa!!!! Dirala me po prsima i stenjala. Gledao sam je kako se nabija i uživao njene grudi su poskakivale i to me izluđivalo. Osjećao sam da ću svršiti. Rekao sam: Ahhhhhh. Pogledala me stisnula je zube i rekla: Napuni me!!!!Svršavao sam u mlazovima u nju!!! Ona se i dalje nabijala ali sve sporije i sporije i odjednom se ukočila zabila svoje nokte u moja prsa vrisnula i pala na mene!!!

Bilo je magično!!! Svršili smo skoro u isto vrijeme.Otišli smo pod tuš umorni i iscrpljeni. Legla ja pored mene i zaspali smo…

Ujutro sam se probudio ona je ležala pored mene i još bila duboko u snu, gledao sam je onako golu i počeo sam ga dirati, nije mu trebalo dugo već je bio dignut i tvrd. Počeo sam drkati. Mislio sam da Melisa spava ali se okrenula prema meni i kroz smijeh mi rekla: Što to radiš???? Sklonila mi je ruku sa kurca i počela ga pušiti….bilo je super mislio sam da sanjam. Namjestila se tako da je legla okrenuta prema dolje uzela ga je ponovno i počela pušiti, jednu je nogu digla i počela se dirati po maci. Znao sam što hoće.

Primaknuo sam glavu bliže i počeo joj lizati pičkicu. Bilo je super ja sam njoj lizao ona je meni pušila. Uživali smo. Osjećao sam da bi mogao svršiti pa sam joj rekao: Polako svršit ću… Rekla mi je na to: Svrši, napuni mi usta…i nastavila mi sisati glavić. Počeo sam disati duboko, shvatila je da ću brzo biti gotov pa je dignula glavu jednom rukom ga je drkala, drugom rukom mi je mjesila jaja.

Počeo sam svršavati. Držala je glavić u ustima i nekoliko trenutaka okretala jezikom po njemu. Osjetio sam da su joj usta puna. Izvadila je moj kurac iz usta. Pogledala me i progutala spermu. Ostao sam zapanjen zbog toga. Nisam to bio očekivao. Dok je držala kurac u ruci još jedna kap sperme je kliznula…pogledala je i vrhom jezika pokupila i tu zadnju kap iz mojih jaja. Bilo je fantastično.

Spremili smo se prvo sam ja izašao iz sobe sjeo u restoran naručio kavu, nakon toga je došla i Melisa. Izgledalo je kao da smo se našli tek na kavi. A tako smo se i ponašali. Rastali smo se nakon sat dva na stanici. Kao frendovi. I dan danas se redovno čujemo mobitelom i potajno posjećujemo….

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x