utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Promoterka Tamara

Promoterka Tamara

Pozdrav, ja sam Boško, imam 27 godina i živim u Banjaluci, RS. Visok sam 186 cm, imam 89 kg, tijelo zategnuto od teretane i iskustvo koje bih želio sa vama da podijelim jer mislim da se radi o zaista kvalitetnim turama seksa, a kako sam neko ko uživa u tom opijatu i nemam predrasuda, imam želju da i sami čitaoci uživaju u čitanju istih. Sve moje priče koje ću podjeliti ovdje su istinite osim što su imena djevojaka promjenjena. Pa krenimo!

Dogovorili smo se da taj petak naveče izađemo u lokalni kafić, gdje je bila svirka i promocija vina. Nas 5 smo zauzeli jedan separe i naručili 3 butelje vina. Atmosfera je bila dobra, vesela i opuštena. Pjevali smo, zezali se, smijali i pili. Poslije nekih 45 minuta sam je spazio. Sjedjela je na barskoj stolici, držala letke u ruci i posmatrala goste – promoterka Tamara (ime sam promjenio). Imala je 23 godine, crnu kosu, crne oči, izuzetno vitka, zgodna djevojka, malo napadnije našminkana i punih usnana, a na sebi je imala reklamnu majicu kratkih rukava, uske farmerke i duboke čizme za visokom štiklom. Baš me je privukla na prvi pogled.

Kako se društvo već fenomenalno zabavljalo, što zbog dobre muzike, što zbog alkohola, ja sam se malo izmakao, uzeo jednu barsku stolicu, svoju čašu vina i krenuo prema Tamari. „Da li je slobodno kraj tebe?“, upitah je, „Da, naravno, samo izvoli“, reče ona i blago mi se osmijehnu. Uzvratio sam joj osmijehom. Upoznali smo se, ponudio sam je pićem, ali ona ga je odbila, jer nije smjela piti dok traje promocija. Nakon razmjenjenih prvih nekoliko rečenica uočio sam da je djevojka izuzetno inteligentna, vaspitana, obrazovana (bila je apsolvent na ekonomiji), svestrana i, prema mojoj procjeni, raspoložena da joj neko novi uđe u život.

Razgovarali smo tako da smo rečenicu po rečenicu jedno drugom izgovarali direktno blizu uha, zbog buke, a ja sam tako najbolje osjetio njen parfem koji je u tim trenucima djelovao kao afrodizijak za mene. Osjetio sam hemiju i očigledno je bilo da smo privukli jedno drugo na prvu loptu. Razgovarali smo jedno sat-sat i po vremena, flertovali, smješkali se jedno drugom, a onda, tamo negdje oko ponoći moje društvo je krenulo dalje. Dala mi je broj telefona i rekla,“Žao mi je što radim večeras pa moram ostati do kraja, a i preumorna sam. Hajde, javi mi se za neku kafu, da se vidimo kao ljudi, a ne ovako u ovoj ludnici.“ „Naravno“, rekao sam, „Čuvaj se, pa se čujemo.“ Poljubili smo se u obraz, pozdravili i ja sam otišao.

Nedjelja, 11h ujutru, budim se, kuham kafu, uzimam telefon i šaljem joj poruku. Pošto je preko dana bila zauzeta, dogovorili smo se da odemo na piće naveče u 19h. Spremio sam se, obukao crnu košulju, stavio dobar sat i parfem, te pun samopouzdanja krenuo na dogovoreno mjesto. Našli smo se u njenom naselju, u kafiću gdje se uglavnom studenti okupljaju. Čekao sam je ispred, a ona je došla nakon 2-3 minute. Fenomenalno obučena, u neku kratku crnu, kožnu jaknu, kose svezane u rep, sa velikim alkama na ušima (koje se meni veoma dopadaju) i istim onim crnim čizmama. Otvorio sam joj vrata i tek tad spazih da ima fenomenalne guzove koje su razdvajale tange. Naručili smo piće, malo pričali, a ja sam odmah, spontano, spustio ruku na njenu butinu, privukao je sebi i poljubio. Poljubili smo se strasno, a nakon poljupca smo se pogledali, onako ošamućeni i nastavili sa ljubljenjem. Zagrlio sam je oko ramena dok su nam tijela mirovala. Znali smo da to veče nećemo stati. Vodio nas je instikt i nagon ogromne privlačnosti. Kurac mi se uveliko digao i pokušao sam ga namjestiti u hlačama, da ne bude baš toliko očito. Nisam htio biti nekulturan i dirati je tu, gdje je dosta ljudi poznaje. Namignula mi je i rekla:“Jesi li raspoložen da se sklonimo malo, a taman su mi ostale 2 boce vine od promocije?“, „Idemo!“, rekao sam joj. Njena garsonjera je bila u zgradi prekoputa. Dok je Tamara oblačila jaknu, ja sam uzeo račun, otišao do šanka, platio, sačekao je i izašli smo iz lokala.

Držali smo se za ruku dok smo išli do njenog stana. Ušli smo u lift i počeli smo se žestoko ljubiti. Uhvatio sam je za guzu, a ona je na to samo još više izbacila i uhvatila me je za kurac. Podigao sam je, opkoracila me je nogama, dok sam je držao odozdo za guzu i dala mi ključ od stana. Otključavam stan, ulazimo, nosim je prema njenom krevetu i zajedno padamo na njega. „Pozeljela sam te imati odmah preksinoć i samo o tebi mislim već 2 dana“, reče ona. „Psst, bez puno priče“, rekao sam i skinuo joj čizme, farmerke i čarape, nakon čega mi je stopalo odmah gurnula u usta. Lizao sam joj prste, a zatim i cijelo stopalo. Pokidao sam joj tange, a ona mi se naguzila, povukla me za kosu i nabila mi glavu u svoju guzu. Lizao sam joj pičkicu i čmar dok je uzdisala od zadovoljstva. Toliko vlažnu pičku u životu nisam vidio. „To, jebaču moj…tako si dobar….uuuhhh jebote…samo liži, liži mi i pičkicu i guzu…“, stenjala je, dok sam je čvrsto držao za guzove i lizao. Otkopčao sam kajiš, skinuo hlače i bokserice, ona se okrenula i pred licem joj je bio moj, kao kamen tvrd kurac. Pušila mi je znalački i već nakon 2-3 gutanja zabila ga je duboko u grlo. Zatim ga je izvadila, drkala mi, pljunula na njega i ponovo nastavila sa pušenjem. Držao sam je za kosu i nabijao joj glavu na svoj kurac.

„Hajde, želim ga osjetiti u sebi, stavi mi ga, molim te…“. Naguzila mi se, ja sam joj raširio guzove i prislonio glavić na ulaz u pičkicu. Centimentar po centimetar sam joj ga ugurao cijelog. Vrisnula je od užitka. Uhvatio sam je kukove, imala je jako uzak struk, a onda sam je počeo silovito nabijati. „To, jebaču moj, uh kako si dobar jebač…razvali me, biću tvoja kurvica, samo tvoja…“ Jebao sam je tako nekih 5 minuta bez prestanka i taman kad sam ga namjeravao izvaditi, osjetio sam da je blizu orgazma. Počela se tresti, osjetio sam kako se izvija, kao da je uhvatio grč. „Svršavam….aaaaaaaaaah…“, izustila je. Ja sam ga izvadio, a ona je legla na leđa. Tresla se od orgazma, a ja sam legao kraj nje, na lijevi bok i privukao je sebi.

Raširila je noge i naslonila glavu na moju ruku. Poljubio sam je u obraz i stavio joj kurac u pičkicu sa strane. Lizao sam je i ljubio po vratu dok sam je ubadao. „To, osjetim ga, osjetima ga, aaaahhhh“, govorila mi je. Bila je na sedmom nebu. Osjetio sam da sam i ja blizu vrhunca, ali nisam želio svršiti još. Mješala mi je guzom i nabijala se sama. Bilo je jasno da je željna kurca. Izvadio sam ga, s namjerom da joj ga stavim u guzu. Navlažio sam glavić pljuvačkom i, čim sam ga prislonio na njen anus ona mi reče:“A ne, ne, to nećemo večeras!“ Malo sam se izbio na tu njenu izjavu, ali nisam se dao smesti.

Legao sam na leđa, uhvatio sam je za kukove i privukao je sebi za cowgirl pozu. Čučnula je, uzela moj kurac i glavić namjestila na ulaz u svoju pičkicu. Ostala je u toj pozi nekih 5 sekundi, a zatim je sjela tako da joj je ušao do jaja. „Aaaaaaaaah…jebote…do kraja“, rekla je,“Sad me jebi najžešće što možeš…“ i uhvatila me je za lice objema rukama tako da me je, nesvjesno, grebala noktima. Uhvatio sam je za guzove i počeo nabijati. Uhvatila je ritam, a ja sam postepeno ubrzavao. Međunožje mi je bilo mokro kao da me je neko polio bokalom vode po njemu. Silovito sam je nabijao, a oboje nas je palio zvuk mljackanje njene pičkice i obijanja od moje međunožje. Usporila je i počela mi je lagani mješati kukovima. „Uh kako si dobra…savršena si!“, rekoh joj dok sam je držao za kukove i gledao njene savršene grudi, trojka i ravan stomak sa pirsingom u pupku. Spustila se i poljubili smo se strasno.

Nakon tog sam ustao i namjestio je na ivicu kreveta da je jebem u misionarskoj pozi. Privukao sam je sebi i stavio joj kurac. Prebacio sam njenu lijevu nogu preko svog ramena, stavio njene nožne prste na svoje usne i silovito sam je jebao. „Ah, to, samo nastavi, nemoj stajati…najbolji si jebač…“, govorila mi je. Osjetio sam da sam blizu, pa sam izvadio kurac iz nje, ona se spustila s kreveta, čučnula i gledala me je pravo u oči. Nakon 10 sekundi drkanja počeo sam joj svršavati po licu, a ona je otvorila usta pa je dio sperma otišao i tamo. Pogledala me je, razvukla je ogroman osmijeh, podigla se i otišla u kupatilo da se istušira gledajući me sve vrijeme. Obrisao sam kurac plahtom i krenuo za njom…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x